No i niech ma. K... nawet gry na właśność kupić nie można. Założyłem w końcu konto w Quake Champions i sama gra jest bardzo dobra ale dla mnie Quake to 1. obłędna mechanika 2. megawangardowa technologia 3. mody/usercontent - przy QC zostało tylko to pierwsze, granie always online nawet z botami (!), BRAK modów i ta atmosfera bazaru, jakieś skórki, czapeczki itp. zajebiście mnie to odrzuca, nie tak żeby grę skreślić ale rozumiem hejterów nowego MK.Hatefire pisze:Prawda jest taka, że rynek gier nigdy się nie miał lepiej niż obecnie, jeśli chodzi o wyniki finansowe. Narzekania jakiś sierot po oldschoolu, można mieć w dupie, bo 3 000 000 miliony casuali, co ściągną sobie jakąś prostą gierkę na smartfona wygeneruje, ileś tam większą kasę niż 100 000 hardkorowych gamerów, co będą pogrywać godzinami, w jakiegoś mega trudnego FPS czy erpega. Tak samo z tymi lootboxami czy DLC dopóki się opłaca nie ma od tego odwrotu. Kapitalizm po prostu :-)
Dzisiaj widziałem jakiegos gimba w koszulce Fortinite czy czegoś takiego - to tak wygląda teraz PC Master Race?
Bardzo dobrze wspominam czasy kiedy nie tylko komputery ale ogólnie elektronika nie były tak powszechnie dostępne.