SARS-CoV-2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: SARS-CoV-2
He he he..... kto to wymyślił?
- Medard
- mistrz forumowej ceremonii
Prawidłowo, mają naukę zdalną, nie będą się kręcić po centrach handlowych.
Die Welt ist meine Vorstellung.
-
- rasowy masterfulowicz
-
- rasowy masterfulowicz
I tak do kwietnia, a potem od września
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Babciu, obiecałaś, że nie będziesz więcej pisać na masterfulu!
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
- Ascetic
przeoczyłem.
T. zdrowia.
Poro
Z pewnością kłamie i bierze za to szmalec. Zapytaj tego zjeba z Lublina. Napisze jak jest.Nasum pisze: ↑23-10-2020, 11:19
Skoro tak ich pokosiła pierwsza, strach pomyśleć o drugiej.
Wczoraj gadałem z kumplem którego żona jest pielęgniarką w szpitalu. Mają mnóstwo przypadków, niemal na każdym oddziale. Znów po raz trzeci idzie na wymaz, praktycznie co tydzień go ma. Mówi że sytuacja jest krańcowo zła. A mówią coś jeszcze o trzeciej fali na wiosnę
- nicram
To jest oczywiście oczywisty fakt, taki jak to, że planeta Ziemia jest płaska jak stół...535 pisze: ↑23-10-2020, 11:43Z pewnością kłamie i bierze za to szmalec. Zapytaj tego zjeba z Lublina. Napisze jak jest.Nasum pisze: ↑23-10-2020, 11:19
Skoro tak ich pokosiła pierwsza, strach pomyśleć o drugiej.
Wczoraj gadałem z kumplem którego żona jest pielęgniarką w szpitalu. Mają mnóstwo przypadków, niemal na każdym oddziale. Znów po raz trzeci idzie na wymaz, praktycznie co tydzień go ma. Mówi że sytuacja jest krańcowo zła. A mówią coś jeszcze o trzeciej fali na wiosnę

all the monsters will break your heart
- Medard
Odkąd pozornie opuściłeś forum i zmobilizowałeś admina do pocięcia połowy tematów, opublikowaleś 2060 postówŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑23-10-2020, 11:26Babciu, obiecałaś, że nie będziesz więcej pisać na masterfulu!

Die Welt ist meine Vorstellung.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
I to byla ostatnia wielka drama masterfula. Piekne czasy.Medard pisze: ↑23-10-2020, 12:14Odkąd pozornie opuściłeś forum i zmobilizowałeś admina do pocięcia połowy tematów, opublikowaleś 2060 postówŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑23-10-2020, 11:26Babciu, obiecałaś, że nie będziesz więcej pisać na masterfulu!![]()
If you do everything right, there will be no struggle.
- maciek z klanu
dzieki, czekam jeszcze na wyniki krwi/przeciwciała, ale cos mowia ze do 8 dni. dam znac.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- moonfire
- zahartowany metalizator
Macie, kurwa, drugi lockdown. Będziecie żreć szczepionki, aż się uszy będą trzęsły, a jak będziecie na bezrobociu, to podziękujecie Simonom, Gutom i rządowym idiotom. Więcej w tym wątku się nie wypowiadam, więc możecie nie tracić energii i nie odpowiadać na ten post.
- nicram
Spoko. Jak zwykle ta sama śpiewka. Idź się pomódl do bozi. Jeżeli ktoś będzie na bezrobociu to spokojnie znajdzie dobrze płatną pracę w szpitalach covidowych. A jak masz jakieś obiekcje to przecież zawsze możesz sobie powiedzieć, to co mówiłeś tutaj - to tylko grypka.moonfire pisze: ↑23-10-2020, 13:46Macie, kurwa, drugi lockdown. Będziecie żreć szczepionki, aż się uszy będą trzęsły, a jak będziecie na bezrobociu, to podziękujecie Simonom, Gutom i rządowym idiotom. Więcej w tym wątku się nie wypowiadam, więc możecie nie tracić energii i nie odpowiadać na ten post.
- Ołówkiiiii
- w mackach Zła
ok, tylko skąd ja wezmę dwa wyniki negatywne po wyzdrowieniu? Skierowanie? Od kogo? Czy z własnej kieszeni mam dokładać na testy?
The fate of all mankind I see Is in the hands of fools.
Straszenie bezrobociem? Daj pan spokój. Bezrobocie to całkiem przyjemny stan.moonfire pisze: ↑23-10-2020, 13:46Macie, kurwa, drugi lockdown. Będziecie żreć szczepionki, aż się uszy będą trzęsły, a jak będziecie na bezrobociu, to podziękujecie Simonom, Gutom i rządowym idiotom. Więcej w tym wątku się nie wypowiadam, więc możecie nie tracić energii i nie odpowiadać na ten post.
- trup
Tak tak. masz rację. To wina Simona i Guta. Mordy w kubeł i siedzieć cicho.moonfire pisze: ↑23-10-2020, 13:46Macie, kurwa, drugi lockdown. Będziecie żreć szczepionki, aż się uszy będą trzęsły, a jak będziecie na bezrobociu, to podziękujecie Simonom, Gutom i rządowym idiotom. Więcej w tym wątku się nie wypowiadam, więc możecie nie tracić energii i nie odpowiadać na ten post.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- nicram
No jakby pisie kurwy słuchały Simona i Guta to pewnie nie byłoby takich wzrostów, ale moonfire znowu wie kogo obwiniać. Poza tym, chyba twierdził, że nie problemu, bo wirusek nie jest groźny. Żreć szczepionki nie będzie, więc jest bezpieczny. Nie da się zaczipować.
Na razie nie ma niestety czego żreć, a chętnie juz anty-covidową szczepionkę wrzuciłbym domięśniowo na ząb. 

- uglak
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Mi tam lockdown nie straszny. Naprawdę. Mamy w domu dużo zapasów. Mam pole, sporo warzyw, owoców, kartofli. Blisko las gdzie są grzyby, jagody, jeżyny, zwierzęta. Mam dużo konserw mięsnych i rybnych. Weki w słoikach. Wodę zdatną do picia, a i jest deszczówka. Mogę żyć w zamknięciu kilka lat. Mam ciepłego ubrania dużo na zimę. Kurtek, skarpet, spodni. Będziemy aby z babką jeść i spać, aż nam jeszcze większe brzuchy pourastają. A miastowi będą się gorączkować i żyć w niepewności.trup pisze: ↑23-10-2020, 16:30Tak tak. masz rację. To wina Simona i Guta. Mordy w kubeł i siedzieć cicho.moonfire pisze: ↑23-10-2020, 13:46Macie, kurwa, drugi lockdown. Będziecie żreć szczepionki, aż się uszy będą trzęsły, a jak będziecie na bezrobociu, to podziękujecie Simonom, Gutom i rządowym idiotom. Więcej w tym wątku się nie wypowiadam, więc możecie nie tracić energii i nie odpowiadać na ten post.
Raz się zje, raz się nie zje.
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Podobno nie wiadomo co się dzieje z Grzegorzem Braunem. Nie odbiera od nikogo telefonów. Mówili u jabłonowskiego i osadowskiego dziś w programie. Hmm, może grypa jakaś go dopadła. Ostatnio konfederacja odstawiła go na boczny tor. A w Sejmie zamiast niego paradowali Dziambor, młody Sośnierz i Bosak. Oczywiście wszyscy w maseczkach. Hipokryci.
Raz się zje, raz się nie zje.