POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: POlitykowanie
Wez juz tak nie tyraj tych lewaczkow, i tak majo trudny okres xD
woodpecker from space
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
nie udawaj, że nie rozumiesz co napisałem. nie jesteś pacjentem, co wpada i mówi, Żr tego i tamtego nie rozumie. zandberg napisze to. a faszol gwiazda kuców, pan1% napisze , że geje za jaja i na latarnie. a dzień później czyszczenie kichy z kolezkami z konfy. bądź poważny. jak myślisz,że oni tak na poważnie np. co do pieniążków to jestem zmartwiony i zdziwiony. brałem Ciebie za bystrzache. zreszta co tu dużo gadać. cała kampania 1% zrobiona na pispeoo jedno zło,a później wyskakuje bonkiewicz i triceps i krzyczą „duda! duda!”. na tej zasadzie to działa. nie dziękuj za wyjaśnienie. nie trzeba.uglak pisze: ↑01-07-2020, 18:35To ja może odpowiem cytatem z Zandberga:Wacław pisze: ↑01-07-2020, 18:25
trochę nie rozumiem zarzutu. nie masz 15 lat i zapewne rozumiesz, że politykę się robi dla pieniędzy. a bez pieniędzy się jej nie robi bo się tak już nie da. to jedno. a drugie nie od dziś wiadomo od pacjenta, że Niemcy pompująw lewice a ruskie w faszystów. równowaga musi być w przyrodzie!
zarzut braku ideowości bo ktoś przytulił jakiś śmieszny pieniądz, bo te 200 k to śmiech na sali jest już z kategorii młodego człowieka poznającego świat.
ten zarzut co do lewicy i oczekiwań oponentów, że powinni być freeganami, biedować i żreć z kubłów jest dość chwytliwy ale nielogiczny. powinieneś raczej oczekiwać, że politykę robi grubas co się nażarł albo kończy żarcie i zostawi okruszki dla ciebie jako jego wybieracza.https://wiadomosci.wp.pl/adrian-zandberg-zostal-zapytany-o-zarobki-z-mila-checia-odpowiem-6417483716024449a pisze:Jestem członkiem zarządu partii Razem. Mamy taką zasadę, że jeżeli ktoś podejmuje pracę w partii, to otrzymuje pieniądze w wysokości średniego krajowego wynagrodzenia. To mój cały zarobek
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
jak będziesz miał coś do powiedzenia coś jeszcze poza deklaracja głosowania na dude i ciągłego xD to nie musisz i tak się odzywać. nie wniesie nic do twojego obrazu.Triceratops pisze: ↑01-07-2020, 18:40Wez juz tak nie tyraj tych lewaczkow, i tak majo trudny okres xD
Ostatnio zmieniony 01-07-2020, 18:47 przez Wacław, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Niestety każdy dzień przynosi debilizmy, niekonsekwencje i sprzeczności z ich strony. Obecnie domagają się likwidacji pomników postaci, nawet z zamierzchłej przeszłości, które otarły się o niewolnictwo, ale jednocześnie żądają by najbogatsi płacili 75% lub nawet więcej podatku od wypracowanego przez siebie dochodu. Jeśli to nie jest system wyzysku i zniewolenia to co to jest?Triceratops pisze: ↑01-07-2020, 18:40Wez juz tak nie tyraj tych lewaczkow, i tak majo trudny okres xD
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
Politykom nie należy wierzyć na słowo, ale jak najbardziej trzeba ich za te słowa łapać.
Guilty of being right
-
W porywach nawet więcej.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
mieliśmy połączenie wegan z przestępcami. teraz pomników z podatkami. fikoł na fikole. kilka dni nie przeglądałem tych twoich zjebanych „źródeł”. muszę nadrobić bo widzę, że ciagle coś się dodaje do arsenału i oręża retoryki.Pacjent pisze: ↑01-07-2020, 18:47Niestety każdy dzień przynosi debilizmy, niekonsekwencje i sprzeczności z ich strony. Obecnie domagają się likwidacji pomników postaci, nawet z zamierzchłej przeszłości, które otarły się o niewolnictwo, ale jednocześnie żądają by najbogatsi płacili 75% lub nawet więcej podatku od wypracowanego przez siebie dochodu. Jeśli to nie jest system wyzysku i zniewolenia to co to jest?Triceratops pisze: ↑01-07-2020, 18:40Wez juz tak nie tyraj tych lewaczkow, i tak majo trudny okres xD
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
nie no tak. mi się wydaje, że tutaj bardziej interesujące jest jaką maja ewentualnie wizje świata i jaki
chcą go nam urządzić a nie ile planują ukraść. zakładam ze i tak ukradną a ile to się nie dowiesz i tak. a ideolo jakieś tam wprowadza i Ciebie i mnie jakos to tam dotknie. ja się bardziej na tym koncentruje. no i na gospodarce. ale jak tutaj wiemy 8 % z żółtkiem łącznie głosuje na debili co mówią, że zusu można niepłacić, wiec .... zostaje się tym samym koncentrować na zarządzaniu własnym budżetem i trzymaniu za portfel. a i jeszcze maja breche z anarchizmu tak w tzw. międzyczasie
Ostatnio zmieniony 01-07-2020, 19:04 przez Wacław, łącznie zmieniany 2 razy.
- Triceratops
Gozdyra juz lewaczkow tyra xD loluglak pisze: ↑01-07-2020, 18:35To ja może odpowiem cytatem z Zandberga:Wacław pisze: ↑01-07-2020, 18:25
trochę nie rozumiem zarzutu. nie masz 15 lat i zapewne rozumiesz, że politykę się robi dla pieniędzy. a bez pieniędzy się jej nie robi bo się tak już nie da. to jedno. a drugie nie od dziś wiadomo od pacjenta, że Niemcy pompująw lewice a ruskie w faszystów. równowaga musi być w przyrodzie!
zarzut braku ideowości bo ktoś przytulił jakiś śmieszny pieniądz, bo te 200 k to śmiech na sali jest już z kategorii młodego człowieka poznającego świat.
ten zarzut co do lewicy i oczekiwań oponentów, że powinni być freeganami, biedować i żreć z kubłów jest dość chwytliwy ale nielogiczny. powinieneś raczej oczekiwać, że politykę robi grubas co się nażarł albo kończy żarcie i zostawi okruszki dla ciebie jako jego wybieracza.Warto dodać, że cytat jest z okresu, który obejmuje to oświadczeniehttps://wiadomosci.wp.pl/adrian-zandberg-zostal-zapytany-o-zarobki-z-mila-checia-odpowiem-6417483716024449a pisze:Jestem członkiem zarządu partii Razem. Mamy taką zasadę, że jeżeli ktoś podejmuje pracę w partii, to otrzymuje pieniądze w wysokości średniego krajowego wynagrodzenia. To mój cały zarobek![]()

woodpecker from space
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
oj LOL i xD hehe
no nic. tu się już nic nie poradzi.
no nic. tu się już nic nie poradzi.
- nicram
Te jego śmieszki kojarzą mi się jednoznacznie:

all the monsters will break your heart
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
- nicram
Bardzo przykro mi, co nie zmienia faktu, że poziom intelektualny, podobny.
No dobra. Waldek inteligentniejszy. O włos. 

all the monsters will break your heart
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
właśnie ja o tym.
tak po prawdzie to nie pamietam kiedy miałem okazje obserwować taka personę. to jest jakiś ewenement i zjawisko zarazem na skale światowa. jak ten jogin co nie jadł 60 lat.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
W sumie racja, to on jest za wyzszymi podatkami dla najbogatszych a poparcie spore wiec nie smialbym sie z malego poparcia lewicy tylko dlatego ze nie mamlewicy w nazwie.Wacław pisze: ↑01-07-2020, 17:54ja to inaczej liczę. z holownia 15%.mad pisze: ↑01-07-2020, 17:26Śmieszniej jest tylko wśród lewaków - wielkie zjednoczenie, wspólny kandydat i... 2 procent poparcia. To się nazywa mocne zejście. Jestem ciągle pod wrażeniem (pozytywnym, rzecz jasna).ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑01-07-2020, 14:27Najbardziej podobało mi się, jak wywalono Korwina z partii KORWiN. Oby żył wiecznie, bo śmieszniej już nie będzie.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
niech się śmieją. jak pisałem kilkakrotnie odnoszę wrażenie ze takie partie jak dieGrunen przez u umlaut to nurt który wchodzi do mejnstrinu politycznego. przynajmniej w Niemczech. we Francji tez zieloni zaistnieli w wyborach sprzed kilku dni. jeżeli holownia pójdzie w ta stronę i odstawi marksistów i konuchow to są perspektywy.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑01-07-2020, 20:11W sumie racja, to on jest za wyzszymi podatkami dla najbogatszych a poparcie spore wiec nie smialbym sie z malego poparcia lewicy tylko dlatego ze nie mamlewicy w nazwie.
a że dla matolow 2+13 = 2 to już znów poza rejestrem. nic się nie zrobi z tym.
- Triceratops
Najpierw Romek, teraz Donek, wszyscy nagle kochaja Konfederacje. Chyba teraz trzeba czekac na Michnika i Lisa. Choc ten drugi juz wysmazyl wywiad z Bosakiem. Tzo te biedne durne lemingi teraz musza czuc xd
woodpecker from space
-
Ale pierdoły. PO i PiS mają wspólne poglądy na bardzo wiele spraw, więc nie mogą one jednocześnie łączyć i dzielić z Konfą.Triceratops pisze: ↑01-07-2020, 20:33Najpierw Romek, teraz Donek, wszyscy nagle kochaja Konfederacje. Chyba teraz trzeba czekac na Michnika i Lisa. Choc ten drugi juz wysmazyl wywiad z Bosakiem. Tzo te biedne durne lemingi teraz musza czuc xd
- Drone
A ten dalej wpycha na siłę do jednej szuflady konia z krową, bo przecież oba twory mają po cztery nogi, ogon i podobną wielkość.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.