ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Re: ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
Być może się zagalopowałem albo źle coś odebrałem - dlatego napisz proszę, które punkty są nieprawdziwe.
A, miałeś zapytać proboszcza o kwestie podatków od nieruchomości. Coś już wiadomo?
A, miałeś zapytać proboszcza o kwestie podatków od nieruchomości. Coś już wiadomo?
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Bloodcult
Nie wiem skąd te pytania. Mnie nikt z takich nie przygotowywał do pierwszej spowiedzi. Rodzice powinni mieć nadzór nad tym czego uczone są ich dzieci i to od ich decyzji powinno zależeć wg jakiego rachunku sumienia spowiadać się będą ich dzieci. Nie mam obowiązku posyłania na religie ani do komunii wtedy kiedy inni idą.WaszJudasz pisze: ↑15-06-2020, 20:29Zapytam uprzejmie: uważasz, że podsuwanie małym dzieciom pytań takich jak przeze mnie przytoczone jest normalne?
W szkole takie tematy nie były poruszane dopiero w gimnazjum.
W domu były ale nie w kontekście grzechu.
Projekcje? To ja się pytam czym zajmuje się środowisko tobie podobnych , nie tylko w trakcie kampanii wyborczej? Popatrz na pana prezydenta. Spójrz na twego przyjaciela ze wschodnich rubieży. Faktycznie. Największy problem bantustanu to bambusy i pedały. Nie ma innych problemów.
- Bloodcult
Większość tych podpunktów nigdy nie padła z moich ust (Pacjenta podejrzewam że też nie) więc to manipulacja zwykła.
Miałem, ale nie proboszcza tylko kogoś wyżej. Jak będzie okazja to zapytam.
- Bloodcult
Po pierwsze nie utożsamiam się z poglądami prezydenta bo na niego nie głosowałem.535 pisze: ↑15-06-2020, 20:39Projekcje? To ja się pytam czym zajmuje się środowisko tobie podobnych , nie tylko w trakcie kampanii wyborczej? Popatrz na pana prezydenta. Spójrz na twego przyjaciela ze wschodnich rubieży. Faktycznie. Największy problem bantustanu to bambusy i pedały. Nie ma innych problemów.
Po drugie podobno Duda powiedział że "pedały do gazu". Prawda to ?
- WaszJudasz
- zahartowany metalizator
Jesteś katolikiem a to przykłady katolickich rachunków sumienia podsuwanych dzieciom.
Ciekawa koncepcja. Od kiedy rodzice maja wpływ na treści nauczane na katechezie?
Fajnie. Ale na moje pytanie o Twoją opinię na temat podsuwania dzieciom takich treści nie odpowiesz, prawda?
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Nerwowy
Ksiądz to nie prokurator ani nauczyciel a w ogóle to ofiary same się gwałcą. Coraz lepsze te intelektualne fikoły katolskiego oszołomstwa ;D.WaszJudasz pisze: ↑15-06-2020, 20:46Jesteś katolikiem a to przykłady katolickich rachunków sumienia podsuwanych dzieciom.
Ciekawa koncepcja. Od kiedy rodzice maja wpływ na treści nauczane na katechezie?
Fajnie. Ale na moje pytanie o Twoją opinię na temat podsuwania dzieciom takich treści nie odpowiesz, prawda?
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Bloodcult
O, kolejny kłamca i manipulant
- moonfire
Murzyn jest zdrobnieniem od Maura. Gdzie tu obraźliwy kontekst?
- wonsz
- rasowy masterfulowicz
- trup
masakracja EM przez JKM czy jednak się skompromitował?
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
-
Cała prawda o RFN i postnazistowskim Jugendamt:
https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/202 ... i-raportu/
https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/202 ... i-raportu/
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Ascetic
-
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Widzę, że poszukiwania tematów odwracających uwagę od kościółka i jego rezolutnych urzędników trwają. Miejsce murarzy , zajęli pedzie, a miejsce pedziów , hitlerowskie organizacje. Tylko kto poważny pójdzie na ten prymitywny numer?
- Ascetic
o to ho. w tym całej zabawie. tyle razy się sprawdziło to czemu dalej nie iść w tym kierunku. menelowe+ i "naród"
wszystko kupi.
Poro
- Bloodcult
Dobry trop:
Ci co tak bardzo kierują wrogość na Kościół pewnie odwracają uwagę od własnych mrocznych sekretów xD
535, podnieca Cię "Praise The Children" ?
Ci co tak bardzo kierują wrogość na Kościół pewnie odwracają uwagę od własnych mrocznych sekretów xD
535, podnieca Cię "Praise The Children" ?