Za dużo filmów się naoglądałeś.
ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Re: ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Medard
dumni biali nie klęczą. no chyba, że w kościele, żeby do papy wziąć. po wcześniejszym grzebaniu w rozporku. ministranta. ale nie o tym ja tutaj.
medrad. wiem, że lubisz internet. tego nie doczytałeś. antifa to mit. straszak*. piaskownica. taka konfa. koniobijce z napchanymi baniakami ideami fix. a czarni to wyskakana młodzież. gangusy, czy nie, jak pokazuje internet młodzież bitna. chcieli dzisiaj poficzyć. ci dumni z tego, że nie sa leniwi. poficzyli. schowali się za kordonem policji a później spierdalali w podskokach. gdyby nie ta godzina policyjna od 17tej to hej, hej sokoły. tak to wygląda na dziś. takie są fakty. to nie mecz w uk.wracając. czarna młodzież latami słuchała o tym, że są wypiekiem. i takie tam inne mało eleganckie ... zresztą. tutaj z kilkoma semetrystami-szowinistami-faszystami byłoby to samo. przy czym akurat czarnych u nas ni ma. to se pyszczą do woli.
a sklepy? dzisiaj akurat wpierdol dostawały białasy.
jutro owszem. móże być różnie. białasy z browarami się pokitrają po domach. BLM może inaczej zogniskować swoją frustracje.
* gdzie im np do tagiego RAF. dziecinada.
[/quote]
Gość jest prawdopodobnie lekko nawiedzony i wydaje mu się, że czarni chcą prowadzić jakąkolwiek dyskusję, więc sobie sprawdził jak to wygląda.
Obie strony nie chcą dyskutować, tylko twardo trzymają się swoich racji, bo jest to konflikt wartości.
A może już oglądamy sobie rozpad wartości na których zbudowano ten kraj
Niejaki redaktor Wróblewski wyczytał i twierdzi, rozpadają się wartości, na których zbudowano ten kraj, co może być groźne, ze względu na arsenał zbrojeniowy jaki posiadają i znaczenue dla światowej gospodarki.
W Stanach biali to wiedzą, że może być ciekawie, mają broń i to nie są pistolety, tylko karabiny, więc gdy jakieś antify czy inne blmy wjadą im na kwartał to się zbiorą i wtedy opór może być konkretny. I pewno lewica też zdaje sobie sprawę, więc demolują centra, gdzie są salony firmowe i spożywczaki, czego białasy nie będą bronić.
Die Welt ist meine Vorstellung.
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
nie wiem kol. Medrad. nie wiem.
wiem na co liczę. obstawiam tak jak u buka, że się rozejdzie po kościach. chyba jeszcze nie ta faza. choć dane ekonomiczne co do spadku PKB w uk najgorsze w dawnej eurostrefie. to nie sprzyja akurat wygaszaniu.
poczekamy. zobaczymy. kol. Medrad
wiem na co liczę. obstawiam tak jak u buka, że się rozejdzie po kościach. chyba jeszcze nie ta faza. choć dane ekonomiczne co do spadku PKB w uk najgorsze w dawnej eurostrefie. to nie sprzyja akurat wygaszaniu.
poczekamy. zobaczymy. kol. Medrad
- uglak
Mam wrażenie, ze obydwaj żyjecie w jakiejś alternatywnej rzeczywistości w której trzeba być bardziej papieskim od papieża. Dlaczego miałbym nie korzystać z neutralnego języka w neutralnej rozmowie? Akurat nie mam znajomych wśród murzynów, więc nie muszę używać tego "strasznego" słowa w rozmowie z nimi, ale mam znajomych (pół) Arabów i nie mamy żadnych problemów w porozumiewaniu się mimo, ze nie silę się na poprawność politycznąDrone pisze: ↑14-06-2020, 00:15To będzie zwykłe chamstwo. Walka z poprawnością polityczną to będzie wtedy np., kiedy zamiast lukrować czy usprawiedliwiać postępowanie jakiejś grupy czy jednostki (np. z powodów etnicznych), nazwie się rzeczy po imieniu.

Guilty of being right
- WaszJudasz
- zahartowany metalizator
O traktowaniu osób ciemnoskórych w PL i UK, gdzie używanie określenie Murzyn jest tylko wisienką na torcie, którego dolne warstwy tworzy literalne plucie w twarz, zwracanie się do dziecka per "czarna świnio", tłumaczenie dzieciom, że czarnoskórzy są czarnoskórzy, bo pili za dużo kawy oraz podawanie czarnoskóremu płaszcza, bo przecież jak czarnoskóry, to na pewno sługus.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- Drone
To jest wypowiedź nie na temat. Nie trzeba być bardziej papieskim od papieża (fuj!), wystarczy zachowywać się przyzwoicie. A nie prężyć się i udawać, że wszystko jest z tym ok, jak ewidentnie nie jest.uglak pisze: ↑14-06-2020, 01:55Mam wrażenie, ze obydwaj żyjecie w jakiejś alternatywnej rzeczywistości w której trzeba być bardziej papieskim od papieża. Dlaczego miałbym nie korzystać z neutralnego języka w neutralnej rozmowie? Akurat nie mam znajomych wśród murzynów, więc nie muszę używać tego "strasznego" słowa w rozmowie z nimi, ale mam znajomych (pół) Arabów i nie mamy żadnych problemów w porozumiewaniu się mimo, ze nie silę się na poprawność polityczną![]()
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Medard
WaszJudasz pisze: ↑14-06-2020, 09:31O traktowaniu osób ciemnoskórych w PL i UK, gdzie używanie określenie Murzyn jest tylko wisienką na torcie, którego dolne warstwy tworzy literalne plucie w twarz, zwracanie się do dziecka per "czarna świnio", tłumaczenie dzieciom, że czarnoskórzy są czarnoskórzy, bo pili za dużo kawy oraz podawanie czarnoskóremu płaszcza, bo przecież jak czarnoskóry, to na pewno sługus.
Wydaje się, że piszesz o czasach sprzed kilkunastu lat, obecnie w uk łatwiej dostaniesz od czarnego lub śniadego niż odwrotnie. Bliali boją się odezwać nawet, gdy mają rację. Znam sytuacje, że białe dzieciaki zmieniają szkoły, bo się nie da chodzić do placówek z przewagą kolorowych właśnie przez zachowania tamtych.
W pl pokazały już różne manifestacje, że nikt nie atakował czarnych, nawet się dziennikarzyna jeden pomalował i czuł się nieswojo, może go pasta na pysku piekła. Wezystkie te straszne seby wcinają kebsy dzień w dzień.
Poza tym były już wyroki za zachowania rasistowskie, aparat państwowy czuwa.
Die Welt ist meine Vorstellung.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
To jest zwykła totalizacja języka. Wytworzono w ludziach mechanizm autocenzury, który jak widać powyżej przyniósł znakomite skutki, bo różni delikwenci mają znakomite na to wytłumaczenie i namawiają do tego profanów. Oczywiście przyniesie to znakomite owoce na przyszłość gdy przyjdzie do bardziej konkretnych działań, a w masowej akcji ekspiacyjnej białej rasy tacy niewolnicy uklękną w pierwszym rzędzie.
Ciekawe czy Polacy w RFN powinni podjąć walkę z terminem Polak, bo przez lata kojarzono go tam ze złodziejem samochodów, a Polacy w USA zrobić to samo, bo Polaka kojarzono z głupkiem? Jeśli ma się poczucie niższej wartości to walczy się z terminami zamiast wziąć się za siebie i poprawę swojego wizerunku. Znamienny jest przykład Cyganów, którzy "wymarli", a w ich miejsce "narodzili się" Romowie.
Ciekawe czy Polacy w RFN powinni podjąć walkę z terminem Polak, bo przez lata kojarzono go tam ze złodziejem samochodów, a Polacy w USA zrobić to samo, bo Polaka kojarzono z głupkiem? Jeśli ma się poczucie niższej wartości to walczy się z terminami zamiast wziąć się za siebie i poprawę swojego wizerunku. Znamienny jest przykład Cyganów, którzy "wymarli", a w ich miejsce "narodzili się" Romowie.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- WaszJudasz
- zahartowany metalizator
O czym Ty w tym momencie, za przeproszeniem, pierdolisz? Jakie działania w obszarze poprawy swojego wizerunku można podjąć, by jakiś biały cwel nie podszedł do 12-latki i nie nazwał jej "czarną świnią"? Bo jedyne, jakie ja widzę, to takie, by się bał, ponieważ do debila nic innego nie przemówi.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
-
Ty mi tu o inwektywach, a ja o terminach, które nimi nie są (np. Murzyn, czarny, Cygan), ale próbuje się je wyrugować rzekomo w ramach poprawy samopoczucia ich adresatów.WaszJudasz pisze: ↑14-06-2020, 10:36O czym Ty w tym momencie, za przeproszeniem, pierdolisz? Jakie działania w obszarze poprawy swojego wizerunku można podjąć, by jakiś biały cwel nie podszedł do 12-latki i nie nazwał jej "czarną świnią"? Bo jedyne, jakie ja widzę, to takie, by się bał, ponieważ do debila nic innego nie przemówi.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Ascetic
nie no jasne. nawet jeszcze nie ma południa a ten kurwa na baczność ku chwale brunatnych inceli. dziś myśl przewodnia: "zmień siebie czarnuchu", czyli w domyśle, w drugiej warstwie, jestem lepszy i jak potrafisz to bądź jak ja. krypto non stop bo jak widać inaczej nie potrafi.
teraz będzie przekaz dnia ode mnie. tak. cenzura to na tą chwilę jedyne co da się zrobić. bo jak widać po uk, francji, jak blisko szukać tam bardziej idą w akcje bezpośrednie a u nas to "wolność dla każdego", a w szczególności dla piewców mn, podgrzewaczy i polaryzatorów. dzisiaj żalkowy przekaz od rana. tutaj dalsze rozwadnianko i sączonko. a później płacz, że ktoś powiedział no pasarañ. tak to działa. że pisarzyna z piaseczyna (ok, powinno być z piaseczna. i ten na z. a nie od smutów z wąsem jak to kupował kasety ) dostał bana, a później lata i się żali jak cymbał po niszowych kanalikach yt. druga i pierwsza warstwa, ode'mła, bez krypto: tutaj też pora na bany.
teraz będzie przekaz dnia ode mnie. tak. cenzura to na tą chwilę jedyne co da się zrobić. bo jak widać po uk, francji, jak blisko szukać tam bardziej idą w akcje bezpośrednie a u nas to "wolność dla każdego", a w szczególności dla piewców mn, podgrzewaczy i polaryzatorów. dzisiaj żalkowy przekaz od rana. tutaj dalsze rozwadnianko i sączonko. a później płacz, że ktoś powiedział no pasarañ. tak to działa. że pisarzyna z piaseczyna (ok, powinno być z piaseczna. i ten na z. a nie od smutów z wąsem jak to kupował kasety ) dostał bana, a później lata i się żali jak cymbał po niszowych kanalikach yt. druga i pierwsza warstwa, ode'mła, bez krypto: tutaj też pora na bany.
Ostatnio zmieniony 14-06-2020, 11:24 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
Poro
- Drone
Wg Pacjenta ich podstawowym celem w życiu powinno być zaimponowanie każdemu żulowi, który do tej pory wyzywał czarne dziewczynki.WaszJudasz pisze: ↑14-06-2020, 10:36O czym Ty w tym momencie, za przeproszeniem, pierdolisz? Jakie działania w obszarze poprawy swojego wizerunku można podjąć, by jakiś biały cwel nie podszedł do 12-latki i nie nazwał jej "czarną świnią"? Bo jedyne, jakie ja widzę, to takie, by się bał, ponieważ do debila nic innego nie przemówi.
- Ascetic
Drone pisze: ↑14-06-2020, 11:20Wg Pacjenta ich podstawowym celem w życiu powinno być zaimponowanie każdemu żulowi, który do tej pory wyzywał czarne dziewczynki.WaszJudasz pisze: ↑14-06-2020, 10:36O czym Ty w tym momencie, za przeproszeniem, pierdolisz? Jakie działania w obszarze poprawy swojego wizerunku można podjąć, by jakiś biały cwel nie podszedł do 12-latki i nie nazwał jej "czarną świnią"? Bo jedyne, jakie ja widzę, to takie, by się bał, ponieważ do debila nic innego nie przemówi.

Poro
-
Masz w awatarze hitlerowskie hasło, z którym naziści doszli do władzy w Niemczech, a jedną z pierwszych ustaw jaką uchwalili była ta o specjalnej ochronie życia zwierząt. Na tej podstawie całe grupy ludzi miały w III Rzeszy niższy poziom ochrony prawnej niż zwierzęta, od eksperymentów medycznych do masowego zabijania. Hitler był wegetarianinem i w następnym etapie budowania swojego cudownego świata miał zamiar przekonać do wegetarianizmu "rasę panów". Lepiej zamilcz, brunatny klaunie.Ascetic pisze: ↑14-06-2020, 11:19nie no jasne. nawet jeszcze nie ma południa a ten kurwa na baczność ku chwale brunatnych inceli. dziś myśl przewodnia: "zmień siebie czarnuchu", czyli w domyśle, w drugiej warstwie, jestem lepszy i jak potrafisz to bądź jak ja. krypto non stop bo jak widać inaczej nie potrafi.
- Ascetic
zasadniczo kilka kwestii jest uchwyconych. a co to zmienia? dla mnie nic.Pacjent pisze: ↑14-06-2020, 11:31Masz w awatarze hitlerowskie hasło, z którym naziści doszli do władzy w Niemczech, a jedną z pierwszych ustaw jaką uchwalili była ta o specjalnej ochronie życia zwierząt. Na tej podstawie całe grupy ludzi miały w III Rzeszy niższy poziom ochrony prawnej niż zwierzęta, od eksperymentów medycznych do masowego zabijania. Hitler był wegetarianinem i w następnym etapie budowania swojego cudownego świata miał zamiar przekonać do wegetarianizmu "rasę panów". Lepiej zamilcz, brunatny klaunie.Ascetic pisze: ↑14-06-2020, 11:19nie no jasne. nawet jeszcze nie ma południa a ten kurwa na baczność ku chwale brunatnych inceli. dziś myśl przewodnia: "zmień siebie czarnuchu", czyli w domyśle, w drugiej warstwie, jestem lepszy i jak potrafisz to bądź jak ja. krypto non stop bo jak widać inaczej nie potrafi.
poza tym coś tam demonizujesz z tymi prawami zwierząt. niestety bierzecie sprawę pobierznie, bo wolicie się koncentrować na "pedałach", "żydach" i innych takich. a szkoda bo to mój konik. wiadomo też, że obok sączonka punkt drugi to rozwodniątko. to nie przejdzie. czytamy dokładnie. w kilku. jak pewnie widzisz.
wracając do sedna sprawy. jakieś kolejne dobre rady do czarnej 12latki z przedmieść? bo to jest dzisiejszym przedmiotem sprawy.
za 2 godziny wracam z ćwiczeń. widzę tutaj wpis. się bierz do roboty. bo tylko tyle potrafisz, czyli uprawiać kryptofaszyzm.
Poro
- Bloodcult
brunatny klaun 
Dobre podsumowanie internetowej kreacji anarchisty-ascety z antify xD

Dobre podsumowanie internetowej kreacji anarchisty-ascety z antify xD
- Drone
Idąc tym tokiem rozumowania, to każdego malarza można nazwać brunatnym klaunem.Pacjent pisze: ↑14-06-2020, 11:31Masz w awatarze hitlerowskie hasło, z którym naziści doszli do władzy w Niemczech, a jedną z pierwszych ustaw jaką uchwalili była ta o specjalnej ochronie życia zwierząt. Na tej podstawie całe grupy ludzi miały w III Rzeszy niższy poziom ochrony prawnej niż zwierzęta, od eksperymentów medycznych do masowego zabijania. Hitler był wegetarianinem i w następnym etapie budowania swojego cudownego świata miał zamiar przekonać do wegetarianizmu "rasę panów". Lepiej zamilcz, brunatny klaunie.Ascetic pisze: ↑14-06-2020, 11:19nie no jasne. nawet jeszcze nie ma południa a ten kurwa na baczność ku chwale brunatnych inceli. dziś myśl przewodnia: "zmień siebie czarnuchu", czyli w domyśle, w drugiej warstwie, jestem lepszy i jak potrafisz to bądź jak ja. krypto non stop bo jak widać inaczej nie potrafi.
- Triceratops
hehe no calkiem niezle szczerze mowaic xDD
woodpecker from space
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
Ok, ja w sumie jeszcze nie do końca mam wyrobioną opinię na temat tego "Murzyna", nie da się jednak ukryć, że "Arab" to oficjalne określenie przedstawiciela grupy etnicznej (semickiej plus jakiś tam dodatkowy kwalifikator, nie chce mi się sprawdzać), używane chyba dość uniwersalnie w językach europejskich.uglak pisze: ↑14-06-2020, 01:55
Mam wrażenie, ze obydwaj żyjecie w jakiejś alternatywnej rzeczywistości w której trzeba być bardziej papieskim od papieża. Dlaczego miałbym nie korzystać z neutralnego języka w neutralnej rozmowie? Akurat nie mam znajomych wśród murzynów, więc nie muszę używać tego "strasznego" słowa w rozmowie z nimi, ale mam znajomych (pół) Arabów i nie mamy żadnych problemów w porozumiewaniu się mimo, ze nie silę się na poprawność polityczną![]()
"Murzyn" jednak współcześnie funkcjonuje potocznie i nie da się zaprzeczyć, że jego pole semantyczne wjeżdża w negatywne rejony.
Tak na marginesie, ciekawi mnie przebieg neutralnej rozmowy z kumplami pół-Arabami, w której określasz ich mianem pół-Arabów. Jak to wygląda?
"Cześć, mój kumplu, Ahmedzie Kowalski, pół-Arabie, ładną dziś mamy pogodę, nie?".
Kerosene keeps me warm.
-
Nie. I nie każdego z wąsikiem. Tu jest za dużo danych, za dużo zbieżności (jeszcze ta fascynacja Niemcami), żeby nie wysnuć takich wniosków.Drone pisze: ↑14-06-2020, 11:58Idąc tym tokiem rozumowania, to każdego malarza można nazwać brunatnym klaunem.Pacjent pisze: ↑14-06-2020, 11:31Masz w awatarze hitlerowskie hasło, z którym naziści doszli do władzy w Niemczech, a jedną z pierwszych ustaw jaką uchwalili była ta o specjalnej ochronie życia zwierząt. Na tej podstawie całe grupy ludzi miały w III Rzeszy niższy poziom ochrony prawnej niż zwierzęta, od eksperymentów medycznych do masowego zabijania. Hitler był wegetarianinem i w następnym etapie budowania swojego cudownego świata miał zamiar przekonać do wegetarianizmu "rasę panów". Lepiej zamilcz, brunatny klaunie.Ascetic pisze: ↑14-06-2020, 11:19nie no jasne. nawet jeszcze nie ma południa a ten kurwa na baczność ku chwale brunatnych inceli. dziś myśl przewodnia: "zmień siebie czarnuchu", czyli w domyśle, w drugiej warstwie, jestem lepszy i jak potrafisz to bądź jak ja. krypto non stop bo jak widać inaczej nie potrafi.