POlitykowanie

Scena polityczna, konflikty wojenne, problemy globalne

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir

Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
mistrzsardu
rasowy masterfulowicz

Re: POlitykowanie

22-04-2020, 20:54

Bardzo dużo gorzkich żali i frustracji w tym temacie widzę. Polecam wermucik z cytryną i lodem. Od razu lepiej :)
Celem życia nie jest przeżycie.
Pacjent
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

22-04-2020, 20:57

535 pisze:Czyli co degeneracie? Żarty z gwałtów takie śmieszne? Rozumiem, że kontynuujesz rodzinną tradycję i z synem też sobie tak po męsku żartujecie?Następna patologia rośnie?
Powiedz mi, dobry człowieku, jakim cudem łączysz w sobie wulgarność, agresję słowną i wyjątkową zdolność do wyzwisk i argumentów ad familiam z delikatnością w stosunku do kobiet i czystą kartą w słowniku wulgaryzmów damsko-męskich?
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
535

22-04-2020, 20:58

mistrzsardu pisze:Bardzo dużo gorzkich żali i frustracji w tym temacie widzę. Polecam wermucik z cytryną i lodem. Od razu lepiej :)
Czekaj zgwalci ci ktoś siostrę, matkę, albo córkę, będziesz miał żarciki oraz wermucik z cytryną i lodem.
535

22-04-2020, 21:00

Pacjent pisze:
535 pisze:Czyli co degeneracie? Żarty z gwałtów takie śmieszne? Rozumiem, że kontynuujesz rodzinną tradycję i z synem też sobie tak po męsku żartujecie?Następna patologia rośnie?
Powiedz mi, dobry człowieku, jakim cudem łączysz w sobie wulgarność, agresję słowną i wyjątkową zdolność do wyzwisk i argumentów ad familiam z delikatnością w stosunku do kobiet i czystą kartą w słowniku wulgaryzmów damsko-męskich?
Taki właśnie jestem. Dla śmieci i skurwysynów mam tylko jedną twarz, dla ludzi porządnych i miłych jestem grzeczny i kulturalny.
535

22-04-2020, 21:44

Słuchejże chłopaczyno, ciekawe dlaczego ty jesteś tak wrażliwy na sugestie, że tak cię wychowano i tak wychowujesz swojego syna, a jednocześnie chełpisz się twardymi męskimi żartami? To dlatego, że nie zgwałcono ci nikogo z bliskich, albo nie znasz nikogo kto został zgwałcony? Pisałem już, że masz mentalność rozwielitki. Nie czujesz różnicy między żartowaniem z kontaktów damsko-męskich, a dowcipkowaniem z gwałtu? Naprawdę jesteś kurwo taka tępa? Napiszę ci jak ja to widzę. Miałeś szansę trzymać pizdę krótko. Niestety musiałeś rozewrzeć mordę i zareagowałeś w najgłupszy z możliwych sposobów w obronie swych pojebów koleżków. Teraz brniesz, próbując obrócić to wszystko w żart, wytykając moje jakieś tam niby niedomagania, jednocześnie prowokując, bym się tłumaczył. Stary numer. Z drugiej strony. Obrońca księży, przyjaciel pedofili, uczeń debila i żebraka staszka, czemu ja się dziwię? Każdy widzi z kim ma do czynienia. Podsumowując. Zdychaj w męczarniach śmieciu. Bez odbioru.
Pacjent

22-04-2020, 22:02

535 pisze:Słuchejże chłopaczyno, ciekawe dlaczego ty jesteś tak wrażliwy na sugestie, że tak cię wychowano i tak wychowujesz swojego syna, a jednocześnie chełpisz się twardymi męskimi żartami? To dlatego, że nie zgwałcono ci nikogo z bliskich, albo nie znasz nikogo kto został zgwałcony? Pisałem już, że masz mentalność rozwielitki. Nie czujesz różnicy między żartowaniem z kontaktów damsko-męskich, a dowcipkowaniem z gwałtu? Naprawdę jesteś kurwo taka tępa? Napiszę ci jak ja to widzę. Miałeś szansę trzymać pizdę krótko. Niestety musiałeś rozewrzeć mordę i zareagowałeś w najgłupszy z możliwych sposobów w obronie swych pojebów koleżków. Teraz brniesz, próbując obrócić to wszystko w żart, wytykając moje jakieś tam niby niedomagania, jednocześnie prowokując, bym się tłumaczył. Stary numer. Z drugiej strony. Obrońca księży, przyjaciel pedofili, uczeń debila i żebraka staszka, czemu ja się dziwię? Każdy widzi z kim ma do czynienia. Podsumowując. Zdychaj w męczarniach śmieciu. Bez odbioru.
Śpij spokojnie przewrażliwiona feministko, zwolenniczko wpuszczenia do szkół organizacji pedofilskich (tak, pamiętam).
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
535

22-04-2020, 22:07

Nie kłam kurwo. Jestem za natychmiastowym wypierdoleniem religii ze szkół. o reszcie mi kiedyś jeszcze opowiesz. Pośmiejemy się razem.
Awatar użytkownika
uglak
mistrz forumowej ceremonii

23-04-2020, 00:04

Rewolucyjne reformy wymiaru sprawiedliwości. „Sąsiad Polski rozlicza komunizm”
https://www.tvp.info/47693972/rewolucyj ... a-komunizm" onclick="window.open(this.href);return false;
Timmermansowi i reszcie ferajny stara nie nadąży z gotowaniem bigosu na uspokojenie.
Guilty of being right
Awatar użytkownika
Bloodcult

23-04-2020, 00:12

No i elegancko, a nie jakieś Biedronie czy inne Zandbergi :)
Grzegorz Braun to ruski agent

http://allegro.pl/uzytkownik/bloodcult
Pacjent

23-04-2020, 06:09

535 pisze:Nie kłam kurwo. Jestem za natychmiastowym wypierdoleniem religii ze szkół. o reszcie mi kiedyś jeszcze opowiesz. Pośmiejemy się razem.
Zatem podsumowanie: nabluzgałeś tu w moim kierunku, bo zbagatelizowałem sprawę głupich żartów o gwałtach, które nie dotyczyły żadnej konkretnej osoby. Natomiast sam pisałeś tutaj (wszystko jest zapisane) o gwałtach w kontekście najniższych mi osób, których nie znasz. Jesteś prymitywem, bydlakiem i aspołecznym zerem. Twoja wrażliwość jest tylko deklarowana. Nie obchodzi Cię los innych, a jedynie dowalenie tym, których nie lubisz.
Awatar użytkownika
Sybir

23-04-2020, 06:40

Apeluję o rozwagę, chłodną głowę i wzajemne poszanowanie, do chuja pana.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
535

23-04-2020, 08:54

Pacjent pisze:
535 pisze:Nie kłam kurwo. Jestem za natychmiastowym wypierdoleniem religii ze szkół. o reszcie mi kiedyś jeszcze opowiesz. Pośmiejemy się razem.
Zatem podsumowanie: nabluzgałeś tu w moim kierunku, bo zbagatelizowałem sprawę głupich żartów o gwałtach, które nie dotyczyły żadnej konkretnej osoby. Natomiast sam pisałeś tutaj (wszystko jest zapisane) o gwałtach w kontekście najniższych mi osób, których nie znasz. Jesteś prymitywem, bydlakiem i aspołecznym zerem. Twoja wrażliwość jest tylko deklarowana. Nie obchodzi Cię los innych, a jedynie dowalenie tym, których nie lubisz.
Powtarzam jeszcze raz. Pierdol się skurwiała katolicka patologio. Chuj mnie obchodzisz zarówno ty degeneracie, jak i twoi równie zdegenerowani najbliżsi lubujący się w dowcipkowaniu o gwałtach. Vip. Dla ciebie i dla nich.

edit
Może jeszcze przypomnę czego bronisz zjebie. Bronisz, bo twoje "bagatelizowanie" polega na przypierdoleniu komu innemu, więc proszę nie używaj tej swojej spranej mózgownicy, bo ci to słabo wychodzi..
https://www.fakt.pl/wydarzenia/polityka ... ow/b4bhgc0" onclick="window.open(this.href);return false;

Ja tylko ciebie zapytałem śmieciu. Zadałem pytanie. Czy twój ojciec gwałcił matkę? Czy żartujesz także w ten sam sposób ze swoim synem? To jest pytanie, kłamliwa kurwo, a nie stwierdzenie faktu i atak. Próbuję się tylko dowiedzieć jaki jest powód tak beztroskiego traktowania żartów o gwałtach? Bo chyba jakiś jest degeneracie?
Awatar użytkownika
trup

23-04-2020, 09:44

hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Awatar użytkownika
Bloodcult

23-04-2020, 11:04

Autor Tomasz Piątek...
Grzegorz Braun to ruski agent

http://allegro.pl/uzytkownik/bloodcult
Pacjent

23-04-2020, 11:17

Bloodcult pisze:Autor Tomasz Piątek...
Wszystko jasne.
Awatar użytkownika
Sgt. Barnes
zahartowany metalizator

23-04-2020, 11:57

Obrazek
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Awatar użytkownika
trup

23-04-2020, 12:14

Andziej!

_♥__♥_
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Awatar użytkownika
nicram

23-04-2020, 12:15

Pacjent pisze:
Bloodcult pisze:Autor Tomasz Piątek...
Wszystko jasne.
Żeby Was usatysfakcjonować, autorem powinien być arcybiskup Jędraszewski? Czyż nie?
all the monsters will break your heart
Awatar użytkownika
trup

23-04-2020, 12:19

skoro Piątek taki niewiarygodny to dlaczego Maciora go nie pozwał? Dlaczego Mati go nie pozwał? Dlaczego PKO BP chciało usunięcia z kięgarń książek o Matim, pod pretekstem szkalowania dobrego imienia Banku?

Nikt nie dowiódł że Piątek naoisał kłamstwa, nikt się nie procesował a jeśli się procesował to przegrał.
535

23-04-2020, 12:38

trup pisze:skoro Piątek taki niewiarygodny to dlaczego Maciora go nie pozwał? Dlaczego Mati go nie pozwał? Dlaczego PKO BP chciało usunięcia z kięgarń książek o Matim, pod pretekstem szkalowania dobrego imienia Banku?

Nikt nie dowiódł że Piątek naoisał kłamstwa, nikt się nie procesował a jeśli się procesował to przegrał.
Tak z ciekawości. Czym się różnią zjeby z konfederacji od zjebów z tok fm?
ODPOWIEDZ