Metallica 21.08.2019 Narodowy Kibel

zareklamuj koncert / wrazenia z koncertow...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Awatar użytkownika
dzik
zahartowany metalizator

Re: Metallica 21.08.2019 Narodowy Kibel

23-08-2019, 08:29

Ascetic pisze:
dzik pisze:
535 pisze:No ale że niby co? Zaintonowali legia to stara k...?
:) ten tekst panicza 535 mocno mnie rozbawił :)
dziku. skąd jesteś?
Świętokrzyskie.
Ale tak dla jasności. Nie lubię Legii, ale jak grają w europejskich pucharach to im mimo wszystko kibicuję, jak wszystkim innym polskim drużynom.
dobry kościół to kościół spalony
Awatar użytkownika
Ascetic
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

23-08-2019, 08:34

o. mam;-)

:

"korona kielce. kurwa widelce"
Poro
mj.
postuje jak opętany!

23-08-2019, 13:41

Słyszałem to inaczej
Korona Kielce kurwy padalce wisielce
Awatar użytkownika
Wacław
rasowy masterfulowicz

23-08-2019, 13:45

mj. pisze:Słyszałem to inaczej
^ świetne.

dziku słyszał?
Awatar użytkownika
maciek z klanu
mistrz forumowej ceremonii

23-08-2019, 13:52

W Polsce jest taka dziwna tendencja, szczególnie ostatnimi laty, że dobrze jest nie lubić legii. To mnie trochę dziwi. Od lat jest to najlepszy polski klub , wiadomo że kiedyś podpierdalal najlepszych piłkarzy itd ble ble ble. Ja nie jestem wielkim fanem piłki nożnej bo mnie nudzi ale huj Legię lubię mimo że jestem ze Śląska. Ale dziwi mnie ta moda?
Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo ;)
Jestem Maciek, szukam klanu.
Awatar użytkownika
Wacław
rasowy masterfulowicz

23-08-2019, 14:01

maciek z klanu pisze:W Polsce jest taka dziwna tendencja, szczególnie ostatnimi laty, że dobrze jest nie lubić legii. To mnie trochę dziwi. Od lat jest to najlepszy polski klub , wiadomo że kiedyś podpierdalal najlepszych piłkarzy itd ble ble ble. Ja nie jestem wielkim fanem piłki nożnej bo mnie nudzi ale huj Legię lubię mimo że jestem ze Śląska. Ale dziwi mnie ta moda?
to jest naturalne w skurwiałym polskim społeczeństwie. choć słowo społeczeństwo to jakby na wyrost tutaj. kogoś trzeba nielubić. najlepiej lepszego. w piosence rapsów wpierpol pod tytułem „rozmowa kwalifikacyjna” pada taki mniej więcej tekst; ile byś chciał zarabiać - więcej od sąsiada. to jest ten mental.

kiedyś pracowałem z jednym menago. i on mi powiedział, że na świecie jest tak, że Menadżer dobiera sobie ludzi lepszych od siebie jako współpracowników. i to nie jest ujma a zdrowy rozsądek. wesprą go wiedza a nawet wyręcza. w Polsce jak podwładny bystrzacha to na wejściu u szefa ma przejebane. bo a nóż widelec go podsiądzie itp. itd.

konkludując mamy parchy na mózgu
Awatar użytkownika
uglak

23-08-2019, 14:03

maciek z klanu pisze:W Polsce jest taka dziwna tendencja, szczególnie ostatnimi laty, że dobrze jest nie lubić legii. To mnie trochę dziwi. Od lat jest to najlepszy polski klub , wiadomo że kiedyś podpierdalal najlepszych piłkarzy itd ble ble ble. Ja nie jestem wielkim fanem piłki nożnej bo mnie nudzi ale huj Legię lubię mimo że jestem ze Śląska. Ale dziwi mnie ta moda?
faktycznie ostatnimi laty... tak z 70 ostatnich lat... od kiedy jako centralny klub wojskowy kradli innym zawodnikow ;-)
Guilty of being right
Awatar użytkownika
Wacław
rasowy masterfulowicz

23-08-2019, 14:04

uglak pisze:
faktycznie ostatnimi laty... tak z 70 ostatnich lat... od kiedy jako centralny klub wojskowy kradli innym zawodnikow ;-)
a górnicze nie kradły? a Śląsk nie kradł ? - pierdolita hipolita
Awatar użytkownika
dzik
zahartowany metalizator

23-08-2019, 14:52

Wacław pisze:
mj. pisze:Słyszałem to inaczej
^ świetne.

dziku słyszał?
Nie, ale akurat Korona Kielce jest mi raczej obojętna. Jeśli chcesz mnie dotknąć to najlepiej obraź Wisłę Kraków ew. Lechię, Śląsk, Jagiellonię, Stal Mielec, Widzew, Ruch. Ale też mnie to raczej nie ruszy za specjalnie.
A moda na nielubienie Legii trwa u mnie od lat 90-ych, a może i nawet 80-ych, nie pamietam już dobrze. Głównie z powodu ich durnych kibiców.
Niemniej w europejskich pucharach zawsze jestem za polskimi drużynami. Mój kolega, zażarty kibic Legii zawsze życzył klęski w pucharach Widzewowi, czy Wiśle.
Awatar użytkownika
Wacław
rasowy masterfulowicz

23-08-2019, 15:06

^ kibice akurat wczoraj bardzo ładnie kibicowali a ostatnie afery kibicowskie dotyczą ruchu i wisły a nie Legii. bojówki przypuszczam dodatkowo że ma każdy klub. zadymy u Legii lepiej widać bo po prostu na przestrzeni lat grali w większej ilości rozgrywek w Europie. domniemam, że np. gdyby tak często w pucharach grał np. Śląsk to by się mówiło analogicznie jak Legii . tak to widzę.
Awatar użytkownika
Żułek
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

23-08-2019, 15:13

dzik pisze: Niemniej w europejskich pucharach zawsze jestem za polskimi drużynami. Mój kolega, zażarty kibic Legii zawsze życzył klęski w pucharach Widzewowi, czy Wiśle.
pozdrów kolegę ;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.

memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
Awatar użytkownika
dzik
zahartowany metalizator

23-08-2019, 19:31

Wacław pisze:^ kibice akurat wczoraj bardzo ładnie kibicowali a ostatnie afery kibicowskie dotyczą ruchu i wisły a nie Legii. bojówki przypuszczam dodatkowo że ma każdy klub. zadymy u Legii lepiej widać bo po prostu na przestrzeni lat grali w większej ilości rozgrywek w Europie. domniemam, że np. gdyby tak często w pucharach grał np. Śląsk to by się mówiło analogicznie jak Legii . tak to widzę.
Z tym , że bardziej mi tu chodzi o moich znajomych kibiców Legii. Swoim natręctwem doszczętnie mi obrzydzili, ten do tej pory dość obojętny klub. I działo się to gdzieś na przełomie lat 80 i 90. Nie lubię do tej pory.
Ze spraw w miarę świeżych to mnie wkurwia to, że zamieciono pod dywan sprawę wymierzania kary piłkarzom przez kiboli.
Awatar użytkownika
dzik
zahartowany metalizator

23-08-2019, 19:35

Żułek pisze:
dzik pisze: Niemniej w europejskich pucharach zawsze jestem za polskimi drużynami. Mój kolega, zażarty kibic Legii zawsze życzył klęski w pucharach Widzewowi, czy Wiśle.
pozdrów kolegę ;)
Przy okazji, jak nie zapomnę. Rzadko się z nim widuję, bo on teraz gdzieś w okolicach Warszawy mieszka.
No i rozumiem, że ty Żułek popierasz taką postawę - kibicowania przeciwko polskim drużynom?
Awatar użytkownika
Wacław
rasowy masterfulowicz

23-08-2019, 19:36

dzik pisze:
Wacław pisze:^ kibice akurat wczoraj bardzo ładnie kibicowali a ostatnie afery kibicowskie dotyczą ruchu i wisły a nie Legii. bojówki przypuszczam dodatkowo że ma każdy klub. zadymy u Legii lepiej widać bo po prostu na przestrzeni lat grali w większej ilości rozgrywek w Europie. domniemam, że np. gdyby tak często w pucharach grał np. Śląsk to by się mówiło analogicznie jak Legii . tak to widzę.
Z tym , że bardziej mi tu chodzi o moich znajomych kibiców Legii. Swoim natręctwem doszczętnie mi obrzydzili, ten do tej pory dość obojętny klub. I działo się to gdzieś na przełomie lat 80 i 90. Nie lubię do tej pory.
Ze spraw w miarę świeżych to mnie wkurwia to, że zamieciono pod dywan sprawę wymierzania kary piłkarzom przez kiboli.
nie no. jasne. przecież jest to zrozumiałe, że "duma" z tego, że w jakimś mieście jest klub, to zachowania ameby. do tego dochodzi to, że zachowania kibiców legii, że niby to jakiś wybitny klub > są szybko weryfikowalne. i sprowadzalne do poziomu naszej ekstra-klapy.

cała zabawa sprowadza się do tego, że tutaj to działa w dwie strony. chłopaki toczą bekę z każdego fikoła legii. ja i żułek z uśmiechem na ustach podkręcamy atmosferę.
Awatar użytkownika
maciek z klanu

23-08-2019, 22:02

uglak pisze:
Pod koniec lat 90 akurat mocno moda była na nielubienie Widzewa, w podobnym czasie ŁKS itd.. Legia w latach 90 była dość lubianym klubem tak wynika z moich obserwacji. Oczywiście klub wojskowy itd ale eskalacja tego tkwi teraz w modzie i chyba zazdrości że inni tak nie umieją jak oni. Popatrz np na Lecha albo Wiśle to były swego czasu mistrzowie Polski ale takiego hejtu jak Legia nie miały nigdy. Wiadomo nielubiani przez zespoły z kosa ale kurwa teraz każdy ci musi powiedzieć że on to legii nie lubi bo nie i huj. Nienawiść na stadionach zawsze byla, ale tu chodzi o te pierdolenie typu ,,nie znam się w ogóle na piłce ale legii to nie lubię..,, zapytasz czemu to w sumie nie wie. Tylko o to mi chodzi..
Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo ;)
Jestem Maciek, szukam klanu.
Awatar użytkownika
Rumburak
weteran forumowych bitew

23-08-2019, 22:22

Mnie Legia ni ziębi ni grzeje, jak cała reszta polskiej kopanej ale jak rozmawiam z ludźmi, to pod frazesami o podkradaniu piłkarzy 50 lat temu, kryje się na ogół zwykła niechęć do klubu stołecznego dlatego że... jest stołeczny.Nie wiem skąd bierze się ta niechęć do Warszawy i wszystkiego co z nią związane w tym Legii ale tak jest. Podobnie jest we Francji z PSG, jeszcze przed erą Katarską tak było.
hcpig pisze:
07-11-2024, 18:51
Wśród największych jak Morbid Angel to nie ale Vader? Azarath niszczy Vadera.
Awatar użytkownika
Wacław
rasowy masterfulowicz

23-08-2019, 22:25

Rumburak pisze:Mnie Legia ni ziębi ni grzeje, jak cała reszta polskiej kopanej ale jak rozmawiam z ludźmi, to pod frazesami o podkradaniu piłkarzy 50 lat temu, kryje się na ogół zwykła niechęć do klubu stołecznego dlatego, że... jest stołeczny.Nie wiem skąd bierze się ta niechęć do Warszawy i wszystkiego co z nią związane w tym Legii ale tak jest. Podobnie jest we Francji z PSG, jeszcze przed erą Katarską tak było.
kurwa jak mi się ty podobasz. adopcja jak nic. za ile ciebie starzy odsprzedadzą? zapytaj i podaj cenę na priv. kot na morfie umiera. zapełnię pustkę. ps. mam nadzieję, że dużo nie jesz. u mnie się nie przelewa.

a i nie gniewaj się o tych/ za tych niedzielnych fanów-metalofców. wiesz. narodowy. koncert. metalka. to było niechcąco. z zazdrości o te bilety po 9paczek.
Awatar użytkownika
Rumburak
weteran forumowych bitew

23-08-2019, 22:43

Obawiam sie że na adopcję jestem trochę za stary, dodatkowym problemem w tej operacji byłaby moja żona. Jak bardzo chcesz to możesz na odległość, jak Martyna Wojciechowska te albinosy z Afryki.Zasponsorujesz też bilet na kolejny koncert Metki w pl i te pidśmichujki puszczam w niepamięć.
hcpig pisze:
07-11-2024, 18:51
Wśród największych jak Morbid Angel to nie ale Vader? Azarath niszczy Vadera.
Awatar użytkownika
uglak

23-08-2019, 22:44

moze u was faktycznie bylo inaczej. moj swietej pamieci dziadek, kibic Cracovii (ktora w okresie ktory pokrywa sie z moja pamiecia i jego zyciem tulala sie po II i III lidze) zawsze powtarzal, ze w pucharach trzeba kibicowac wszystkim polskim klubom oprocz Legii.
Guilty of being right
Awatar użytkownika
Hatefire

23-08-2019, 22:47

Na ślunsku też ta niechęć ma korzenie jeszcze międzywojenne. Do tego ta sztama z Sosnowcem jeszcze pogarsza sprawę. Sosnowiec najbardziej na południe wysunięta dzielnica Warszawy ;-)
Ostatnio zmieniony 23-08-2019, 22:49 przez Hatefire, łącznie zmieniany 1 raz.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
ODPOWIEDZ