Wątek wakacyjny - czyli chwalimy się gdzie wybywamy na urlop
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Medard
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Wątek wakacyjny - czyli chwalimy się gdzie wybywamy na u
Jestem pewien, że podczas upałów bardziej kisimy się w mieście, niż tacy, którzy pływają w morzu albo przesiadują na plaży w ciepłych krajach.
Opcja Bałtyk czy góry dobra, ale z pogodą nigdy nie wiadomo.
Opcja Bałtyk czy góry dobra, ale z pogodą nigdy nie wiadomo.
-
dokładnie. najlepiej jeszcze w bloku, tak siódme piętro, w centrum katowic albo sosnowcamaciek z klanu pisze:Urlop w domu to najlepszy urlop. Ewentualnie jakieś dwu dniowe wypady w góry. Jebac ciepłe kraje
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Sierpień tydzień w Austrii i jaranie jaj nad Dunajem potem 2 tygodnie Chorwacja.
Uwielbiam ciepłe morza, w chuju mam zaś zdanie cebulowych lamusów których żywot to betonowe M3 u starych, plaża nad Rabą lub osiedlowa speluna ew. krzaki przy bloku. A po urlopie napierdol na budowie pod batem swojego pana.
Uwielbiam ciepłe morza, w chuju mam zaś zdanie cebulowych lamusów których żywot to betonowe M3 u starych, plaża nad Rabą lub osiedlowa speluna ew. krzaki przy bloku. A po urlopie napierdol na budowie pod batem swojego pana.
Jebać żuli.
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Góry Stołowe po 10 latach nieobecności.
Leżę i kwiczę. To naprawdę zabawna sytuacja. Właśnie siedzę nad mapą i zastanawiam się gdzie wyląduję... Krems, Melk, czy Grein... Oczywiście Chorwacja i ciepłe plaże, tylko dla pedałów. Wiadomo.
- Ubzdur
- w mackach Zła
Budapeszt, teraz Chorwacja po kilkuletniej przerwie tego typu wczasów- jednak ten konwencjonalny wypoczynek plus nadmorskie miasta mają swój niezastąpiony urok, zwłaszcza nocami,
PS generalnie nie lubię się wylegiwać, wolę chodzić po górach, ale raz na pare lat; taki tydzień nic nierobienia w gorącu to jest to.
PS generalnie nie lubię się wylegiwać, wolę chodzić po górach, ale raz na pare lat; taki tydzień nic nierobienia w gorącu to jest to.
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Dla pedałów konfidentów mielenie w betoniarce, jako wakacyjna przygoda, wiadomo. Skurwienie życiowe tylko dla nich, siedzą nad mapą sprawdzając gdzie wyskoczyć by w dupala za darmo zarobić. Ew krzaki osiedlowe i tanie piwo dla podludzi-konfitur.
Jebać żuli.
Ja pierdolę wilku, spuść trochę z krzyża. Wyluzuj. Wakacje są. Nie łapiesz żartu? Inna sprawa, że faktycznie po drodze w Alpy uderzam nad modry Dunaj. Z tego też leję, bo przecież na Wielicką mam bliżej. Tymczasem. Dawaj do Krems, wypożyczymy rowery wodne i pościgamy się po rzece. Nie bądź wiecznie spiętym i agresywnym smutasem.
- uglak
w Krems jest teraz (a przynajmniej byl dwa miesiace temu - moze austriacy sa w tej kwestii bardziej rozgarnieci niz milosciwie nam panujacy krol betonu) wielki remont glownej ulicy w starej czesci miasteczka, a przy przystani robia jakas hale i caly czas napierdalaja, wiec chwilowo nie polecam535 pisze:Leżę i kwiczę. To naprawdę zabawna sytuacja. Właśnie siedzę nad mapą i zastanawiam się gdzie wyląduję... Krems, Melk, czy Grein... Oczywiście Chorwacja i ciepłe plaże, tylko dla pedałów. Wiadomo.
Guilty of being right
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Ja pierdole, czy już nie można poszydzić z wiecznie lamentujących nierobów z nadwagą?535 pisze:Ja pierdolę wilku, spuść trochę z krzyża. Wyluzuj. Wakacje są. Nie łapiesz żartu? Inna sprawa, że faktycznie po drodze w Alpy uderzam nad modry Dunaj. Z tego też leję, bo przecież na Wielicką mam bliżej. Tymczasem. Dawaj do Krems, wypożyczymy rowery wodne i pościgamy się po rzece. Nie bądź wiecznie spiętym i agresywnym smutasem.
Wyluzuj lekko, masz ból dupy to idź do lekarza.
Co mnie interesują twoje plany wyjazdowe. Jedź tam gdzie ruchają w dupę lub tam gdzie słuchają Bileizny.
O co chodzi z Wielicką,nie wiem. Wyłapaleś tam buta na ryj czy pierwsze nasienie w usta, że tak wspominasz?
Jebać żuli.
Świetnie, może potrzebują kogoś do układania kostki...ale, ja tylko przejazdem. Pojeżdżę na rowerze, prześpię się i pędzę dalej. W każdym razie dziękuję.uglak pisze:w Krems jest teraz (a przynajmniej byl dwa miesiace temu - moze austriacy sa w tej kwestii bardziej rozgarnieci niz milosciwie nam panujacy krol betonu) wielki remont glownej ulicy w starej czesci miasteczka, a przy przystani robia jakas hale i caly czas napierdalaja, wiec chwilowo nie polecam535 pisze:Leżę i kwiczę. To naprawdę zabawna sytuacja. Właśnie siedzę nad mapą i zastanawiam się gdzie wyląduję... Krems, Melk, czy Grein... Oczywiście Chorwacja i ciepłe plaże, tylko dla pedałów. Wiadomo.
Ktoś dzisiaj wspominał, że forum internetowe to poważna sprawa? Żal mi ciebie plażowy przyjacielu. Ciekawe czym ci tak dopiekłem, że mnie ewidentnie nienawidzisz? Trudno. Jakoś przeżyję.wolff pisze:Ja pierdole, czy już nie można poszydzić z wiecznie lamentujących nierobów z nadwagą?535 pisze:Ja pierdolę wilku, spuść trochę z krzyża. Wyluzuj. Wakacje są. Nie łapiesz żartu? Inna sprawa, że faktycznie po drodze w Alpy uderzam nad modry Dunaj. Z tego też leję, bo przecież na Wielicką mam bliżej. Tymczasem. Dawaj do Krems, wypożyczymy rowery wodne i pościgamy się po rzece. Nie bądź wiecznie spiętym i agresywnym smutasem.
Wyluzuj lekko, masz ból dupy to idź do lekarza.
Co mnie interesują twoje plany wyjazdowe. Jedź tam gdzie ruchają w dupę lub tam gdzie słuchają Bileizny.
O co chodzi z Wielicką,nie wiem. Wyłapaleś tam buta na ryj czy pierwsze nasienie w usta, że tak wspominasz?
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Wiesz doskonale, że na dzielni konfitury nie mają miejsca więc nie rób z siebie nieobeznanej cioty bo żal .
Ach, nie ruszaj na Chorwację, tam jeno pedalstwo jeszcze cię któryś uszkodzi.
Ach, nie ruszaj na Chorwację, tam jeno pedalstwo jeszcze cię któryś uszkodzi.
Jebać żuli.
Prawdę w radio gadali, że frustracja i depresja oraz wynikający z nich brak elementarnego poczucia humoru to zmory dzisiejszych społeczeństw. Przykra sprawa. No nic. Nie mój problem. Tak, czy owak wszystkim życzę udanego wypoczynku. Tym w górach, tym na siódmym piętrze sosnowieckiego drapacza chmur, tym nad rzeką, czy gorącej plaży, a także tym delektującym się zimnym harnasiem w osiedlowych krzakach.
-
- w mackach Zła
Kurwa, człek się cieszy z urlopu, a tu z forume się dowiaduje, że gej i chuj.
Zatem dla wszystkich gejów przebywających obecnie lub wybierających się do Chorwacji, polecam przewodnik

Zatem dla wszystkich gejów przebywających obecnie lub wybierających się do Chorwacji, polecam przewodnik

- wolff
- rasowy masterfulowicz
Swoją drogą skąd to info i dlaczego tak boli kakao?535 pisze:. Oczywiście Chorwacja i ciepłe plaże, tylko dla pedałów. Wiadomo.
Jebać żuli.
Żartowałem,by wywołać twą agresywną reakcję. Tradycyjnie się udało. Jak widzisz nikt inny się nie oburzył.Wiesz dlaczego? Bo ludziska dysponują poczuciem sytuacji i humoru. Ty niestety masz te zmysły mocno przytępione. Co pokazujesz niemal w każdym wejściu. Mimo że masz ze dwadzieścia centymetrów wzrostu więcej i w bicku ze dwanaście, nie chcę się już nad tobą pastwić. Udanych wojaży i plażowych podbojów życzę i powtórzę "pamiątka znad morza o tobie pamięta". Też taki żart.
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Nikt również nie zaśmiał się z żartu betonowego grubasa (by mieć humor trza i intelekt posiadać minimalny). Ot tania rozrywka wiecznie najebanego żula :) Pozdrownia przy piciu tanich piw w zaroślach.
Cały czas żartujesz gdy starasz się zaistnieć a kończysz jak debil po kilku Harnasiach.
hihihihihihi.
Cały czas żartujesz gdy starasz się zaistnieć a kończysz jak debil po kilku Harnasiach.
hihihihihihi.
Jebać żuli.
Tylko widzisz drogi wilku. Nigdy nie byłem betoniarzem , nigdy nie piłem harnasia, a i najebany jak to raczyłeś określić, bywam z rzadka. Zaś co do intelektu to już sam sobie oceń, bo wyprowadzam cię cyklicznie z równowagi jednym muśnięciem klawiatury. Powtarzasz w kółko jakieś brednie na mój temat prawdopodobnie wyłapując z mojej pisaniny tylko te sobie bliskie. Nie pochlebiaj sobie. Nie będziemy kolegami. Nie jestem w stanie tak nisko upaść. Mogę poudawać tutaj na forum, ale tylko tyle.
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
Trochę forume zniknęło dobrze ze wolf i 535 pracują nad tym żeby zapełnić powstała pustkę nowymi postami.
niech to miejsce niebawem zniknie