KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH

ogólne rozmowy o tym i owym... tylko metal prosimy....

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Awatar użytkownika
PrzemoC
postuje jak opętany!

Re: KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH

14-02-2019, 17:48

Ma polskie konto, bo mi podał zanim jeszcze zamówiłem. Po orderze nabrał wody w usta i cisza w sprawie kosztu wysyłki. Pfff.
kmlt
starszy świeżak

15-02-2019, 01:08

Deathrune... Zamówienie opłacone 5 lutego, dziś założyłem spór na Allegro, bo po przesyłce ani widu, ani słychu. Jakiś typ szybko odpisał po angielsku, że niby jutro wyśle. Zobaczymy, co dalej z tego wyniknie, ale nie zanosi się, abym jeszcze miał skorzystać z ich oferty. Szkoda, bo za pierwszym razem nie było problemów, choć też kilka dni czekałem na zamówienie...

Kolejny klocek to Werewolf... Drugie zamowienie i druga wtopa. Za pierwszym razem czekałem ponad dwa tygodnie na realizację (gdyby nie ponaglenia, pewnie trwałoby to jeszcze dłużej), a wisienką na torcie była pomyłka w zamówieniu - dostałem nie ten album, który zamawiałem; w ten sposób dorobiłem się dubletu...
A co tym razem? Hmm, cholera wie, czy w ogóle jakaś paczka dojdzie, choć zamowienie opłacone 5 lutego. Gość obiecał wysłać już w zeszłym tygodniu, ale nic nie dotarło. Na moje zapytanie mailowe sprzed kilku dni - cisza. Wreszcie dzis się do gościa odezwałem na fejsie, to mi odpisał, że powinno u mnie być, bo niby wysłał. A maila z zapytaniem rzekomo żadnego nie dostał, natomiast podobno miało zostać wysłane do mnie powiadomienie o wysyłce, którego z kolei jakimś dziwnym trafem nie otrzymałem. Wreszcie gość obiecał wysłać numer nadania, ale jakos się nie doczekałem.
Podsumowując: paczka z płytami powinna dotrzeć, ale nie dotarła; powiadomienie mailowe o wysyłce powinno do mnie dotrzeć, ale nie dotarło; mój mail z zapytaniem o przesyłkę wysłałem, ale niby nie dotarł do nadawcy; numer nadania miał być, ale jakoś go nie ma. Strasznie dużo zbiegów okoliczności, ten Wrocek to chyba jakiś nowy Trójkąt Bermudzki.
Awatar użytkownika
nicram
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

15-02-2019, 07:12

Selfmadegod i Fallen Temple - klasa. Choć Karol zdecydowanie szybszy. :-)
all the monsters will break your heart
Awatar użytkownika
winterforest
postuje jak opętany!

15-02-2019, 09:15

nicram pisze:Selfmadegod i Fallen Temple - klasa. Choć Karol zdecydowanie szybszy. :-)
Tak Karol jest chyba bezkonkurencyjny jeżeli chodzi o szybkość i realizację :) W styczniu było zamawiane od:

Selmadegod - 3 dni
Agonia - 5 dni
Fallen Temple - 7 dni
Hellthrasher - 6 dni
Garazel - 8 dni
Drakkar - 7 dni
Kvlt fi - 4 dni
Record Shop fi - 5 dni
Awatar użytkownika
Harlequin
mistrz forumowej ceremonii

15-02-2019, 09:19

No umówmy sie chłpaki, jesli chodzi o sprawnośc realizacji zamówien to Karol jest bezkonkurencyjny i najbardziej niezawodny. Komunikacja, wysyłka, pakowanie... dla mnie gośc jest the best
Heretyk

16-02-2019, 14:04

^Pagan to ten sam poziom jak dla mnie. klasa od zawsze
Awatar użytkownika
pr0metheus
zahartowany metalizator

16-02-2019, 14:49

Heretyk pisze:^Pagan to ten sam poziom jak dla mnie. klasa od zawsze

pagan wysyla plyty szybciej niz ja do nich przelewy:) szkoda tylko ze katalog wydawniczy maja teraz taki chujowy
niech to miejsce niebawem zniknie
Heretyk

16-02-2019, 15:22

no bywało lepiej, ale czy aż taki chujowy? zawsze coś tam wybiorę jak już mam ochotę na zakupy
Awatar użytkownika
maciek z klanu

16-02-2019, 22:48

Fallen temple ok!
Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo ;)
Jestem Maciek, szukam klanu.
Awatar użytkownika
Sybir

17-02-2019, 00:01

Fallen Temple zawsze w pizdeczkę.
Zresztą, Karol i Panicz R. tak samo.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Necropunk
w mackach Zła

18-02-2019, 11:09

kmlt pisze:Deathrune... Zamówienie opłacone 5 lutego, dziś założyłem spór na Allegro, bo po przesyłce ani widu, ani słychu. Jakiś typ szybko odpisał po angielsku, że niby jutro wyśle. Zobaczymy, co dalej z tego wyniknie, ale nie zanosi się, abym jeszcze miał skorzystać z ich oferty. Szkoda, bo za pierwszym razem nie było problemów, choć też kilka dni czekałem na zamówienie...
Same here. Kolo zachowuje się jakby mu klient łaskę robił, że chce zapłacić. Niech spierdala na szczaw. Poziom obsługi w sklepie mięsnym za nieboszczki Polski Ludowej stał lepiej.

Pytanie - ktoś kiedyś robił jakieś deale z Hell is Here? Bo póki co, to widzę, że panują tam podobne klimaty, co u niemieckiej mniejszości z Breslau.
kmlt
starszy świeżak

18-02-2019, 22:14

Necropunk pisze:
kmlt pisze:Deathrune... Zamówienie opłacone 5 lutego, dziś założyłem spór na Allegro, bo po przesyłce ani widu, ani słychu. Jakiś typ szybko odpisał po angielsku, że niby jutro wyśle. Zobaczymy, co dalej z tego wyniknie, ale nie zanosi się, abym jeszcze miał skorzystać z ich oferty. Szkoda, bo za pierwszym razem nie było problemów, choć też kilka dni czekałem na zamówienie...
Same here. Kolo zachowuje się jakby mu klient łaskę robił, że chce zapłacić. Niech spierdala na szczaw. Poziom obsługi w sklepie mięsnym za nieboszczki Polski Ludowej stał lepiej.

Pytanie - ktoś kiedyś robił jakieś deale z Hell is Here? Bo póki co, to widzę, że panują tam podobne klimaty, co u niemieckiej mniejszości z Breslau.
W Deathrune ruszyło jak otworzyłem spór na Allegro. Wysłane w piątek, dostałem nawet zdjęcie z potwierdzeniem nadania, więc liczę że jutro przesyłka dotrze.
Oprócz moich przygód z Werewolf (które zakończyły się tak, że mógłbym z tego napisać komedię w trzech aktach) wrażenia z ostatnich tygodni:
Fallen Temple - ok; zamówilem jedną płytę, a paczka wyglądała tak, jakbym brał co najmniej 10
Megadisc - pierwsza paczka ok (nawet dość szybki czas realizacji), teraz czekam na drugą (w tym wypadku było jeszcze szybciej - 1-2 dni robocze i już miałem info o nadaniu paczki)
Abraxas - super jak zwykle, błyskawiczna wysyłka, świetny kontakt z właścicielem
Interdisc - ok
Wielka Płyta - ok
Metalshop.cba.pl - rewelacja, gdybym mógł wręczać ordery jakości, to w pierwszej kolejności wysłałbym do Wrocławia; chce się wracać na zakupy, zresztą już planuję kolejny zestaw płyt
Putrid Cult - ok
UTSOGP - rewelka
Wolfspell - ok
Old Temple - ok
Fan.pl - bardzo dobrze, mam wrażenie że coraz lepiej orientują się w stanach magazynowych. W każdym razie na kilka ostatnich zamówień nie odnotowałem żadnych wpadek, a brałem dość rzadkie CD. No chyba, że mam takiego farta?

Słabo natomiast z przesyłkami zagranicznymi. Polecone dotarły, ale z 7 nierejestrowanych aż 4 nie dotarły, choć upłynął ponad miesiąc od nadania, a płyty szły z Europy. Jakaś czarna seria w tym roku, do tej pory nie miałem żadnych problemów, a od poczatku roku aż 4 wtopy...
Awatar użytkownika
Medard

18-02-2019, 22:19

kmlt pisze:
Necropunk pisze:

W Deathrune ruszyło jak otworzyłem spór na Allegro. Wysłane w piątek, dostałem nawet zdjęcie z potwierdzeniem nadania, więc liczę że jutro przesyłka dotrze.
Oprócz moich przygód z Werewolf (które zakończyły się tak, że mógłbym z tego napisać komedię w trzech aktach) wrażenia z ostatnich tygodni:
Fallen Temple - ok; zamówilem jedną płytę, a paczka wyglądała tak, jakbym brał co najmniej 10
Megadisc - pierwsza paczka ok (nawet dość szybki czas realizacji), teraz czekam na drugą (w tym wypadku było jeszcze szybciej - 1-2 dni robocze i już miałem info o nadaniu paczki)
Abraxas - super jak zwykle, błyskawiczna wysyłka, świetny kontakt z właścicielem
Interdisc - ok
Wielka Płyta - ok
Metalshop.cba.pl - rewelacja, gdybym mógł wręczać ordery jakości, to w pierwszej kolejności wysłałbym do Wrocławia; chce się wracać na zakupy, zresztą już planuję kolejny zestaw płyt
Putrid Cult - ok
UTSOGP - rewelka
Wolfspell - ok
Old Temple - ok
Fan.pl - bardzo dobrze, mam wrażenie że coraz lepiej orientują się w stanach magazynowych. W każdym razie na kilka ostatnich zamówień nie odnotowałem żadnych wpadek, a brałem dość rzadkie CD. No chyba, że mam takiego farta?

Słabo natomiast z przesyłkami zagranicznymi. Polecone dotarły, ale z 7 nierejestrowanych aż 4 nie dotarły, choć upłynął ponad miesiąc od nadania, a płyty szły z Europy. Jakaś czarna seria w tym roku, do tej pory nie miałem żadnych problemów, a od poczatku roku aż 4 wtopy...
To znak, żeby już więcej nie kupować, tylko przejść na kolekcjonerską emeryturę.

Ja tak ostatnio mam z gramofonem,
najpierw bratanek wyrwał przewód,
po kłopotliwej naprawie drugi rozwalił igłę, bo sobie zrobił na talerzu parking na samochodziki.
Chyba przestanę kupować winyle.
Die Welt ist meine Vorstellung.
Awatar użytkownika
Wasyl
weteran forumowych bitew

19-02-2019, 19:56

kmlt pisze: W Deathrune ruszyło jak otworzyłem spór na Allegro. Wysłane w piątek, dostałem nawet zdjęcie z potwierdzeniem nadania, więc liczę że jutro przesyłka dotrze.
Interdisc - ok
Wielka Płyta - ok
Putrid Cult - ok
UTSOGP - rewelka
Wolfspell - ok
Old Temple - ok
A ten jaki tajemniczy klient :)
Awatar użytkownika
Żułek

21-02-2019, 12:50

Fallen Temple lodzio miodzio :)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.

memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
Awatar użytkownika
maciek z klanu

21-02-2019, 15:11

Żułek pisze:Fallen Temple lodzio miodzio :)
Kasetki Marduk doszły rozumiem?
Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo ;)
Jestem Maciek, szukam klanu.
Awatar użytkownika
Żułek

21-02-2019, 15:58

dekoder NC+ ;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.

memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
Awatar użytkownika
Destro
zaczyna szaleć

26-02-2019, 10:58

Agonia-wzorowo-błyskawiczna wysyłka,wszystko elegancko :)
Awatar użytkownika
Only_True_Believers
rasowy masterfulowicz

26-02-2019, 12:14

DODAX - znowu ok
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
Awatar użytkownika
nicram

26-02-2019, 13:34

SMG i WHP - rewelka.
GODZ ov WAR - bdb!
all the monsters will break your heart
ODPOWIEDZ