To nie tomasz to Wacław :)Sybir pisze:O tym właśnie pisałem, Tomaszu :)
ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Re: ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
Wesołych ŚwiątLucek pisze:mówił admin ze nie wie o co chodzi, wątpie zeby sie to zmieniło, jest zbyt wspaniały by czytać własne forum, raczej nie licz Sybiru
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- Sybir
Nawzajem, choć taki Tricepartos będzie się w najbliższych dniach nudzić, nie mając świeżej pożywki zapewnianej mu przez jego ulubionych użytkowników.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Zebys wiedzial doktorze, wiec poprosze na priva recepte na tramal, to mi zastapi moze jakos ten czas, ktory mi ukradliscie.Sybir pisze:Nawzajem, choć taki Tricepartos będzie się w najbliższych dniach nudzić, nie mając świeżej pożywki zapewnianej mu przez jego ulubionych użytkowników.
No chyba, ze nicram z ozobem stana na wysokosci zadania, bo musze przyznac, ze ruszyli z przytupem!
woodpecker from space
- Sybir
Nie jest to wprawdzie starcie tak bezpośrednie, jak Lucek vs. wolff, ale jest za to więcej manewrów.
Myślałem, że bimberek Ci wystarczy :( Tylko tramadol, czy coś jeszcze chcesz? :D
Myślałem, że bimberek Ci wystarczy :( Tylko tramadol, czy coś jeszcze chcesz? :D
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Oferma
- weteran forumowych bitew
Nicram i Ozob feudują bardziej merytorycznie. Potyczka Lucko-Wolffia najpierw tez mnie bawiła, ale potem zamieniła się w atak tourrette'a a najgorsze, że mam podstawy sadzić, że oni tak na serio xD
How entranced we are by the fire
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
- Skaut
na serio to jeden drugiemu by już zajebał, a tak we dwójkę zachowują sie jak pizdyOferma pisze:Nicram i Ozob feudują bardziej merytorycznie. Potyczka Lucko-Wolffia najpierw tez mnie bawiła, ale potem zamieniła się w atak tourrette'a a najgorsze, że mam podstawy sadzić, że oni tak na serio xD
Coś tam było! Człowiek!
Pizdy nie pizdy. Z pewnością umawianie się dwóch kompletnie obcych sobie osobników, na to co tam sobie wzajemnie proponują przy pomocy ogólnodostępnego forum jest przynajmniej nierozsądne, pomijając, że kompletnie niepoważne. Delikatnie rzecz ujmując.
-
[youtube][/youtube]
ja pierdole gdzież ten świat zmierza!?
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
- SODOMOUSE
...11. pod prysznic marsz!
NYCHTS
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
- Oferma
Ale przecież nikt się nigdy nigdzie nie umówi, nie o to wszak idzie by złowić króliczka ale by gonić go.535 pisze:Pizdy nie pizdy. Z pewnością umawianie się dwóch kompletnie obcych sobie osobników, na to co tam sobie wzajemnie proponują przy pomocy ogólnodostępnego forum jest przynajmniej nierozsądne, pomijając, że kompletnie niepoważne. Delikatnie rzecz ujmując.
Swoją drogą czy tylko ja dostrzegam ogromnie zabawną niekonsekwencję w postępowaniu kol. Lucka?
Ja to widzę tak. Lucjan to projekt (bo wszystko jest dzisiaj projektem) rozrywkowy, świadomie przerysowany, świadomie wulgarny i bdb. Natomiast Wilk wydaje się być śmiertelnie poważny i tym bardziej się mu dziwię, że sprowokowany, brnie w tę mocno delikatną tematykę. Przynajmniej w mieście kościołów, delikatną. Jeden i drugi powinni zluzować pośladki. Ostatecznie nie muszą ze sobą mieszkać, sypiać, czy nawet chadzać do kawiarni. Tu jest dużo miejsca. Dla wszystkich wystarczy. Tyle moich refleksji w ten magiczny czas.
- Rumburak
Się zastanawiam czy większą onkologią są glonojady z filmiku czy udostępniający i przekazujący w świat ich wyczyny.BOLEK pisze:[youtube][/youtube]
To fakt, przez jakiś czas było to nawet zabawne ale ileż można czytać o "wydyganej,wszawej,brudnej lućce siedzącej pod szafą" i "clubbingowym worku na spermę z frotką na czole" wolffie. Jeden i drugi pod prysznic.Skaut pisze:na serio to jeden drugiemu by już zajebał, a tak we dwójkę zachowują sie jak pizdyOferma pisze:Potyczka Lucko-Wolffia najpierw tez mnie bawiła, ale potem zamieniła się w atak tourrette'a a najgorsze, że mam podstawy sadzić, że oni tak na serio xD
- Mental
Re:
Najzabawniejsze jest to, że obaj mają pewnie więcej niż 15 lat. Internet wars ftwSkaut pisze:na serio to jeden drugiemu by już zajebał, a tak we dwójkę zachowują sie jak pizdyOferma pisze:Nicram i Ozob feudują bardziej merytorycznie. Potyczka Lucko-Wolffia najpierw tez mnie bawiła, ale potem zamieniła się w atak tourrette'a a najgorsze, że mam podstawy sadzić, że oni tak na serio xD
You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
And salute the leech that you are
- Oferma
Nawet nie odpalałem, ale jakby nakręciły fikołka to bym akurat obejrzał.BOLEK pisze:[youtube][/youtube]
- TheDude
^ Z tą dziewoją po prawej to Rocco by zrobił fiku miku z pewnością :)
-
- zahartowany metalizator
Ta z prawej to była nawet niezła niunia, ale coraz bardziej upodabnia się do swojej siostry, ofiary szalonego chirurga.
- SODOMOUSE
...chyba w podstawówce:) przyjmijmy taki scenariusz. Los funduje nam, życie do końca na bezludnej wyspie.byrgh pisze:Ta z prawej to była nawet niezła niunia, ale coraz bardziej upodabnia się do swojej siostry, ofiary szalonego chirurga.
Jedynym żyjącym organizmem obok ciebie, jest któraś z tych pań... Wkładasz batona w otwór po kokosie, czy w tą
panią? :)
NYCHTS
- maciek z klanu
Też bym ruchał moim 6,5cm w zwodzie xdTheDude pisze:^ Z tą dziewoją po prawej to Rocco by zrobił fiku miku z pewnością :)
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Headcrab
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Grupa członków yakuzy po raz ostatni zawodzi swojego szefa. Po tym jak schrzanili ważną robotę szef daje im wybór: Honorowe samobójstwo albo podróż do Tajlandii aby przejść operacje zmiany płci i stać się żeńskimi idolkami. Po wieloletnim treningu na idolkę debiutują i... zyskują przytłaczającą popularność - dalej będzie już tylko gorzej.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦