No i Ian do tworzenia materiału - poziom For All Kings murowany!Triceratops pisze:Powinien stworzyc z Larsem jakis zespol nieudacznikow. Dodac Mustajna co spiewac nie umie i bedzie super trio.vicek pisze:Solówek grać nie umie , skal nie zna.
CANNIBAL CORPSE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- rozkręca się
Re: CANNIBAL CORPSE
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
nie rozumiem tego zartu, albo jest chujowo niesmieszny albo nie lapie wysublimowanych podtekstow
woodpecker from space
-
- mistrz forumowej ceremonii
for all kings to najlepsza i właściwie chyba jedyna udana płyta w dorobku tego dość zabawnego i przeciętnego zespołu. ale z czego tu żartować, to w sumie też nie wiem
- Drone
Czy to wypowiedź w celu podniesienia ciśnienia niektórym? Jeżeli chodzi o kol. 535, to można spać spokojnie, na pewno się nie zdenerwuje i nie wytoczy norweskich dział w kontrze ;)Heretyk pisze:for all kings to najlepsza i właściwie chyba jedyna udana płyta w dorobku tego dość zabawnego i przeciętnego zespołu. ale z czego tu żartować, to w sumie też nie wiem
Jeżeli chodzi o mnie, to podnoszę brew ze zdziwienia. Gdybym miał wysłać rakietę do obcej cywilizacji z archetypową płytą thrashową, to nie wysłałbym tam "Reign in Blood" czy "Master of Puppets", tylko "Among the Living" bądź "State of Euphoria". Choć "Reign in Blood" cenię wyżej, ale nie jest to powód, by deprecjonować ANTHRAX.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
-
wiem, wiem, już o tym wspominałeś. a dla mnie to jeden z kilku(nastu) irytujących zespołów, których jakoś nie mogę z pewnych powodów słuchać
W pewnym sensie z wykładnią doktora inżyniera można się zgodzić, biorąc choćby jako materiał badawczo, ten obraz. Mamy tu frasz z krwi oraz kości, a to, że osobiście preferuję inne wykonanie nie ma żadnego znaczenia.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- 10,5
- postuje jak opętany!
Chciałem tylko bronić tego influencera.smooker pisze:Ja nie wiem, ale to chyba była ironia ¯\_(ツ)_/¯.10,5 pisze:Gitarzysta prawdziwego zespołu >>> gitarowy onanista zza kamerki.est pisze:Domorośli gitarzyści z nadwagą i tysiącem filmików na yt z kowerami Nile >>>>>> Kerry King. Wiadoma sprawa.
Nono.
- TheDude
Sądzę, że Skawiński, Earl Scruggs albo Borysewicz by sobie lepiej poradzili w Cannibal Corpse niż Kerry Król.
- Triceratops
Oczywistosc. Tylko ludzie o otwartych umyslach moga to pojac, koltuny z ciasnym horyzontem nigdy tego nie pojma.Drone pisze:Czy to wypowiedź w celu podniesienia ciśnienia niektórym? Jeżeli chodzi o kol. 535, to można spać spokojnie, na pewno się nie zdenerwuje i nie wytoczy norweskich dział w kontrze ;)Heretyk pisze:for all kings to najlepsza i właściwie chyba jedyna udana płyta w dorobku tego dość zabawnego i przeciętnego zespołu. ale z czego tu żartować, to w sumie też nie wiem
Jeżeli chodzi o mnie, to podnoszę brew ze zdziwienia. Gdybym miał wysłać rakietę do obcej cywilizacji z archetypową płytą thrashową, to nie wysłałbym tam "Reign in Blood" czy "Master of Puppets", tylko "Among the Living" bądź "State of Euphoria". Choć "Reign in Blood" cenię wyżej, ale nie jest to powód, by deprecjonować ANTHRAX.
woodpecker from space
-
- rozkręca się
Drone pisze:Czy to wypowiedź w celu podniesienia ciśnienia niektórym? Jeżeli chodzi o kol. 535, to można spać spokojnie, na pewno się nie zdenerwuje i nie wytoczy norweskich dział w kontrze ;)Heretyk pisze:for all kings to najlepsza i właściwie chyba jedyna udana płyta w dorobku tego dość zabawnego i przeciętnego zespołu. ale z czego tu żartować, to w sumie też nie wiem
Oczywiście, przy Among the Living te ostatnie wypierdy od ekipy Iana nie istnieją i tyle. A, no i heavy metalowy debiut też spoko.
- ozob
- zahartowany metalizator
Watek o Cannibal Corpse a tu gadka o Anthrax. Zabieram sie do czytania. (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- Sgt. Barnes
- zahartowany metalizator
[youtube][/youtube]
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Fajna ta gruba z wypatroszonymi trzewiami, w sumie dobry obraz. Szkoda, że w realu takie akty są niezgodne z prawem.
Jebać żuli.
-
Obraz jak zwykle groteskowy ;-) ale w sumie może być.
A jak tam sytuacja z Patem? Bo jakoś nic nie słychać co u niego...?
A jak tam sytuacja z Patem? Bo jakoś nic nie słychać co u niego...?
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Jeśli nadal w kryminale to pewnie dymany w kakao, wyśmiewany i targany za tłusty wszar. Swoją drogą, jakoś mi frajera nie żal (i to nie dlatego, że brudas :))
Jebać żuli.
-
Mniej więcej takiego komentarza spodziewałem się z Twojej strony, jedynie myslałem że nieco bardziej po nim pojedziesz. Abstrahując od tego, czy ą go w kakao czy nie, ciekaw jestem, czy wyszedł za kaucją i jakie ciążą na nim zarzuty? Jak wygląda teraz sprawa z koncertami kanibali - gra z nimi, ma zastępstwo, będzie grał, będzie siedział, takie tam duperele z portalu plotkarskiego.
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Dlaczego miałbym pojechać bardziej/ostrzej/brutalniej po nieszczęśliwym, przećpanym muzykancie? Ma to na co zasłużył, to chyba oczywiste.
Jebać żuli.
-
wolff pisze:Dlaczego miałbym pojechać bardziej/ostrzej/brutalniej po nieszczęśliwym, przećpanym muzykancie? Ma to na co zasłużył, to chyba oczywiste.
Dlaczego? Bo to Twój znak firmowy ;-) A poważniej, bo już wypowiadałeś się o nim, że przećpany , przegrany i ogólnie nie żal Ci go. A że lubisz pojechać czasem ostro, to też oczekiwałem mniej więcej czegoś ta, co napisałeś.
Mi chodzi o sytuację w zespole, jak to teraz wygląda. No i czy pójdzie siedzieć do puchy czy może gania już na wolności.
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Pytałeś o Pata więc wydedukowałem, że o jego personę idzie nie zaś o sytuacyję w tym mrocznym bandzie.
Tak pisałem, uważam bowiem, że używki i problemy to jedno ale trza być dorosłym lub spierdalać płakać skoro się jest cipą, zwłaszcza, tą z długim wszarem, z której wszyscy leją.
Niech się frajer nauczy lub zdycha , temat prosty.
Mój znak firmowy to podobno solo przy Wielickiej, połowa lamusów z forum dostała propozycję, to też dobra onkologia wszawa ale cóż, szkoda czasu.
Tak pisałem, uważam bowiem, że używki i problemy to jedno ale trza być dorosłym lub spierdalać płakać skoro się jest cipą, zwłaszcza, tą z długim wszarem, z której wszyscy leją.
Niech się frajer nauczy lub zdycha , temat prosty.
Mój znak firmowy to podobno solo przy Wielickiej, połowa lamusów z forum dostała propozycję, to też dobra onkologia wszawa ale cóż, szkoda czasu.
Jebać żuli.
- Tatuś
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Wyszedł za kaucją 50000dolarów.
Palę się do roboty jak ruska jednostka mobilizacyjna.