CANNIBAL CORPSE

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Pelson
rasowy masterfulowicz

Re: CANNIBAL CORPSE

16-12-2018, 22:53

Lucek pisze:jedni sie użalają, drudzy cisną beke, trzeci z kolei pozują na jedynych sprawiedliwych i sie oburzają, każdy debil przekonany o swojej wyjątkowości :) wszystko to z powodu ze ktoś inny miał pecha, jakie to śmieszne :)
...zaś czwarty typ komentuje pozostałych trzech i też myśli, że jest najśmieszniejszy. :)

Zwykły, niedzielny, przedświąteczny wieczorek kawalerski* na Masterfulu.

*wszak tu sami kawalarze.
Awatar użytkownika
So_It_Is_Done
rasowy masterfulowicz

16-12-2018, 23:38

Można typa z jakichś względów nie lubić, ale żeby życzyć mu gnicia i jebania w więzieniu, to trzeba być kurwą.
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
Awatar użytkownika
Gore_Obsessed
zahartowany metalizator

17-12-2018, 00:11

yossarian84 pisze:+przygłup z Mortician napadający na polskiego taksiarza i spierdalający jego autem :D
Czemu "przygłup"? Gadałeś z nim kiedyś czy rzucasz epitetami na podstawie tego co przeczytałeś w dwóch wywiadach, tudzież "bo tak ci się wydaje/pasuje"?
Skoro gość nie skończył w pierdlu i wybył z naszego kraju wygląda na to, że chyba nic specjalnego nie miało miejsca. No, chyba, że "przygłup", bo nie rozumiesz absolutnej zajebistości "Chainsaw dismemberment"?

Ja bym tam przygłupami nie szafował:
Obrazek vs Obrazek

Przecież to coś w stylu:
Obrazek vs Obrazek
Only SŁUCHANIE płyt is real!
byrgh
zahartowany metalizator

17-12-2018, 00:49

Ehe, a ja tu widzę domorosłego aktora paru doskonałych ról i jakiegoś typa poważanego wyłącznie w równie chorych kręgach, co jego muzyka.

Mortician w swojej niszy może być ok, ale znowu doprawianie wąsów babci prowokuje słynne pytanie o wiek.
Awatar użytkownika
Lucek
weteran forumowych bitew

17-12-2018, 03:39

he he, idą święta, atmosfera sie zagęszcza, ludziom pierdoli sie w głowach :)
est
mistrz forumowej ceremonii

17-12-2018, 06:16

So_It_Is_Done pisze:Można typa z jakichś względów nie lubić, ale żeby życzyć mu gnicia i jebania w więzieniu, to trzeba być kurwą.
+ 666

Wiadomo, Patryk to kiepski gitarzysta. Pewnie gdzieś w głębi duszy wiedział o tym, że granie w takim Nevermore, Ceremony czy chujowym i nieciekawym studyjnie od lat Cannibal Corpse to kurewna ujma. Straszne brzemię. 20 lat cierpień i katuszy - to nie mogło skończyć się inaczej.

P.S. ktoś w ogóle kupuje ich merch?
Awatar użytkownika
Triceratops
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

17-12-2018, 09:37

Heretyk pisze:ogólnie to jeden z moich ulubionych zespołów DM
O tak, Depesze jak wino, im starsi tym lepsi
woodpecker from space
Heretyk

17-12-2018, 10:32

wiadomo :-)
Awatar użytkownika
Mariusz Wędliniarz
rasowy masterfulowicz

17-12-2018, 13:47

wolff pisze:Leci beka dorosłego ćpuna bo zrobił z siebie debila i zapewne trzęsie kudłami ze strachu przed karą a tutaj jakieś bóle dupy wszak to przeca czysta zawiść. Sroga piaskownica.
Trzeba odpowiadać za swoje czyny, widać kudłata gwiazdeczka zbyt głupia, lub mózg od nadmiaru narko się rozpłynął, więc tego nie pojmuje. Obstawiam, ze w miejscu odizolowanym szybko się nauczy, czego życzę, tej gwiazdeczce, gitarzyście, muzykantowi.
Widać, że masz z tym jakiś osobisty problem.. masz jakiegoś narkomana w rodzinie? stał się jakiś dramat w twoim bliskim otoczeniu? napisz nam o tym. Wyrzuć to z siebie.
A może po prostu ziejesz zawiścią i niezrozumieniem jak to zwykły przykładny Polak..
Raz się zje, raz się nie zje.
Awatar użytkownika
Oferma
weteran forumowych bitew

17-12-2018, 17:00

Pewnie za mało kiełbas i dobrych jedzeń je i dlatego zazdrości, bo taki gitarzysta to musiał miec lodówki pełne sardynek i mandarynek.
How entranced we are by the fire
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
Awatar użytkownika
Triceratops

17-12-2018, 17:57

Mariusz Wędliniarz pisze:
wolff pisze:Leci beka dorosłego ćpuna bo zrobił z siebie debila i zapewne trzęsie kudłami ze strachu przed karą a tutaj jakieś bóle dupy wszak to przeca czysta zawiść. Sroga piaskownica.
Trzeba odpowiadać za swoje czyny, widać kudłata gwiazdeczka zbyt głupia, lub mózg od nadmiaru narko się rozpłynął, więc tego nie pojmuje. Obstawiam, ze w miejscu odizolowanym szybko się nauczy, czego życzę, tej gwiazdeczce, gitarzyście, muzykantowi.
Widać, że masz z tym jakiś osobisty problem.. masz jakiegoś narkomana w rodzinie? stał się jakiś dramat w twoim bliskim otoczeniu? napisz nam o tym. Wyrzuć to z siebie.
A może po prostu ziejesz zawiścią i niezrozumieniem jak to zwykły przykładny Polak..
Mariusz nie pisz na powarznie, bo mi smutno sie robi
woodpecker from space
Awatar użytkownika
yossarian84
rasowy masterfulowicz

17-12-2018, 18:01

Gore_Obsessed pisze: Czemu "przygłup"? Gadałeś z nim kiedyś czy rzucasz epitetami na podstawie tego co przeczytałeś w dwóch wywiadach, tudzież "bo tak ci się wydaje/pasuje"?
Skoro gość nie skończył w pierdlu i wybył z naszego kraju wygląda na to, że chyba nic specjalnego nie miało miejsca. No, chyba, że "przygłup", bo nie rozumiesz absolutnej zajebistości "Chainsaw dismemberment"?
nie jestem przekonany co do tego, że chujowi ludzie zawsze odpowiadają prawnie za swoje czyny, ale niech ci będzie ziomeczku. sprawa mocno śmierdząca była, a osobiście nie lubię całego tego gówna z atakowaniem kogoś, kradzieżą itd.

w przypadku ziomeczka z CC też wszystko byłoby spoko gdyby nie ten drobny szkopuł, z którego wynika że jednak kogoś zaatakował nożem. wiadomo, niby tylko amerykański pies, więc pewnie zjeb i sadysta, ale mimo wszystko swoje załamanie nerwowe czy cokolwiek to było można manifestować w inny sposób :) chujowe czyny ludzi nie stają się mniej chujowe tylko przez to, że ktoś ładnie gra na gitarze w fajnym zespole :)
Awatar użytkownika
Oferma
weteran forumowych bitew

17-12-2018, 20:05

http://www.blabbermouth.net/news/cannib ... from-jail/" onclick="window.open(this.href);return false;

Czyli narkotyki można wykluczyć, uścisk dłoni wszystkim waflom wrzeszczącym, żeby ukrzyżować ćpuna.
How entranced we are by the fire
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
Awatar użytkownika
Wasyl
weteran forumowych bitew

17-12-2018, 20:16

Ascetic pisze:
Drone pisze:Nie bardzo wierzę, że ktoś idzie oddać krew po to, by dostać 7 szt. czekolad za jakieś 30 zł...
oddajesz krew?
Ja oddaję około 20 lat. Z moich obserwacji mogę powiedzieć, że dla czekolad nie oddaje nikt. Dla zwolnienia około 10-15%. Reszta dla -powiedzmy- wyższych idei :).
A, kiedyś krótko w Warszawie dawali bilety do kina. To przyznam zachęcało studentów do oddawania.
Awatar użytkownika
Ascetic

17-12-2018, 20:25

Wasyl pisze:
Ascetic pisze:
Drone pisze:Nie bardzo wierzę, że ktoś idzie oddać krew po to, by dostać 7 szt. czekolad za jakieś 30 zł...
oddajesz krew?
Ja oddaję około 20 lat. Z moich obserwacji mogę powiedzieć, że dla czekolad nie oddaje nikt. Dla zwolnienia około 10-15%. Reszta dla -powiedzmy- wyższych idei :).
A, kiedyś krótko w Warszawie dawali bilety do kina. To przyznam zachęcało studentów do oddawania.
czyli kobitka, którą kojarzę tak z naście lat za tą ladą musiała się mylić ;-) albo taki wypaczony pogląd na ludzi ma ;-) albo lepiej słucha i widzi ;-)
Poro
Awatar użytkownika
Ascetic

17-12-2018, 20:40

Oferma pisze:http://www.blabbermouth.net/news/cannib ... from-jail/

Czyli narkotyki można wykluczyć, uścisk dłoni wszystkim waflom wrzeszczącym, żeby ukrzyżować ćpuna.
waflom stojącym w obronie zawodnika, który wyjebuje w piździec chałupę (ze składem broni), dalej atakuje bogu winną kobietę, a jeszcze dalej świętość w juesej tj. psy, też trzeba podać. tyle, że pałę. do japy ; -) poza tym nie znam się specjalnie na kaucjach w hłameryce, ale chyba takie 50 koła w twardej walcie to raczej się nie przypina niegroźnym frikom. zresztą to standardowa procedura/ wybieg. problemy takie a nie inne można obejść za pomocą odpowiednich kwitów. coś o tym wiem;-) z obserwacji (byłej) zawodowej i prywatnej też (też byłej na całe szczęście) ;-) a tu taki przykład z tego tygodnia: https://www.fakt.pl/wydarzenia/polska/r ... go/3bj31xf" onclick="window.open(this.href);return false; czy sprzed kilku miesięcy: https://www.newsweek.pl/polska/spolecze ... -p/ghymjyv" onclick="window.open(this.href);return false; *. ilu to ja już wariatów na terapiach nie widziałem. co ludzie nie opowiadają, żeby się wykaraskać ;-)

a i dobrze, że nie ćpun. tylko zwykły wariant. bycie ćpunem to raczej nieteges jest. ale to oczywiście tylko moje zdanie. zdanie czyścioszka.

no i tak sobie można gaworzyć bez końca. na tematy trzeciorzędne.

ale póki się wybiję z tematu, tak jak wcześniej, proponuję wam skombinować jakąś szlachetną paczkę. bo póki co to puste przebiegi macie. pokażcie, że macie jaja i się dorzućcie do tej kaucji ;-)

* ps. Kajetan to ma duże szanse coby z niego czuba zrobić. choć on chyba nie chce. dumny chłop jest. i przekonany, że wpierdalanie ludzi jest ok. mamusia, prokurator bardziej chce go w kaftan wbić. taki konflikt rodzinny się wyjawia nam.
Poro
Awatar użytkownika
Drone

17-12-2018, 20:47

Nie znamy okoliczności, nie znamy szczegółów, więc wypadałoby z oceną poczekać do wyroku sądu, o ile w ogóle dojdzie do rozprawy. Reszta to są tylko spekulacje - przypadki DECAPITATED, MORTICIAN czy pana z INQUISITION powinny dać do myślenia wszystkim sędziom-amatorom :)
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
Awatar użytkownika
Ascetic

17-12-2018, 20:56

Drone pisze:Nie znamy okoliczności, nie znamy szczegółów, więc wypadałoby z oceną poczekać do wyroku sądu, o ile w ogóle dojdzie do rozprawy. Reszta to są tylko spekulacje.
jakie spekulacje? fakty są takie, że wyjebało mu chałupę ze składem amunicji w domu, bo chyba nie butlę z gazem. co? Maciej. proste pytanie. ile trzymasz pocisków wykopanych na Woli? jak tam, mówisz znajomym, że jedziesz na grzyby i targasz zwrotnie przyczepkę złomu? no litości. ok. mogło się zdarzyć. federalista. lubi mieć w domu warownię. niech będzie. inaczej/ dalej. zdarzyło ci się być przywalonym? alko, jakiś wkurw. tak młodzieżowo. mi się zdarzyło.dawno bo dawno ale było. ale jak psy coś do mnie miały, to się grzecznie ustawiałem przy ścianie. albo jak ostatnio ładnie się przy aucie ustawiłem. konkludując. no. debil. wiem, wiem. Pan gitarzysta. a to sorry.

no i nie taki amator ;-) wypraszam sobie.
Poro
Awatar użytkownika
Drone

17-12-2018, 21:26

@Ascetic

Miałem kiedyś dwie sprawy sądowe, w których dostałem łagodne wyroki - skończyło się na szczęście na karach pieniężnych :) Byłem też świadkiem w kilku sprawach i sam raz skarżyłem kogoś i wygrałem - więc trochę wiem, jak czasami delikatne są to kwestie, nawet jeśli okoliczności wydają się oczywiste. Relacje o płonącej komodzie i wymachiwaniu sztućcem na tle żywopłotu nie są wg mnie przesłanką wystarczającą, by wysłać zasłużonego artystę od razu pod prysznic.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
Awatar użytkownika
Ascetic

17-12-2018, 21:40

Drone pisze:@Ascetic

Miałem kiedyś dwie sprawy sądowe, w których dostałem łagodne wyroki - skończyło się na szczęście na karach pieniężnych :) Byłem też świadkiem w kilku sprawach i sam raz skarżyłem kogoś i wygrałem - więc trochę wiem, jak czasami delikatne są to kwestie, nawet jeśli okoliczności wydają się oczywiste. Relacje o płonącej komodzie i wymachiwaniu sztućcem na tle żywopłotu nie są wg mnie przesłanką wystarczającą, by wysłać zasłużonego artystę od razu pod prysznic.
i tu się różnimy. dla mnie to i może być prezydentem Mozambiku. albo wokalistą Grave Upheaval. sprawa wtórna.
debil to debil.
bo?
ciąg wydarzeń aktualnie jest następujący:
szykował się na sylwestra. wyjebało mu przyczepę. później według waszej wersji się załamał (co jest dziwne zasadniczo bo mało jest przypadków, że po spaleniu całego dobytku rolnika spod Łomży, ten w ramach odwetu przeciw siłom natury, atakuje pobliski posterunek policji opcjonalnie wpada bez gaci do pobliskiego sklepu spożywczego Pana Henia. ale ok.). pobłądził ze widelcem po uliczkach. starsza Pani objawiła mu się jako demon ognia i fajerwerków. zaatakował ją. a psy jak to psy ujadały i czuł się zobligowany do ich uciszenia. a tak od końca/ początku. nie trzymałby tych gratów to może by i później nie miał halusów. choć ja się dalej będę upierał, że korelacja między regularnym ćpaniem a odpałami jest ewidentna. i to, że akurat w tym momencie był czysty nie znaczy, że nie miał zrytego beretu od wcześniejszego spidowania.
debil to debil.
wiem, wiem. zasłużony gitarzysta.
a to sorry.
Ostatnio zmieniony 17-12-2018, 21:41 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
Poro
ODPOWIEDZ