Wybory 2020 - II tura
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Wybory 2020 - II tura
jak nie fala marksizmu kulturowego to może przynajmniej nihilizm
a tak swoją drogą to jest fenomen. kolesie słuchają metalu, który raczej nie niesie afirmacji życia, w tym poczętego od pierwszego zalania formy ale światopoglądowo zupełnie jakby na odwrót mają. a koleżka od pro-life to już kuriozum na miarę baby z wąsami.
a tak swoją drogą to jest fenomen. kolesie słuchają metalu, który raczej nie niesie afirmacji życia, w tym poczętego od pierwszego zalania formy ale światopoglądowo zupełnie jakby na odwrót mają. a koleżka od pro-life to już kuriozum na miarę baby z wąsami.
Poro
Nie przesadzaj. Odwróć , odwrócony krzyż! jak wołał Ryłkołak, prezentując Hellig Usvart...Ascetic pisze: ↑29-06-2020, 17:19jak nie fala marksizmu kulturowego to może przynajmniej nihilizm
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Skandal! Ktoś ma niewłaściwe poglądy, natychmiast ocenzurować!
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
idąc odespać noc wyborcza usłyszałem w radyju, że akurat hołownia jutro spotyka się z emilewicz jadwigą. tą co wysiudała gowina. nic z tego nie będzie, ale polityczna prostytucja rozwija się w najlepsze. myśle o panu szumku, bo jadzia to już tylko narzędzie w rękach wysłannika bożego naszego kochanego.uglak pisze: ↑29-06-2020, 16:37Bosak o II turze: Nie chcemy być naiwni. Nie poprzemy żadnego z tych panów
https://www.rmf24.pl/raporty/raport-wyb ... Id,4582093
Bosak zepsuł zabawę w pucowanie się obu kandydatów do niego i Konfederacjimiejmy nadzieję, że Hołownia nie podejmie tak szybko decyzji.
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
przecież padło, że jestem faszysta to co się dziwisz.
a tak nakreślają całokształt i przechodząc do szczegółów to nie jest kwestia tego kto ma jakie poglądy ale tego jak traktuje to miejsce. dzień po dniu wyklejanki z konkretnych portali i konkretny przekaz dnia
korwinowcow tutaj jak czytam przewaga. różnica jest taka, że nie traktują tego miejsca jak szmatę i nie napierdalaja lol kontentem podanym z bazy. i nawet jak coś wrzuca tutaj to jakby tak normalnie. nie nachalnie. na zasadzie wymiany poglądów a nie wiecu wyborczego. taki niuans jak rozumiem niedostrzegalny przez Ciebie.
kończąc. kolesiowi się lata temu pomyliły miejsca i rzeczywistości internetowe.
liczę kolego, że wyjaśniłem to co już kilka razy tu klarowalem.
poniżej widzę że dałeś znów patusowi wiatr w żagle. no cóż będzie tym samym zalew lewackiego szlamu. i w ten sposób przez niedorozwoja pacjenta forum muzyczne stanie się szambem politycznym. idz mu podziękuj.
Ostatnio zmieniony 29-06-2020, 17:43 przez Wacław, łącznie zmieniany 4 razy.
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
Nie skreślałbym jeszcze żadnej możliwości:Wacław pisze: ↑29-06-2020, 17:31idąc odespać noc wyborcza usłyszałem w radyju, że akurat hołownia jutro spotyka się z emilewicz jadwigą. tą co wysiudała gowina. nic z tego nie będzie, ale polityczna prostytucja rozwija się w najlepsze. myśle o panu szumku, bo jadzia to już tylko narzędzie w rękach wysłannika bożego naszego kochanego.uglak pisze: ↑29-06-2020, 16:37Bosak o II turze: Nie chcemy być naiwni. Nie poprzemy żadnego z tych panów
Bosak zepsuł zabawę w pucowanie się obu kandydatów do niego i Konfederacjimiejmy nadzieję, że Hołownia nie podejmie tak szybko decyzji.

Ostatnio zmieniony 29-06-2020, 17:39 przez uglak, łącznie zmieniany 1 raz.
Guilty of being right
-
Antonio Gramsci opracował taką instrukcję, którą stosuje dziś lewica. Kol. Hatefire zna temat

Tu nie chodzi o żadną tolerancję wobec homoseksualistów, z którą mieliśmy do czynienia do niedawna w Polsce (nawet w PRL-u, z wyjątkiem lewicowej Akcji Hiacynt

Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Hatefire
Kolego nic nie cenzuruję tylko wyrażam swoją opinię na temat poglądów innych kolegów. W ramach wolności słowa mam prawo co nie? Więc nie kłam.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
Homoseksualiści od zawsze mieli się w Polsce dobrze i nikt nie ścigał. Nikt się ich nie boi, a homofobia to termin, który podsunięto im dla poprawy animuszu ("boją się nas!"). Ludzie się po prostu nimi brzydzą, a to zupełnie inna sprawa.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Bloodcult
A co mają moje poglądy religijne do tego ? W krajach gdzie panował/panuje ateizm państwowy nie istniały związki jednopłciowe więc religia nie ma tu nic do rzeczy.
Pytam gdzie leży granica zmian.
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
o coś więcej. jasne. chodzi o to, żeby tacy nieudacznicy jak ty budowali politykę na znalezionym wykreowanym wrogu a nie np. wiedzy gospodarczej. typowe nazostowskie metody.znaleźć, odczłowieczyć, ustawić,rozstrzelać. bo pomysłu na gospodarkę nie ma to trzeba budować politykę na ideolo. na pedałach, Żydach, Niemcach.Pacjent pisze: ↑29-06-2020, 17:38Antonio Gramsci opracował taką instrukcję, którą stosuje dziś lewica. Kol. Hatefire zna tematChodzi o tzw. marsz przez instytucję, w tym przez rodzinę, a w arsenale środków jest m.in. duch rozłamu, którym należy zaszczepić konserwatywna rodzinę. Powszechna seksualizacja z promowaniem zboczeń doskonale do tego się nadaje, a ruch LGBT jest tego awangardą. Pożyteczni idioci oczywiście pieprzą bzdury typu zostawcie homoseksualistów, co wam przeszkadzają ich małżeństwa, nie chodzi o promowanie zboczeń, ale o tolerancję itd. Nie trzeba jednak znać planu Gramsciego by widzieć, że taktyka ruchu LGBT podzielona jest na etapy, realizowane w różnych miejscach wg tego samego scenariusza od tzw. miękkiej tolerancji do przymusu afirmacji i kolejnych praw specjalnych dla zboczeńców. Kierownicy tych akcji doskonale wiedzą, że do homoseksualizmu można przyuczyć w okresie dojrzewania, że ważna jest opinia społeczna, a w środowisku spacyfikowanych przez afirmację homoseksualizmu łatwiej wyhodować nowe tęczowe kadry. Wszystko to nakłada się na kryzys rodzin, z których wychodzi coraz więcej młodych ludzi niepewnych swojej seksualności, czy skorych do eksperymentów w tej sferze, co jest bardzo pasuje rekruterom LGBT.
Tu nie chodzi o żadną tolerancję wobec homoseksualistów, z którą mieliśmy do czynienia do niedawna w Polsce (nawet w PRL-u, z wyjątkiem lewicowej Akcji Hiacynt), ale o coś więcej.
- Hatefire
Kolego Pacjent, środowiska homoseksualne domagają się po prostu tych samych praw co pary heteroseksualne. Można zatem powiedzieć że realizują w tym zakresie konserwatywną agendę uznającą rodzinę za podstawową komórkę społeczną.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
obstawiam ze twoja rodzina jakby to poczytałam tez by się tobą brzydziła.
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
nie wydaje mi się, ale sam fakt takowego spotkania dość ryzykowny dla holowni. nie wiem jak to jego wyborcy odbiorą.uglak pisze: ↑29-06-2020, 17:37Nie skreślałbym jeszcze żadnej możliwości:Wacław pisze: ↑29-06-2020, 17:31idąc odespać noc wyborcza usłyszałem w radyju, że akurat hołownia jutro spotyka się z emilewicz jadwigą. tą co wysiudała gowina. nic z tego nie będzie, ale polityczna prostytucja rozwija się w najlepsze. myśle o panu szumku, bo jadzia to już tylko narzędzie w rękach wysłannika bożego naszego kochanego.uglak pisze: ↑29-06-2020, 16:37Bosak o II turze: Nie chcemy być naiwni. Nie poprzemy żadnego z tych panów
![]()
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
To nie było do Ciebie, tylko do kolegi Ascetic'a.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- Bloodcult
Wacuś, pochwal się może swoimi pomysłami na gospodarkę xD
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
- Hatefire
Nie ma takiej. Kiedyś się w głowie nie mieściło ludziom, żeby za kradzież łyżki nie powiesić człowieka. Posłużę się bliższym tobie przykładem. Zanim pewien koleś na bliskim wschodzie nie zaczął nauczać, koncepcja, że ludzie są równi wobec boga była równie abstrakcyjna. Zresztą za to go ukrzyżowali.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
Kol. Hatefire, ponieważ szanuję Cię jako bodajże jedynego na tym forum uczciwego lewicowca odwołam się go logiki: homoseksualiści mają te same prawa co pary hetero. Mają prawa do małżeństw, mogą posiadać dzieci i dziedziczyć. Natomiast ich żądania dotyczą praw jakich nie mają inni. Oni chcą sformalizowania związku faceta z facetem, a potem adopcji dzieci przez takie pary. Przysięgam, że takich praw nie mają również heteroseksualiści.
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
chyba już tobie kilka razy wyjaśniłem ze jesteś dla mnie przezroczysty jak gej w Warszawie. a jakbyś czytał moje posty to byś kolejnych debilnych pytań nie zadawał. zacznij od tego co jest na gorze w dziale polityka i dotyczy Niemiec. czuj się teraz zaszczycony, że poświęciłem tobie 3 minuty i się łaskawie do mnie nie odzywaj.