KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- PrzemoC
- postuje jak opętany!
Re: KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Ma polskie konto, bo mi podał zanim jeszcze zamówiłem. Po orderze nabrał wody w usta i cisza w sprawie kosztu wysyłki. Pfff.
-
- starszy świeżak
Deathrune... Zamówienie opłacone 5 lutego, dziś założyłem spór na Allegro, bo po przesyłce ani widu, ani słychu. Jakiś typ szybko odpisał po angielsku, że niby jutro wyśle. Zobaczymy, co dalej z tego wyniknie, ale nie zanosi się, abym jeszcze miał skorzystać z ich oferty. Szkoda, bo za pierwszym razem nie było problemów, choć też kilka dni czekałem na zamówienie...
Kolejny klocek to Werewolf... Drugie zamowienie i druga wtopa. Za pierwszym razem czekałem ponad dwa tygodnie na realizację (gdyby nie ponaglenia, pewnie trwałoby to jeszcze dłużej), a wisienką na torcie była pomyłka w zamówieniu - dostałem nie ten album, który zamawiałem; w ten sposób dorobiłem się dubletu...
A co tym razem? Hmm, cholera wie, czy w ogóle jakaś paczka dojdzie, choć zamowienie opłacone 5 lutego. Gość obiecał wysłać już w zeszłym tygodniu, ale nic nie dotarło. Na moje zapytanie mailowe sprzed kilku dni - cisza. Wreszcie dzis się do gościa odezwałem na fejsie, to mi odpisał, że powinno u mnie być, bo niby wysłał. A maila z zapytaniem rzekomo żadnego nie dostał, natomiast podobno miało zostać wysłane do mnie powiadomienie o wysyłce, którego z kolei jakimś dziwnym trafem nie otrzymałem. Wreszcie gość obiecał wysłać numer nadania, ale jakos się nie doczekałem.
Podsumowując: paczka z płytami powinna dotrzeć, ale nie dotarła; powiadomienie mailowe o wysyłce powinno do mnie dotrzeć, ale nie dotarło; mój mail z zapytaniem o przesyłkę wysłałem, ale niby nie dotarł do nadawcy; numer nadania miał być, ale jakoś go nie ma. Strasznie dużo zbiegów okoliczności, ten Wrocek to chyba jakiś nowy Trójkąt Bermudzki.
Kolejny klocek to Werewolf... Drugie zamowienie i druga wtopa. Za pierwszym razem czekałem ponad dwa tygodnie na realizację (gdyby nie ponaglenia, pewnie trwałoby to jeszcze dłużej), a wisienką na torcie była pomyłka w zamówieniu - dostałem nie ten album, który zamawiałem; w ten sposób dorobiłem się dubletu...
A co tym razem? Hmm, cholera wie, czy w ogóle jakaś paczka dojdzie, choć zamowienie opłacone 5 lutego. Gość obiecał wysłać już w zeszłym tygodniu, ale nic nie dotarło. Na moje zapytanie mailowe sprzed kilku dni - cisza. Wreszcie dzis się do gościa odezwałem na fejsie, to mi odpisał, że powinno u mnie być, bo niby wysłał. A maila z zapytaniem rzekomo żadnego nie dostał, natomiast podobno miało zostać wysłane do mnie powiadomienie o wysyłce, którego z kolei jakimś dziwnym trafem nie otrzymałem. Wreszcie gość obiecał wysłać numer nadania, ale jakos się nie doczekałem.
Podsumowując: paczka z płytami powinna dotrzeć, ale nie dotarła; powiadomienie mailowe o wysyłce powinno do mnie dotrzeć, ale nie dotarło; mój mail z zapytaniem o przesyłkę wysłałem, ale niby nie dotarł do nadawcy; numer nadania miał być, ale jakoś go nie ma. Strasznie dużo zbiegów okoliczności, ten Wrocek to chyba jakiś nowy Trójkąt Bermudzki.
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Selfmadegod i Fallen Temple - klasa. Choć Karol zdecydowanie szybszy. :-)
all the monsters will break your heart
- winterforest
- postuje jak opętany!
Tak Karol jest chyba bezkonkurencyjny jeżeli chodzi o szybkość i realizację :) W styczniu było zamawiane od:nicram pisze:Selfmadegod i Fallen Temple - klasa. Choć Karol zdecydowanie szybszy. :-)
Selmadegod - 3 dni
Agonia - 5 dni
Fallen Temple - 7 dni
Hellthrasher - 6 dni
Garazel - 8 dni
Drakkar - 7 dni
Kvlt fi - 4 dni
Record Shop fi - 5 dni
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
No umówmy sie chłpaki, jesli chodzi o sprawnośc realizacji zamówien to Karol jest bezkonkurencyjny i najbardziej niezawodny. Komunikacja, wysyłka, pakowanie... dla mnie gośc jest the best
-
^Pagan to ten sam poziom jak dla mnie. klasa od zawsze
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
Heretyk pisze:^Pagan to ten sam poziom jak dla mnie. klasa od zawsze
pagan wysyla plyty szybciej niz ja do nich przelewy:) szkoda tylko ze katalog wydawniczy maja teraz taki chujowy
niech to miejsce niebawem zniknie
-
no bywało lepiej, ale czy aż taki chujowy? zawsze coś tam wybiorę jak już mam ochotę na zakupy
- maciek z klanu
Fallen temple ok!
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Sybir
Fallen Temple zawsze w pizdeczkę.
Zresztą, Karol i Panicz R. tak samo.
Zresztą, Karol i Panicz R. tak samo.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
- w mackach Zła
Same here. Kolo zachowuje się jakby mu klient łaskę robił, że chce zapłacić. Niech spierdala na szczaw. Poziom obsługi w sklepie mięsnym za nieboszczki Polski Ludowej stał lepiej.kmlt pisze:Deathrune... Zamówienie opłacone 5 lutego, dziś założyłem spór na Allegro, bo po przesyłce ani widu, ani słychu. Jakiś typ szybko odpisał po angielsku, że niby jutro wyśle. Zobaczymy, co dalej z tego wyniknie, ale nie zanosi się, abym jeszcze miał skorzystać z ich oferty. Szkoda, bo za pierwszym razem nie było problemów, choć też kilka dni czekałem na zamówienie...
Pytanie - ktoś kiedyś robił jakieś deale z Hell is Here? Bo póki co, to widzę, że panują tam podobne klimaty, co u niemieckiej mniejszości z Breslau.
-
- starszy świeżak
W Deathrune ruszyło jak otworzyłem spór na Allegro. Wysłane w piątek, dostałem nawet zdjęcie z potwierdzeniem nadania, więc liczę że jutro przesyłka dotrze.Necropunk pisze:Same here. Kolo zachowuje się jakby mu klient łaskę robił, że chce zapłacić. Niech spierdala na szczaw. Poziom obsługi w sklepie mięsnym za nieboszczki Polski Ludowej stał lepiej.kmlt pisze:Deathrune... Zamówienie opłacone 5 lutego, dziś założyłem spór na Allegro, bo po przesyłce ani widu, ani słychu. Jakiś typ szybko odpisał po angielsku, że niby jutro wyśle. Zobaczymy, co dalej z tego wyniknie, ale nie zanosi się, abym jeszcze miał skorzystać z ich oferty. Szkoda, bo za pierwszym razem nie było problemów, choć też kilka dni czekałem na zamówienie...
Pytanie - ktoś kiedyś robił jakieś deale z Hell is Here? Bo póki co, to widzę, że panują tam podobne klimaty, co u niemieckiej mniejszości z Breslau.
Oprócz moich przygód z Werewolf (które zakończyły się tak, że mógłbym z tego napisać komedię w trzech aktach) wrażenia z ostatnich tygodni:
Fallen Temple - ok; zamówilem jedną płytę, a paczka wyglądała tak, jakbym brał co najmniej 10
Megadisc - pierwsza paczka ok (nawet dość szybki czas realizacji), teraz czekam na drugą (w tym wypadku było jeszcze szybciej - 1-2 dni robocze i już miałem info o nadaniu paczki)
Abraxas - super jak zwykle, błyskawiczna wysyłka, świetny kontakt z właścicielem
Interdisc - ok
Wielka Płyta - ok
Metalshop.cba.pl - rewelacja, gdybym mógł wręczać ordery jakości, to w pierwszej kolejności wysłałbym do Wrocławia; chce się wracać na zakupy, zresztą już planuję kolejny zestaw płyt
Putrid Cult - ok
UTSOGP - rewelka
Wolfspell - ok
Old Temple - ok
Fan.pl - bardzo dobrze, mam wrażenie że coraz lepiej orientują się w stanach magazynowych. W każdym razie na kilka ostatnich zamówień nie odnotowałem żadnych wpadek, a brałem dość rzadkie CD. No chyba, że mam takiego farta?
Słabo natomiast z przesyłkami zagranicznymi. Polecone dotarły, ale z 7 nierejestrowanych aż 4 nie dotarły, choć upłynął ponad miesiąc od nadania, a płyty szły z Europy. Jakaś czarna seria w tym roku, do tej pory nie miałem żadnych problemów, a od poczatku roku aż 4 wtopy...
- Medard
To znak, żeby już więcej nie kupować, tylko przejść na kolekcjonerską emeryturę.kmlt pisze:W Deathrune ruszyło jak otworzyłem spór na Allegro. Wysłane w piątek, dostałem nawet zdjęcie z potwierdzeniem nadania, więc liczę że jutro przesyłka dotrze.Necropunk pisze:Same here. Kolo zachowuje się jakby mu klient łaskę robił, że chce zapłacić. Niech spierdala na szczaw. Poziom obsługi w sklepie mięsnym za nieboszczki Polski Ludowej stał lepiej.kmlt pisze:Deathrune... Zamówienie opłacone 5 lutego, dziś założyłem spór na Allegro, bo po przesyłce ani widu, ani słychu. Jakiś typ szybko odpisał po angielsku, że niby jutro wyśle. Zobaczymy, co dalej z tego wyniknie, ale nie zanosi się, abym jeszcze miał skorzystać z ich oferty. Szkoda, bo za pierwszym razem nie było problemów, choć też kilka dni czekałem na zamówienie...
Oprócz moich przygód z Werewolf (które zakończyły się tak, że mógłbym z tego napisać komedię w trzech aktach) wrażenia z ostatnich tygodni:
Fallen Temple - ok; zamówilem jedną płytę, a paczka wyglądała tak, jakbym brał co najmniej 10
Megadisc - pierwsza paczka ok (nawet dość szybki czas realizacji), teraz czekam na drugą (w tym wypadku było jeszcze szybciej - 1-2 dni robocze i już miałem info o nadaniu paczki)
Abraxas - super jak zwykle, błyskawiczna wysyłka, świetny kontakt z właścicielem
Interdisc - ok
Wielka Płyta - ok
Metalshop.cba.pl - rewelacja, gdybym mógł wręczać ordery jakości, to w pierwszej kolejności wysłałbym do Wrocławia; chce się wracać na zakupy, zresztą już planuję kolejny zestaw płyt
Putrid Cult - ok
UTSOGP - rewelka
Wolfspell - ok
Old Temple - ok
Fan.pl - bardzo dobrze, mam wrażenie że coraz lepiej orientują się w stanach magazynowych. W każdym razie na kilka ostatnich zamówień nie odnotowałem żadnych wpadek, a brałem dość rzadkie CD. No chyba, że mam takiego farta?
Słabo natomiast z przesyłkami zagranicznymi. Polecone dotarły, ale z 7 nierejestrowanych aż 4 nie dotarły, choć upłynął ponad miesiąc od nadania, a płyty szły z Europy. Jakaś czarna seria w tym roku, do tej pory nie miałem żadnych problemów, a od poczatku roku aż 4 wtopy...
Ja tak ostatnio mam z gramofonem,
najpierw bratanek wyrwał przewód,
po kłopotliwej naprawie drugi rozwalił igłę, bo sobie zrobił na talerzu parking na samochodziki.
Chyba przestanę kupować winyle.
Die Welt ist meine Vorstellung.
- Wasyl
- weteran forumowych bitew
A ten jaki tajemniczy klient :)kmlt pisze: W Deathrune ruszyło jak otworzyłem spór na Allegro. Wysłane w piątek, dostałem nawet zdjęcie z potwierdzeniem nadania, więc liczę że jutro przesyłka dotrze.
Interdisc - ok
Wielka Płyta - ok
Putrid Cult - ok
UTSOGP - rewelka
Wolfspell - ok
Old Temple - ok
- Żułek
Fallen Temple lodzio miodzio :)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- maciek z klanu
Kasetki Marduk doszły rozumiem?Żułek pisze:Fallen Temple lodzio miodzio :)
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Żułek
dekoder NC+ ;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- Destro
- zaczyna szaleć
Agonia-wzorowo-błyskawiczna wysyłka,wszystko elegancko :)
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
DODAX - znowu ok
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- nicram
SMG i WHP - rewelka.
GODZ ov WAR - bdb!
GODZ ov WAR - bdb!
all the monsters will break your heart