Warszawa ??Nasum pisze:bilet doszedł, urlop załatwiony. Do zobaczenia w Warszawie.
myślałem że bliżej masz do Krakowa a nie do stolycy :)
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Warszawa ??Nasum pisze:bilet doszedł, urlop załatwiony. Do zobaczenia w Warszawie.
Stoigniew pisze:Warszawa ??Nasum pisze:bilet doszedł, urlop załatwiony. Do zobaczenia w Warszawie.
myślałem że bliżej masz do Krakowa a nie do stolycy :)
taaaSelf pisze:Skinned takie tam, ale Defeated Sanity bdb, może nawet lepiej niż samo Incantation.
proszę o doprecyzowanie, co ma takiego DC, a nie ma I.Self pisze:Mówię jak jest, Boston Massachusetts.
Nie no, Incantation oczywiscie bdb, ale nie spełniłi w 100% moich oczekiwań. Co innego DS, którzy spełniłi moje oczekiwania w pełni.
przestań jebać te swoje kocopoły tylko wpierdalaj się jutro na ten genialny koncertAscetic pisze:aż tak dobrze? to niemożliwe.
Emocje. Przepraszam chłopaki, ale muszę udać się na spoczynek, nie mam piętnastu lat, a poza tym kto rano wstaje temu pan bóg daje. Dobranoc.uglak pisze:taka marna frekwencja, a i tak sie ludzie nie moga znalezc.
Pamiętamy to zdarzenie :) Koledzy z młodzieżówki forum przeczesali lokal bardzo dokładnie i nic nie znaleźli.535 pisze:Mam przynajmniej kilkunastu świadków. I niestety prawda jest taka, że bardzo ciężko mi się ukryć w tłumie, choć kiedyś przeszedłem samego siebie i schowałem się w trzyosobowym młynie w starej Progresji na koncercie Voivod. Do dzisiaj na Mazowszu, kobiety wieszające na sznurkach lnianą bieliznę, śpiewają o tym wydarzeniu pieśni, przebiegając myślami po paciorkach różańca..