Wybory 2020 - II tura
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Rumburak
- weteran forumowych bitew
Re: Wybory 2020 - II tura
A płaczom i żalom nie było końca...
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
źle to interpretujesz.
- dość pogardliwie zresztą. -
to jest moblizacja. aby duch nie zgasł.
Poro
- bartwa
- mistrz forumowej ceremonii
Twierdzenie, że dopiero zwycięstwo Dudy uświadomiło mi jaką jesteśmy oświeconą nacją byłoby nadużyciem. Ja swój lament mam już dawno za sobą.
PLASTIK NIE JEST METALEM
- uglak
Wygodnie ograniczać się do jednej osoby, jeśli ja odnosiłem się do wzajemnej pogardy obu plemion.
Guilty of being right
- nicram
^ Zatem porównajmy dwie osoby. Cytaty Dudy, łatwo jest znaleźć, zatem czy twierdzenia jego odpowiednika po drugiej stronie, imć Trzaskowskiego, jest trudniej?
all the monsters will break your heart
- Rumburak
Ej, klasistowskie świnie, jeszcze jedno. Epatowanie "wyższym wykształceniem" przez wyborców trzaskowskiego w myślącym człowieku, powinno wzbudzić jedynie uśmiech politowania. Chciałem tylko zauważyć, że od jakichś 15 lat w tym kraju, byle tłumok który ma pieniądze i czas do 25 roku życia, ma też wyższe wykształcenie. To już dawno przestał byc prestiż i elita intelektualna.
Pompujecie się dalej tymi nieszczęsnymi wykształciuchami.
Proponowałbym najpierw wyedukować tego typu inteligentów, że papierek z tytułem magistra z Ciechanowskiej szkoły wyższej, nie czyni go lepszym od człowieka po technikum lub zawodówce.
Mam kilku znajomych z takim "wyższym wykształceniem", większość tyra za granicą i głosuje na PO. Sądzę, że to ich sposób aby poczuć sie lepiej i zostać zaliczonym do elitarnego i mitycznego grona "wykształciuchów".
Proponowałbym najpierw wyedukować tego typu inteligentów, że papierek z tytułem magistra z Ciechanowskiej szkoły wyższej, nie czyni go lepszym od człowieka po technikum lub zawodówce.
Mam kilku znajomych z takim "wyższym wykształceniem", większość tyra za granicą i głosuje na PO. Sądzę, że to ich sposób aby poczuć sie lepiej i zostać zaliczonym do elitarnego i mitycznego grona "wykształciuchów".
- nicram
Rumburaczku nie unoś się tak. My cię akceptujemy takim jakim jesteś. Mam nadzieję, że nie daliśmy ci odczuć, że jesteś gorszy. Bo nawet jak jesteś gorszy to jesteś lepszy. A twoja lepszość jest tym lepsza im więcej głosujesz na PiS. Przesyłamy ci tęczowe pozdrowienia od jednorożców. Miłość.

all the monsters will break your heart
- Ascetic
klasistowskie świnie na luzaku zmieszczą się na pasku nienawiści i pogardy. tylko musisz sie z nim dopchać bo tam spora konkurencja jest. w tym hejcie.Rumburak pisze: ↑14-07-2020, 20:23Ej, klasistowskie świnie, jeszcze jedno. Epatowanie "wyższym wykształceniem" przez wyborców trzaskowskiego w myślącym człowieku, powinno wzbudzić jedynie uśmiech politowania. Chciałem tylko zauważyć, że od jakichś 15 lat w tym kraju, byle tłumok który ma pieniądze i czas do 25 roku życia, ma też wyższe wykształcenie. To już dawno przestał byc prestiż i elita intelektualna.
ale tak. z tym wykształceniem to nawet sporo pewnie prawdy jest.
mam jeszcze taką obserwację, że wyrastasz na socjalistę numer jeden. płaca minimalna. teraz walka klas. czujemy się tutaj jako lewusy zagrożeni
Ostatnio zmieniony 14-07-2020, 20:47 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
Poro
-
- rasowy masterfulowicz
Nie, nie jest wygodnie, ale doczepiłeś się akurat do poniższej mojej wypowiedzi, gdzie wyraźnie zawężyłem przedmiot obserwacji, a Ty rozszerzyłeś go wg własnego widzimisię na dwa zwaśnione plemiona, co jest prawdą, ale niekoniecznie już eksponowaną przez kierownictwo platformy i samego Czaska w wyborach. I do tego cały czas piję, prosząc Cię o dowody rzekomego wywyższania.
A co do konfliktowania, to chyba zgodzimy się, że nikt przez ostatnie kilka miesięcy nie wykonał lepszej roboty na tym polu niż rajdowiec Jacuś?
- Ascetic
myślę, że to powinno wystarczyć. tak jak tamtemu elektoratowi. trochę zagubionemu i potrzebującemu akceptacji. danie poczucie wyższości i akceptacji. dudeł im wmówił, że są elytką i solą tej pięknej ziemi. i poszło. szkoda tylko, że ich oszukał.nicram pisze: ↑14-07-2020, 20:32Rumburaczku nie unoś się tak. My cię akceptujemy takim jakim jesteś. Mam nadzieję, że nie daliśmy ci odczuć, że jesteś gorszy. Bo nawet jak jesteś gorszy to jesteś lepszy. A twoja lepszość jest tym lepsza im więcej głosujesz na PiS. Przesyłamy ci tęczowe pozdrowienia od jednorożców. Miłość.
![]()
przytulanko. tyle, że w drugą stronę bęc
Poro
- bartwa
Ale w dobrej wierze, myślał chłopak, że to prawda.
PLASTIK NIE JEST METALEM
-
- rasowy masterfulowicz
Trochę zły argument, wydaje mi się, wybrałeś Rumburaku. Akurat uśredniając wykształcenie przekłada się na zarobki. OK, następuje stopniowa pauperyzacja dyplomu uczelni wyższej, ale nadal- to jaką szkołę kończysz ma przełożenie na zarobki.Rumburak pisze: ↑14-07-2020, 20:23Ej, klasistowskie świnie, jeszcze jedno. Epatowanie "wyższym wykształceniem" przez wyborców trzaskowskiego w myślącym człowieku, powinno wzbudzić jedynie uśmiech politowania. Chciałem tylko zauważyć, że od jakichś 15 lat w tym kraju, byle tłumok który ma pieniądze i czas do 25 roku życia, ma też wyższe wykształcenie. To już dawno przestał byc prestiż i elita intelektualna.
https://wynagrodzenia.pl/artykul/jak-po ... agrodzenie
- Ascetic
- Rumburak
Ale ja nie twierdzę, że jest inaczej. Słowo klucz to "jaką". Chodziło mi tutaj o ludzi kończących wyższe szkoły ugniatania kapusty, którym liberałki wmówiły, że są lepsi i mądrzejsi od 80 letniej emerytki z podstawowym wykształceniem, bo mają dyplom i są magistrami pierdzenia w stołek. Głosują na PO bo wydaje im się, że przez to zostaną zaliczeni w poczet jakiejś tam elity, chuj wie w czym elitarnej.Pelson pisze: ↑14-07-2020, 20:57Trochę zły argument, wydaje mi się, wybrałeś Rumburaku. Akurat uśredniając wykształcenie przekłada się na zarobki. OK, następuje stopniowa pauperyzacja dyplomu uczelni wyższej, ale nadal- to jaką szkołę kończysz ma przełożenie na zarobki.Rumburak pisze: ↑14-07-2020, 20:23Ej, klasistowskie świnie, jeszcze jedno. Epatowanie "wyższym wykształceniem" przez wyborców trzaskowskiego w myślącym człowieku, powinno wzbudzić jedynie uśmiech politowania. Chciałem tylko zauważyć, że od jakichś 15 lat w tym kraju, byle tłumok który ma pieniądze i czas do 25 roku życia, ma też wyższe wykształcenie. To już dawno przestał byc prestiż i elita intelektualna.
https://wynagrodzenia.pl/artykul/jak-po ... agrodzenie
- Drone
- Rumburak
Jakie to ma znaczenie? Potrzebujesz argumentów do swoich klasistowskich teorii?
- Drone
Czy możesz mi napisać też, jakie masz wykształcenie i jaką szkołę kończyłeś?
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Mam pewne podejrzewania wobec Tricepsa, który gardzi ludźmi inteligentnymi, nazywając ich ,,yntelygentami", oraz wykształconymi, nazywając ich ,,wykształciuchami". Ale co to za podejrzenie, to nie powiem

If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
- dzik
- zahartowany metalizator
DokładnieDrone pisze: ↑14-07-2020, 18:57Podważa się doświadczenie, wiedzę i wykształcenie, podważa się osiągnięcia przez ich lekceważenie, wyszydzanie albo sugerowanie, że stoją za tym określone siły. Ceni się chamstwo, które dziś nazywa się mówieniem prawdy i nieuleganiem poprawności politycznej. Dobre maniery i zachowanie klasy jest dla tych ludzi oznaką wywyższania się i pogardy dla prostego ludu. Nagle oczywiste wady i niedostatki w kulturze bycia stały się cechami godnymi pochwały i świadectwem narodowej krzepy.
dobry kościół to kościół spalony
- Rumburak
@Drone
Nie mam zamiaru spowiadać się ziutkowi w internecie.Wiem do czego to zmierza ale obrałeś zły trop. Miałbyś niezły mindfuck gdybym ochujał i napisał. Proponuję wyjść z utartych schematów myślenia i szufladkowania. Wiem, że to trudne w tych dniach pełnych goryczy i smutku ale postaraj się.
Nie mam zamiaru spowiadać się ziutkowi w internecie.Wiem do czego to zmierza ale obrałeś zły trop. Miałbyś niezły mindfuck gdybym ochujał i napisał. Proponuję wyjść z utartych schematów myślenia i szufladkowania. Wiem, że to trudne w tych dniach pełnych goryczy i smutku ale postaraj się.