posłuchaj towarzyszu535 pisze:Tak poza konkursem, trzeba być przechujem deklem, żeby wpłacić oszczędności całego życia na tego typu imprezę. Nie wiem co z tym wspólnego ma stanowisko premiera, ale mimo wszystko gratuluję.
[youtube][/youtube]
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
posłuchaj towarzyszu535 pisze:Tak poza konkursem, trzeba być przechujem deklem, żeby wpłacić oszczędności całego życia na tego typu imprezę. Nie wiem co z tym wspólnego ma stanowisko premiera, ale mimo wszystko gratuluję.
Wygrali 4:107 jak wtedy gdy wygrali 1:27. :-)Nebelwerfer pisze:Ładnie PiS dostał po dupie w samorządowej dogrywce.
Tusk ją troszkę sponiewierał. Piękny tekst zapodał, że się do niej uśmiecha, żeby podtrzymać ją na duchu. :-)))))Sybir pisze:Ano, ładnie. A Gosia chyba miała dzisiaj dzień świstaka.
mylisz zwolennika z fanatykiem i PiS z... tak naprawde kazda partiaabstract pisze:Dla zwolennika pisu każdy kto głosi prawdy zbieżne z jego własnym swiatopogladem jest autorytetem
Jak dla mnie obwinianie premiera niemal 40 milionowego państwa, że nie przejął osobistego nadzoru nad śledztwem i nie ostrzegł osobiście opinii publicznej, że jedna z setek instytucji finansowych jest potencjalną piramidą finansową, jest strasznie słabe.BOLEK pisze:posłuchaj towarzyszu535 pisze:Tak poza konkursem, trzeba być przechujem deklem, żeby wpłacić oszczędności całego życia na tego typu imprezę. Nie wiem co z tym wspólnego ma stanowisko premiera, ale mimo wszystko gratuluję.
[youtube][/youtube]
Oczywistość. Ciekaw jestem jak kolega Bolek zapatruje się na Pisowkie afery ze skokami i ostatnią GetBack. No Boluś czekamy na wyjaśnienia.Raf pisze:
Jak dla mnie obwinianie premiera niemal 40 milionowego państwa, że nie przejął osobistego nadzoru nad śledztwem i nie ostrzegł osobiście opinii publicznej, że jedna z setek instytucji finansowych jest potencjalną piramidą finansową, jest strasznie słabe.
Byłoby ciekawe, gdyby nie było naiwne. Ten układ nie obowiązuje w praktyce, od kiedy Rosja trzyma w Obwodzie Kaliningradzkim Iskandery, które są - wbrew narracji Rosji - klasycznymi pociskami krótkiego/średniego zasięgu, zdolnymi przenosić głowice jądrowe. A że je tam trzyma, to nawet niespecjalnie ukrywa. Faktem jest, że to posunięcie Trumpa jest Rosji na rękę, ale też w istocie jedynie sankcjonuje rzeczywistość. Czego prorosyjskie/antyamerykańskie środowiska zdają się nie zauważać.Agony pisze:Ten artykulik przetłumaczony z https://www.strategic-culture.org powinien zostać przeczytany i przemyślany:
https://wolna-polska.pl/wiadomosci/zycz ... ac-2018-11
typowe spłycanie i odwracanie kota ogonem poczytaj obiektywne opracowania o aferze FOZZnicram pisze:Oczywistość. Ciekaw jestem jak kolega Bolek zapatruje się na Pisowkie afery ze skokami i ostatnią GetBack. No Boluś czekamy na wyjaśnienia.Raf pisze:
Jak dla mnie obwinianie premiera niemal 40 milionowego państwa, że nie przejął osobistego nadzoru nad śledztwem i nie ostrzegł osobiście opinii publicznej, że jedna z setek instytucji finansowych jest potencjalną piramidą finansową, jest strasznie słabe.
ZBĘDNA dyskusja Kol tyle mam wspólnego z pisem jak Ty z sikaniem na stojąconicram pisze:Widzę, że Boluś jesteś oderwany od rzeczywistości jak każdy pisor. Nie wiem skąd nagle afera FOZZ, ale skoro już przytoczyłeś, to znowu strzelasz sobie w kolano. :-) To jak tam z tym GetBackiem i Skokami?
Kłamiesz. Każdy kto nie zrzuca się na Stypendium Wolnościowe dla Kijowskiego i nie walczy za świnie przy korycie zastąpione innymi świniami według nomenklatury obowiązującej w ostatnich latach jest PISIOREM.BOLEK pisze:ZBĘDNA dyskusja Kol tyle mam wspólnego z pisem jak Ty z sikaniem na stojąconicram pisze:Widzę, że Boluś jesteś oderwany od rzeczywistości jak każdy pisor. Nie wiem skąd nagle afera FOZZ, ale skoro już przytoczyłeś, to znowu strzelasz sobie w kolano. :-) To jak tam z tym GetBackiem i Skokami?
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Juz dawano powinna to zrobic. Przeciez ten marsz byk tlem dla tych faszystowskich grup z ONR i MW. Dosc tego.Sybir pisze:Pani Hajka ostro dorzuciła do pieca :)
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
MW faszystowska?ozob pisze:Juz dawano powinna to zrobic. Przeciez ten marsz byk tlem dla tych faszystowskich grup z ONR i MW. Dosc tego.