Dowcipy v. n'ta
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Dowcipy v. n'ta
Prócz mówienia po polsku i posiadania polskiego trzeba jeszce czuć się Polakiem.
Taki Tusk ma polskie obywatelstwo i mówi po polsku ale w głębi serca to antypolak przecież.
Albo taki Tuwim...
Taki Tusk ma polskie obywatelstwo i mówi po polsku ale w głębi serca to antypolak przecież.
Albo taki Tuwim...
- Drone
Też bym tak zrobił. Jeśli możesz, to zdradź nazwisko rzeczonego kompozytora tu albo na PM. Z kompozytorów polskich Serockiego czy Bairda pewnie też zna?KKK pisze: ↑03-08-2020, 16:03Kilka dni temu pewien znajomy ze Słowacji (nawiasem mówiąc bardzo obiecujący kompozytor muzyki tzw. poważnej współczesnej) poprosił mnie o lirerackie rekomendacje. Góść jest mega zainteresowany polską kulturą, muzyką i literaturą, uwielbia Herberta, Gombrowicza itp. Natomiast jeśli chodzi o muzykę, ma fioła na punkcie Sikorskiego, Szymańskiego czy Zygmunta Krauze. Z literatury zarekomendowałem mu więc Schulza. Trochę się zdziwił, że nie zrobiłem mu dłuższej listy, ale ja naprawdę uważam, że Schulz nie ma konkurencji w całej polskiej literaturze XX wieku.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- KKK
- postuje jak opętany!
To są bezcelowe dywagacje, ale jeśli chcesz - żaden polak nie równał się z tym żydem.
- Drone
- Bloodcult
@KKK
Może i nie. Przecież nie czytałem
@Drone
Oczywiście że nie
Może i nie. Przecież nie czytałem

@Drone
Oczywiście że nie

- Hatefire
Kiedy Schulz wyrzekł się tej polskości. Bloodcult przestań być żałosny.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Bloodcult
Nigdzie nie pisałem że się wyrzekł polskości.
- KKK
- postuje jak opętany!
PMDrone pisze: ↑03-08-2020, 16:12Też bym tak zrobił. Jeśli możesz, to zdradź nazwisko rzeczonego kompozytora tu albo na PM. Z kompozytorów polskich Serockiego czy Bairda pewnie też zna?KKK pisze: ↑03-08-2020, 16:03Kilka dni temu pewien znajomy ze Słowacji (nawiasem mówiąc bardzo obiecujący kompozytor muzyki tzw. poważnej współczesnej) poprosił mnie o lirerackie rekomendacje. Góść jest mega zainteresowany polską kulturą, muzyką i literaturą, uwielbia Herberta, Gombrowicza itp. Natomiast jeśli chodzi o muzykę, ma fioła na punkcie Sikorskiego, Szymańskiego czy Zygmunta Krauze. Z literatury zarekomendowałem mu więc Schulza. Trochę się zdziwił, że nie zrobiłem mu dłuższej listy, ale ja naprawdę uważam, że Schulz nie ma konkurencji w całej polskiej literaturze XX wieku.
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
tak bez żartów pan bruno to polak, czy jednak nie w Twoich sposobie myślenia?
tak bez żarcików i śmieszków.
Ostatnio zmieniony 03-08-2020, 17:00 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
lys på slutten av lys
- Hatefire
To czemu napisałeś że to nie polski prozaik? No chyba że to jakiś trolling, jestem starszym człowiekiem i nie wszystko łapię w internetach jak młodzież.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Drone
Chyba Bloodcult pisze to tylko, żeby czerpać satysfakcję z tego, że ktoś się oburzy na jawną niedorzeczność. Nie znajduję innego wytłumaczenia.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Ascetic
- Ascetic
mnie śmieszy.

tak samo jak reakcje obserwatorów, które obserwowałem. zamiast zlać zawodnika i pójść dalej to jakieś złe emocje wkradły się w towarzystwo. jakieś pokrzykiwania. nerwówka. a przecież to słodki happening był. li tylko.

tak samo jak reakcje obserwatorów, które obserwowałem. zamiast zlać zawodnika i pójść dalej to jakieś złe emocje wkradły się w towarzystwo. jakieś pokrzykiwania. nerwówka. a przecież to słodki happening był. li tylko.
lys på slutten av lys
- Bloodcult
Skoro to taki "słodki" i fajny "happening" to zrób tak samo za rok 
Albo na pogrzebie w rodzinie
Albo przy wigilijnym stole
Ewentualnie na scenie w Magnetofonie

Albo na pogrzebie w rodzinie

Albo przy wigilijnym stole

Ewentualnie na scenie w Magnetofonie

-
Są osobnicy, którym pasuje gdy jakiś oszołom robi coś takiego na oczach dzieci, a nawet ich to śmieszy.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Ascetic
byłęm pewien, że ten wykon się wam bardzo spodoba. choć ja akurat nie wykluczam, że to była prowokacja. ale nie tej akurat strony, które się to przypisuje.
a co uważacie na temat szarpania kobiety na schodach kościoła, tej co stała z flagą lgbt? wyrywającym był pan z tv trwam, z czego był później niezwykle dumny. ciekawy jestem też oceny, tego startu z kozikiem, aby tą flagę zniszczyć. też zabawna i dowcipna akcja?
a co uważacie na temat szarpania kobiety na schodach kościoła, tej co stała z flagą lgbt? wyrywającym był pan z tv trwam, z czego był później niezwykle dumny. ciekawy jestem też oceny, tego startu z kozikiem, aby tą flagę zniszczyć. też zabawna i dowcipna akcja?
lys på slutten av lys
- dzik
- zahartowany metalizator
Ponoć to prowokacja sfingowana przez tow. Kurskiego.
dobry kościół to kościół spalony
- Ascetic
no ja tam nie wiem
ale wiem, że prowokacje były POTĘŻNE. cały internet od tego huczy. czerwony bonobo na balkonie. garstka pryszczatków też na balkonie. i zbłądzona aktywista na schodach, na którą rzucił się pan redaktor. wojna kulturowa po całości.
mi się też bardzo podobały race. stał taki jeden pan koło mnie, którego to również zaprosiłem pod magnetofon. strasznie mi tą racą afirmował się przed nosem. raca uberpolskości chciała mi zrobić krzywdę. nieskutecznie. jakiś taki agresywny generalnie był. mam wrażenie, że wyczuł tą potężną lewicowość a nawet lewackość u mnie. może przez to przez, że nie miałem stylowej koszulki z kotwicą. bo tam jakby wbici w jeden wzór maszerowali.
bardzo udana impreza. później u takiego łysego pana, któremu się wydaje, że jest potężnym, hehe, postrachem lewicowców, widziałem, że z organizatorem można było pokrzyczeć "christus rex". niestety byłem w innym miejscu i nie udało mi się załapać na ten happening. może za rok.

ale wiem, że prowokacje były POTĘŻNE. cały internet od tego huczy. czerwony bonobo na balkonie. garstka pryszczatków też na balkonie. i zbłądzona aktywista na schodach, na którą rzucił się pan redaktor. wojna kulturowa po całości.
mi się też bardzo podobały race. stał taki jeden pan koło mnie, którego to również zaprosiłem pod magnetofon. strasznie mi tą racą afirmował się przed nosem. raca uberpolskości chciała mi zrobić krzywdę. nieskutecznie. jakiś taki agresywny generalnie był. mam wrażenie, że wyczuł tą potężną lewicowość a nawet lewackość u mnie. może przez to przez, że nie miałem stylowej koszulki z kotwicą. bo tam jakby wbici w jeden wzór maszerowali.
bardzo udana impreza. później u takiego łysego pana, któremu się wydaje, że jest potężnym, hehe, postrachem lewicowców, widziałem, że z organizatorem można było pokrzyczeć "christus rex". niestety byłem w innym miejscu i nie udało mi się załapać na ten happening. może za rok.
lys på slutten av lys
- Bloodcult
A wiecie że Ordo Iuris jest finansowana przed Kreml ?
- Ascetic
nie wiem przez kogo jest ordo finansowane.
zobacz sobie to tutaj. powinno pomóc na doznane krzywdy i złe emocje:
a później jak to możliwe odpowiedz na moje pytanie. stoi kobieta z flagą lgbt, nic nie krzyczy. stoi. przybiega zziajany pan redaktor trwam i wyrywa jej tą flagę. później jest otoczona jakimiś niepokojąco spiętymi panami. flaga ląduje na ziemi. pojawia się zapalniczka. ktoś odwodzi podpalacza od podpalenia. to poszło by w świat. to spalenie. jasne. przecież to manifestacja pokojowa. zaczyna się jakieś cięcie kozikiem tej flagi. akcja z kategorii agresywnych, czy jednak niekoniecznie? gonić towarzystwo, czy jednak pozwolić demonstrować swoje może i niepopularne akurat w tamtym miejscu poglądy?
zobacz sobie to tutaj. powinno pomóc na doznane krzywdy i złe emocje:
a później jak to możliwe odpowiedz na moje pytanie. stoi kobieta z flagą lgbt, nic nie krzyczy. stoi. przybiega zziajany pan redaktor trwam i wyrywa jej tą flagę. później jest otoczona jakimiś niepokojąco spiętymi panami. flaga ląduje na ziemi. pojawia się zapalniczka. ktoś odwodzi podpalacza od podpalenia. to poszło by w świat. to spalenie. jasne. przecież to manifestacja pokojowa. zaczyna się jakieś cięcie kozikiem tej flagi. akcja z kategorii agresywnych, czy jednak niekoniecznie? gonić towarzystwo, czy jednak pozwolić demonstrować swoje może i niepopularne akurat w tamtym miejscu poglądy?
Ostatnio zmieniony 03-08-2020, 21:10 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
lys på slutten av lys