POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
-
- rasowy masterfulowicz
Re: POlitykowanie
Bardzo dużo gorzkich żali i frustracji w tym temacie widzę. Polecam wermucik z cytryną i lodem. Od razu lepiej :)
Celem życia nie jest przeżycie.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Powiedz mi, dobry człowieku, jakim cudem łączysz w sobie wulgarność, agresję słowną i wyjątkową zdolność do wyzwisk i argumentów ad familiam z delikatnością w stosunku do kobiet i czystą kartą w słowniku wulgaryzmów damsko-męskich?535 pisze:Czyli co degeneracie? Żarty z gwałtów takie śmieszne? Rozumiem, że kontynuujesz rodzinną tradycję i z synem też sobie tak po męsku żartujecie?Następna patologia rośnie?
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Czekaj zgwalci ci ktoś siostrę, matkę, albo córkę, będziesz miał żarciki oraz wermucik z cytryną i lodem.mistrzsardu pisze:Bardzo dużo gorzkich żali i frustracji w tym temacie widzę. Polecam wermucik z cytryną i lodem. Od razu lepiej :)
Taki właśnie jestem. Dla śmieci i skurwysynów mam tylko jedną twarz, dla ludzi porządnych i miłych jestem grzeczny i kulturalny.Pacjent pisze:Powiedz mi, dobry człowieku, jakim cudem łączysz w sobie wulgarność, agresję słowną i wyjątkową zdolność do wyzwisk i argumentów ad familiam z delikatnością w stosunku do kobiet i czystą kartą w słowniku wulgaryzmów damsko-męskich?535 pisze:Czyli co degeneracie? Żarty z gwałtów takie śmieszne? Rozumiem, że kontynuujesz rodzinną tradycję i z synem też sobie tak po męsku żartujecie?Następna patologia rośnie?
Słuchejże chłopaczyno, ciekawe dlaczego ty jesteś tak wrażliwy na sugestie, że tak cię wychowano i tak wychowujesz swojego syna, a jednocześnie chełpisz się twardymi męskimi żartami? To dlatego, że nie zgwałcono ci nikogo z bliskich, albo nie znasz nikogo kto został zgwałcony? Pisałem już, że masz mentalność rozwielitki. Nie czujesz różnicy między żartowaniem z kontaktów damsko-męskich, a dowcipkowaniem z gwałtu? Naprawdę jesteś kurwo taka tępa? Napiszę ci jak ja to widzę. Miałeś szansę trzymać pizdę krótko. Niestety musiałeś rozewrzeć mordę i zareagowałeś w najgłupszy z możliwych sposobów w obronie swych pojebów koleżków. Teraz brniesz, próbując obrócić to wszystko w żart, wytykając moje jakieś tam niby niedomagania, jednocześnie prowokując, bym się tłumaczył. Stary numer. Z drugiej strony. Obrońca księży, przyjaciel pedofili, uczeń debila i żebraka staszka, czemu ja się dziwię? Każdy widzi z kim ma do czynienia. Podsumowując. Zdychaj w męczarniach śmieciu. Bez odbioru.
-
Śpij spokojnie przewrażliwiona feministko, zwolenniczko wpuszczenia do szkół organizacji pedofilskich (tak, pamiętam).535 pisze:Słuchejże chłopaczyno, ciekawe dlaczego ty jesteś tak wrażliwy na sugestie, że tak cię wychowano i tak wychowujesz swojego syna, a jednocześnie chełpisz się twardymi męskimi żartami? To dlatego, że nie zgwałcono ci nikogo z bliskich, albo nie znasz nikogo kto został zgwałcony? Pisałem już, że masz mentalność rozwielitki. Nie czujesz różnicy między żartowaniem z kontaktów damsko-męskich, a dowcipkowaniem z gwałtu? Naprawdę jesteś kurwo taka tępa? Napiszę ci jak ja to widzę. Miałeś szansę trzymać pizdę krótko. Niestety musiałeś rozewrzeć mordę i zareagowałeś w najgłupszy z możliwych sposobów w obronie swych pojebów koleżków. Teraz brniesz, próbując obrócić to wszystko w żart, wytykając moje jakieś tam niby niedomagania, jednocześnie prowokując, bym się tłumaczył. Stary numer. Z drugiej strony. Obrońca księży, przyjaciel pedofili, uczeń debila i żebraka staszka, czemu ja się dziwię? Każdy widzi z kim ma do czynienia. Podsumowując. Zdychaj w męczarniach śmieciu. Bez odbioru.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Nie kłam kurwo. Jestem za natychmiastowym wypierdoleniem religii ze szkół. o reszcie mi kiedyś jeszcze opowiesz. Pośmiejemy się razem.
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
Rewolucyjne reformy wymiaru sprawiedliwości. „Sąsiad Polski rozlicza komunizm”
https://www.tvp.info/47693972/rewolucyj ... a-komunizm" onclick="window.open(this.href);return false;
Timmermansowi i reszcie ferajny stara nie nadąży z gotowaniem bigosu na uspokojenie.
https://www.tvp.info/47693972/rewolucyj ... a-komunizm" onclick="window.open(this.href);return false;
Timmermansowi i reszcie ferajny stara nie nadąży z gotowaniem bigosu na uspokojenie.
Guilty of being right
- Bloodcult
No i elegancko, a nie jakieś Biedronie czy inne Zandbergi :)
-
Zatem podsumowanie: nabluzgałeś tu w moim kierunku, bo zbagatelizowałem sprawę głupich żartów o gwałtach, które nie dotyczyły żadnej konkretnej osoby. Natomiast sam pisałeś tutaj (wszystko jest zapisane) o gwałtach w kontekście najniższych mi osób, których nie znasz. Jesteś prymitywem, bydlakiem i aspołecznym zerem. Twoja wrażliwość jest tylko deklarowana. Nie obchodzi Cię los innych, a jedynie dowalenie tym, których nie lubisz.535 pisze:Nie kłam kurwo. Jestem za natychmiastowym wypierdoleniem religii ze szkół. o reszcie mi kiedyś jeszcze opowiesz. Pośmiejemy się razem.
- Sybir
Apeluję o rozwagę, chłodną głowę i wzajemne poszanowanie, do chuja pana.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Powtarzam jeszcze raz. Pierdol się skurwiała katolicka patologio. Chuj mnie obchodzisz zarówno ty degeneracie, jak i twoi równie zdegenerowani najbliżsi lubujący się w dowcipkowaniu o gwałtach. Vip. Dla ciebie i dla nich.Pacjent pisze:Zatem podsumowanie: nabluzgałeś tu w moim kierunku, bo zbagatelizowałem sprawę głupich żartów o gwałtach, które nie dotyczyły żadnej konkretnej osoby. Natomiast sam pisałeś tutaj (wszystko jest zapisane) o gwałtach w kontekście najniższych mi osób, których nie znasz. Jesteś prymitywem, bydlakiem i aspołecznym zerem. Twoja wrażliwość jest tylko deklarowana. Nie obchodzi Cię los innych, a jedynie dowalenie tym, których nie lubisz.535 pisze:Nie kłam kurwo. Jestem za natychmiastowym wypierdoleniem religii ze szkół. o reszcie mi kiedyś jeszcze opowiesz. Pośmiejemy się razem.
edit
Może jeszcze przypomnę czego bronisz zjebie. Bronisz, bo twoje "bagatelizowanie" polega na przypierdoleniu komu innemu, więc proszę nie używaj tej swojej spranej mózgownicy, bo ci to słabo wychodzi..
https://www.fakt.pl/wydarzenia/polityka ... ow/b4bhgc0" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja tylko ciebie zapytałem śmieciu. Zadałem pytanie. Czy twój ojciec gwałcił matkę? Czy żartujesz także w ten sam sposób ze swoim synem? To jest pytanie, kłamliwa kurwo, a nie stwierdzenie faktu i atak. Próbuję się tylko dowiedzieć jaki jest powód tak beztroskiego traktowania żartów o gwałtach? Bo chyba jakiś jest degeneracie?
- trup
W sumie ciekawe rzeczy do poczytania.... :-) o KONFEDERACJI.
„Jeśli Rosjanie zaatakują Polskę, zgłaszam się do kolaboranckiego rządu” – pisał mąż Magdaleny Ziętek-Wielomskiej, kandydatki Konfederacji na prezydenta RP
„Jeśli Rosjanie zaatakują Polskę, zgłaszam się do kolaboranckiego rządu” – pisał mąż Magdaleny Ziętek-Wielomskiej, kandydatki Konfederacji na prezydenta RP
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Bloodcult
Autor Tomasz Piątek...
-
Wszystko jasne.Bloodcult pisze:Autor Tomasz Piątek...
- Sgt. Barnes
- zahartowany metalizator

Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
- trup
Andziej!
_♥__♥_
_♥__♥_
- nicram
Żeby Was usatysfakcjonować, autorem powinien być arcybiskup Jędraszewski? Czyż nie?Pacjent pisze:Wszystko jasne.Bloodcult pisze:Autor Tomasz Piątek...
all the monsters will break your heart
- trup
skoro Piątek taki niewiarygodny to dlaczego Maciora go nie pozwał? Dlaczego Mati go nie pozwał? Dlaczego PKO BP chciało usunięcia z kięgarń książek o Matim, pod pretekstem szkalowania dobrego imienia Banku?
Nikt nie dowiódł że Piątek naoisał kłamstwa, nikt się nie procesował a jeśli się procesował to przegrał.
Nikt nie dowiódł że Piątek naoisał kłamstwa, nikt się nie procesował a jeśli się procesował to przegrał.
Tak z ciekawości. Czym się różnią zjeby z konfederacji od zjebów z tok fm?trup pisze:skoro Piątek taki niewiarygodny to dlaczego Maciora go nie pozwał? Dlaczego Mati go nie pozwał? Dlaczego PKO BP chciało usunięcia z kięgarń książek o Matim, pod pretekstem szkalowania dobrego imienia Banku?