Immolation na koncertach w Polsce.

zareklamuj koncert / wrazenia z koncertow...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Awatar użytkownika
pr0metheus
zahartowany metalizator

Re: Immolation na koncertach w Polsce.

30-11-2019, 15:10

heh, kiedys na slayerze byl tez incydent, ze jedna ekipa spiewala o zaglebiu, drugi stolik zaczal spiewac o legii myslac, ze ci pierwsi spiewali o zaglebiu sosnowiec. wiec w odpowiedzi uslyszeli ze "legie trzeba pierdolic", bo byli z lubina:) kwas sie zrobil,bo tematem zainteresowalo sie jeszcze paru innych kolesi z warszawy, ale ogolnie rozeszlo sie po kosciach- pare rozlanych piw
niech to miejsce niebawem zniknie
Awatar użytkownika
Lucek
weteran forumowych bitew

30-11-2019, 15:13

AdrianSmith pisze:Kurwa muszę napisać
Koncert spoko
Ale przy barze gość myląc imprezy krzyknął " jebać ŁKS "
wytrzymałem
Zachwile ponowił okrzyk wojenny ...zawtórowało mu kilka głosów .....
Wstałem I zaprosiłem do tańca pierwszego...
Ten spuścił łeb , drugi nie wiedział o co mi chodzi
Trzeci chciał mi obciągnąć
A główny winowajca nie wiedziŁ o co mi caman.....
Kurwa pojechałem na koncert a nie na piłkarski mecz
...masakra

prawdziwy Chuck Norris objawił sie na forum, bójmy sie
Awatar użytkownika
morbid
rasowy masterfulowicz

30-11-2019, 17:21

Od czasu do czasu lubię sobie zanucić ....ARKA GDYNIA WAS JEBAŁA...:)
Awatar użytkownika
Żułek
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

30-11-2019, 17:58

[youtube][/youtube]

;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.

memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
tomek
zaczyna szaleć

30-11-2019, 18:24

Co to za kibice ,którzy nie bronią swego klubu? Oni nie są kibicami.
Po co w ogóle poruszać temat przynależności klubowej na koncertach?
Cieszcie się ,że te czasy mineły, kiedy bezpieczniej było iść na dyskotekę ,niż na koncert metalowy.
535

01-12-2019, 01:12

tomek pisze:Co to za kibice ,którzy nie bronią swego klubu? Oni nie są kibicami.
Po co w ogóle poruszać temat przynależności klubowej na koncertach?
Cieszcie się ,że te czasy mineły, kiedy bezpieczniej było iść na dyskotekę ,niż na koncert metalowy.
Ojej.
Awatar użytkownika
Harlequin
mistrz forumowej ceremonii

02-12-2019, 08:39

Poznanski gig katasttrofa. Poszedłem tylko na Immolation, więc supportów nie widziałem, ale dźwiękowiec zrobił spierdolinę po całosci. Brzmienie bez mocy i dynamiki, przez połowe koncertu selektywności 0. Shalaty to powinien być do gułagu zesłany, pomijam już jego styl gry, ale on chyba naprawde lubuje się w tekstylnych brzminiach i kartonowym werbelku. Ross najlepiej wypadał wokalnie gdy uprawiał konferansjerke z publiką. Solówki w szybszych partiach brzmiały jakby ktoś jakieś midy puszczał. Jeśli chodzi o te "wyczekiwane" kocerty, to chyba nigdy nie byłem na słabszym. Gdybym pojechał do innego miasta i zobaczył i usłyszał to co wczoraj to byłbym tęgo wkurwiony.
Awatar użytkownika
Mol
zahartowany metalizator

02-12-2019, 09:40

Harlequin pisze:Poznanski gig katasttrofa. Poszedłem tylko na Immolation, więc supportów nie widziałem, ale dźwiękowiec zrobił spierdolinę po całosci. Brzmienie bez mocy i dynamiki, przez połowe koncertu selektywności 0. Shalaty to powinien być do gułagu zesłany, pomijam już jego styl gry, ale on chyba naprawde lubuje się w tekstylnych brzminiach i kartonowym werbelku. Ross najlepiej wypadał wokalnie gdy uprawiał konferansjerke z publiką. Solówki w szybszych partiach brzmiały jakby ktoś jakieś midy puszczał. Jeśli chodzi o te "wyczekiwane" kocerty, to chyba nigdy nie byłem na słabszym. Gdybym pojechał do innego miasta i zobaczył i usłyszał to co wczoraj to byłbym tęgo wkurwiony.
czyli sprawdzilo sie to, czego sie spodziewalem. Bylem na kilkunastu ich koncertach i nigdy nie zabrzmialo to dobrze czego totalnie nie potrafie zrozumiec, to nie jest kurwa rocket science az taki by dobrze naglosnic gig. Ciekawym tylko czy bylo jeszcze gorzej niz w Slowianinie 2 lata temu :)
Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
maciek z klanu

02-12-2019, 13:25

Ja widziałem ich raz około 10 lat temu na brutalu i brzmieli bdb, może nie tak jak suffo ale jednak. Aha i widziałem ich w wiatraku chyba jeszcze na trasie z Vader? To było ok choć ten wiatrak mogłem popierdoliło z innym klubem
Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo ;)
Jestem Maciek, szukam klanu.
Awatar użytkownika
KAKAESIAK
rasowy masterfulowicz

02-12-2019, 13:32

Koncert spoko
Prawidłowo jedynie słuszne postawienie sprawy odnośnie Łodzi, w moim towarzystwie koleś by otrzymał browar plus brawa za jasny przekaz
In a world of compromise...some don't
Nasum
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

02-12-2019, 15:32

maciek z klanu pisze:Ja widziałem ich raz około 10 lat temu na brutalu i brzmieli bdb, może nie tak jak suffo ale jednak. Aha i widziałem ich w wiatraku chyba jeszcze na trasie z Vader? To było ok choć ten wiatrak mogłem popierdoliło z innym klubem

W wiatraku Vader grał z Incantation.
shadowthrone
postuje jak opętany!

03-12-2019, 00:31

Widziałem kilka razy Immo na żywo i niestety bardzo często jest w ich przypadku problem z brzmieniem.
Suffo czy Incantation zabijają na żywo, Immo nie :(
Awatar użytkownika
maciek z klanu

03-12-2019, 06:38

Nasum pisze:
maciek z klanu pisze:Ja widziałem ich raz około 10 lat temu na brutalu i brzmieli bdb, może nie tak jak suffo ale jednak. Aha i widziałem ich w wiatraku chyba jeszcze na trasie z Vader? To było ok choć ten wiatrak mogłem popierdoliło z innym klubem

W wiatraku Vader grał z Incantation.
Tak ten z incantation pamiętam było zajebiście. Ale coś mi się jeszcze majaczyło widocznie pojebalem
Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo ;)
Jestem Maciek, szukam klanu.
AdrianSmith
w mackach Zła

03-12-2019, 17:45

KAKAESIAK pisze:
Koncert spoko
Prawidłowo jedynie słuszne postawienie sprawy odnośnie Łodzi, w moim towarzystwie koleś by otrzymał browar plus brawa za jasny przekaz
Nic tylko wypada mi zaprosić na koncert :-)
Awatar użytkownika
Deathhammer66
w mackach Zła

03-12-2019, 22:53

Byłem w sobotę w Berlinie i rozjebali po całości, brzmieniowo bez zarzutów. To mój pierwszy raz z Immolation na żywo, więc nie mam porównania, ale zostałem po prostu zniszczony, a z płyt wcale ich aż tak nie wielbię(w porównaniu do Incantation czy Autopsy chociażby) - teraz to się chyba zmieni :D Wszystko dobrze było słychać, solówki czytelne, wokal wyziew prosto z dna piekła.
ODPOWIEDZ