nicram pisze: ↑05-05-2020, 05:23
Atakujesz mnie bo nie potrafisz udowodnić swojej bardzo prostej tezy?
Zartujesz sobie? Czy pisalem, ze jestes klamliwym debilem albo cos? Zam zaczales dyskusje ze mna na tematy polityczne co mnei bardzo zdziwilo, ja rozmawiam, ty atakujesz.
Rozmawiamy o pis i PO.
No wlasnie, na razie oprocz posilkowania sie postem Drona nic z siebie nie napisales, widac nie potrafisz? Podobienstwa?
Prosze bardzo z wczoraj": jedni i drudzy zajebali dane z bazy PESEL : Ludzie Tuska zrobili to po cichu, kaczory na chama, efekt-ten sam:
https://dorzeczy.pl/tylko-na-dorzeczy/1 ... menty.html
No ale moze cos w koncu z siebie wydukasz, przeciwko mojej tezie, ze swobodny przeplyw ludzi miedzy tymi partiami oznacza, ze sie nie roznia, bo ludzie nie musza zmieniac pogladow, Podejrzewam jednak, ze - nie potrafisz
Notomiast rozmowa z tobą nie ma nic wspólnego z ucztą. Tym bardziej intelektualną. Napisałem ci chyba już 3 razy co było fałszywego w twoim poście dotyczącym tamtego testu, a ty nadal udajesz głupa.
Co bylo falszywego?

Wkleilem go celowo i mi sie udalo
Nie wiem co możesz wiedzieć o moim ego i o tym z czego jestem dumny.
No chyba kazdy widzi. Tak lubisz wydawac diagnozy nt innych a na swoje nie lubisz?
Przyklad?
No prosze bardzo:
To raczej ty masz je wydęte do granic absurdu, bo wypowiadasz się na tematy, z których nie masz nawet podstwowej wiedzy. Ja tylko prostuje niektóre twoje brednie. Akurat w niektórych kwestiach biologiczno-medycznych się znam. Przy czym zaznaczę, że tylko w niektórych.

A w kwestkiach politycznych tez sie znasz? Bo produkujesz piramidalne brednie i jakos ci nie wstyd, nie potrafisz uzasadnic banalnej tezy, ktora stawiasz, nie napisales ani jednego zdania w temacie.
To nie jest kwestia, że się nie zgadzamy dlatego cię nazywam manipulatorem i kłamcą. Przecież ci pokazałem gdzie zmanipulowałeś wypowiedź Drone i gdzie okłamałeś wszystkich, że test, który nie jest przeznaczony do diagnostyki, stosuje się do diagnostyki SARS-COV-2. Także dane (które sam podałeś), które miały udowodnić taką samą śmiertelność grypy i COVID19 także pokazały, że jesteś niczym więcej jak zwykłą, zmanipulowaną szczekaczką internetową.
Nicramie, jestes zywym dowodem, ze ewolucja nie istnieje, rozmawialismy bardzo dawno, od czasow nukleotydow (jezeli bluzganie z twojej strony mozna nazwac rozmowa) i nic sie nie zmienilo ani o jote. Debil, klamca, lgarz, itp to twoje argumenty w rozmowie, mam wrazenie, ze rozmawiam z rozhisteryzowanym dzieckiem.
Co do powodow medycznych podalem ci przyczyny, nic wiecej, NIe chce mi sie juz w sumie udowadniac czegos, czego nie musze, ty za to musisz, bo ci ego zmaleje
Ps. mam nadzieje jednak, ze ciagle masz te niespodziewane poklady sympatii dla mnie, ktore deklarowales