https://disembowel-maggotstomp.bandcamp ... -of-terror
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Wczesne Death, Entombed, Dismember. Ale to nie zarzut. Za to wręcz należy pochwalić. :-)Pacjent pisze:tak naprawdę trudno wskazać jeden z klasyków jakim się inspirują.
Chwalić jak najbardziej, ale tu nawet trudno powiedzieć, że to szwedzka odmiana death metalu. Wg mnie to najwyżej odpryski ww. kapel.nicram pisze:Wczesne Death, Entombed, Dismember. Ale to nie zarzut. Za to wręcz należy pochwalić. :-)Pacjent pisze:tak naprawdę trudno wskazać jeden z klasyków jakim się inspirują.
Absolutnie to nie jest szwedzka odmiana death metalu. Tak mi się tylko skojarzyło w tych bardziej melodyjnych fragmentach właśnie z Entombed i Dismember. Tak jak piszesz są to raczej odpryski z bardzo wczesnej twórczości tych zespołów.Pacjent pisze:Chwalić jak najbardziej, ale tu nawet trudno powiedzieć, że to szwedzka odmiana death metalu. Wg mnie to najwyżej odpryski ww. kapel.nicram pisze:Wczesne Death, Entombed, Dismember. Ale to nie zarzut. Za to wręcz należy pochwalić. :-)Pacjent pisze:tak naprawdę trudno wskazać jeden z klasyków jakim się inspirują.
No własnie nikt.Pacjent pisze:Panowie, kto obsługuje u nas dystrybucję CD z Maggot Stomp?
Morbid Marcin pisze:Ich ledwie w Europie można kupić, jak Jesus MSUO dostaje jakieś winyle z MS, a jest chyba jedyny na naszym kontynencie, to po 10 minutach wszystko wyprzedane.
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
to, że nie wylewam z siebie wiadra gównianych złotych myśli jak niejaki mend(a)drad, czy nie bredze jak ruski troll wyjety z polskiego internetu, jak niejaki pacjent, to nie znaczy, że nie mam baczenia co się tu odpierdala. a dzieje się niewąsko. aktualnie mam dwa typy: dział z inwestycjami (hitem jest akcja, że gościowi wiszą 2k za wynajem i jest avanti ;-)) ) i połajanki, że wklejamy zdjęcia płyt. najlepiej w odpowiedni anturażu. czekam z utęsknieniem na doprecyzowanie tej kwestii. bo nie wiem jakie tło w moim studiu domowym dobrać do tychże. dlatego też jeszcze się wstrzymuję z fociami.SODOMOUSE pisze:^Myślałe że się wpisałe z tego furumu-syfu? No wiesz, może nie wypadać w pewnych
krengach. ....tu być po 40tce....
Zarówno muzycznie, jak i graficznie, jest to lepsze od tytularnych bohaterów tego wątku.Ascetic pisze:tak i tutaj będzie. w przypadku tego jakże zajebiście zapowiadającego się zepsołu:
" onclick="window.open(this.href);return false;
trzy wersja kasety. ostatnie jeszcze wczoraj była dostępna. teraz czekać na placki, cedeki zostaje. na spokojnie. bez nerwacji
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
muzycznie jak na ten lichy start w 2020> świetnie. tutaj się niestety powtórzę. obok jednych takich z australii co jak wszystko dobrze pójdzie naocznie sobie zweryfikuję, najlepszy staff dla mnie w dm2020.Sybir pisze:Zarówno muzycznie, jak i graficznie, jest to lepsze od tytularnych bohaterów tego wątku.Ascetic pisze:tak i tutaj będzie. w przypadku tego jakże zajebiście zapowiadającego się zepsołu:
" onclick="window.open(this.href);return false;
trzy wersja kasety. ostatnie jeszcze wczoraj była dostępna. teraz czekać na placki, cedeki zostaje. na spokojnie. bez nerwacji