właściwie to racja.
SARS-CoV-2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Re: SARS-CoV-2
Jak to - zamknąć? Przecież święty Piotr u wrót Raju w swoim kajecie będzie sprawdzał, kto był, a kto nie był na cmentarzu. Jak katolik nie pójdzie, to ze strachu o swój żywot wieczny nie będzie spał po nocach.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Hatefire
- uglak
Polecam wybierać się po 19-20 - mało ludzi, dużo palących się zniczy i niepowtarzalny klimat.
Guilty of being right
-
- rasowy masterfulowicz
znam to tyle że ja dodałbym oprócz zniczy grupki najebanych szczyli od których można łatwo wyłapać wpierdol.
Klimat o któym piszesz to bardziej 20lat temu był, teraz cmentarz wieczorem to okazja do najebania sie.Ludzi mało bo sie boją chodzić
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Dziś 6526 tyś zakażeń i 116 zgonów. Wzrasta w szybkim tempie chorych podłączonych do respiratorów. Rządzącym się sypie grunt pod nogami. Chuje mieli całe lato i wiosnę, żeby przygotować różne scenariusze w czasie epidemii. Jakie społeczeństwo taki rząd, jaki rząd takie społeczeństwo. Szkoda nawet się produkować. Spuścić na to wszystko zasłonę milecznia zostaje.. i wodę w kiblu.
Raz się zje, raz się nie zje.
- dzik
- zahartowany metalizator
- Medard
Mariusz Wędliniarz pisze: ↑14-10-2020, 12:01Dziś 6526 tyś zakażeń i 116 zgonów. Wzrasta w szybkim tempie chorych podłączonych do respiratorów. Rządzącym się sypie grunt pod nogami. Chuje mieli całe lato i wiosnę, żeby przygotować różne scenariusze w czasie epidemii. Jakie społeczeństwo taki rząd, jaki rząd takie społeczeństwo. Szkoda nawet się produkować. Spuścić na to wszystko zasłonę milecznia zostaje.. i wodę w kiblu.
Po co ci kibel, lepszy drewniany wychodek, który co kilka lat przenosisz w nowe miejsce. Woda w nim niepotrzebna, a latem przyjemnie się czyta gazetę odędzając muchi.
Die Welt ist meine Vorstellung.
- uglak
Może to zależy od miejsca - ja od ~20 lat tylko tak chodzę, bo wkurzają mnie te tłumy w dzień.mocny2_3 pisze: ↑14-10-2020, 11:43znam to tyle że ja dodałbym oprócz zniczy grupki najebanych szczyli od których można łatwo wyłapać wpierdol.
Klimat o któym piszesz to bardziej 20lat temu był, teraz cmentarz wieczorem to okazja do najebania sie.Ludzi mało bo sie boją chodzić
Guilty of being right
- Ascetic
b.dobrze Mario. ja jakość podejrzanie zarobiony dzisiaj jestem, ale Ty tam trzymaj szurów za uzdę. bo przecież nie za kaganiec, czy maseczkę. bo oni wolni są.Mariusz Wędliniarz pisze: ↑14-10-2020, 12:01Dziś 6526 tyś zakażeń i 116 zgonów. Wzrasta w szybkim tempie chorych podłączonych do respiratorów. Rządzącym się sypie grunt pod nogami. Chuje mieli całe lato i wiosnę, żeby przygotować różne scenariusze w czasie epidemii. Jakie społeczeństwo taki rząd, jaki rząd takie społeczeństwo. Szkoda nawet się produkować. Spuścić na to wszystko zasłonę milecznia zostaje.. i wodę w kiblu.
EDIT: ten wynik: 116 robi wrażenie. niestety.
Poro
-
- rasowy masterfulowicz
koś Kostucho to pisowskie gnojowisko do zera. Nie zapomnij tylko o starym pedale z Żoliborza. Mam nadzieje, ze masz poczucie humoru i podepną kurwe pod niesprawny respirator który kupił jego przydupas. Powodzenia!
https://www.onet.pl/informacje/onetwiad ... z,79cfc278
https://www.onet.pl/informacje/onetwiad ... z,79cfc278
KVLT lizania CZASZKI
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
^^^
"Wicepremier, minister kultury, dziedzictwa narodowego i sportu Piotr Gliński został objęty kwarantanną. To efekt informacji o stwierdzeniu obecności koronawirusa u biskupa Artura Mizińskiego, sekretarza generalnego Komisji Episkopatu Polski".
Ależ oczywiście, przecież w teatrze się nie zaraził polski minister kultury.
"Wicepremier, minister kultury, dziedzictwa narodowego i sportu Piotr Gliński został objęty kwarantanną. To efekt informacji o stwierdzeniu obecności koronawirusa u biskupa Artura Mizińskiego, sekretarza generalnego Komisji Episkopatu Polski".
Ależ oczywiście, przecież w teatrze się nie zaraził polski minister kultury.
Kerosene keeps me warm.
- Stary Metal
- w mackach Zła
We're the metal generation
Cold blue steel runs on our veins
Don't fuck with us cos we're insane!
Cold blue steel runs on our veins
Don't fuck with us cos we're insane!
- Ascetic
- Sybir
Człowiek-mem z tego wicepremiera.

nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- nagrobek
ostatnio znajomy pytał mnie o koszt prywatnej wizyty z dzieciakiem u pewnej lekarki. mówię 120 zł ale chuj wie bo ostatnio byłem na początku roku i nie wiem jak jest teraz w tych szalonych czasach. okazało się po wizycie ze obecnie koszt takiej 10 minutowej wizyty z chorym dzieckiem to 250 zł bo uwaga "musiałam zainwestować w środki ochrony a to kosztuje". ok nie mam więcej pytań.
- Sybir
Uuu, srogi narzut. W mojej okolicy to - afair - 50 kapsli, ale nie łażę po przychodniach, więc moja świadomość sytuacyjna jest w zasadzie żadna.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Ascetic
- Lukass
Tak może było na początku, kiedy chorych było mało. Mama mojej znajomej oraz jej teściowie w ten sposób wylądowali w szpitalu, tylko na wszelki wypadek, z racji wieku. Teraz by im pewnie nawet testów nie zrobili.Pacjent pisze: ↑14-10-2020, 08:57Do zapaści służby zdrowia w Polsce dojdzie przez samą służbę zdrowia. Histeria tak się udzieliła lekarzom, że wsadzają do szpitali chorych z Covidem w sposób hurtowy, a duża część z nich powinna dochodzić do siebie w domach. Niepotrzebnie zajmują szpitalne łóżka, na czym cierpią ciężko chorzy z innymi problemami. W tym samym czasie o 20% spadła diagnostyka na raka, a o 30% na zawały oraz wylewy i udary mózgu, co oznacza, że ludzie ci nie otrzymują pomocy. Pomijam już nagminne przypisywanie przewlekle chorym koronawirusa i to jak ci sami lekarze, którzy olewają wszystkich w państwowych przychodniach bez problemu przyjmują w gabinetach prywatnych.nicram pisze: ↑14-10-2020, 08:33Oni popadają w pułapkę, której kompletnie nie widzą. Jeżeli życie będzie toczyło się normalnie to będzie coraz więcej zakażeń, coraz więcej będzie zarówno bezobjawowców jak i ludzi z objawami lekkimi i ciężkimi. Coraz więcej będzie także ludzi umierać. Tym szybciej dojdzie do zapaści służby zdrowia itd.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?