książkę polecam, sto razy lepsza.nagrobek pisze:obejrzałem wczoraj dwa odc. Terror i zajarałem się w chuj
Nowe seriale
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- wonsz
- rasowy masterfulowicz
Re: Nowe seriale
rzułf
-
- mistrz forumowej ceremonii
doskonałe to byłonagrobek pisze:obejrzałem wczoraj dwa odc. Terror i zajarałem się w chuj
tymczasem

- Maro
- weteran forumowych bitew
jak obejrzysz daj znać czy warto
-
wciągnąłem 6 odcinków i napiszę tylko tyle - albo ktoś lubi takie maksymalnie groteskowe klimaty, albo nie. szalenie specyficzny serial, jednakże zrobiony na wysokim poziomie i z doskonałym aktorstwem oraz niezłym humorem. trzeba spróbować i samemu się przekonać. ja akurat czegoś takiego potrzebowałem, tak dla odmiany od bardzo poważnych i "dorosłych" seriali kryminalnych ;)
- Chal-Chenet
- zaczyna szaleć
O toto. W styczniu trzeci sezon, jak co. :)Heretyk pisze:wciągnąłem 6 odcinków i napiszę tylko tyle - albo ktoś lubi takie maksymalnie groteskowe klimaty, albo nie. szalenie specyficzny serial, jednakże zrobiony na wysokim poziomie i z doskonałym aktorstwem oraz niezłym humorem. trzeba spróbować i samemu się przekonać. ja akurat czegoś takiego potrzebowałem, tak dla odmiany od bardzo poważnych i "dorosłych" seriali kryminalnych ;)
Ja z kolei oglądam "Sabrinę" i wiem - teenagerskie dość, ale bardzo sympatyczne przy okazji.
- Biały
- w mackach Zła

drugi sezon poleciał. Ogólnie ile pytań tyle odpowiedzi, sprawa jest bardzo śliska i ciężko jednoznacznie orzec - zrobili to lub nie. Gdyby nie zeznania Dasseya byłbym za tym, że nie, ale jednak jest to główny element, który najbardziej nie trzyma się kupy.
- Biały
- w mackach Zła
Seria niefortunnych zdarzeń świetny. Taki bajkowy klimat z maksymalną groteską i ironią. Do tego NPH rozdaje aktorsko, kto widział w Jak poznałem waszą matkę wie, ogólnie mega warto.Heretyk pisze:doskonałe to byłonagrobek pisze:obejrzałem wczoraj dwa odc. Terror i zajarałem się w chuj
tymczasem
Ostatnio odświeżyłem sobie nie pierwszy i nie ostatni raz, doskonałość po za ostatnią sceną oczywiście:

- hungry_slave
- zaczyna szaleć
Obok Yellowstone najlepszy strzał w tym roku, komuś się tam popierdoliło ze średniowieczem, ale mocne skojarzenia z potężną ekranizacją Imię Róży jak najbardziej na miejscu,Heretyk pisze:
-
Ostatnio obejrzałem po raz nie wiem już który. Ostatnia scena a co ci w niej nie pasuje?Biały pisze:Seria niefortunnych zdarzeń świetny. Taki bajkowy klimat z maksymalną groteską i ironią. Do tego NPH rozdaje aktorsko, kto widział w Jak poznałem waszą matkę wie, ogólnie mega warto.Heretyk pisze:doskonałe to byłonagrobek pisze:obejrzałem wczoraj dwa odc. Terror i zajarałem się w chuj
tymczasem
Ostatnio odświeżyłem sobie nie pierwszy i nie ostatni raz, doskonałość po za ostatnią sceną oczywiście:
- Biały
- w mackach Zła
Te teksty Rusta po koniec, że poczuł wielką miłość płynącą od żony i córeczki, światło wygrywa nad mrokiem i ogólnie jakieś takie łzawe bzdety kompletnie nie pasujące do charakterystyki bohatera i wydźwięku serialu.
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Właśnie pasuje i chyba tak jest jak Rust mówił..Biały pisze:Te teksty Rusta po koniec, że poczuł wielką miłość płynącą od żony i córeczki, światło wygrywa nad mrokiem i ogólnie jakieś takie łzawe bzdety kompletnie nie pasujące do charakterystyki bohatera i wydźwięku serialu.
Raz się zje, raz się nie zje.
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
a jego wcześniejsze smętne pierdolenie dla smutnych nastolatków to nie były bzdety? :DBiały pisze:Te teksty Rusta po koniec, że poczuł wielką miłość płynącą od żony i córeczki, światło wygrywa nad mrokiem i ogólnie jakieś takie łzawe bzdety kompletnie nie pasujące do charakterystyki bohatera i wydźwięku serialu.
dodam że drugi sezon lepszy, bo obyło się bez tych pseudo odkrywczych filozofii, a nihilizm i upadek człowieczeństwa był tam po prostu widoczny i nie trzeba było o nim pierdolić jak potłuczony xD
no i lepsze zakończenie bez jakiegoś grubego retarda - mistrza Zła koszącego trawę xD
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
ćpałeś nie pisz ;)
łeeeee :/Stacja Syfy poinformowała, że serial „Z Nation” nie doczeka się kolejnego sezonu. Oznacza to, że finał trwającej obecnie serii będzie jednocześnie finałem całego serialu.
Nieoficjalne informacje dotyczące zakończenia serialu „Z Nation” potwierdził jego producent wykonawczy, David Michael Latt. Obecnie trwa emisja 5. sezonu, który oficjalnie już będzie ostatnim nadawanym przez stację Syfy.
Pocieszeniem może być fakt, że Netflix zapowiedział przygotowanie prequela „Z Nation”, który będzie nosił tytuł „Black Summer”.
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
-
zlituj sięyossarian84 pisze:a jego wcześniejsze smętne pierdolenie dla smutnych nastolatków to nie były bzdety? :DBiały pisze:Te teksty Rusta po koniec, że poczuł wielką miłość płynącą od żony i córeczki, światło wygrywa nad mrokiem i ogólnie jakieś takie łzawe bzdety kompletnie nie pasujące do charakterystyki bohatera i wydźwięku serialu.
dodam że drugi sezon lepszy, bo obyło się bez tych pseudo odkrywczych filozofii, a nihilizm i upadek człowieczeństwa był tam po prostu widoczny i nie trzeba było o nim pierdolić jak potłuczony xD
no i lepsze zakończenie bez jakiegoś grubego retarda - mistrza Zła koszącego trawę xD
u mnie

o ja jebie. szkoda, że dopiero teraz. nie mówię, że to serial bez wad, ale dokładnie czegoś w takim klimacie potrzebowałem
-
- zaczyna szaleć
Właśnie przeczytałem książkę, którą dostałem pod choinkę. 100% racji.TheDude pisze:
Kurwa mać! Ale masakra ! Zajebisty klimat. Nawet ostrzej niż w książce.
-
zgadza się. klasaArtur_burzum pisze:Właśnie przeczytałem książkę, którą dostałem pod choinkę. 100% racji.TheDude pisze:
Kurwa mać! Ale masakra ! Zajebisty klimat. Nawet ostrzej niż w książce.
- wonsz
- rasowy masterfulowicz
strasznie marna ekranizacja, a Rusty wiadomo, że pierdolił kocopoły przez cały sezon, Woody znacznie lepszy :)Heretyk pisze:zlituj sięyossarian84 pisze:a jego wcześniejsze smętne pierdolenie dla smutnych nastolatków to nie były bzdety? :DBiały pisze:Te teksty Rusta po koniec, że poczuł wielką miłość płynącą od żony i córeczki, światło wygrywa nad mrokiem i ogólnie jakieś takie łzawe bzdety kompletnie nie pasujące do charakterystyki bohatera i wydźwięku serialu.
u mnie
o ja jebie. szkoda, że dopiero teraz. nie mówię, że to serial bez wad, ale dokładnie czegoś w takim klimacie potrzebowałem
rzułf
- swetrwser
- postuje jak opętany!

Gupawe to i logiki to tu nie ma za wiele, ale ogląda się wyśmienicie. Mimo wszystko zmarnowany potencjał, zwłaszcza sceny rozpierdolu w tureckiej dzielnicy słabe w chuj.
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz

bdb 1 sezon, mimo że nie zanosiło się na to
w 2 ciągłe gadanie o gównie trochę męczy, ale mimo to obejrzałem w jeden wieczór
- tommek
- Kontakt: