HATE ETERNAL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- postuje jak opętany!
Re: HATE ETERNAL
Nie znam poprzednich płyt, ale ta jest naprawdę zajebista.
-
- zaczyna szaleć
Chciałem tylko nieśmiało zauważyć, że poprzedni album Infernus także był już mocno zajebistą rzeczą.
guessWho pisze:...a na okrągło prąd mnie przeszywa, gdy słucham Artrosis, każda ich płyta to dla mnie przeżycie- wspaniała uczta dla ucha i duszy...
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Heretyk pisze:ja pierdole kurwa jego mać! to jest bez wątpienia najlepsza płyta tego zespołu, ale mało tego. to najlepszy death metal od wielu lat. ja wiem, dead congregation, stargazer, horrendous, blood incantation itd. wszystko lubię i podziwiam, niemniej to, co odjebał Rutan na nowej płycie, nie mieści się w głowie. tu nie ma jednego zbędnego dźwięku. miałem na noc zaplanowaną playlistę, ale muszę ją skasować, bowiem w konfrontacji z tym dziełem wszystko traci swój blask. zaraz się zesram ze szczęścia
edit: jakiś kurwa tomb mold, przehajpowany w chuj nie istnieje przy tej fenomenalnej płycie
Nooo Panie kolego, nie spodziewałem się aż tak entuzjastycznej reakcji ;-) Czyli moje zachwyty jednak sa uzasadnione ;-) Cieszę się, że Ci przypasowała ta płyta, sam zamierzam jeszcze wieczorem parę razy ją skatować ;-)
-
ki3r pisze:Chciałem tylko nieśmiało zauważyć, że poprzedni album Infernus także był już mocno zajebistą rzeczą.
Owszem, jak najbardziej. Rutan mówił że "Upon desolate sands" zaczyna się tam, gdzie zakończył nfernus i trudno się z tym nie zgodzić.
-
- mistrz forumowej ceremonii
sam jestem zdziwiony i pozytywnie zaskoczonyNasum pisze: Nooo Panie kolego, nie spodziewałem się aż tak entuzjastycznej reakcji ;-) Czyli moje zachwyty jednak sa uzasadnione ;-) Cieszę się, że Ci przypasowała ta płyta, sam zamierzam jeszcze wieczorem parę razy ją skatować ;-)
-
odpuściłem go sobie. bardzo możliwe, że to był błąd :)ki3r pisze:Chciałem tylko nieśmiało zauważyć, że poprzedni album Infernus także był już mocno zajebistą rzeczą.
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Przesłuchałem. Owszem, bardzo fajnie to poukładane, są momenty z gęstym ogniem tyle, że aż tak wysoko bym nie ocenił, przynajmniej po pierwszym zapoznaniu. Nie skreślam zupełnie i na pewno zaliczę kolejne podejście niebawem.Heretyk pisze:10/10 jak dla mnie wstępnie
Jebać żuli.
- Drone
Tak. To bardzo dobry album. Zresztą HE nigdy gniota nie nagrał.Heretyk pisze:odpuściłem go sobie. bardzo możliwe, że to był błąd :)ki3r pisze:Chciałem tylko nieśmiało zauważyć, że poprzedni album Infernus także był już mocno zajebistą rzeczą.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- maciek z klanu
Tomb mold kasuje ten album samym introNasum pisze:Heretyk pisze:ja pierdole kurwa jego mać! to jest bez wątpienia najlepsza płyta tego zespołu, ale mało tego. to najlepszy death metal od wielu lat. ja wiem, dead congregation, stargazer, horrendous, blood incantation itd. wszystko lubię i podziwiam, niemniej to, co odjebał Rutan na nowej płycie, nie mieści się w głowie. tu nie ma jednego zbędnego dźwięku. miałem na noc zaplanowaną playlistę, ale muszę ją skasować, bowiem w konfrontacji z tym dziełem wszystko traci swój blask. zaraz się zesram ze szczęścia
edit: jakiś kurwa tomb mold, przehajpowany w chuj nie istnieje przy tej fenomenalnej płycie
Nooo Panie kolego, nie spodziewałem się aż tak entuzjastycznej reakcji ;-) Czyli moje zachwyty jednak sa uzasadnione ;-) Cieszę się, że Ci przypasowała ta płyta, sam zamierzam jeszcze wieczorem parę razy ją skatować ;-)
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- hcpig
Słyszałeś Internecine?Heretyk pisze:kurwa, ile tu jest smaczków, luzu, pomysłów, powietrza. jak to się różni od wcześniejszych płyt. jak Rutan niesamowicie dojrzał. no nie mam słów po prostu
Yare Yare Daze
- ozob
- zahartowany metalizator
Czasem odnosze wrazenie, ze Ty chuja tam sluchasz tylko sledzisz dyskusje, a pozniej obierasz oboz, ktory przewaza. (:Drone pisze:Tak. To bardzo dobry album. Zresztą HE nigdy gniota nie nagrał.Heretyk pisze:odpuściłem go sobie. bardzo możliwe, że to był błąd :)ki3r pisze:Chciałem tylko nieśmiało zauważyć, że poprzedni album Infernus także był już mocno zajebistą rzeczą.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
-
Bzdura. Przecież bronił, niemal wbrew wszystkim, "Forged in Fury" KRISIUN czy "The Unspoken King" CRYPTOPSY.ozob pisze:Czasem odnosze wrazenie, ze Ty chuja tam sluchasz tylko sledzisz dyskusje, a pozniej obierasz oboz, ktory przewaza. (:Drone pisze: Tak. To bardzo dobry album. Zresztą HE nigdy gniota nie nagrał.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Drone
Właśnie to przeczytałem i przypomniałem sobie awanturę o CRYPTOPSY. Co się tutaj wtedy działo :)
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
-
nie. dużo tracę?hcpig pisze:Słyszałeś Internecine?Heretyk pisze:kurwa, ile tu jest smaczków, luzu, pomysłów, powietrza. jak to się różni od wcześniejszych płyt. jak Rutan niesamowicie dojrzał. no nie mam słów po prostu
co do nowej płyty, ochłonąłem trochę, ale nadal jestem zachwycony
-
cóż ja mam problem tą płytą. nie to, że mi się nie podoba, wręcz przeciwnie. tylko jakichś kosmicznych zachwytów nie podzielam.maciek z klanu pisze: Tomb mold kasuje ten album samym intro
- maciek z klanu
To jest właśnie zajebiste w muzyce. To jak różni ludzie mogą ją różnie odbierać. Choć muszę się zgodzić że nowy he jest bdb.Heretyk pisze:cóż ja mam problem tą płytą. nie to, że mi się nie podoba, wręcz przeciwnie. tylko jakichś kosmicznych zachwytów nie podzielam.maciek z klanu pisze: Tomb mold kasuje ten album samym intro
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
Heretyk pisze:
co do nowej płyty, ochłonąłem trochę, ale nadal jestem zachwycony
Tez już nieco ochłonąłem, potrafię spojrzeć na tą płytę trzeźwym okiem i nadal czuję nieodpartą chęć przesłuchania jej przynajmniej raz dziennie.
-
^ ano. bez tego dzień nie zaliczony
no tak. w innym przypadku coś takiego jak forum nie miałoby większego sensumaciek z klanu pisze: To jest właśnie zajebiste w muzyce. To jak różni ludzie mogą ją różnie odbierać. Choć muszę się zgodzić że nowy he jest bdb.
-
- weteran forumowych bitew
Przesłuchałem najnowszy album Hate Eternal kilkanaście, może ponad 20 razy i wciąż jestem zdania, że to pierwszy Ich pełniak, który od razu mnie do siebie przekonał. Czekam na swoją kopię fizycznego nośnika i wtedy, mam nadzieję rozpocznę poznawanie tych dźwięków na nowo.
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Jak ktoś lubi HE i mu mało, to warto posłuchać. Jak nie masz takiej potrzeby i nie sprawdzisz tego, też nic wielkiego się nie stanie. Dawno nie słuchałem, więc super dobrze tej płyty nie pamiętam, ale najbliżej temu było chyba do Kings of all kings. Smaczków tam raczej wielu nie znajdziesz, raczej kupę blastów.Heretyk pisze:nie. dużo tracę?hcpig pisze:Słyszałeś Internecine?
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦