zwyczajnie smutno mi jest, że jeden z moich ulubionych muzyków z jednej z ulubionych kapel jebnął w kalendarz. tu nie ma żadnej filozofiiBless this tongue pisze:Nie mialem na mysli MF, tylko wszystkich wiekszych i mniejszych ktorzy zawijaja sie na druga strone.Plagueis pisze:W przypadku MF o kupsztalach raczej nie ma mowy...
['] Place me into the book of death... [']
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: ['] Place me into the book of death... [']
-
- weteran forumowych bitew
I tez jej nie dorabiam, po prostu np. mnie to specjalnie nie przygnebia. A ty zdaje sie bedziesz coraz smutniejszym czlowiekiem, bo powoli weterani sceny beda sie zegnac ze scena, doslownie I w przenosni.Heretyk pisze:zwyczajnie smutno mi jest, że jeden z moich ulubionych muzyków z jednej z ulubionych kapel jebnął w kalendarz. tu nie ma żadnej filozofiiBless this tongue pisze:Nie mialem na mysli MF, tylko wszystkich wiekszych i mniejszych ktorzy zawijaja sie na druga strone.Plagueis pisze:W przypadku MF o kupsztalach raczej nie ma mowy...
Mam jeszcze gorsze info. Powoli zaczną odchodzić także użytkownicy tego forum.
- SODOMOUSE
Trza zawczasu, przekazać hasło do forumu komuś, to będziesz żył wiecznie :). I komu tego Tira płyt zostawić.535 pisze:Mam jeszcze gorsze info. Powoli zaczną odchodzić także użytkownicy tego forum.
NYCHTS
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
ja to się nawet zawczasu już cieszę na te rychłe jeszcze niedoszłe zgony. niby jeden z pierwszych w kolejce, ale nie piję, nie palę, konia też nie walę (tak od 1,5 miesiąca. zawsze coś). warzywka ładnie jak mamusia przykazała rombie (czasem też rąbie). no. tym samym, zapraszam pierwszych chętnych.535 pisze:Mam jeszcze gorsze info. Powoli zaczną odchodzić także użytkownicy tego forum.
a i pierwszej stypy forumowej to już kompletnie nie mogę się doczekać. będzie okazja coby wypić. potoczyć bekę ze zdechlaka też.
Poro
Ja jestem niepodrabialny. Jedyny w swoim rodzaju. Zaraz by się sprawa rypła. Co do płyt. Małżonce nakazałem, by wszystko zawiozła arcybiskupowi Markowi. Na sierotki. Nie ma tego wiele, ale na solidne "bóg zapłać" wystarczy.SODOMOUSE pisze:Trza zawczasu, przekazać hasło do forumu komuś, to będziesz żył wiecznie :). I komu tego Tira płyt zostawić.535 pisze:Mam jeszcze gorsze info. Powoli zaczną odchodzić także użytkownicy tego forum.
- SODOMOUSE
Eee, Ascetixu, nie ma reguły, z tym dobrym prowadzeniem się, czy balangą, a dłuższym życiem. I tak wszystko
zmierza w wiadomym kierunku. ...
NYCHTS
- Ascetic
zgadzam się.SODOMOUSE pisze:Eee, Ascetixu, nie ma reguły, z tym dobrym prowadzeniem się, czy balangą, a dłuższym życiem. I tak wszystko
> do discogsa i monopolowego. w kolejności dowolnej.
Poro
I nawet pan artysta napisał brawurowy numer w tej intencji. Pozwolę sobie zacytowaćAscetic pisze:ja to się nawet zawczasu już cieszę na te rychłe jeszcze niedoszłe zgony. niby jeden z pierwszych w kolejce, ale nie piję, nie palę, konia też nie walę (tak od 1,5 miesiąca. zawsze coś). warzywka ładnie jak mamusia przykazała rombie (czasem też rąbie). no. tym samym, zapraszam pierwszych chętnych.535 pisze:Mam jeszcze gorsze info. Powoli zaczną odchodzić także użytkownicy tego forum.
a i pierwszej stypy forumowej to już kompletnie nie mogę się doczekać. będzie okazja coby wypić. potoczyć bekę ze zdechlaka też.
Zapraszam wszystkich na mój pogrzeb
To będzie bardzo wspaniała impreza
Będzie punk rock, będzie piwo
I każdy będzie mógł się najebać
Zapraszam wszystkich na mój pogrzeb
Szczególnie dupy z wielkimi cycami
I nie zaszkodzi mi na pewno
Jeżeli ksiądz będzie między wami
Będzie zabawa będzie śmiech
Ramzes zdechł
Zapraszam wrogów i przyjaciół
Na pewno będzie mała zadyma
Uchwyty z trumny są dobre na kastety
I może ktoś mi towarzystwa dotrzyma
I proszę tylko nie rzygać mi na wieńce
Jeżeli ktoś je tylko przyniesie
Poza tym wszystko jest dozwolone
Tak jak na każdej dobrej imprezie
Będzie zabawa będzie śmiech
Ramzes zdechł
[youtube][/youtube]
- Triceratops
Do zycia wiecznego?SODOMOUSE pisze:. I tak wszystko
Ale faktem jest, ze nasze forko moze stracic wielu
Eksperci alarmują: Polacy żyją krócej przez alkohol
https://www.dorzeczy.pl/obserwator-medi ... kohol.html" onclick="window.open(this.href);return false;
woodpecker from space
-
no na pewno. jak jebnie ktoś ze Slayera, Judas Priest czy Maidenów to będzie mi strasznie przykro. nic nie poradzę.nie zapomnę dnia w którym zszedł Lemmy. myślałem że się serio rozpłaczę. taki już jestem :)Bless this tongue pisze:
I tez jej nie dorabiam, po prostu np. mnie to specjalnie nie przygnebia. A ty zdaje sie bedziesz coraz smutniejszym czlowiekiem, bo powoli weterani sceny beda sie zegnac ze scena, doslownie I w przenosni.
- nicram
Ze Slayera już ktoś padł. Moim zdaniem ktoś najważniejszy. No ja sobie nie wyobrażam zejścia Rudego. Kurwa, wierzę, że będzie żył wiecznie. :-)
all the monsters will break your heart
-
nie no, o Hannemanie to nawet nie wspominam. zdecydowanie największa strata w historii muzyki metalowej
- maciek z klanu
Tak jak już pisałem kiedyś Lemmy to mega ikona. Obok niego tylko ozzyHeretyk pisze:no na pewno. jak jebnie ktoś ze Slayera, Judas Priest czy Maidenów to będzie mi strasznie przykro. nic nie poradzę.nie zapomnę dnia w którym zszedł Lemmy. myślałem że się serio rozpłaczę. taki już jestem :)Bless this tongue pisze:
I tez jej nie dorabiam, po prostu np. mnie to specjalnie nie przygnebia. A ty zdaje sie bedziesz coraz smutniejszym czlowiekiem, bo powoli weterani sceny beda sie zegnac ze scena, doslownie I w przenosni.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
no logiczne chyba.
bardzo sie cieszę przy okazji, ze Iommi wygrał walkę. mój ulubiony muzyk ever
bardzo sie cieszę przy okazji, ze Iommi wygrał walkę. mój ulubiony muzyk ever
- ggfh
- w mackach Zła
Baron Blood (Necromantia) - pokonany przez atak serca
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
metalowiec po 40-tce to już prawie trup
znachorze Triceps, co robić żeby nie jebnąć na zawał tak wcześnie?
znachorze Triceps, co robić żeby nie jebnąć na zawał tak wcześnie?
- Triceratops
Czytac ksiazki i omijac lekarzy z daleka
woodpecker from space
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
Czarodziejski basior ze "Scarlet evil witching black". Jedna z płyt mojego życia. Jeden z pierwszych zakupionych cedeków. Najpierw taśma kupiona w zasadzie "na ładne oczy" (to jest okładkę) ze stojaka na Marszałkowskiej w początkach '96 roku. Nazwę co prawda kojarzyłem, ale debiut usłyszałem jako drugi i do tamtego momentu byli dla mnie białą plamą na mapie. Tak mi zresztą zostało do dzisiaj jeśli chodzi o grecką scenę, że praktycznie wszystko poznaję z ogromnym poślizgiem, albo wcale.ggfh pisze:Baron Blood (Necromantia) - pokonany przez atak serca
"Scarlet..." to jedna z tych płyt, dzięki którym w latach 90-tych żadna wytwórnia w moim rankingu nie mogła się równać z Osmose.
Szkoda też Hansena, Hobbsa i pana z SHUB NIGGURATH, ale to krwawy Baron z tej grupy zasłużył się najmocniej w ryciu mej kory mózgowej. Tak jakoś wyszło, mimo że najbliższe mi muzyczne rejony reprezentował tu bezdyskusyjnie Mr Hobbs.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- Żułek
zawsze możesz paść przed Rudym i mieć problem z głowy ;)nicram pisze:Ze Slayera już ktoś padł. Moim zdaniem ktoś najważniejszy. No ja sobie nie wyobrażam zejścia Rudego. Kurwa, wierzę, że będzie żył wiecznie. :-)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist