POlitykowanie

Scena polityczna, konflikty wojenne, problemy globalne

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir

Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
Awatar użytkownika
nicram
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Re: POlitykowanie

17-06-2020, 20:12

Pacjent pisze:
17-06-2020, 19:33
nicram pisze:
17-06-2020, 18:33

Koledzy już napisali, nie wiem po co zrównujesz homoseksualistów z narkomanami, przestępcami i alkoholikami? Jestem bardzo ciekawy czy jest korelacja między przestępczością a orientacją seksualną. :-) Obstawiam, że nie, chyba że badanie zrobi się wśród prawilnej młodzieży ogolonej na łyso, która trafia do więzienia. Zdaje się, że oni się wtedy ruchają w dupę bez opamiętania. :-)
Korelacja jest taka, że wśród homoseksualistów częściej zdarzają się przemoc, molestowanie, gwałty i prostytucja.
Powołasz się na jakieś poważne badanie, opublikowane w poważnym pismie naukowym? Czy tylko przeczytałeś to na którymś z tych śmiesznych portali, które często cytujesz?
Pacjent pisze:
nicram pisze:
Już kiedyś tłumaczyłem, że homoseksualność jest zjawiskiem całkowicie normalnym w świecie zwierząt, do którego przypomnę, człowiek rozumny należy. Przy czym "rozumny" w niektórych przypadkach jest zdecydowanie na wyrost. Przypuszczam, że osoby o popędzie do tej samej płci nie interesuje prezentowanie dzieciom czegokolwiek. Oni chcą żeby nikt się nimi nie interesował, nie wytykał palcami i nie piętnował z powodu tego, że kochają inaczej niż większość.
Już Ci kiedyś pisałem, że to bzdury, bo takie zjawisko jest częste tylko u baranów i jakiś tam małp, co ma związek z dominacją w stadzie itp. Co homoseksualiści chcą prezentować w szkole masz w karcie LGBT, a po co to robią masz w przyczynach homoseksualizmu. Jest to po prostu proces rekrutacji.
Piszesz, że fakty i dobrze udokumentowane badania naukowe to bzdury?

Chciałbym zapytać czy uważasz, że człowiek powstał na drodze ewolucji czy przesłała go bozia prosto z nieba? :-) Jest to kluczowe zagadnienie, bo może się po prostu nie rozumiemy i nie zaliczasz człowieka do świata zwierząt. :-) Może stąd problemy w komunikacji. :-)

Człowiek rodzi się z określoną seksualnością. Heteryka nikt nie przekona, żeby został homosiem i na odwrót. No chyba, że masz jakieś inne doświadczenia. :-)

Pacjent pisze:
Pacjent pisze:
17-06-2020, 15:45
Co do antyszczepionkowców: kto ma rację w sprawie szczepionki na Covid-19? Szczepionkowcy z Billem Gatesem na czele czy antyszczepionkowcy? Kto miał rację w sprawie szczepionki przeciw świńskiej grypie? Antyszczepionkowcy czy szczepionkowcy i rząd Szwecji?
nicram pisze:
Nie ma szczepionki na SARS-CoV-2 i nie wiadomo czy będzie. Antyszczepionkowcy nigdy nie mieli, nie mają i nie będą mieli racji z prostej przyczyny. Kłamstwo, manipulacja i pseudonaukowe twierdzenia nie mogą wygrać z prawdą i faktami. Szwecja? Przecież od dawna nie istnieje...
Szczepionki nie ma, ale jest sprawa. Jeszcze gorzej ze Szwecją. Ładnie pominięta sprawa trudnego do obrony tematu.
Jaka sprawa w przypadku Szwecji? Czy chodzi o brak zakupu szczepionki na grypę? Czy chodzi o ich strategię walki z SARS-CoV-2? Jeżeli chodzi o pierwszą sprawę, to zaryzykowali i tyle. Przecież każdy miał wybór, bigfarma nie zmuszała nikogo do zakupu szczepionki. Jeżeli chodzi sprawę Covid-19 to twórca tej strategii sam niedawno przyznał, że była ona błędem.
Ostatnio zmieniony 17-06-2020, 20:17 przez nicram, łącznie zmieniany 1 raz.
all the monsters will break your heart
Awatar użytkownika
Ascetic

17-06-2020, 20:16

nicram pisze:
17-06-2020, 20:12
Pacjent pisze:
nicram pisze:

Koledzy już napisali, nie wiem po co zrównujesz homoseksualistów z narkomanami, przestępcami i alkoholikami? Jestem bardzo ciekawy czy jest korelacja między przestępczością a orientacją seksualną. :-) Obstawiam, że nie, chyba że badanie zrobi się wśród prawilnej młodzieży ogolonej na łyso, która trafia do więzienia. Zdaje się, że oni się wtedy ruchają w dupę bez opamiętania. :-)
Korelacja jest taka, że wśród homoseksualistów częściej zdarzają się przemoc, molestowanie, gwałty i prostytucja.
Powołasz się na jakieś poważne badanie, opublikowane w poważnym pismie naukowym? Czy tylko przeczytałeś to na którymś z tych śmiesznych portali, które często cytujesz?
właśnie. może jest jakiś filmik na YT z opisam PILNE! konfederacja MASAKRUJE zboczeńców! i w tym właśnie filmiku zobaczymy jakiś wykres kołowy, albo przynajmniej zestawienie w excel-u, że np. na stu ciepłych 30 to pedofile, kidnaperzy und zoofile? dawaj pacjent. zamknij nam nasze liberalno-lewackie-lemingowskie & zdradzieckie mordy czy jakieś takie nosowo garbate.
Poro
bartwa

17-06-2020, 20:35

Drone pisze:
17-06-2020, 19:28
Rozróby i demolki przez kiboli wyznających jedyne słuszne wartości nie są już w ogóle dla Ciebie żadnym powodem do troski. Czy z tego powodu należy zlikwidować piłkę nożną w ogóle?
Czemu nie, jest to chamska gra i mafijny biznes. Choć z drugiej strony wentyl bezpieczeństwa dla naturalnej agresji ludzkiej.
Pacjent

17-06-2020, 21:03

Kol. Nicram, wrzucałem już tutaj całe tony wyników tych badań, ale jeśli będzie trzeba to specjalnie dla Ciebie na jutro je odszukam. Niestety forum mi się wiesza... Co do Szwecji to przecież chodzi o wywoływanie przez tę szczepionkę narkolepsji i punkt dla antyszczepionkowców. Nie udawaj, że tego nie wiesz.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Awatar użytkownika
nicram

17-06-2020, 21:24

Pacjent pisze:
17-06-2020, 21:03
Kol. Nicram, wrzucałem już tutaj całe tony wyników tych badań, ale jeśli będzie trzeba to specjalnie dla Ciebie na jutro je odszukam. Niestety forum mi się wiesza... Co do Szwecji to przecież chodzi o wywoływanie przez tę szczepionkę narkolepsji i punkt dla antyszczepionkowców. Nie udawaj, że tego nie wiesz.
To proszę wrzuć jeszcze raz. Pamiętaj tylko - wiarygodne badanie, wiarygodny journal. :-)

Co do szczepionki to nie wiedziałem. Dowiedziałem się jednak i faktycznie u niektórych ludzi (produkt firmy GlaxoSmithKline) doszło to wytworzenia autoprzeciwciał i skutków ubocznych w postaci narkolepsji. Cóż, zdarza się. Siedmiu innym producentom nie udało się tego spieprzyć. Aspiryna także zabija osoby z chorobą wrzodową żołądka. Zastanawiające jest jednak, że tak nieduży odsetek skutku ubocznego (od 3 do 7 na 100 tys.) jest argumentem przeciwko szczepionkom, a znacznie większa śmiertelność SARS-CoV-2 jest przywoływana jako nieistotna i stanowi dowód na "panściemę".
all the monsters will break your heart
Awatar użytkownika
Triceratops

17-06-2020, 22:23

Zoltek rozdal :D Religia do kosciolow, imigranci won, lpgt won, euro i unia won, podatek dochodowy won, szczepionki won, i "menelowe+". To mi sie podoba, ma moj glos.
Calkiem niezle wypadl Tanajno i Piotrowski.
Ten dziadek z UP zenujacy prawie jak Duda i Biedron.
Pytania jak slusznie zauwazyl Kosminiak chyba najarany Kurski opracowa, zwlaszcza drugie "czy szkoly powinny przygotowywac do komunii na lekcjach religii",
woodpecker from space
Awatar użytkownika
SODOMOUSE
mistrz forumowej ceremonii

17-06-2020, 22:31

^ właśnie chciałem swoją opinię wyrazić , nt. Zółtka, ale widzę kolega już wbił. :) Jest moim faworytem! Takich polityków
brakuje, wszystko piec, nawet bez wideł.
Na TVP, dyskusja po debacie, oburzenie że Czaszkowski, spierdolił ze studia, od razu po debacie...bo nie chciał się fotografować i
udzielić wywiadu, na ściance z logo TVP. Wszyscy inni chentnie pozowaly. :)
Obrazek
Awatar użytkownika
Ascetic

17-06-2020, 23:02

.
Ostatnio zmieniony 17-06-2020, 23:09 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
Poro
Awatar użytkownika
Triceratops

17-06-2020, 23:02

woodpecker from space
Awatar użytkownika
SODOMOUSE

17-06-2020, 23:07

ja to widzę , tak:
Obrazek
Awatar użytkownika
trup

17-06-2020, 23:23

komentarz Giertycha dobry:

"Pytania TVP można skrócić: Czy chcemy, aby homoseksualni emigranci przynieśli nam euro aby kupić szczepionki i zaszczepić obowiązkowo dzieci na I Komunię?"
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Awatar użytkownika
trup

18-06-2020, 00:11

„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
mocny2_3
rasowy masterfulowicz

18-06-2020, 00:40

: D
Pacjent

18-06-2020, 06:04

Triceratops pisze:
17-06-2020, 22:23
Zoltek rozdal :D Religia do kosciolow, imigranci won, lpgt won, euro i unia won, podatek dochodowy won, szczepionki won, i "menelowe+". To mi sie podoba, ma moj glos.
Dobre. Szkoda, że nie oglądałem.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Awatar użytkownika
ŚWIAT BEZ KOŃCA

18-06-2020, 08:03

Na razie obejrzałem tylko pierwszą debatę, ale faktycznie chyba skończy się na Żółtku. Moje hasło na jego kampanię: "Do takiego dużego Żółtka trzeba wielkich jaj".
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
Awatar użytkownika
trup

18-06-2020, 09:02

/\ Czy t prawda chce znieść podatek dochodowy uniewinniając wszystkich skazanych za niepłacenie podatku?
Awatar użytkownika
Ascetic

18-06-2020, 09:07

:D tak.
a podobno anarcho prymitywizm, anarcho kampitalizam, czy każda wersja, tfu, tfu, lewackiego anarchizmu (według tego miejsca. bo wiadomo, że wszystko jest lewackie. no może tylko poza tym co głoszą niewolnościowcy) jest utopią*. :D

* bo jest
Poro
Awatar użytkownika
trup

18-06-2020, 09:17

Warto na niego głosować. No ale my się tu śmiejemy a kto dotarł do i nagłośnił wyciek wzoru karto sasina? no kto?
bartwa

18-06-2020, 09:31

Żółtek to kpina, może dostanie 1 procent. Najlepszy był Bosak, ale że jest przeciwko LGBT i imigrantom to niech się buja. Poza tym nie wpuszczą mnie bez butów do lokalu wyborczego, więc głosowanie na bosaka odpada.
Awatar użytkownika
ŚWIAT BEZ KOŃCA

18-06-2020, 09:39

No ale głosujesz na tego z kim się najbardziej zgadzasz, czy tego kto ma najwięcej procentów?
Moim zdaniem pierwsza tura od tego jest by głosować na kogo się chce, a druga od mniejszego zła.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
ODPOWIEDZ