Immolation na koncertach w Polsce.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
Re: Immolation na koncertach w Polsce.
heh, kiedys na slayerze byl tez incydent, ze jedna ekipa spiewala o zaglebiu, drugi stolik zaczal spiewac o legii myslac, ze ci pierwsi spiewali o zaglebiu sosnowiec. wiec w odpowiedzi uslyszeli ze "legie trzeba pierdolic", bo byli z lubina:) kwas sie zrobil,bo tematem zainteresowalo sie jeszcze paru innych kolesi z warszawy, ale ogolnie rozeszlo sie po kosciach- pare rozlanych piw
niech to miejsce niebawem zniknie
- Lucek
- weteran forumowych bitew
AdrianSmith pisze:Kurwa muszę napisać
Koncert spoko
Ale przy barze gość myląc imprezy krzyknął " jebać ŁKS "
wytrzymałem
Zachwile ponowił okrzyk wojenny ...zawtórowało mu kilka głosów .....
Wstałem I zaprosiłem do tańca pierwszego...
Ten spuścił łeb , drugi nie wiedział o co mi chodzi
Trzeci chciał mi obciągnąć
A główny winowajca nie wiedziŁ o co mi caman.....
Kurwa pojechałem na koncert a nie na piłkarski mecz
...masakra
prawdziwy Chuck Norris objawił sie na forum, bójmy sie
- morbid
- rasowy masterfulowicz
Od czasu do czasu lubię sobie zanucić ....ARKA GDYNIA WAS JEBAŁA...:)
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
[youtube][/youtube]
;)
;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
-
- zaczyna szaleć
Co to za kibice ,którzy nie bronią swego klubu? Oni nie są kibicami.
Po co w ogóle poruszać temat przynależności klubowej na koncertach?
Cieszcie się ,że te czasy mineły, kiedy bezpieczniej było iść na dyskotekę ,niż na koncert metalowy.
Cieszcie się ,że te czasy mineły, kiedy bezpieczniej było iść na dyskotekę ,niż na koncert metalowy.
Ojej.tomek pisze:Co to za kibice ,którzy nie bronią swego klubu? Oni nie są kibicami.
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
Poznanski gig katasttrofa. Poszedłem tylko na Immolation, więc supportów nie widziałem, ale dźwiękowiec zrobił spierdolinę po całosci. Brzmienie bez mocy i dynamiki, przez połowe koncertu selektywności 0. Shalaty to powinien być do gułagu zesłany, pomijam już jego styl gry, ale on chyba naprawde lubuje się w tekstylnych brzminiach i kartonowym werbelku. Ross najlepiej wypadał wokalnie gdy uprawiał konferansjerke z publiką. Solówki w szybszych partiach brzmiały jakby ktoś jakieś midy puszczał. Jeśli chodzi o te "wyczekiwane" kocerty, to chyba nigdy nie byłem na słabszym. Gdybym pojechał do innego miasta i zobaczył i usłyszał to co wczoraj to byłbym tęgo wkurwiony.
- Mol
- zahartowany metalizator
czyli sprawdzilo sie to, czego sie spodziewalem. Bylem na kilkunastu ich koncertach i nigdy nie zabrzmialo to dobrze czego totalnie nie potrafie zrozumiec, to nie jest kurwa rocket science az taki by dobrze naglosnic gig. Ciekawym tylko czy bylo jeszcze gorzej niz w Slowianinie 2 lata temu :)Harlequin pisze:Poznanski gig katasttrofa. Poszedłem tylko na Immolation, więc supportów nie widziałem, ale dźwiękowiec zrobił spierdolinę po całosci. Brzmienie bez mocy i dynamiki, przez połowe koncertu selektywności 0. Shalaty to powinien być do gułagu zesłany, pomijam już jego styl gry, ale on chyba naprawde lubuje się w tekstylnych brzminiach i kartonowym werbelku. Ross najlepiej wypadał wokalnie gdy uprawiał konferansjerke z publiką. Solówki w szybszych partiach brzmiały jakby ktoś jakieś midy puszczał. Jeśli chodzi o te "wyczekiwane" kocerty, to chyba nigdy nie byłem na słabszym. Gdybym pojechał do innego miasta i zobaczył i usłyszał to co wczoraj to byłbym tęgo wkurwiony.
- maciek z klanu
Ja widziałem ich raz około 10 lat temu na brutalu i brzmieli bdb, może nie tak jak suffo ale jednak. Aha i widziałem ich w wiatraku chyba jeszcze na trasie z Vader? To było ok choć ten wiatrak mogłem popierdoliło z innym klubem
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
Prawidłowo jedynie słuszne postawienie sprawy odnośnie Łodzi, w moim towarzystwie koleś by otrzymał browar plus brawa za jasny przekazAdrianSmith pisze:Kurwa muszę napisać
Koncert spoko
In a world of compromise...some don't
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
maciek z klanu pisze:Ja widziałem ich raz około 10 lat temu na brutalu i brzmieli bdb, może nie tak jak suffo ale jednak. Aha i widziałem ich w wiatraku chyba jeszcze na trasie z Vader? To było ok choć ten wiatrak mogłem popierdoliło z innym klubem
W wiatraku Vader grał z Incantation.
-
- postuje jak opętany!
Widziałem kilka razy Immo na żywo i niestety bardzo często jest w ich przypadku problem z brzmieniem.
Suffo czy Incantation zabijają na żywo, Immo nie :(
Suffo czy Incantation zabijają na żywo, Immo nie :(
- maciek z klanu
Tak ten z incantation pamiętam było zajebiście. Ale coś mi się jeszcze majaczyło widocznie pojebalemNasum pisze:maciek z klanu pisze:Ja widziałem ich raz około 10 lat temu na brutalu i brzmieli bdb, może nie tak jak suffo ale jednak. Aha i widziałem ich w wiatraku chyba jeszcze na trasie z Vader? To było ok choć ten wiatrak mogłem popierdoliło z innym klubem
W wiatraku Vader grał z Incantation.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
- w mackach Zła
Nic tylko wypada mi zaprosić na koncert :-)KAKAESIAK pisze:Prawidłowo jedynie słuszne postawienie sprawy odnośnie Łodzi, w moim towarzystwie koleś by otrzymał browar plus brawa za jasny przekazAdrianSmith pisze:Kurwa muszę napisać
Koncert spoko
- Deathhammer66
- w mackach Zła
Byłem w sobotę w Berlinie i rozjebali po całości, brzmieniowo bez zarzutów. To mój pierwszy raz z Immolation na żywo, więc nie mam porównania, ale zostałem po prostu zniszczony, a z płyt wcale ich aż tak nie wielbię(w porównaniu do Incantation czy Autopsy chociażby) - teraz to się chyba zmieni :D Wszystko dobrze było słychać, solówki czytelne, wokal wyziew prosto z dna piekła.