Powołasz się na jakieś poważne badanie, opublikowane w poważnym pismie naukowym? Czy tylko przeczytałeś to na którymś z tych śmiesznych portali, które często cytujesz?Pacjent pisze: ↑17-06-2020, 19:33Korelacja jest taka, że wśród homoseksualistów częściej zdarzają się przemoc, molestowanie, gwałty i prostytucja.nicram pisze: ↑17-06-2020, 18:33
Koledzy już napisali, nie wiem po co zrównujesz homoseksualistów z narkomanami, przestępcami i alkoholikami? Jestem bardzo ciekawy czy jest korelacja między przestępczością a orientacją seksualną.Obstawiam, że nie, chyba że badanie zrobi się wśród prawilnej młodzieży ogolonej na łyso, która trafia do więzienia. Zdaje się, że oni się wtedy ruchają w dupę bez opamiętania.
Piszesz, że fakty i dobrze udokumentowane badania naukowe to bzdury?Pacjent pisze: ↑17-06-2020, 19:33Już Ci kiedyś pisałem, że to bzdury, bo takie zjawisko jest częste tylko u baranów i jakiś tam małp, co ma związek z dominacją w stadzie itp. Co homoseksualiści chcą prezentować w szkole masz w karcie LGBT, a po co to robią masz w przyczynach homoseksualizmu. Jest to po prostu proces rekrutacji.nicram pisze: ↑17-06-2020, 18:33Już kiedyś tłumaczyłem, że homoseksualność jest zjawiskiem całkowicie normalnym w świecie zwierząt, do którego przypomnę, człowiek rozumny należy. Przy czym "rozumny" w niektórych przypadkach jest zdecydowanie na wyrost. Przypuszczam, że osoby o popędzie do tej samej płci nie interesuje prezentowanie dzieciom czegokolwiek. Oni chcą żeby nikt się nimi nie interesował, nie wytykał palcami i nie piętnował z powodu tego, że kochają inaczej niż większość.
Chciałbym zapytać czy uważasz, że człowiek powstał na drodze ewolucji czy przesłała go bozia prosto z nieba?

Człowiek rodzi się z określoną seksualnością. Heteryka nikt nie przekona, żeby został homosiem i na odwrót. No chyba, że masz jakieś inne doświadczenia.

Jaka sprawa w przypadku Szwecji? Czy chodzi o brak zakupu szczepionki na grypę? Czy chodzi o ich strategię walki z SARS-CoV-2? Jeżeli chodzi o pierwszą sprawę, to zaryzykowali i tyle. Przecież każdy miał wybór, bigfarma nie zmuszała nikogo do zakupu szczepionki. Jeżeli chodzi sprawę Covid-19 to twórca tej strategii sam niedawno przyznał, że była ona błędem.Pacjent pisze: ↑17-06-2020, 19:33Szczepionki nie ma, ale jest sprawa. Jeszcze gorzej ze Szwecją. Ładnie pominięta sprawa trudnego do obrony tematu.nicram pisze: ↑17-06-2020, 18:33Nie ma szczepionki na SARS-CoV-2 i nie wiadomo czy będzie. Antyszczepionkowcy nigdy nie mieli, nie mają i nie będą mieli racji z prostej przyczyny. Kłamstwo, manipulacja i pseudonaukowe twierdzenia nie mogą wygrać z prawdą i faktami. Szwecja? Przecież od dawna nie istnieje...