ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
maciek z klanu
mistrz forumowej ceremonii

Re: ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II

22-12-2018, 19:10

Sybir pisze:O tym właśnie pisałem, Tomaszu :)
To nie tomasz to Wacław :)
Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo ;)
Jestem Maciek, szukam klanu.
Awatar użytkownika
Najprzewielebniejszy
zahartowany metalizator

24-12-2018, 11:09

Lucek pisze:mówił admin ze nie wie o co chodzi, wątpie zeby sie to zmieniło, jest zbyt wspaniały by czytać własne forum, raczej nie licz Sybiru
Wesołych Świąt
Awatar użytkownika
Sybir

24-12-2018, 11:19

Nawzajem, choć taki Tricepartos będzie się w najbliższych dniach nudzić, nie mając świeżej pożywki zapewnianej mu przez jego ulubionych użytkowników.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Awatar użytkownika
Triceratops
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

24-12-2018, 13:56

Sybir pisze:Nawzajem, choć taki Tricepartos będzie się w najbliższych dniach nudzić, nie mając świeżej pożywki zapewnianej mu przez jego ulubionych użytkowników.
Zebys wiedzial doktorze, wiec poprosze na priva recepte na tramal, to mi zastapi moze jakos ten czas, ktory mi ukradliscie.

No chyba, ze nicram z ozobem stana na wysokosci zadania, bo musze przyznac, ze ruszyli z przytupem!
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Sybir

24-12-2018, 14:19

Nie jest to wprawdzie starcie tak bezpośrednie, jak Lucek vs. wolff, ale jest za to więcej manewrów.
Myślałem, że bimberek Ci wystarczy :( Tylko tramadol, czy coś jeszcze chcesz? :D
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Awatar użytkownika
Oferma
weteran forumowych bitew

24-12-2018, 14:24

Nicram i Ozob feudują bardziej merytorycznie. Potyczka Lucko-Wolffia najpierw tez mnie bawiła, ale potem zamieniła się w atak tourrette'a a najgorsze, że mam podstawy sadzić, że oni tak na serio xD
How entranced we are by the fire
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
Awatar użytkownika
Skaut

24-12-2018, 21:03

Oferma pisze:Nicram i Ozob feudują bardziej merytorycznie. Potyczka Lucko-Wolffia najpierw tez mnie bawiła, ale potem zamieniła się w atak tourrette'a a najgorsze, że mam podstawy sadzić, że oni tak na serio xD
na serio to jeden drugiemu by już zajebał, a tak we dwójkę zachowują sie jak pizdy
Coś tam było! Człowiek!
535

24-12-2018, 21:08

Pizdy nie pizdy. Z pewnością umawianie się dwóch kompletnie obcych sobie osobników, na to co tam sobie wzajemnie proponują przy pomocy ogólnodostępnego forum jest przynajmniej nierozsądne, pomijając, że kompletnie niepoważne. Delikatnie rzecz ujmując.
BOLEK
weteran forumowych bitew

25-12-2018, 10:12

[youtube][/youtube]
ja pierdole gdzież ten świat zmierza!?
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
Awatar użytkownika
SODOMOUSE

25-12-2018, 10:22

...11. pod prysznic marsz!
Awatar użytkownika
Oferma
weteran forumowych bitew

25-12-2018, 10:29

535 pisze:Pizdy nie pizdy. Z pewnością umawianie się dwóch kompletnie obcych sobie osobników, na to co tam sobie wzajemnie proponują przy pomocy ogólnodostępnego forum jest przynajmniej nierozsądne, pomijając, że kompletnie niepoważne. Delikatnie rzecz ujmując.
Ale przecież nikt się nigdy nigdzie nie umówi, nie o to wszak idzie by złowić króliczka ale by gonić go.
Swoją drogą czy tylko ja dostrzegam ogromnie zabawną niekonsekwencję w postępowaniu kol. Lucka?
535

25-12-2018, 10:40

Ja to widzę tak. Lucjan to projekt (bo wszystko jest dzisiaj projektem) rozrywkowy, świadomie przerysowany, świadomie wulgarny i bdb. Natomiast Wilk wydaje się być śmiertelnie poważny i tym bardziej się mu dziwię, że sprowokowany, brnie w tę mocno delikatną tematykę. Przynajmniej w mieście kościołów, delikatną. Jeden i drugi powinni zluzować pośladki. Ostatecznie nie muszą ze sobą mieszkać, sypiać, czy nawet chadzać do kawiarni. Tu jest dużo miejsca. Dla wszystkich wystarczy. Tyle moich refleksji w ten magiczny czas.
Awatar użytkownika
Rumburak
weteran forumowych bitew

25-12-2018, 12:03

BOLEK pisze:[youtube][/youtube]
Się zastanawiam czy większą onkologią są glonojady z filmiku czy udostępniający i przekazujący w świat ich wyczyny.
Skaut pisze:
Oferma pisze:Potyczka Lucko-Wolffia najpierw tez mnie bawiła, ale potem zamieniła się w atak tourrette'a a najgorsze, że mam podstawy sadzić, że oni tak na serio xD
na serio to jeden drugiemu by już zajebał, a tak we dwójkę zachowują sie jak pizdy
To fakt, przez jakiś czas było to nawet zabawne ale ileż można czytać o "wydyganej,wszawej,brudnej lućce siedzącej pod szafą" i "clubbingowym worku na spermę z frotką na czole" wolffie. Jeden i drugi pod prysznic.
hcpig pisze:
07-11-2024, 18:51
Wśród największych jak Morbid Angel to nie ale Vader? Azarath niszczy Vadera.
Awatar użytkownika
Mental
weteran forumowych bitew

Re:

25-12-2018, 12:35

Skaut pisze:
Oferma pisze:Nicram i Ozob feudują bardziej merytorycznie. Potyczka Lucko-Wolffia najpierw tez mnie bawiła, ale potem zamieniła się w atak tourrette'a a najgorsze, że mam podstawy sadzić, że oni tak na serio xD
Najzabawniejsze jest to, że obaj mają pewnie więcej niż 15 lat. Internet wars ftw
You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
Awatar użytkownika
Oferma
weteran forumowych bitew

25-12-2018, 13:07

BOLEK pisze:[youtube][/youtube]
Nawet nie odpalałem, ale jakby nakręciły fikołka to bym akurat obejrzał.
Awatar użytkownika
TheDude

25-12-2018, 14:57

^ Z tą dziewoją po prawej to Rocco by zrobił fiku miku z pewnością :)
byrgh
zahartowany metalizator

25-12-2018, 18:46

Ta z prawej to była nawet niezła niunia, ale coraz bardziej upodabnia się do swojej siostry, ofiary szalonego chirurga.
Awatar użytkownika
SODOMOUSE

25-12-2018, 19:08

byrgh pisze:Ta z prawej to była nawet niezła niunia, ale coraz bardziej upodabnia się do swojej siostry, ofiary szalonego chirurga.
...chyba w podstawówce:) przyjmijmy taki scenariusz. Los funduje nam, życie do końca na bezludnej wyspie.
Jedynym żyjącym organizmem obok ciebie, jest któraś z tych pań... Wkładasz batona w otwór po kokosie, czy w tą
panią? :)
Awatar użytkownika
maciek z klanu

25-12-2018, 19:41

TheDude pisze:^ Z tą dziewoją po prawej to Rocco by zrobił fiku miku z pewnością :)
Też bym ruchał moim 6,5cm w zwodzie xd
Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo ;)
Jestem Maciek, szukam klanu.
Awatar użytkownika
Headcrab
weteran forumowych bitew
Kontakt:

26-12-2018, 08:49

[youtube][/youtube]
Grupa członków yakuzy po raz ostatni zawodzi swojego szefa. Po tym jak schrzanili ważną robotę szef daje im wybór: Honorowe samobójstwo albo podróż do Tajlandii aby przejść operacje zmiany płci i stać się żeńskimi idolkami. Po wieloletnim treningu na idolkę debiutują i... zyskują przytłaczającą popularność - dalej będzie już tylko gorzej.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
ODPOWIEDZ