Widszisz bido, tyle mozesz napisac ze swojej szklanej banki
 Ja odpowiadam na kazde twoje zapytanie, argument itp. Ty niewygodne mijasz, albo piszesz, ze klamie. Trzeba miec najebane we lbie zeby tak prowadzic dysksusje. Nawiasem mowiac nigdy od ciebie sie niczego nie dowiedzialem z dziedziny, ktora sie tak szczycisz. No oprocz tego, ze te 8 lat temu, bedac dumnym 32 latkiem napisales mi "Biochemia Harpera jest przestarzala". 2 dni nie moglem dojsc do siebie po tym tekscie. Szkoda, ze temat poszedl sie jebac ale przeciez ty masz "fotograficzna" pamiec, wiec pewnie pamietasz iksdelol hehe
 Ja odpowiadam na kazde twoje zapytanie, argument itp. Ty niewygodne mijasz, albo piszesz, ze klamie. Trzeba miec najebane we lbie zeby tak prowadzic dysksusje. Nawiasem mowiac nigdy od ciebie sie niczego nie dowiedzialem z dziedziny, ktora sie tak szczycisz. No oprocz tego, ze te 8 lat temu, bedac dumnym 32 latkiem napisales mi "Biochemia Harpera jest przestarzala". 2 dni nie moglem dojsc do siebie po tym tekscie. Szkoda, ze temat poszedl sie jebac ale przeciez ty masz "fotograficzna" pamiec, wiec pewnie pamietasz iksdelol heheA ja pisze prawde - tak wyleczylem sie z tych chorob. Moge dodac jeszcze, ze w tym szpitalu kolo Fabrycznej gdzies lezy dokumentacja jak na moich pierwszych studiach zerwalem sobie wiezadlo. Dzisiaj robie siady ze sztanga i gram w pilke oraz biegam. No wiem, wiem, klamie

Czego się tam jeszcze boisz Triceps? Aaaaaa maseczek. Zapomniałbym. No niestety, żyjesz w alternatywnej rzeczywistości swoich urojeń. Weź wróć do  kawele z masele, bo na tym się chyba tylko znasz. Nawiasem mówiąc większego gówna nie piłem.
 Czego się tam jeszcze boisz Triceps? Aaaaaa maseczek. Zapomniałbym. No niestety, żyjesz w alternatywnej rzeczywistości swoich urojeń. Weź wróć do  kawele z masele, bo na tym się chyba tylko znasz. Nawiasem mówiąc większego gówna nie piłem.  CHciales zdjecie literatuty? Dalem. Moge podac tez personalia tego trenera, twoj imiennik. Moge tez ci wrzucic zdjecia z historia choroby ale mysle, ze sa poziomy zenady, ktorych jednak nie przekroczysz. Podaje luzna rozmowe telefoniczna z przedwczoraj - klamiesz.
 CHciales zdjecie literatuty? Dalem. Moge podac tez personalia tego trenera, twoj imiennik. Moge tez ci wrzucic zdjecia z historia choroby ale mysle, ze sa poziomy zenady, ktorych jednak nie przekroczysz. Podaje luzna rozmowe telefoniczna z przedwczoraj - klamiesz.