Kolega nicram juz jedna znalazl. Ktos jeszcze sie podejmie? (:wez wedlug wlasnego widzi mi sie najlepsza plyte Gorgoroth zestaw ja z M/B/D/I/E/S i zobaczysz, ze kazdy z w/w zespolow ma co najmniej 2 lepsze.
DARKTHRONE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- ozob
- zahartowany metalizator
Re: DARKTHRONE
Zeby zobaczyc kto gdzie stoi wystarczy sie odniesc do tego:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- vicek
Darkthrone nagrywa , ma być Primitive oldskul metal .
- Ubzdur
- w mackach Zła
w ich przypadku znaczy to tyle, co nicvicek pisze:Darkthrone nagrywa , ma być Primitive oldskul metal .
- Lucek
- weteran forumowych bitew
ech wy, ludzie z gówna, z wami to zawsze tak
kolejna jałowa bezowocna dyskusja, tracenie czasu na rozmawianie o rzeczach oczywistych bo jakiś osobnik dostał natchnienia po wakacjach i poczuł wene twórczą.Tym sposobem nie można iść naprzód z żadną rozsądną dyskusją, roztrząsanie oczywizmów od początku w nieskończoność to uwstecznianie forum, Nicramie zasiliłeś grono uwsteczniaczy, czy jesteś z siebie dumny ?
kolejna jałowa bezowocna dyskusja, tracenie czasu na rozmawianie o rzeczach oczywistych bo jakiś osobnik dostał natchnienia po wakacjach i poczuł wene twórczą.Tym sposobem nie można iść naprzód z żadną rozsądną dyskusją, roztrząsanie oczywizmów od początku w nieskończoność to uwstecznianie forum, Nicramie zasiliłeś grono uwsteczniaczy, czy jesteś z siebie dumny ?
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Lucek ale nicram właśnie nic nie uwstecznia. To nie on zaczął dawać gorgoroth do drugiej ligi :)
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- ozob
Moze sie Macku z klanu odniesiesz? Zrob swoj coming out odnosnie Gorgoroth. Z checia przeczytam obok jakich plyt M/B/D/I/E/S oni stoja.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- maciek z klanu
Ja nie slucham Gorgoroth, ale mowienie, ze ten zespol to druga liga jest dla mnie nieporozumieniem. I tutaj nie ma nic do komentowania, bo to zwykłe pierdolenie. To, że Burzum, Darkthrone i Mayhem to potęga w całym black metalu i święta trójca to nie podlega dyskusji, ale moim zdaniem ligę tworzy wiecej zespołów. Tyle.
- ozob
Nie slucham, ale sie wypowiem. Niech to posluzy za Twoj autokomentarz. Rzeczywiscie nie masz nic do dodania. Punktow 10 za szczerosc. (:maciek z klanu pisze:Ja nie slucham Gorgoroth, ale mowienie, ze ten zespol to druga liga jest dla mnie nieporozumieniem. I tutaj nie ma nic do komentowania, bo to zwykłe pierdolenie. To, że Burzum, Darkthrone i Mayhem to potęga w całym black metalu i święta trójca to nie podlega dyskusji, ale moim zdaniem ligę tworzy wiecej zespołów. Tyle.
- KKK
- postuje jak opętany!
Nie słucham i nie przepadam za np. Throbbing Gristle, co nie przeszkadza mi nie doceniać olbrzymiego (niektórzy powiedzieliby - prekursorskiego) wpływu w kształtowaniu tzw Industrial Music, którego byli czołowymi reprezentantami.ozob pisze:Nie slucham, ale sie wypowiem. Niech to posluzy za Twoj autokomentarz. Rzeczywiscie nie masz nic do dodania. Punktow 10 za szczerosc. (:maciek z klanu pisze:Ja nie slucham Gorgoroth, ale mowienie, ze ten zespol to druga liga jest dla mnie nieporozumieniem. I tutaj nie ma nic do komentowania, bo to zwykłe pierdolenie. To, że Burzum, Darkthrone i Mayhem to potęga w całym black metalu i święta trójca to nie podlega dyskusji, ale moim zdaniem ligę tworzy wiecej zespołów. Tyle.
Gorgoroth oczywiście druga liga.
-
Throbbing Gristle zajebisty zespół. Lepszy oczywiście od Gorgoroth i całej pierwszej ligi BM.
- maciek z klanu
Ty serio jesteś jakimś imbecylem. Nie napisałem że nie słyszałem nigdy tylko że nie słucham i nie jestem fanem, co nie oznacza że nie wiem co grają. Do tego scena norweska interesuję się dość mocno jak również ich historia. Kurwa powiedz w końcu ile masz lat to ważne, bo poziom gimbazy zauważalny jest dość mocno (:ozob pisze:Nie slucham, ale sie wypowiem. Niech to posluzy za Twoj autokomentarz. Rzeczywiscie nie masz nic do dodania. Punktow 10 za szczerosc. (:maciek z klanu pisze:Ja nie slucham Gorgoroth, ale mowienie, ze ten zespol to druga liga jest dla mnie nieporozumieniem. I tutaj nie ma nic do komentowania, bo to zwykłe pierdolenie. To, że Burzum, Darkthrone i Mayhem to potęga w całym black metalu i święta trójca to nie podlega dyskusji, ale moim zdaniem ligę tworzy wiecej zespołów. Tyle.
-
Bardziej zauważalny niż nawet u mnie?
- maciek z klanu
Zdecydowanie takbyrgh pisze:Bardziej zauważalny niż nawet u mnie?
- Lucek
ciężko polemizować z downem który odbiera świat poprzez swoje czułki, jednocześnie przestrzegam iż filmy na youtube i "książki" o BM pisane przez ultra nerdów i homoseksualistów to nie jest absolutnie żaden wyznacznik tylko jakiś osobny nie mający nic wspólnego z rzeczywistością byt.
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
A ja uważam, że Gorgoroth to gówno, nawet dwa pierwsze albumy, które znam odkąd usłyszałem na kasetach.
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
- maciek z klanu
A ziny?? Wywiady!? Czyli co garstka chłopaków z forum wie lepiej co się działo w tamtych czasach w tamtym miejscu (:Lucek pisze:ciężko polemizować z downem który odbiera świat poprzez swoje czułki, jednocześnie przestrzegam iż filmy na youtube i "książki" o BM pisane przez ultra nerdów i homoseksualistów to nie jest absolutnie żaden wyznacznik tylko jakiś osobny nie mający nic wspólnego z rzeczywistością byt.
- ozob
To moze Macku porwij sie na jakas nierownosc wzgledem plyt M/D/B etc. Ocen subiektywnie wartosc plyt Gorgoroth. Nie zaslaniaj sie zinami I tym, ze nie sluchasz. (:
- Lucek
podstawą jest zmysł słuchu nie to co kto pierdoli o sobie wywiadach, zmysły rozumiesz ? jesz dobrej jakości steka czy mniej lub bardziej żylastą podeszwe ? kumasz ? potrafisz to ocenić ? ach zapomniałem ze odbierasz rzeczywistość czułkami :)maciek z klanu pisze:A ziny?? Wywiady!? Czyli co garstka chłopaków z forum wie lepiej co się działo w tamtych czasach w tamtym miejscu (:Lucek pisze:ciężko polemizować z downem który odbiera świat poprzez swoje czułki, jednocześnie przestrzegam iż filmy na youtube i "książki" o BM pisane przez ultra nerdów i homoseksualistów to nie jest absolutnie żaden wyznacznik tylko jakiś osobny nie mający nic wspólnego z rzeczywistością byt.
-
Ciekawa dyskusja panowie. A próbowaliście ze swoimi problemami iść z wizytą do proktologa? Albo chociaż weterynarza? To jest poziom piaskownicy... A raczej kuwety z piaskiem. Ja jebie.
- maciek z klanu
Dla mnie nierówność wyglądałaby następująco b>d=m. Ale wychodzę z założenia że liga zawiera większy zbiór zespołów. Te 3 to absolutny szczyt i nikt się z nimi równać nie może. Alegoria teraz w polskiej lidze kopanej mamy zarówno Legię jak i miedź Legnica.tyle.ozob pisze:To moze Macku porwij sie na jakas nierownosc wzgledem plyt M/D/B etc. Ocen subiektywnie wartosc plyt Gorgoroth. Nie zaslaniaj sie zinami I tym, ze nie sluchasz. (: