Nowe seriale

Wszystkie chwyty dozwolone - od "Begotten" po "Wejście smoka".

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Awatar użytkownika
wonsz
rasowy masterfulowicz

Re: Nowe seriale

19-12-2018, 22:06

nagrobek pisze:obejrzałem wczoraj dwa odc. Terror i zajarałem się w chuj
książkę polecam, sto razy lepsza.
rzułf
Heretyk
mistrz forumowej ceremonii

20-12-2018, 08:37

doskonałe to było

tymczasem

Obrazek
Awatar użytkownika
Maro
weteran forumowych bitew

20-12-2018, 15:28

jak obejrzysz daj znać czy warto
Heretyk

21-12-2018, 08:00

wciągnąłem 6 odcinków i napiszę tylko tyle - albo ktoś lubi takie maksymalnie groteskowe klimaty, albo nie. szalenie specyficzny serial, jednakże zrobiony na wysokim poziomie i z doskonałym aktorstwem oraz niezłym humorem. trzeba spróbować i samemu się przekonać. ja akurat czegoś takiego potrzebowałem, tak dla odmiany od bardzo poważnych i "dorosłych" seriali kryminalnych ;)
Awatar użytkownika
Chal-Chenet
zaczyna szaleć

21-12-2018, 09:01

Heretyk pisze:wciągnąłem 6 odcinków i napiszę tylko tyle - albo ktoś lubi takie maksymalnie groteskowe klimaty, albo nie. szalenie specyficzny serial, jednakże zrobiony na wysokim poziomie i z doskonałym aktorstwem oraz niezłym humorem. trzeba spróbować i samemu się przekonać. ja akurat czegoś takiego potrzebowałem, tak dla odmiany od bardzo poważnych i "dorosłych" seriali kryminalnych ;)
O toto. W styczniu trzeci sezon, jak co. :)

Ja z kolei oglądam "Sabrinę" i wiem - teenagerskie dość, ale bardzo sympatyczne przy okazji.
Awatar użytkownika
Biały
w mackach Zła

22-12-2018, 22:22

Obrazek
drugi sezon poleciał. Ogólnie ile pytań tyle odpowiedzi, sprawa jest bardzo śliska i ciężko jednoznacznie orzec - zrobili to lub nie. Gdyby nie zeznania Dasseya byłbym za tym, że nie, ale jednak jest to główny element, który najbardziej nie trzyma się kupy.
Awatar użytkownika
Biały
w mackach Zła

22-12-2018, 22:29

Heretyk pisze:
doskonałe to było

tymczasem

Obrazek
Seria niefortunnych zdarzeń świetny. Taki bajkowy klimat z maksymalną groteską i ironią. Do tego NPH rozdaje aktorsko, kto widział w Jak poznałem waszą matkę wie, ogólnie mega warto.

Ostatnio odświeżyłem sobie nie pierwszy i nie ostatni raz, doskonałość po za ostatnią sceną oczywiście:
Obrazek
Awatar użytkownika
hungry_slave
zaczyna szaleć

22-12-2018, 23:50

Heretyk pisze:Obrazek
Obok Yellowstone najlepszy strzał w tym roku, komuś się tam popierdoliło ze średniowieczem, ale mocne skojarzenia z potężną ekranizacją Imię Róży jak najbardziej na miejscu,
PureHate
weteran forumowych bitew

23-12-2018, 08:45

Biały pisze:
Heretyk pisze:
doskonałe to było

tymczasem

Obrazek
Seria niefortunnych zdarzeń świetny. Taki bajkowy klimat z maksymalną groteską i ironią. Do tego NPH rozdaje aktorsko, kto widział w Jak poznałem waszą matkę wie, ogólnie mega warto.

Ostatnio odświeżyłem sobie nie pierwszy i nie ostatni raz, doskonałość po za ostatnią sceną oczywiście:
Obrazek
Ostatnio obejrzałem po raz nie wiem już który. Ostatnia scena a co ci w niej nie pasuje?
Awatar użytkownika
Biały
w mackach Zła

23-12-2018, 12:01

Te teksty Rusta po koniec, że poczuł wielką miłość płynącą od żony i córeczki, światło wygrywa nad mrokiem i ogólnie jakieś takie łzawe bzdety kompletnie nie pasujące do charakterystyki bohatera i wydźwięku serialu.
Awatar użytkownika
Mariusz Wędliniarz
rasowy masterfulowicz

23-12-2018, 14:43

Biały pisze:Te teksty Rusta po koniec, że poczuł wielką miłość płynącą od żony i córeczki, światło wygrywa nad mrokiem i ogólnie jakieś takie łzawe bzdety kompletnie nie pasujące do charakterystyki bohatera i wydźwięku serialu.
Właśnie pasuje i chyba tak jest jak Rust mówił..
Raz się zje, raz się nie zje.
Awatar użytkownika
yossarian84
rasowy masterfulowicz

23-12-2018, 16:48

Biały pisze:Te teksty Rusta po koniec, że poczuł wielką miłość płynącą od żony i córeczki, światło wygrywa nad mrokiem i ogólnie jakieś takie łzawe bzdety kompletnie nie pasujące do charakterystyki bohatera i wydźwięku serialu.
a jego wcześniejsze smętne pierdolenie dla smutnych nastolatków to nie były bzdety? :D
dodam że drugi sezon lepszy, bo obyło się bez tych pseudo odkrywczych filozofii, a nihilizm i upadek człowieczeństwa był tam po prostu widoczny i nie trzeba było o nim pierdolić jak potłuczony xD
no i lepsze zakończenie bez jakiegoś grubego retarda - mistrza Zła koszącego trawę xD
Awatar użytkownika
Żułek
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

23-12-2018, 17:36

ćpałeś nie pisz ;)
Stacja Syfy poinformowała, że serial „Z Nation” nie doczeka się kolejnego sezonu. Oznacza to, że finał trwającej obecnie serii będzie jednocześnie finałem całego serialu.

Nieoficjalne informacje dotyczące zakończenia serialu „Z Nation” potwierdził jego producent wykonawczy, David Michael Latt. Obecnie trwa emisja 5. sezonu, który oficjalnie już będzie ostatnim nadawanym przez stację Syfy.

Pocieszeniem może być fakt, że Netflix zapowiedział przygotowanie prequela „Z Nation”, który będzie nosił tytuł „Black Summer”.
łeeeee :/
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.

memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
Heretyk

24-12-2018, 08:54

yossarian84 pisze:
a jego wcześniejsze smętne pierdolenie dla smutnych nastolatków to nie były bzdety? :D
dodam że drugi sezon lepszy, bo obyło się bez tych pseudo odkrywczych filozofii, a nihilizm i upadek człowieczeństwa był tam po prostu widoczny i nie trzeba było o nim pierdolić jak potłuczony xD
no i lepsze zakończenie bez jakiegoś grubego retarda - mistrza Zła koszącego trawę xD
zlituj się

u mnie Obrazek

o ja jebie. szkoda, że dopiero teraz. nie mówię, że to serial bez wad, ale dokładnie czegoś w takim klimacie potrzebowałem
Artur_burzum
zaczyna szaleć

25-12-2018, 07:38

TheDude pisze:Obrazek

Kurwa mać! Ale masakra ! Zajebisty klimat. Nawet ostrzej niż w książce.
Właśnie przeczytałem książkę, którą dostałem pod choinkę. 100% racji.
Heretyk

25-12-2018, 14:47

Artur_burzum pisze:
TheDude pisze:Obrazek

Kurwa mać! Ale masakra ! Zajebisty klimat. Nawet ostrzej niż w książce.
Właśnie przeczytałem książkę, którą dostałem pod choinkę. 100% racji.
zgadza się. klasa
Awatar użytkownika
wonsz
rasowy masterfulowicz

25-12-2018, 15:21

Heretyk pisze:
yossarian84 pisze:
zlituj się

u mnie Obrazek

o ja jebie. szkoda, że dopiero teraz. nie mówię, że to serial bez wad, ale dokładnie czegoś w takim klimacie potrzebowałem
strasznie marna ekranizacja, a Rusty wiadomo, że pierdolił kocopoły przez cały sezon, Woody znacznie lepszy :)
rzułf
Awatar użytkownika
swetrwser
postuje jak opętany!

27-12-2018, 14:18

Obrazek

Gupawe to i logiki to tu nie ma za wiele, ale ogląda się wyśmienicie. Mimo wszystko zmarnowany potencjał, zwłaszcza sceny rozpierdolu w tureckiej dzielnicy słabe w chuj.
Awatar użytkownika
yossarian84
rasowy masterfulowicz

27-12-2018, 16:08

Obrazek

bdb 1 sezon, mimo że nie zanosiło się na to
w 2 ciągłe gadanie o gównie trochę męczy, ale mimo to obejrzałem w jeden wieczór
Awatar użytkownika
tommek
weteran forumowych bitew
Kontakt:

27-12-2018, 16:32

Obrazek
Kolejny dobry niemiecki serial z Netflixa
ODPOWIEDZ