SARS-CoV-2

Scena polityczna, konflikty wojenne, problemy globalne

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir

Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
Zablokowany
Awatar użytkownika
Triceratops
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Re: SARS-CoV-2

14-05-2020, 13:16

nicram pisze:
14-05-2020, 13:13
Triceratops pisze:
14-05-2020, 13:01
Tez musial zakrzywiac rzeczywistosci ;)
Rozumiem, że piszesz o sobie, bo nikt na tym forum tak nie zakrzywia rzeczywistości jak ty? Ot, Triceps urojony. Biedaczysko.
Widszisz bido, tyle mozesz napisac ze swojej szklanej banki ;) Ja odpowiadam na kazde twoje zapytanie, argument itp. Ty niewygodne mijasz, albo piszesz, ze klamie. Trzeba miec najebane we lbie zeby tak prowadzic dysksusje. Nawiasem mowiac nigdy od ciebie sie niczego nie dowiedzialem z dziedziny, ktora sie tak szczycisz. No oprocz tego, ze te 8 lat temu, bedac dumnym 32 latkiem napisales mi "Biochemia Harpera jest przestarzala". 2 dni nie moglem dojsc do siebie po tym tekscie. Szkoda, ze temat poszedl sie jebac ale przeciez ty masz "fotograficzna" pamiec, wiec pewnie pamietasz iksdelol hehe

A ja pisze prawde - tak wyleczylem sie z tych chorob. Moge dodac jeszcze, ze w tym szpitalu kolo Fabrycznej gdzies lezy dokumentacja jak na moich pierwszych studiach zerwalem sobie wiezadlo. Dzisiaj robie siady ze sztanga i gram w pilke oraz biegam. No wiem, wiem, klamie
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Triceratops

14-05-2020, 13:19

Pacjent pisze:
14-05-2020, 13:15
Hatefire pisze:
14-05-2020, 12:51
Był mechanik z miasta w USA, które nie istnieje, teraz bezimienny ekspert z Polsatu.
Dopilnuję, żebyś przy każdej swojej wypowiedzi podawał nazwiska, daty i inne dane.
Moge podac personalia ale nie sadze, ze to cos da. Choc zaraz forumowi doxerzy by przeswietlili jego dzialalnosc.

Podobno tu nikt nie eksperci, nawet karkas expert od Nysy
woodpecker from space
Awatar użytkownika
nicram

14-05-2020, 13:21

Triceratops pisze:
14-05-2020, 13:11
nicram pisze:
14-05-2020, 11:15
Szczekaczka internetowa zastraszona przez koncerny farmaceutyczne, szczepionki znowu daje głos. :-) Czego się tam jeszcze boisz Triceps? Aaaaaa maseczek. Zapomniałbym. No niestety, żyjesz w alternatywnej rzeczywistości swoich urojeń. Weź wróć do kawele z masele, bo na tym się chyba tylko znasz. Nawiasem mówiąc większego gówna nie piłem. :-)

Co do kłamstw to ciągle wrzucasz jakieś shity, które nie mają żadnych podstaw naukowych. Typowe dla całego tego ruchu ciemiężonych antyszczepionkowców. Twierdziłeś, że test na SARS-COV-2 do celów badawczych służy do celów diagnostycznych. Przecież to bylo łgarstwo. Czego jeszcze nie rozumiesz?
Hehe odezwal sie pisior co ma "Fotograficzna" pamiec a nie potrafi zadnego cytatu przywolac :D CHciales zdjecie literatuty? Dalem. Moge podac tez personalia tego trenera, twoj imiennik. Moge tez ci wrzucic zdjecia z historia choroby ale mysle, ze sa poziomy zenady, ktorych jednak nie przekroczysz. Podaje luzna rozmowe telefoniczna z przedwczoraj - klamiesz.
Masz nasrane we lbie z tym klamanie, klamie ja, pacjent, bloodcult i chyba mistrzsardu, to aktualna lista osob, ktorych nie lubisz, wiec wszyscy klamia i lgaja oraz zyja w alternatywnej rzeczywistosci. Alternatywnej dla pisiora ogladajacego tvn :D

Za to ty "zapierdalasz zestrachany" czy "Zdygany" w maseczce i rekawiczkach do sklepu srajac w gacie ze strachu. Kto tu zyje w "alternatywnej rzeczywistoscI"? IKSDE LOL hehe

Co do shitow - wrzucilem tylko cytat z tego co napisal tworca testu, noblista. Ale ty jestes typowy polaczek - na denaturacie tez jest napisane "nie nadaje sie do spozycia". Ale lolaczek powie "co, nie nadaje sie? Dej no te butelke" :D

Nawiasem mowiac to wroc do picia tych szcochow o smaku pralin z miodem, wiekszego gowna nie pilem ;)
Po pierwsze nie chciałem żadnych zdjęć literatury, tylko listę. Znowu sobie coś uroiłeś. Historie choroby, koledzy, trenerzy personalni, nieistniejące miasta w USA, LOL.
Triceratops pisze:
szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Jak to jest żyć w strachu przed koncernami farmaceutycznymi? Przed szczepionkami? Napisz troszkę, może ci jakoś pomożemy. :-) Mówisz o przekraczaniu granic żenady. Co wpis to coraz bardziej ją przekraczasz znachorze od siedmiu boleści. :-)
all the monsters will break your heart
Awatar użytkownika
nicram

14-05-2020, 13:25

Triceratops pisze:
14-05-2020, 13:16
nicram pisze:
14-05-2020, 13:13
Triceratops pisze:
14-05-2020, 13:01
Tez musial zakrzywiac rzeczywistosci ;)
Rozumiem, że piszesz o sobie, bo nikt na tym forum tak nie zakrzywia rzeczywistości jak ty? Ot, Triceps urojony. Biedaczysko.
Widszisz bido, tyle mozesz napisac ze swojej szklanej banki ;) Ja odpowiadam na kazde twoje zapytanie, argument itp. Ty niewygodne mijasz, albo piszesz, ze klamie. Trzeba miec najebane we lbie zeby tak prowadzic dysksusje. Nawiasem mowiac nigdy od ciebie sie niczego nie dowiedzialem z dziedziny, ktora sie tak szczycisz. No oprocz tego, ze te 8 lat temu, bedac dumnym 32 latkiem napisales mi "Biochemia Harpera jest przestarzala". 2 dni nie moglem dojsc do siebie po tym tekscie. Szkoda, ze temat poszedl sie jebac ale przeciez ty masz "fotograficzna" pamiec, wiec pewnie pamietasz iksdelol hehe

A ja pisze prawde - tak wyleczylem sie z tych chorob. Moge dodac jeszcze, ze w tym szpitalu kolo Fabrycznej gdzies lezy dokumentacja jak na moich pierwszych studiach zerwalem sobie wiezadlo. Dzisiaj robie siady ze sztanga i gram w pilke oraz biegam. No wiem, wiem, klamie
Jakie argumenty? Ty nie masz żadnych argumentów! Manipulujesz danymi, znajdujesz jakieś gówniane cytaty i wycinasz je sobie do woli. Jak z kimś takim można dyskutować? Poza tym nie rozumiesz co się do ciebie pisze...:-) Jak tam, nauczyłeś się już statystyki? :-D A obok Fabrycznej to może leży resztka twojego mózgu odpowiedzialna za hamowania twoich konfabulacji. :-D

Rozróżniasz już wirusy od bakterii? :-)
Triceratops pisze:
szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Ostatnio zmieniony 14-05-2020, 13:28 przez nicram, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Hatefire
mistrz forumowej ceremonii

14-05-2020, 13:26

Pacjent pisze:
14-05-2020, 13:15
Dopilnuję, żebyś przy każdej swojej wypowiedzi podawał nazwiska, daty i inne dane.
Nie trzeba mi daty, wystarczy, żebym wiedział kto to powiedział i na jakiej podstawie. Przecież z tak sformułowanym twierdzeniem nikt nie może podjąć dyskusji bo nie ma z czym dyskutować. Równie dobrze ja mogę napisać, że w audycji gliwickiego radia CCM, ekspert powiedział, że Pacjent jest debilem.

W ogóle zapomniało mi się, że mam z tobą nie gadać.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
Triceratops

14-05-2020, 13:39

nicram pisze:
Jakie argumenty? Ty nie masz żadnych argumentów! Manipulujesz danymi, znajdujesz jakieś gówniane cytaty i wycinasz je sobie do woli. Jak z kimś takim można dyskutować? Poza tym nie rozumiesz co się do ciebie pisze...:-) Jak tam, nauczyłeś się już statystyki? :-D A obok Fabrycznej to może leży resztka twojego mózgu odpowiedzialna za hamowania twoich konfabulacji. :-D
Hehe no ladny poziom PIS pan pokazal, dawj dalej pisowska pizdeczko, i tak cie kocham po tvnowsku, masz buzi *:

Dawaj te cytaty o raku i spisku farmacji panie "fotograficzna pamiec" jezeli ty jestes taki merytoryczny. A jezeli cytat z Kary'ego Banksa Mullisa uznajesz za "gowniany" to gratuluje samopoczucia panie naukowiec od dermatologii,

Szpitala tez w Lodzi nie ma? :D Kurwa co za miasto, przed chwila odebralem 20kg pake z Lodzi, nie wiem czy najpierw nie zanurzyc w bimbrze, bo moze oblaznieta przez koronawirusy?? iksdelol XD
nicram pisze:
Rozróżniasz już wirusy od bakterii? :-)
Triceratops pisze:
No czym sie ekscytujesz, przeciez pisalem, ze sie pomylilem, mialo byc "patogen". Mylic sie niormalna sprawa, bledy sluza wyciagnieciu wnioskow i sa podstawa nauki panie szczurku laboratoryjny. POluzuj maseczke, bo ci tlenu brakuje ;)
woodpecker from space
Awatar użytkownika
nicram

14-05-2020, 13:40

Ja też się ciągle mylę. Piszę Trisomik a miło być Triceps. :-)
Awatar użytkownika
Triceratops

14-05-2020, 13:41

Mam podobnie, Pisze "nie sram" a mialo byc nicram ;)
woodpecker from space
Awatar użytkownika
nicram

14-05-2020, 13:44

To prawdopodobnie stąd wynikają twoje problemy. Toksyny wpływają na funkcję mózgu, dlatego zalecam - wysraj się Trisomiku. Później podziękujesz na privie jak ci, których "wyleczyłeś". :-D
Awatar użytkownika
Triceratops

14-05-2020, 15:37

Tak zrobie drogi nicramie, ty tymczasem skrobnij jakis rewolucyjny artykulik w zurnalu od dermatologii ;)
Pozniej podziekujesz na privie jak, ci ktorych "stestowales". :D
woodpecker from space
Awatar użytkownika
ŚWIAT BEZ KOŃCA

14-05-2020, 16:53

Triceratops pisze:
14-05-2020, 13:19
Podobno tu nikt nie eksperci, nawet karkas expert od Nysy
Czasem serio Cię nie czaję. Dostajesz oczywisty, mierzalny wskaźnik dla gospodarki udowadniający, że ekonomie państw są bardzo mocno połączone i praktycznie nie ma znaczenia dla giełdy, jakie decyzje podejmą władze danego państwa, czy będą maseczki, czy nie będą... To wyśmiewasz to, bo nie wiesz czym jest największa giełda świata, ponieważ ważniejszy jest ziomeczek z USA który pojechał kupić motor i zobaczył pod sklepem ludzi bez maseczek.

A co do 'ekspercenia' to tak się składa że sprawdzam NYSE codziennie, tak jak wiele osób mających pieniądze na giełdzie, bo jak u nich otwiera się na minusie, to GPW natychmiast również ściąga w dół.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
Awatar użytkownika
Triceratops

14-05-2020, 17:12

Karkas,,,zluzuj. Na chuj mi ten wskaznik i do czego? Mozesz sobie expercic, kolo chuja mi to lata. Jak cos wysmiewam, to jedynie to ze pare dni temu twierdziles, ze nie expercisz. Co mnie troche zdziwilo, bo tu przeciez prawie sami experci od wszystkiego. Oprocz mnie oczywiscie, ja jestem wiejskim glupkiem, ktory gowno wie, gowno widzial i do tego notorycznie klamie, lze i jest uposledzony. Pasi? :D

A, ze wyjecchales mi z jakas nysa, do zwyczajnej historii, ktora mi sie trafila raptem 2 czy 3 dni temu to nie kumam jak ty to mowisz, i tyle. Zycie sobie, internety sobie. Tylko niektorzy nie potrafia odroznic.
woodpecker from space
Awatar użytkownika
ŚWIAT BEZ KOŃCA

14-05-2020, 18:20

Przemyślałem sobie to, paląc fajkę na zdrowie i by uchronić się przed rzadko mutującymi wirusami, i w sumie trochę źle to faktycznie skierowałem, traktując was (Pacjent/Triceps/mistrzsardu itd) jako jedno ciało, a to jednak pozostali mówią o gospodarce, a Ty nie, tak mi się wydaje. Jeśli nie uważasz, że restrykcje należy luzować/znieść, by ratować gospodarkę, to w sumie tamta uwaga nieistotna.

Co do znajomych, to akurat z tego jednego znajomego się śmieję, bo na co dzień gadam z ludźmi z USA w związku z zinem, bo tam koncentruje się scena DS, i też wszystkich muzyków/właścicieli labeli pytam co tam i jak tam im się żyje w trakcie pandemii, no i wygląd a to jednak ,,trochę" inaczej w ich przypadku... Oprócz tego myślę że ok. 50% ,,znajomych z fejsa" to Amerykanie, więc mam wgląd w ich życie do pewnego stopnia, i jest to fascynujące na swój sposób. Jest pewna grupa przeklejających wyłącznie teorie spiskowe, ale większość jednak kopiuje zasady bezpieczeństwa, albo pisze rzeczy typu "Jeśli wychodzisz gdy nie jest to konieczne, to nie możemy się kolegować".
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
Awatar użytkownika
Hatefire

14-05-2020, 18:35

Dlatego argument ad znajomi jest upośledzony. Wiadomo że ja i np Pacjent będziemy mieli zupełnie inne kręgi towarzyskie.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
Triceratops

14-05-2020, 18:41

ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:
Przemyślałem sobie to, paląc fajkę na zdrowie i by uchronić się przed rzadko mutującymi wirusami, i w sumie trochę źle to faktycznie skierowałem, traktując was (Pacjent/Triceps/mistrzsardu itd) jako jedno ciało, a to jednak pozostali mówią o gospodarce, a Ty nie, tak mi się wydaje. Jeśli nie uważasz, że restrykcje należy luzować/znieść, by ratować gospodarkę, to w sumie tamta uwaga nieistotna.
Uwazam, rowniez, ze nalezy luzowac, zgadzam sie co do joty. Nie bardzo rozumiem dlaczego akurat do mnie ta uwaga, byc moze pomyliles mnie z kims innym, ale nie widze tu zadnego innego notorycznego klamcy i wioskowego znachora. Troche mi smutno, bo lepiej zawsze sie wyrozniac z tlumu chocby swoja glupota czy klamliwoscia.
Za palenie masz propsa :D
ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:
Co do znajomych, to akurat z tego jednego znajomego się śmieję, bo na co dzień gadam z ludźmi z USA w związku z zinem, bo tam koncentruje się scena DS, i też wszystkich muzyków/właścicieli labeli pytam co tam i jak tam im się żyje w trakcie pandemii, no i wygląd a to jednak ,,trochę" inaczej w ich przypadku... Oprócz tego myślę że ok. 50% ,,znajomych z fejsa" to Amerykanie, więc mam wgląd w ich życie do pewnego stopnia, i jest to fascynujące na swój sposób. Jest pewna grupa przeklejających wyłącznie teorie spiskowe, ale większość jednak kopiuje zasady bezpieczeństwa, albo pisze rzeczy typu "Jeśli wychodzisz gdy nie jest to konieczne, to nie możemy się kolegować".
Luzna guma, kazdy ma jakiegos znajomego z roznych opcji aktualnego sporu. Koles o ktorym mowa, jest typowym pracoholikiem, zapierdala od rana do wieczora, zrobil przysluge podjezdzajac po motor i wyrazil swoja opinie. Od lat nie oglada telewizji, bo jak mowi nie ma na to czasu a mieszka w jakiejs wichurze parenascie mil od miasta. Nie rozumiem dlaczego to jest tak kontrowersyjna wiadomosc, zwlaszcza, ze kol Hatefire od razu zaczal weszyc spisek, ze nie ma Scunton (przez telefon mowil Skranton, wiec myslalem, ze tak sie pisze) i ze nie podalem jego personaliow. Mysle, ze wlasciwym remedium jest tutaj teza nicrama: po prostu klamie xDD
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Hatefire

14-05-2020, 18:47

Triceratops pisze:
14-05-2020, 18:41
zwlaszcza, ze kol Hatefire od razu zaczal weszyc spisek, ze nie ma Scunton (przez telefon mowil Skranton, wiec myslalem, ze tak sie pisze) i ze nie podalem jego personaliow.
Zacytuj post w którym żądałem podania jego personaliów.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
Triceratops

14-05-2020, 19:06

A tak, przepraszam to bylo wypadku mechanika, moj kolega byl w miescie ktore nie istnieje, z powodu mojej literowki, a wlasciwie z interpretacji. No tak czy siak, na jedno wychodzi.
woodpecker from space
Awatar użytkownika
SODOMOUSE

16-05-2020, 21:52

Wykres zgonów u Niemca, ostatnie 4 lata. Z dwóch odrębnych "instytutuf".
Zbrodniczej mocy Covid ,na wykresach nie stwierdzono. Gospodarczo
owszem.
Obrazek
Awatar użytkownika
hcpig

16-05-2020, 23:34

Hej antyszczepionkowcy, w sukurs przychodzi wam trve prezydent II RP:

https://www.rp.pl/Polityka/200519444-Sa ... mosci.html
– Dowody będą obroną przede wszystkim przed szczepionkami. Nikt nie odważy się szczepić na koronawirusa ich posiadaczy. Jeśli zrobią to na siłę, oddam do Hagi sprawę o ludobójstwo – mówi „Rzeczpospolitej” Jan Zbigniew Potocki. Właśnie zbiera wnioski od chętnych, którzy chcieliby posiadać dowody suwerena II Rzeczypospolitej Polskiej.
Yare Yare Daze
Sodomix
postuje jak opętany!

17-05-2020, 02:03

SODOMOUSE pisze:
16-05-2020, 21:52
Wykres zgonów u Niemca, ostatnie 4 lata. Z dwóch odrębnych "instytutuf".
Zbrodniczej mocy Covid ,na wykresach nie stwierdzono. Gospodarczo
owszem.
Obrazek
Hehe ja tam lubię statystyki, tabelki, wykresy więc siłą rzeczy nie mogę doczekać się aż za jakiś czas(pewnie że dwa/trzy lata) wyjdą w miarę dokładne dane z Włoch/Hiszpanii i innych miejsc zapalnych ;)
Zablokowany