ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Pacjent
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Re: ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II

05-06-2020, 12:40

Hatefire pisze:
05-06-2020, 12:23
Ascetic pisze:
05-06-2020, 12:17
"świetny" kierunek. po drugiej stronie powinni być biden-obwywatele równie dobrze uzbrojeni. o mitycznej p o t ę ż n e j "organizacji" na literkę A to już nawet nie wspominam. trump powinien być wówczas zachwycony. deeskalacja poprzez eskalację. co bardziej zapalczywi by się wystrzelali i było by z bani. gratuluje strategii i "zarządzania" społeczeństwem.
Na marginesie zamieszki w państwie, gdzie każdy może mieć 4 rewolwery, 5 sztuk AK-47 i jeden zestaw p-panc, robią się hmmm trochę groźne. Wyobraźmy sobie, że rodzime Sebiksy mają dostęp do takiego arsenału.
Wyobraź sobie, że Sebiksy mają nieograniczony dostęp do noży, tasaków, pił mechanicznych i siekier. Lewica jak zwykle "uczłowiecza" broń palną, a to przecież tylko narzędzie.
A teraz trochę historii ograniczania prawa do posiadania broni, autorstwa lewicy: "Przed końcem marca Hitlerowi udało się wprowadzić „ustawę o pełnomocnictwach”, która dawała mu możliwość uchwalania praw zgodnie z własną wolą, bez konieczności konsultacji z kimkolwiek. W następstwie nasilono konfiskaty broni. Poinformowano władze lokalne, że broń i amunicja ma być zwrócona przed końcem marca."
"Skonfiskowaną broń przekazano policji i strażnikom obozów koncentracyjnych. Liczba przeszukań i aresztowań nadal wzrastała. Po wprowadzeniu ustaw norymberskich we wrześniu 1935 r. Niemcy, oraz osoby „krwi pokrewnej”, zostały uznane za obywateli, Żydów natomiast pozostawiono bez obywatelstwa, a co za tym idzie bez praw obywatelskich. W listopadzie sporządzono nowe ustawy dotyczące broni, które zabraniały Żydom działalności w przemyśle produkującym broń. Choć prawa te nie zostały jeszcze wprowadzone w życie, ich zarys utorował drogę do rabunku fabryki broni Simson & Co. przez Hitlera, który twierdził, że żydowscy właściciele są winni oszustwa. Inne relacje opisują wykorzystywanie rozmaitych incydentów w dalszej kampanii nazistów przeciwko Żydom.
Szybko wprowadzono daleko idąca kontrolę partii nazistowskiej nad wykorzystaniem i posiadaniem broni palnej, a przez następne kilka lat przepisy te udoskonalano."
"W 1931 r. premier Włoch Benito Mussolini narzucił parlamentowi przyjęcie ustawy zakazującej cywilom posiadania broni palnej. Przemawiając do zdominowanego przez faszystów Senatu, Duce podkreślił: >>Aby przywrócić porządek społeczny, musimy w pierwszej kolejności wyeliminować tak zwany element wywrotowy, dlatego wydałem kategoryczny rozkaz całkowitej konfiskaty jak największej ilości broni każdego rodzaju znajdującej się w prywatnych rękach. Ta konfiskata, prowadzona z ogromną energią, już daje owocne rezultaty<<."
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Awatar użytkownika
Ascetic

05-06-2020, 12:47

po uj tak sie rozpisywać?

napisz "dać mi gnata to rozkurwię te lewackie kurwy" i tyle. a tak barok w pełni. bez sensu.
lys på slutten av lys
Awatar użytkownika
Hatefire
mistrz forumowej ceremonii

05-06-2020, 12:51

Pacjent nie wal populizmem. W Polsce rozbój wygląda tak, że dostaniesz w zęby i zabiorą ci smartfona. Tam gdzie jest powszechny dostęp do broni, masz klamkę przyłożoną do głowy. Zresztą nie róbmy sobie ja.j Statystycznie w Europie jest bezpieczniej niż w USA. Gdzie będziesz się czuł bezpieczniej po 23 na ulicy w Oslo czy LA? W Norwegii policjanci na patrolach nawet nie mają przy sobie broni palnej.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
Bloodcult

05-06-2020, 12:53

Ascetic pisze:
05-06-2020, 12:37
dokładnie. normalny człowiek robi sobie słit focie na fejsika w parku z dzieckiem (swoim, żeby nie było), ewentualnie kota. a u tych zjebów strzelnica, strzelnica, strzelnica. jeden nawet czymś tam macha w 16hotczelendż. znalazł jakiś kozik, jakiś prochowy i macha jak idiota. i się kręci na ytubka szczęśliwy jak dziecko.
Powiedział czterdziestoparolatek co ustawia sobie na avatar łysego kretyna z Shinging właśnie z pistoletem w dłoni a potem postuluje Human Extermination xD
Grzegorz Braun to ruski agent

http://allegro.pl/uzytkownik/bloodcult
Awatar użytkownika
WaszJudasz
zahartowany metalizator

05-06-2020, 13:02

Pacjent pisze:
05-06-2020, 12:40

Wyobraź sobie, że Sebiksy mają nieograniczony dostęp do noży, tasaków, pił mechanicznych i siekier.
Żaden z tych przedmiotów nie pozwala na zabicie dużej ilości osób, w tym zupełnie postronnych, w krótkim czasie i w taki sposób, w jaki można to zrobić bronią palną
Hatefire pisze:
05-06-2020, 12:51
Pacjent nie wal populizmem. W Polsce rozbój wygląda tak, że dostaniesz w zęby i zabiorą ci smartfona.
Bawi mnie niezmiennie, gdy Amerykanie w internetowych dyskusjach z Europejczykami podają argument, że "bez broni nie obronisz się przed przestępcą z bronią. " Jakim kurwa "przestępcą z bronią" ??? W moim kilkunastotysięcznym miasteczku przez 40 lat miał miejsce JEDEN incydent związany z przestępczym użyciem broni, którego autorem był posiadający jak najbardziej legalnie pistolet starszy nauczyciel, który wziął sobie i ześwirował.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
Awatar użytkownika
Bloodcult

05-06-2020, 13:10

Z tym że strzelanina gdzie jedna osoba zabija więcej osób to totalna rzadkość a sytuacja gdzie grupa sebiksów terroryzuje miasto to właściwie każde derby czy mecz drużyn co mają kosę.

Awatar użytkownika
Hatefire

05-06-2020, 13:13

Bloodcult pisze:
Z tym że strzelanina gdzie jedna osoba zabija więcej osób to totalna rzadkość a sytuacja gdzie grupa sebiksów terroryzuje miasto to właściwie każde derby czy mecz drużyn co mają kosę.
Czyli jak im dać dostęp do broni palnej byłoby lepiej?
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
Ascetic

05-06-2020, 13:14

Bloodcult pisze:
05-06-2020, 12:53
Ascetic pisze:
05-06-2020, 12:37
dokładnie. normalny człowiek robi sobie słit focie na fejsika w parku z dzieckiem (swoim, żeby nie było), ewentualnie kota. a u tych zjebów strzelnica, strzelnica, strzelnica. jeden nawet czymś tam macha w 16hotczelendż. znalazł jakiś kozik, jakiś prochowy i macha jak idiota. i się kręci na ytubka szczęśliwy jak dziecko.
Powiedział czterdziestoparolatek co ustawia sobie na avatar łysego kretyna z Shinging właśnie z pistoletem w dłoni a potem postuluje Human Extermination xD
widzę, że potrafisz zobaczyć ale nie zrozumieć. opisałeś co ci oko do mózgu podało ale wnioski błę∂ne postawiłeś.

przecież nigdzie nie piszę, że jestem pacyfistą*. no, a, że wolę wkleić kotka a nie co innego? idiotą nie jestem wbrew twojej ocenie. idiotą jest ten co pajacuje na fejsie z fociami ze strzelnicy. albo nawołuje z mównicy do wieszania ludzi. bo? bo biorąc stenogramy powinien za to odpowiedzieć. w przeciwieństwie do tego co wkleja kotki.

* dostrzeż jak toczę bekę z tej p o t ę ż n e j "organizacji" na A na ulicach miast w usa . przecież to żałość. ale nie z tych względów o których myślisz. o nie.

a co do samego avatara-pin'a. tego z teraz i z koszuliny co se przywdzieję. jest piękny. uwielbiam go.
Ostatnio zmieniony 05-06-2020, 13:19 przez Ascetic, łącznie zmieniany 2 razy.
lys på slutten av lys
Awatar użytkownika
WaszJudasz
zahartowany metalizator

05-06-2020, 13:20

Bloodcult pisze:
Z tym że strzelanina gdzie jedna osoba zabija więcej osób to totalna rzadkość
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_m ... es_in_2018
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_m ... es_in_2019
i generalnie https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_m ... ted_States
- totalna rzadkość?
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
Awatar użytkownika
Ascetic

05-06-2020, 13:21

WaszJudasz pisze:
05-06-2020, 13:18
Bloodcult pisze:
Z tym że strzelanina gdzie jedna osoba zabija więcej osób to totalna rzadkość

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_m ... es_in_2019 - totalna rzadkość?
hehe. dobre. niemalże jak to, że białasy są dyskryminowane w usa. bo czarnych dostały prawo wyborcze, i nawet jakiś tam kurwa parytet jest. tfu. tfu. a wiadomix. mają być na prawach białasów. czyli na plantacji, albo w gettach bez prawa wyściubiania nosa.
lys på slutten av lys
Awatar użytkownika
Bloodcult

05-06-2020, 13:22

Problem to nie dostęp do broni tylko definicja obrony koniecznej (i konieczność obrony "bronią współmierną"). Co mi po dostępie jak i tak nie mogę jej użyć do obrony ?

Najbardziej ucieszyła by mnie sytuacja w której to ja mogę się bronić przed sebiksami bronią palną a oni za terroryzowanie nią ludzi dostali by czapę :)

Awatar użytkownika
Ascetic

05-06-2020, 13:23

Hatefire pisze:
05-06-2020, 13:13
Bloodcult pisze:
Czyli jak im dać dostęp do broni palnej byłoby lepiej?
tutaj jest pewne niedoprecyzowanie. dać tylko jednej stronie.

stąd takie wzwody jak policja w usa leje czarnych. dzień po dniu. tak można. w drugą stronę to już nenene.
lys på slutten av lys
Awatar użytkownika
Nerwowy
zahartowany metalizator

05-06-2020, 13:24

Bloodcult pisze:
Widać ksiądz na Jasnej Górze im nie powiedział, że tak nie wolno.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
Awatar użytkownika
Ascetic

05-06-2020, 13:28

Bloodcult pisze:
05-06-2020, 13:22

Najbardziej ucieszyła by mnie sytuacja w której to ja mogę się bronić przed sebiksami bronią palną a oni za terroryzowanie nią ludzi dostali by czapę :)
katol levl hard.

jeszcze dopisz, że jakbyś mógł wykopać zwierze z domu, tak bez konsekwencji, czy za wyskrobka dać dożywocie, to już byłby ten model państwa wyczekiwany i upragniony. a za pedałowanie, czy żarcia zielonego tylko, łaskawie mógłbyś dać kontrolnego kopa w dupę. byłoby git.
lys på slutten av lys
Awatar użytkownika
Bloodcult

05-06-2020, 13:35

@Nerwowy
Czy ty możesz się powstrzymać od debilnych komentarzy które nic nie wnoszą ?

@Ascetic
Pierniczysz jak potłuczony. Prawo do obrony to nie prawo do bezkarnej agresji. Histeryzujesz jak zwykle :)

Awatar użytkownika
Ascetic

05-06-2020, 13:42

Bloodcult pisze:
05-06-2020, 13:35
@Nerwowy
Czy ty możesz się powstrzymać od debilnych komentarzy które nic nie wnoszą ?

@Ascetic
Pierniczysz jak potłuczony. Prawo do obrony to nie prawo do bezkarnej agresji. Histeryzujesz jak zwykle :)
katolu jeden. napisałeś jasno o swoich marzeniach. i to nawet nie sennych. tu czapa, tam czapa. zamiast napisać: "tak jestem piewcą nienawiści jak każdy katol. do innych niż inny katol", choć tutaj też macie różnie, bo pomiędzy soba też się żrecie, to dalej brniesz. stań w prawdzie a nie piernicz te swoje kocopoły. i może wówczas zyskasz. a tak to typowy katol jest typowy. napisz, że jesteś ksenofobem, nietolerancyjnym i pełny nienawiści i będzie git. w szczególności tutaj.

a i jeszcze jedno jako katol idiota powinieneś zgodnie z tymi swoimi bzdetami nadstawić się, a nie bronić. to tak na marginesie. choć tutaj o defensywną obronę w tych marzeniach z bronią nie chodzi.
Ostatnio zmieniony 05-06-2020, 13:46 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
lys på slutten av lys
Awatar użytkownika
Bloodcult

05-06-2020, 13:46

Nie, nie jestem piewcą nienawiści, jestem człowiekiem bardzo pokojowo nastawionym do wszystkich. Ty natomiast jesteś histerykiem, manipulantem i snujesz jedynie projekcje nie mające krzty pokrycia w rzeczywistości :)

Taka jest prawda :)

Awatar użytkownika
Ascetic

05-06-2020, 13:50

Bloodcult pisze:
05-06-2020, 13:46
Nie, nie jestem piewcą nienawiści, jestem człowiekiem bardzo pokojowo nastawionym do wszystkich. Ty natomiast jesteś histerykiem, manipulantem i snujesz jedynie projekcje nie mające krzty portycia w rzeczywistości :)

Taka jest prawda :)

zależy o jakiej "prawdzie" mówimy. twoją widać. np. w dziale księża. jak w soczewce. zresztą tutaj z tą czapą też.

dla mnie nazywa się to "hipokryzja". dla ciebie "prawda".

w tym opisie mojej skromnej osoby zabrakło mi jeszcze tego, że czerpię satysfakcję z heblowania takich jak ty. jak zabrakło. to dopisałem.
lys på slutten av lys
Awatar użytkownika
Bloodcult

05-06-2020, 13:56

Mówiłem o sytuacji w której banda kiboli terroryzuje bronią palną miasto. Jaka kara powinna ich spotkać ? Słucham, niech elektorat Lewicy się wypowie xD

Awatar użytkownika
Ascetic

05-06-2020, 14:03

Bloodcult pisze:
05-06-2020, 13:56
Mówiłem o sytuacji w której banda kiboli terroryzuje bronią palną miasto. Jaka kara powinna ich spotkać ? Słucham, niech elektorat Lewicy się wypowie xD
ja jakbym był elektoratem skrajnej lewicowej partii to bym ich dozbroił i zrobiłbym konferencję jak trump i też namówił lewicową społeczność aby dojechać tą prawicową. czyli tak jak jest aktualnie i teraz w usa, tyle, że w drugą stronę. tym samym pytanie debilne, bo to się już dzieje. jak wcześniej - w drugą stronę. ale oczywiście pseudo kontrowersyjne, bo niby uderzające w p o t ę ż n ą "organizację' na literę A.

podsumuję: patrioci uzbrojeni po zęby. policja pacyfikująca. trump nawołujący katolicką mową miłości a nawet nienawiści do jebania antife przez czarnych. czego nie rozumiesz? po co pytasz o lewusów? masz co lubisz.
lys på slutten av lys
ODPOWIEDZ