Zycie zawodowe. Samopomoc masterfulowa

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Awatar użytkownika
Medard
mistrz forumowej ceremonii

Re: Zycie zawodowe. Samopomoc masterfulowa

25-07-2020, 10:24

iGrinder pisze:
24-07-2020, 21:11
Macie pomysł na szefa-idiotę? Taki Dyzma w spódnicy, co to wszystkie rozumy pozjadał...
Miałem taką histeryczkę, która raz potrafiła zjebać, a za godzinę wybuchała płaczem, bo jej nikt nie rozumie. Ciągłe cyrki, dwóch ludzi się samych zwolniło przez nią. Na takie nie ma sposobu, chyba, że masz dojścia wyżej i przekonasz dyra lub prezesa, że coś z nią jest nie tak.

Było trudno, ale jakoś zmieniłem dział, wiedziałem, że tam nie wytrzymie,
a potem ją zwolnili. Potem zmieniłem robotę i jest git.
Die Welt ist meine Vorstellung.
Awatar użytkownika
maciek z klanu

25-07-2020, 17:33

Mam taką sprawę. Szukam grafika, który chciałby zrobić ulotki i plakaty fundacji troszczącej się o koty. To fundacja 5 osobowa, mojej koleżanki. Nie mają z tego kasy, same łapią koty, leczą je i oddają do adopcji. Proszę o pm chętnych. Dzieki
Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo ;)
Jestem Maciek, szukam klanu.
Awatar użytkownika
Rumburak
weteran forumowych bitew

25-07-2020, 21:51

Hehe, łapią koty. Dobre. Kiedyś, jak jeszcze mieszkałem w bloku, miałem kota. Na osiedlu mieszkała taka nawiedzona "ratowniczka bezpańskich kotów" . Mój kot co wieczór wychodził z mieszkania pokręcić się po osiedlu. Podupczyć, spuść wpierdol, pogrzebać po śmietnikach, nasrać do piaskownicy i powkurwiać psy. Typowe kocie zajęcia. Pewnego razu nie wrócił. Nic strasznego, czasami zdarzało mu się szlajać po 2,3 noce. Rozumiałem to i akceptowałem. Czwarty dzień nieobecności wzbudził mój niepokój. Żeby ukoić nerwy, wybrałem się wieczorem po piwerko do pobliskiej żabki. Włażę do sklepu a na drzwiach, wypisz wymaluj, zdjęcie mojego sierściucha z apelem o adopcję. Spisałem numer telefonu i dzwonię. Pani informuje mnie, że owszem ma kotka ale jeśli chcę go odzyskać to mam udowodnić, że jest mój. Kurwa, myślę całą noc nad dowodami i wymyśliłem, że wezmę książeczkę zdrowia. Polazłem do pizdy na przesłuchanie z duszą na ramieniu . Niestety pani oznajmiła mi, że kotek wyskoczył przez balkon chwilę przed moim przyjściem. Było to 1 piętro. Wracam smutny do domu, po drodze wstąpiłem po piwerko. Dochodzę do klatki schodowej a tam czeka mój sirściuch. Jaki z tego morał? Ano taki, że nie każdy kot, który nie wygląda jak niedorozwój i kręci się po osiedlu to kot bezdomny. Przekaż to maćku swoim koleżankom.
hcpig pisze:
07-11-2024, 18:51
Wśród największych jak Morbid Angel to nie ale Vader? Azarath niszczy Vadera.
Awatar użytkownika
Medard

25-07-2020, 22:00

Rumburak pisze:
25-07-2020, 21:51
Hehe, łapią koty. Dobre. Kiedyś, jak jeszcze mieszkałem w bloku, miałem kota. Na osiedlu mieszkała taka nawiedzona "ratowniczka bezpańskich kotów" . Mój kot co wieczór wychodził z mieszkania pokręcić się po osiedlu. Podupczyć, spuść wpierdol, pogrzebać po śmietnikach, nasrać do piaskownicy i powkurwiać psy. Typowe kocie zajęcia. Pewnego razu nie wrócił. Nic strasznego, czasami zdarzało mu się szlajać po 2,3 noce. Rozumiałem to i akceptowałem. Czwarty dzień nieobecności wzbudził mój niepokój. Żeby ukoić nerwy, wybrałem się wieczorem po piwerko do pobliskiej żabki. Włażę do sklepu a na drzwiach, wypisz wymaluj, zdjęcie mojego sierściucha z apelem o adopcję. Spisałem numer telefonu i dzwonię. Pani informuje mnie, że owszem ma kotka ale jeśli chcę go odzyskać to mam udowodnić, że jest mój. Kurwa, myślę całą noc nad dowodami i wymyśliłem, że wezmę książeczkę zdrowia. Polazłem do pizdy na przesłuchanie z duszą na ramieniu . Niestety pani oznajmiła mi, że kotek wyskoczył przez balkon chwilę przed moim przyjściem. Było to 1 piętro. Wracam smutny do domu, po drodze wstąpiłem po piwerko. Dochodzę do klatki schodowej a tam czeka mój sirściuch. Jaki z tego morał? Ano taki, że nie każdy kot, który nie wygląda jak niedorozwój i kręci się po osiedlu to kot bezdomny. Przekaż to maćku swoim koleżankom.
U mnie po osiedlu to nawet rasowe się szlajają, zakumplowalem się z jednym kotem angielskim, znam jego włascicieli, nieraz jak wracam z roboty, to parkuję hulajkę, siadam na ławce przed blokiem, podchodzi i obaj patrzymy przed siebie jak ci kolesie z serialu ranczo.

Z innych ciekawostek, babcia jadąc do sanatorium wywiozła swojego kota do rodziny mieszkającej kilka km od jej domu, skubany sam wrócił i przez pewien czas mieszkał u sąsiadów. Nazywał się murzynek.
Awatar użytkownika
Rumburak
weteran forumowych bitew

25-07-2020, 22:18

Nie kłam. Koty to zbyt dumne stworzenia, żeby zadawać się z kimś kto jeździ na hulajce.
hcpig pisze:
Awatar użytkownika
maciek z klanu

25-07-2020, 22:27

Warszawska kurwo, mówię tu o kotach zapchlonych, przywiązanych do drzewa, upchanych w kartonach w piwnicy, chorych itd także wypierdalaj i dyskutuj o hulajkach itd Medard jakbym był twoim kotem też bym spierdolił.
Awatar użytkownika
Żułek
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

25-07-2020, 22:29

Medard pisze:
25-07-2020, 22:00
Nazywał się murzynek.
babcia tez poprawna politycznie ? :roll: :sarcasm1:
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.

memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
Awatar użytkownika
maciek z klanu

25-07-2020, 22:30

Ups myślałem że Medard to napisał. Przepraszam medardzie. Chodziło mi o plastka vel rumburaka

Ale i tak bym spierdolił od ciebie jakbym był kotem xd
Awatar użytkownika
Medard

25-07-2020, 22:51

maciek z klanu pisze:
Ups myślałem że Medard to napisał. Przepraszam medardzie. Chodziło mi o plastka vel rumburaka

Dokarmiam bezdomne koty, które jak to pisał kiedyś Drone polują na ptaki, mi to nie przeszkadza a one też nie narzekają na moje jedzenie, tylko są łakome, nieraz widuję je rozjechane, gdy wracają spod śmietnika biedronki.
Awatar użytkownika
Drone

25-07-2020, 22:55

Jeszcze raz przy tej okazji napiszę, że nie ma większych szkodników niż zdziczałe koty, ale też i koty wypuszczane na dwór. Czynią spustoszenie wśród ptaków, ale też m.in. jaszczurek. Uważam, że powinny być słone kary za wypuszczanie kotów (przeciwko kotom samym w sobie nie ma nic naprzeciw, taka ich natura).
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
Awatar użytkownika
Lukass
zahartowany metalizator

25-07-2020, 22:56

Popieram. Uwielbiam koty, ale to jebane maszyny do zabijania drobnicy wszelkiego rodzaju, dla sportu.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
Awatar użytkownika
Medard

25-07-2020, 23:05

Drone pisze:
Jeszcze raz przy tej okazji napiszę, że nie ma większych szkodników niż zdziczałe koty, ale też i koty wypuszczane na dwór. Czynią spustoszenie wśród ptaków, ale też m.in. jaszczurek. Uważam, że powinny być słone kary za wypuszczanie kotów (przeciwko kotom samym w sobie nie ma nic naprzeciw, taka ich natura).
Jak utrzymać kota na podwórku? Z ich natury wynika, że kręcą się gdzie chcą.
Awatar użytkownika
Rumburak
weteran forumowych bitew

25-07-2020, 23:07

maciek z klanu pisze:

Nie zesraj się tłusta locho😁 lepiej nakarm psa swoim ejakulatem z pościeli.
hcpig pisze:
Awatar użytkownika
Rumburak
weteran forumowych bitew

25-07-2020, 23:10

Drone pisze:
A myśliwi? Koty są bardziej szkodliwe? Czy trzymanie kotów na kwadracie przez całe życie jest zgodne z ich naturą?
hcpig pisze:
Awatar użytkownika
Drone

25-07-2020, 23:22

Odpowiadam: nie trzymać kota na podwórku. Miało to sens na typowej wsi, gdzie kot odstraszał myszy w obejściu. Dziś tego problemu nie ma, a znudzone koty niszczą lęgi, polują na jaszczurki, małe gady, płazy, a nawet ssaki jak łasice, wiewiórki, popielice czy gronostaje. Kot nie jest elementem fauny dzikiej, takim jest żbik i ryś, które jednak funkcjonują w innym ekosystemie (leśnym). Dlatego kot powinien zostawać w domu, jest podobnie szkodliwy dla środowiska jak ścieki wylewane do rzek. Od roku 2000 w Polsce liczebność ptaków w krajobrazach rolnych spadła o 25% (wszystkie gatunki), kot wypuszczony na dwór łapie w sezonie lęgowym od kliku do kilkudziesięciu ptaków miesięcznie, co jeszcze pogarsza już i tak słabą sytuację.
Awatar użytkownika
hcpig

25-07-2020, 23:28

maciek z klanu pisze:
Chodziło mi o plastka vel rumburaka
To Lucek, nie Plastek - ile razy mam to tłumaczyć?
Yare Yare Daze
Awatar użytkownika
Rumburak
weteran forumowych bitew

25-07-2020, 23:32

Dokładnie. Jester SS.
hcpig pisze:
Awatar użytkownika
Bloodcult

25-07-2020, 23:33

Koty to nielegalni imagranci z Afryki. Trzaskowski chciał takich relokować do Polski...

A teraz Drone przekonuje nas że to "niezgodne z naturą" xD
Trójkąt dwóch chłopów z psem jest zgodny z naturą a kot domowy w polskim lesie już nie ? Jak to jest Drone ?
Grzegorz Braun to ruski agent

http://allegro.pl/uzytkownik/bloodcult
Awatar użytkownika
Bloodcult

25-07-2020, 23:35

hcpig pisze:
25-07-2020, 23:28
To Lucek, nie Plastek - ile razy mam to tłumaczyć?
A jeśli Lucek to Plastek ?
Grzegorz Braun to ruski agent

http://allegro.pl/uzytkownik/bloodcult
Awatar użytkownika
Drone

25-07-2020, 23:37

@Bloodcult

Znowu przytaczasz idiotyczne analogie. Możesz się zastanowić raz i drugi, zanim coś napiszesz? Czy związki homoseksualne wpływają na zmiany w ekosystemie? Czy zmniejszają liczebność chronionych gatunków zwierząt?
ODPOWIEDZ