TATUAŻE

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
SATYROS
w mackach Zła

Re: TATUAŻE

25-09-2019, 18:19

Bloodcult pisze:Różowe skarpetki, mamy pierwszy coming out na forum :D
Coming out to ty katolicki głupku ogłosiłeś łasząc się mentalnie do kutasów swoich biskupów.
Za to Tomasz to normalny facet, a różowe skarpetki to taka, myślę, warszawska ekstrawagancja:))))
Awatar użytkownika
maciek z klanu
mistrz forumowej ceremonii

25-09-2019, 18:26

Bloodcult pisze:Różowe skarpetki, mamy pierwszy coming out na forum :D
Nie różowe tylko łososiowe :) a tak serio fajna dziara się zapowiada
Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo ;)
Jestem Maciek, szukam klanu.
Ogre
weteran forumowych bitew

25-09-2019, 19:08

Ascetic pisze:Obrazek

14h idzie. nakurwiamy dalej.
Bardzo ciekawy obraz.
To finalny zasięg? Schodzisz z grafiką niżej?

I po skończonym "zabiegu" koniecznie pochwal się efektem.
Awatar użytkownika
Hatefire

25-09-2019, 19:18

Tak z czystej ciekawości, jak włochy tam zaczną odrastać, to nie będzie psuć kompozycji? Trzeba golić żeby ładnie wyglądało?
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
Ascetic
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

25-09-2019, 19:33

tak po kolei

@ Satyros. a dziękuję. się poznaliśmy się i mogę powiedzieć to samo o Tobie -)

@ prometeo. nie tak szybko. dostałem dzisiaj po 16 godzinach (2 sesje ) jazdy bez trzymanki odznakę "dzielnego pacjenta" (są w szoku, że wyrobiłem i jak sądzę domniemają, że bylem srogo skoksowany. a ja wiedziałem, że kurwa ze mnie mocny zawodnik. chcę więcej pain), ale niestety jutro wylatuje tatuażysta gdzieś w gościnne tatuowania (to podobno standard, że dla polaczków się robi na zasadzie podtrzymania biznesu, a kasę trzepie się gdzie indziej). kolejna sesja tym samym pod koniec października. zresztą i tak trzeba było, bo przez dużą ilość konturów zrobiła się, jak tu ujął mielonka. zagoi się i lecimy dalej kolejne 8 h. albo i więcej.

@ dla zainteresowanych skarpetami w banany. tak. właśnie w banany > miałem jeszcze w zanadrzu różowe gacie z bena shermana. ale dzisiaj sesji na zakończenie zabawy nie ma. jacy wy kurwa przewidywalni. coś zrobić z premedytacją i się ciskają ;-)

@ hatefire. nie wiem. ja później noszę kłaki, choć szczerze powiedziawszy z wiekiem się wycierają. na drugim udzie w miejscu tatuażu mam przerzedzone. z tego co się zorientowałem po samych dziarających, wiadomo, mają najwięcej tatuaży, też nie golą łap, dup, ani ud.

@ wolfino Ty moja kochana. niepokoi mnie Twoje zaintrerere moimi jajami. ble.

@ ogre.ujęcie z góry. tak na godzinę 13 dzisiaj. a skończyliśmy po 17tej. całe udo. w styczniu być może kolano.

Obrazek

ps. jestem tak najebany adrenaliną* (kilka h snu, dużo bólu), że zaraz (jadąc po nowego MMagzine)... a zresztą ....

* myślę, że tak czują się dobrze obici zawodnicy mma. po srogim wpierdolu. i strugach krwi spływających jak ze mnie dziś.
Poro
Awatar użytkownika
Medard

25-09-2019, 19:52

@Ascetic objaśnisz znaczenie swojego tatuażu? Na pierwszym zdjęciu myślałem, że są japońce, ale teraz uważam, że to amorki i murzyn :)

Ale ciekawie się to prezentuje i pewnie robi wrażenie na żywo.

BTW czy ktoś wie, co oznacza dziewczyna na huśtawce?
Die Welt ist meine Vorstellung.
Nasum

25-09-2019, 21:10

To motyw z jakiejś japońskiej mitologii czy Indyjskiej? Ma jakieś ukryte znaczenie albo po prostu podobał Ci się wzór? Masz gdzieś zdjęcie projektu, żeby sobie uświadomić jak ma to wyglądać? No i czy to jakaś stara rycina albo twórczość pana tatuatora?
Awatar użytkownika
Medard

25-09-2019, 21:44

Nasum pisze:To motyw z jakiejś japońskiej mitologii czy Indyjskiej? Ma jakieś ukryte znaczenie albo po prostu podobał Ci się wzór? Masz gdzieś zdjęcie projektu, żeby sobie uświadomić jak ma to wyglądać? No i czy to jakaś stara rycina albo twórczość pana tatuatora?
Śiwa

Obrazek
Die Welt ist meine Vorstellung.
Awatar użytkownika
ŚWIAT BEZ KOŃCA

25-09-2019, 21:52

Tomasz dlaczego takiego wkurwionego murzyna tatułujesz jakby mu ktoś widłami stopy kłuł?
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
Awatar użytkownika
wonsz
rasowy masterfulowicz

25-09-2019, 21:53

Ascetic pisze:
@ prometeo. nie tak szybko. dostałem dzisiaj po 16 godzinach (2 sesje )
podziwiam, ja przy 5h dostaje już kurwicy.
rzułf
Awatar użytkownika
Ascetic

25-09-2019, 22:07

@ nasum

źródło:
Obrazek

nie. nie jest to wzór ani przypadkowy, ani na zasadzie: podobał mi się*

- mahakala -

a czym się skończy to się okaże ... jeden widzi murzyna, drugi babę na swingers party, trzeci cośtamcośtam. to zawsze jest ryzyk fizyk :-) gość ma dobre realizacje. ale tutaj w trakcie, rozmowy zeszły na temat: że nie jego styl się okazał, że dużo konturów, że z polecenia byłem. za miesiąc będzie dobrze, średnio, albo hujowo ;-)

* w trakcie tych dwóch dni było w studiu z 7 osób. rozmowy różne i podłużne. generalnie wniosek jeden. ślimak mi się podoba. to se jebne go na kroczu. zresztą mój nowy przyjaciel, tatuażysta, z którym być może będę miał dłuższą znajomość, potwierdza ten mechanizm. mówi, że cała masa ludzi ot tak się maluje, bo akurat im się spodobał wzór. np. taki Oroborus. pytałem czy robił. mówi, że kilka zrobił i jak pytał, co znaczy to był brak odpowiedzi.
Poro
Awatar użytkownika
ŚWIAT BEZ KOŃCA

25-09-2019, 22:16

Ascetic pisze: * w trakcie tych dwóch dni było w studiu z 7 osób. rozmowy różne i podłużne. generalnie wniosek jeden. ślimak mi się podoba. to se jebne go na kroczu. zresztą mój nowy przyjaciel, tatuażysta, z którym być może będę miał dłuższą znajomość, potwierdza ten mechanizm. mówi, że cała masa ludzi ot tak się maluje, bo akurat im się spodobał wzór. np. taki Oroborus. pytałem czy robił. mówi, że kilka zrobił i jak pytał, co znaczy to był brak odpowiedzi.
Kurwa, ale smutek
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
Awatar użytkownika
Ascetic

25-09-2019, 22:25

wonsz pisze:
Ascetic pisze:
@ prometeo. nie tak szybko. dostałem dzisiaj po 16 godzinach (2 sesje )
podziwiam, ja przy 5h dostaje już kurwicy.
podobno będę w galerii sław tego studia ;-) złazili się, oglądali mnie jak małpe w zoo, czy jeszcze zipie, a ja telefon, komputer i heja robota wrze (dzisiaj). vonneguta w połowie ogarnąłem (wczoraj), nawet coś tam z tego pamiętając co przeczytałem. dzisiaj usłyszałem, że to on wymiękł
od tej roboty a nie ja. takie jak się okazało zawody ukryte były ;-)

mam pewną teorię w związku z tym. jak po połamaniach. jazdach z zębami, czy szyciem łapy. u mnie tak skacze poziom adrenaliny, że w jakiś stopniu tłumi poczucie bólu. zresztą jak w sytuacjach mega wkurwienia, jakichś agresywnych akcji, też mnie jak adrenalina zaleje to mi się kilka procesów wyłącza. co ciekawe mam taki dziwny zegarek co dostałem kilka dni temu w prezencie co mierzy tętno. i jak sprawdzałem to jakoś gigantycznie nie skakało.

a i być może z bólem mi za pan brat.

albo po prostu mam patent. nie słuchać, że ich boli od samego patrzenia, jak mi za uchem pierdolili, ale przekierować się w inne rejony. jak na przykład czytanie, czy robota.

dobra dość rozwijania pawiego ogona. teraz pora lulu coby wyciszyć organizm;-)
Poro
Awatar użytkownika
nagrobek
zahartowany metalizator

25-09-2019, 23:18

zajebicho.propsuje w chuj.
mj.
postuje jak opętany!

26-09-2019, 08:35

Mam kilka obrazków na ciele, ale nic mnie tak nie wychłostało jak kolorowy obrazek na udzie... nie chcę tego pamiętać. A siedziałem tylko 5-6 godzin. Więc jeśli wytrzymałeś 17 (!!!) - WOW!!
Btw. ale krwawiłeś niesamowicie.
Awatar użytkownika
Ascetic

26-09-2019, 08:54

mj. pisze:Mam kilka obrazków na ciele, ale nic mnie tak nie wychłostało jak kolorowy obrazek na udzie... nie chcę tego pamiętać. A siedziałem tylko 5-6 godzin. Więc jeśli wytrzymałeś 17 (!!!) - WOW!!
Btw. ale krwawiłeś niesamowicie.

największe kurestwo* to rejony pachwiny i napięte/ naciągięte mięśnie przy kolanie. plus telepawa w nocy. aż się zastanawiałem, czy nie wziąć:

Obrazek

^^, żeby nie było taga #narkotykizawszespoko, jest to ćpalnia (morfina chyba) mojego zdychającego kota.

co do krwi. lało się jak ze świni. chyba się przeliczył pan tatuażysta, bo powiedział mi, że 5 rolek ręczników poszło. jak zrozumiałem, miałem mieć poczucie winy. ale coby nie mówić, zachował się honorowo co do rozliczenia kolejnej sesji. weźmie 1/3 tego co za jedną sesję i zapowiedział, że będziemy lecieć aż nie skończy. takich ludzi lubię.

* są też plusy. od 6tej cisnę z robotą. chyba jeszcze mnie adrenalinka trzyma.
Poro
Awatar użytkownika
SATYROS
w mackach Zła

26-09-2019, 09:57

Kurwa, dałeś do pieca. Tyle godzin dziarania. szacun!
Wzór, pomysł zajebisty. Wygląda dobrze. Oby pan artysta tatułator czegoś nie spierdolił. Czekam na efekt końcowy.
mj.
postuje jak opętany!

26-09-2019, 12:52

Ascetic pisze: co do krwi. lało się jak ze świni. chyba się przeliczył pan tatuażysta, bo powiedział mi, że 5 rolek ręczników poszło. jak zrozumiałem, miałem mieć poczucie winy. ale coby nie mówić, zachował się honorowo co do rozliczenia kolejnej sesji. weźmie 1/3 tego co za jedną sesję i zapowiedział, że będziemy lecieć aż nie skończy. takich ludzi lubię.
To też chyba bardzo osobliwe, bo nie przypominam sobie, żeby podczas jakiejkolwiek sesji (przy czym jak pisałem, maksymalnie spędziłem na fotelu 5-6 godzin) zużyto na mnie chociaż pół rolki ręcznika.

Człowiek to jednak zagadka :D
Awatar użytkownika
wonsz
rasowy masterfulowicz

26-09-2019, 19:52

mj. pisze:Mam kilka obrazków na ciele, ale nic mnie tak nie wychłostało jak kolorowy obrazek na udzie...
to samo, ani łopatka, ani piszczel.
rzułf
Nasum

26-09-2019, 20:51

A jeśli o Vonneguta chodzi - co czytasz?
ODPOWIEDZ