Wybory 2020 - II tura
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
Re: Wybory 2020 - II tura
się kurwa uśmiałem. ... szanuje ciebie ... dojechany znów to szuka kolegów. ile to już razy było.
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
- Hatefire
Chcesz powiedzieć, że nikt w Polsce nie może zawrzeć małżeństwa? Byłem na ślubie brata w urzędzie cywilnym no i chyba mu udzielili. Czyżby ściema i mistyfikacja?Pacjent pisze: ↑29-06-2020, 17:58Kol. Hatefire, ponieważ szanuję Cię jako bodajże jedynego na tym forum uczciwego lewicowca odwołam się go logiki: homoseksualiści mają te same prawa co pary hetero. Mają prawa do małżeństw, mogą posiadać dzieci i dziedziczyć. Natomiast ich żądania dotyczą praw jakich nie mają inni. Oni chcą sformalizowania związku faceta z facetem, a potem adopcji dzieci przez takie pary. Przysięgam, że takich praw nie mają również heteroseksualiści.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Błagam Cię! Małżeństwo może zawrzeć każdy kto osiągnie określony wiek, także homoseksualista. Natomiast nie ma prawa sformalizowania związku faceta z facetem i baby z babą, bez względu na ich orientację seksualną. Rozumiesz?Hatefire pisze: ↑29-06-2020, 18:03Chcesz powiedzieć, że nikt w Polsce nie może zawrzeć małżeństwa? Byłem na ślubie brata w urzędzie cywilnym no i chyba mu udzielili. Czyżby ściema i mistyfikacja?Pacjent pisze: ↑29-06-2020, 17:58Kol. Hatefire, ponieważ szanuję Cię jako bodajże jedynego na tym forum uczciwego lewicowca odwołam się go logiki: homoseksualiści mają te same prawa co pary hetero. Mają prawa do małżeństw, mogą posiadać dzieci i dziedziczyć. Natomiast ich żądania dotyczą praw jakich nie mają inni. Oni chcą sformalizowania związku faceta z facetem, a potem adopcji dzieci przez takie pary. Przysięgam, że takich praw nie mają również heteroseksualiści.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Hatefire
Wiem, ale nie rozumiem dlaczego. Bo Jan Paweł II był przeciw? Bo w Koranie zapisano, że grzech? Zrozum Pacjent nikt cię nie będzię zmuszał do małżeństwa z facetem, ale dlaczego zabraniać innym?
Ja jestem 100% heteroseksualny i geje są mi nawet na rękę. Mniejsza konkurencja. Gorzej z lesbijkami, zmniejszają podaż

Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Bloodcult
A jakby ktoś heteroseksualny chciał mieć dwie żony to też nie może !
Dyskryminacja !
Dyskryminacja !
- Drone
Tak, to prawda. Dlatego uważam, że te postulaty co do związków partnerskich należy formułować szerzej.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Bo państwo nie jest od tego by formalizować związki zboczeńców i kazać innym za to płacić. Owszem w normalnym państwie takie związki są legalne, bo wolnoć Tomku w swoim domku. Ja rozumiem lewicową potrzebę do załatwiania wszystkiego przez urzędnika (państwo ponad wszystko jak powiadał Mussolini), ale bez przesady.Hatefire pisze: ↑29-06-2020, 18:18Wiem, ale nie rozumiem dlaczego. Bo Jan Paweł II był przeciw? Bo w Koranie zapisano, że grzech? Zrozum Pacjent nikt cię nie będzię zmuszał do małżeństwa z facetem, ale dlaczego zabraniać innym?
Ja jestem 100% heteroseksualny i geje są mi nawet na rękę. Mniejsza konkurencja. Gorzej z lesbijkami, zmniejszają podaż![]()
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Hatefire
No a jak ktoś się chce wypisać z kościoła też nie może. Był wyrok NSA gdzie odmówili wykreślenia, z kościelnych archiwaliów. Taka podwójna moralność.
Bloodcult starałem się być kulturalny. Niestety widzę jaki reprezentujesz typ człowieka. W poniedziałek byś podpalił kościół, w czwartek zacząłbyś pełzać z Łodzi na kolanach do Santiago de Compostela. Masz mentalność fanatyka. Teraz w swej gorliwości neofity, jakbyś miał możliwość wprowadziłbyś katolicki szariat.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
"Możesz wziąć ślub, ale nie z tym człowiekiem, z którym chcesz, tylko z tym, z kim nie chcesz, i to są równe prawa".
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Na tej zasadzie chrześcijanie w Arabii Saudyjskiej też mają równe prawa. Serio, typ jest głupszy niż ustawa przewidujeŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑29-06-2020, 18:36"Możesz wziąć ślub, ale nie z tym człowiekiem, z którym chcesz, tylko z tym, z kim nie chcesz, i to są równe prawa".

De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Bloodcult
Celem mogą być utopijne mrzonki o niskiej dzietności (i przez podział dóbr będziemy mieć tu drugą Skandynawię).
Poza tym czy wszędzie lobby postulujące daną ideę mają z tego bezpośrednią korzyść ?
O zbyt wysokich podatkach mówi się od dawna ale jakoś wiele krajów nadal próbuje je podnosić.
Niekontrolowana emigracja również niesie nie ma żadnych wymiernych korzyści...
Albo jakieś ekologiczne bzdury typu że pierdzące krowy niszczą klimat...
Nawet na tym forum od miesięcy kłucimy się o sens istnienia Kościoła Katolickiego ale jakoś ani Drone ani 535 nie podali żadnej wymiernej korzyści* co zmieni się na lepsze jak już się katabasów pozbędziemy

*będziemy uśmiechnięci jak w Toronto, to już wiemy

Brednie. Pederaści zawsze się ukrywali i zawsze byli ścigani. W pewnych środowiskach nie do pomyślenia, nawet do tej pory, byłoby ujawnienie preferencji. Kogo chcesz okłamać, takim pierdoleniem? Co do obrzydzenia...Często masz do czynienia z pedałami, bo ja ich na swojej drodze nie spotykam. Skąd ten paniczny strach? Boisz się wyjść na ulicę?
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
kolejny fenomen prawaków zaobserwowany min. na forum.
walczą z absurdami wykorzystując absurdalne narzędzia. nie chcemy małżeństw zbokow. według nich absurd, który kategorycznie odrzucają. a dlaczego zboków? i tu sami tworzą absurd. bo tak. kropla. bo zboki to zboki. albo takie prawo naturalne albo boskie jak się już ich dociśnie i musza coś absurdalnego powiedzieć.
to takie wyjaśnienie dla tych co się łapią na ta retorykę a są słabi w logice.
i dla tych co w rzeczywistości chcą myśleć samodzielnie i logicznie a nie demagogicznie.
walczą z absurdami wykorzystując absurdalne narzędzia. nie chcemy małżeństw zbokow. według nich absurd, który kategorycznie odrzucają. a dlaczego zboków? i tu sami tworzą absurd. bo tak. kropla. bo zboki to zboki. albo takie prawo naturalne albo boskie jak się już ich dociśnie i musza coś absurdalnego powiedzieć.
to takie wyjaśnienie dla tych co się łapią na ta retorykę a są słabi w logice.
i dla tych co w rzeczywistości chcą myśleć samodzielnie i logicznie a nie demagogicznie.
- Hatefire
Zboczeniec to bardzo szeroka definicja i bardzo nieostra. Ja na przykład dwóch dorosłych facetów lubiących ruchać się w dupę nie uważam za zboczeńców. Wbrew pozorom lewica ma jasne zasady odnoszące się do seksualności. Tą zasadą jest konsensualność. Czyli, że akt seksualny dokonuje się za zgodą dwóch świadomych osób.Pacjent pisze: ↑29-06-2020, 18:30Bo państwo nie jest od tego by formalizować związki zboczeńców i kazać innym za to płacić. Owszem w normalnym państwie takie związki są legalne, bo wolnoć Tomku w swoim domku. Ja rozumiem lewicową potrzebę do załatwiania wszystkiego przez urzędnika (państwo ponad wszystko jak powiadał Mussolini), ale bez przesady.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Bloodcult
Z Netflix też nie może ! Ha ! xDHatefire pisze: ↑29-06-2020, 18:31No a jak ktoś się chce wypisać z kościoła też nie może. Był wyrok NSA gdzie odmówili wykreślenia, z kościelnych archiwaliów. Taka podwójna moralność.
Bloodcult starałem się być kulturalny. Niestety widzę jaki reprezentujesz typ człowieka. W poniedziałek byś podpalił kościół, w czwartek zacząłbyś pełzać z Łodzi na kolanach do Santiago de Compostela. Masz mentalność fanatyka. Teraz w swej gorliwości neofity, jakbyś miał możliwość wprowadziłbyś katolicki szariat.
Co jest fanatycznego z zadawaniu pytań ?
Pytanie jest proste:
Dziś definiujemy małżeństwo jako związek dwóch osób : kobiety i mężczyzny.
Jest dyskusja czy nie zmienić tej definicji tak aby związek ten obejmował związki dwóch osób tej samej płci. No i teraz ja pytam dlaczego dwóch a nie więcej i poddaje pod rozwagę co może się stać jak definicje te zmienimy (np. problemy z ustaleniem ojcostwa, absurdalne decyzje przy rozwodach itd.). Co w tym fanatycznego ?
- Hatefire
Uwierz na słowo nikt się nie "kłuci"

Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
jemu się wydaje że jest sprytny i ma idiotów tutaj czytających. jemu nawkładali robiąc z niego idiotę, pomyślał, że jak już jest idiota bo to przyjął to zrobi z innych idiotów. taka zabawa. średnio mu wychodzi bo jak idiota był tak został a inni jakoś nie chcą zidiocieć.Nerwowy pisze: ↑29-06-2020, 18:38Na tej zasadzie chrześcijanie w Arabii Saudyjskiej też mają równe prawa. Serio, typ jest głupszy niż ustawa przewidujeŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑29-06-2020, 18:36"Możesz wziąć ślub, ale nie z tym człowiekiem, z którym chcesz, tylko z tym, z kim nie chcesz, i to są równe prawa".![]()
I tak od lat.
ps. spojrzałbym na to kto głosował po wykształceniu na biedaka bez butów. to chyba tłumaczy z jakim idiotami ma do czynienia każdego dnia. i pewnie mu się wydaje że jak tam sami idioci to i tutaj też.
Ostatnio zmieniony 29-06-2020, 18:51 przez Wacław, łącznie zmieniany 2 razy.
- Bloodcult
A wiesz kto się kłuci ?