DARKTHRONE

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Awatar użytkownika
ozob
zahartowany metalizator

Re: DARKTHRONE

05-09-2018, 09:37

Zeby zobaczyc kto gdzie stoi wystarczy sie odniesc do tego:
wez wedlug wlasnego widzi mi sie najlepsza plyte Gorgoroth zestaw ja z M/B/D/I/E/S i zobaczysz, ze kazdy z w/w zespolow ma co najmniej 2 lepsze.
Kolega nicram juz jedna znalazl. Ktos jeszcze sie podejmie? (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
Awatar użytkownika
vicek
zahartowany metalizator

05-09-2018, 13:52

Darkthrone nagrywa , ma być Primitive oldskul metal .
Awatar użytkownika
Ubzdur
w mackach Zła

05-09-2018, 16:49

vicek pisze:Darkthrone nagrywa , ma być Primitive oldskul metal .
w ich przypadku znaczy to tyle, co nic
Awatar użytkownika
Lucek
weteran forumowych bitew

05-09-2018, 17:34

ech wy, ludzie z gówna, z wami to zawsze tak
kolejna jałowa bezowocna dyskusja, tracenie czasu na rozmawianie o rzeczach oczywistych bo jakiś osobnik dostał natchnienia po wakacjach i poczuł wene twórczą.Tym sposobem nie można iść naprzód z żadną rozsądną dyskusją, roztrząsanie oczywizmów od początku w nieskończoność to uwstecznianie forum, Nicramie zasiliłeś grono uwsteczniaczy, czy jesteś z siebie dumny ?
Awatar użytkownika
maciek z klanu
mistrz forumowej ceremonii

05-09-2018, 20:52

Lucek ale nicram właśnie nic nie uwstecznia. To nie on zaczął dawać gorgoroth do drugiej ligi :)
Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo ;)
Jestem Maciek, szukam klanu.
Awatar użytkownika
ozob
zahartowany metalizator

05-09-2018, 21:22

Moze sie Macku z klanu odniesiesz? Zrob swoj coming out odnosnie Gorgoroth. Z checia przeczytam obok jakich plyt M/B/D/I/E/S oni stoja.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
Awatar użytkownika
maciek z klanu

05-09-2018, 21:29

Ja nie slucham Gorgoroth, ale mowienie, ze ten zespol to druga liga jest dla mnie nieporozumieniem. I tutaj nie ma nic do komentowania, bo to zwykłe pierdolenie. To, że Burzum, Darkthrone i Mayhem to potęga w całym black metalu i święta trójca to nie podlega dyskusji, ale moim zdaniem ligę tworzy wiecej zespołów. Tyle.
Awatar użytkownika
ozob
zahartowany metalizator

05-09-2018, 22:16

maciek z klanu pisze:Ja nie slucham Gorgoroth, ale mowienie, ze ten zespol to druga liga jest dla mnie nieporozumieniem. I tutaj nie ma nic do komentowania, bo to zwykłe pierdolenie. To, że Burzum, Darkthrone i Mayhem to potęga w całym black metalu i święta trójca to nie podlega dyskusji, ale moim zdaniem ligę tworzy wiecej zespołów. Tyle.
Nie slucham, ale sie wypowiem. Niech to posluzy za Twoj autokomentarz. Rzeczywiscie nie masz nic do dodania. Punktow 10 za szczerosc. (:
Awatar użytkownika
KKK
postuje jak opętany!

05-09-2018, 22:32

ozob pisze:
maciek z klanu pisze:Ja nie slucham Gorgoroth, ale mowienie, ze ten zespol to druga liga jest dla mnie nieporozumieniem. I tutaj nie ma nic do komentowania, bo to zwykłe pierdolenie. To, że Burzum, Darkthrone i Mayhem to potęga w całym black metalu i święta trójca to nie podlega dyskusji, ale moim zdaniem ligę tworzy wiecej zespołów. Tyle.
Nie slucham, ale sie wypowiem. Niech to posluzy za Twoj autokomentarz. Rzeczywiscie nie masz nic do dodania. Punktow 10 za szczerosc. (:
Nie słucham i nie przepadam za np. Throbbing Gristle, co nie przeszkadza mi nie doceniać olbrzymiego (niektórzy powiedzieliby - prekursorskiego) wpływu w kształtowaniu tzw Industrial Music, którego byli czołowymi reprezentantami.
Gorgoroth oczywiście druga liga.
byrgh
zahartowany metalizator

05-09-2018, 22:47

Throbbing Gristle zajebisty zespół. Lepszy oczywiście od Gorgoroth i całej pierwszej ligi BM.
Awatar użytkownika
maciek z klanu

05-09-2018, 23:04

ozob pisze:
Ty serio jesteś jakimś imbecylem. Nie napisałem że nie słyszałem nigdy tylko że nie słucham i nie jestem fanem, co nie oznacza że nie wiem co grają. Do tego scena norweska interesuję się dość mocno jak również ich historia. Kurwa powiedz w końcu ile masz lat to ważne, bo poziom gimbazy zauważalny jest dość mocno (:
byrgh
zahartowany metalizator

05-09-2018, 23:11

Bardziej zauważalny niż nawet u mnie?
Awatar użytkownika
maciek z klanu

05-09-2018, 23:25

byrgh pisze:Bardziej zauważalny niż nawet u mnie?
Zdecydowanie tak
Awatar użytkownika
Lucek
weteran forumowych bitew

06-09-2018, 01:44

ciężko polemizować z downem który odbiera świat poprzez swoje czułki, jednocześnie przestrzegam iż filmy na youtube i "książki" o BM pisane przez ultra nerdów i homoseksualistów to nie jest absolutnie żaden wyznacznik tylko jakiś osobny nie mający nic wspólnego z rzeczywistością byt.
Awatar użytkownika
So_It_Is_Done
rasowy masterfulowicz

06-09-2018, 10:39

A ja uważam, że Gorgoroth to gówno, nawet dwa pierwsze albumy, które znam odkąd usłyszałem na kasetach.
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
Awatar użytkownika
maciek z klanu

06-09-2018, 11:21

Lucek pisze:ciężko polemizować z downem który odbiera świat poprzez swoje czułki, jednocześnie przestrzegam iż filmy na youtube i "książki" o BM pisane przez ultra nerdów i homoseksualistów to nie jest absolutnie żaden wyznacznik tylko jakiś osobny nie mający nic wspólnego z rzeczywistością byt.
A ziny?? Wywiady!? Czyli co garstka chłopaków z forum wie lepiej co się działo w tamtych czasach w tamtym miejscu (:
Awatar użytkownika
ozob
zahartowany metalizator

06-09-2018, 12:43

To moze Macku porwij sie na jakas nierownosc wzgledem plyt M/D/B etc. Ocen subiektywnie wartosc plyt Gorgoroth. Nie zaslaniaj sie zinami I tym, ze nie sluchasz. (:
Awatar użytkownika
Lucek
weteran forumowych bitew

06-09-2018, 12:58

maciek z klanu pisze:
Lucek pisze:ciężko polemizować z downem który odbiera świat poprzez swoje czułki, jednocześnie przestrzegam iż filmy na youtube i "książki" o BM pisane przez ultra nerdów i homoseksualistów to nie jest absolutnie żaden wyznacznik tylko jakiś osobny nie mający nic wspólnego z rzeczywistością byt.
A ziny?? Wywiady!? Czyli co garstka chłopaków z forum wie lepiej co się działo w tamtych czasach w tamtym miejscu (:
podstawą jest zmysł słuchu nie to co kto pierdoli o sobie wywiadach, zmysły rozumiesz ? jesz dobrej jakości steka czy mniej lub bardziej żylastą podeszwe ? kumasz ? potrafisz to ocenić ? ach zapomniałem ze odbierasz rzeczywistość czułkami :)
Wódka i Piwo
weteran forumowych bitew

06-09-2018, 13:25

Ciekawa dyskusja panowie. A próbowaliście ze swoimi problemami iść z wizytą do proktologa? Albo chociaż weterynarza? To jest poziom piaskownicy... A raczej kuwety z piaskiem. Ja jebie.
Awatar użytkownika
maciek z klanu

06-09-2018, 14:24

ozob pisze:To moze Macku porwij sie na jakas nierownosc wzgledem plyt M/D/B etc. Ocen subiektywnie wartosc plyt Gorgoroth. Nie zaslaniaj sie zinami I tym, ze nie sluchasz. (:
Dla mnie nierówność wyglądałaby następująco b>d=m. Ale wychodzę z założenia że liga zawiera większy zbiór zespołów. Te 3 to absolutny szczyt i nikt się z nimi równać nie może. Alegoria teraz w polskiej lidze kopanej mamy zarówno Legię jak i miedź Legnica.tyle.
ODPOWIEDZ