ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

tomaszm
mistrz forumowej ceremonii

Re: ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II

20-12-2020, 15:35

Oferma pisze:Ech... niwy rap. Muzyka dla kogoś, kto nie umie rapować, ale jest wyszczekany w Social mediach i z krzykliwym image. Wszyscy maja takie samo flow i taki sam zestaw tematów, w dodatku traktowanych z jaskiniową prostotą, jak dragi, seks i konieczność brania na koniec własnego kutasa taksówki, bo taki wielki, ale podstarzali magistrowie socjologii będą się w tym dopatrywali analizy emocjonalnej ważkich problemów społecznych (vide cyrki, jakie odpierdalali nad „Patointeligencją” niejakiego Maty, gdzie słyszałem, że litania bragów warszawskiego banana jest „hymnem rozpaczliwego braku miłości” xDDDD), a Quebo to wybitny raper, bo rapuje tak samo jak reszta, tylko ma więcej hajsu na tatuaże na mordzie i widowiskowe klipy. Nawet ostatnio ktoś znajomy w dyskusji bronił któregoś z tych siurów, bo w kawałku namedroppował Rozza Williamsa z Christian Death. Kurwa, House of Pain rzucali GG Allinem, tylko jeszcze do tego umieli robić rap xD
Bywa też czasem jednak w tym nowym rapie ciekawie. Szanuję takiego typa, jak Koza. Dzieciak ma dość ciekawe podejście do tego swojego rapu. Zza kałuży lubiłem jeszcze 6ix9ne’a, póki się nie spruł, ale to głównie za wyraźne, emocjonalne i agresywne delivery w zalewie mamrotaczy. I tak wszystkich wpierdala Młodszy Brat xD
Masz absolutną - powiem więcej. 99% tych chłystków z hh to pizdeczki z przerośniętym ego. Sam jesteś muzykiem gdzie ja kupuje Twoje płyty, bo to kawał kapitalnej muzyki-ale jesteś normalny facet z którym mozna pogadać . Tam najczęściej z tej gawiedzi nie ma z kim pogadać. Przerost ego zajebisty.

Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka

Awatar użytkownika
Headcrab
weteran forumowych bitew
Kontakt:

20-12-2020, 16:25

Na filmiku czarny zawodnik opluwa białego. No tak, zapomniałem się, nie wolno tak mówić... chciałem napisać że zawodnik w białej koszulce opluwa tego w niebieskiej, nie jestem przecież jakim rasistą.
Ciekawe jaką karę dostanie ten zawodnik, a jaką Rumuński sędzia, który nazwał czarnego czarnym. Ciekaw jestem też, czy tak was oburzy rasizm, że wybuchnie gównoburza na kolejne 10 stron. :D
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
Awatar użytkownika
Oferma
weteran forumowych bitew

wonsz pisze:
20-12-2020, 14:47
koza pretensjonalny atencjusz i tryhard obmacujący laski w tramwajach. jakieś może 5% polskiego mnie interesuje, ale raczej to nie są żadni nowi zawodnicy, ostatni taki to chyba Młody Dzban.
Dobrze, że Quebo, Żabson, Belmondziak, GSP, czy cały ten szrot z SB Mafijii, aka Ali Bialas i Czterdziestu Hypemenów nie żadni atencjusze, bo przewóz wcale a wcale nie jest tematem przewodnim gry od lat xD
How entranced we are by the fire
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
Pacjent
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

20-12-2020, 16:29

Headcrab pisze:
Na filmiku czarny zawodnik opluwa białego. No tak, zapomniałem się, nie wolno tak mówić... chciałem napisać że zawodnik w białej koszulce opluwa tego w niebieskiej, nie jestem przecież jakim rasistą.
Ciekawe jaką karę dostanie ten zawodnik, a jaką Rumuński sędzia, który nazwał czarnego czarnym. Ciekaw jestem też, czy tak was oburzy rasizm, że wybuchnie gównoburza na kolejne 10 stron. :D
Nie jest to rasistowskie zachowanie, bo Murzyn opluł tego zawodnika jako człowieka, a nie jako białego.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Awatar użytkownika
wonsz
rasowy masterfulowicz

20-12-2020, 18:17

Oferma pisze:
wonsz pisze:
koza pretensjonalny atencjusz i tryhard obmacujący laski w tramwajach. jakieś może 5% polskiego mnie interesuje, ale raczej to nie są żadni nowi zawodnicy, ostatni taki to chyba Młody Dzban.
Dobrze, że Quebo, Żabson, Belmondziak, GSP, czy cały ten szrot z SB Mafijii, aka Ali Bialas i Czterdziestu Hypemenów nie żadni atencjusze, bo przewóz wcale a wcale nie jest tematem przewodnim gry od lat xD
no jasne, acz z tej grupy to tylko Blemondziak kiedyś dawał świetne rzeczy. ale tu nawet nie chodzi mi o przewózkę, bardziej o bycie pretensjonalym + https://skrr.pl/koza-przyznaje-ze-to-co ... stowaniem/
rzułf
Awatar użytkownika
wonsz
rasowy masterfulowicz

20-12-2020, 18:21

Headcrab pisze:

debilny przykład, sytuacja, która zdarzała się wielokrotnie na boiskach na całym świecie nie mająca nic wspólnego z kolorem skóry zawodników. dostanie pewnie standardowe przewidziane zawieszenie aka kilka kolejek, szczególnie, że Thuram raczej nie jest znany z takich zachowań. jak już tak szukasz w piłce to sprawdź sobie sytuację między Suarezem a Evrą parę lat temu.
rzułf
Awatar użytkownika
Headcrab
weteran forumowych bitew
Kontakt:

20-12-2020, 18:35

Ja też podejrzewam że to żaden rasizm, pokłócili się, jednemu puściły nerwy i tyle. Skoro jednak robimy aferę z nazwania czarnego czarnym, to z oplucia kogoś tym bardziej powinniśmy. Nie wiem, może jestem jakiś dziwny, ale wolałbym być nazwany białym, niż opluty. ;)
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
Awatar użytkownika
Oferma
weteran forumowych bitew

20-12-2020, 18:41

wonsz pisze:
Oferma pisze:
wonsz pisze:
no jasne, acz z tej grupy to tylko Blemondziak kiedyś dawał świetne rzeczy. ale tu nawet nie chodzi mi o przewózkę, bardziej o bycie pretensjonalym + https://skrr.pl/koza-przyznaje-ze-to-co ... stowaniem/
Fakt, syf straszny i potępiam z całą mocą. Propsowałem Kozę, bo był po prostu oryginalny. Pretensjonalny, ale oryginalny. Młody G nie dawał świetnych rzeczy, tylko nieudolną kopię Migos, w dodatku po polsku xD Mobbyn to było okropnie zabawne nieporozumienie. Natomiast mizoginia i wynikające z przewózki poczucie nieśmiertelności to zasadnicza plaga w rapie, zwłaszcza nowym. Przypominam, że od podobnego skurwysyństwa nie byli wolni i Sentino i Bedoes i jeszcze paru innych typów, którzy wierzą, że są tacy, jak w tych koślawych rymach, podawanych takim samym flow, jak reszta tej szarej masy.
How entranced we are by the fire
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
Awatar użytkownika
Stoigniew
zahartowany metalizator

20-12-2020, 19:14

Headcrab pisze:

wg najnowszych politpoprawnych norm (na forume również) jeżeli biały opluwa czarnego to jest to najgorszej próby, godny pogardy rasism, ale jak czarny pluje w białego to już tylko puszczone nerwy i kłótnia dwóch zawodników .................
:lol:
Awatar użytkownika
wonsz
rasowy masterfulowicz

20-12-2020, 19:16

Oferma pisze:
20-12-2020, 18:41
wonsz pisze:
Oferma pisze:

Fakt, syf straszny i potępiam z całą mocą. Propsowałem Kozę, bo był po prostu oryginalny. Pretensjonalny, ale oryginalny. Młody G nie dawał świetnych rzeczy, tylko nieudolną kopię Migos, w dodatku po polsku xD Mobbyn to było okropnie zabawne nieporozumienie. Natomiast mizoginia i wynikające z przewózki poczucie nieśmiertelności to zasadnicza plaga w rapie, zwłaszcza nowym. Przypominam, że od podobnego skurwysyństwa nie byli wolni i Sentino i Bedoes i jeszcze paru innych typów, którzy wierzą, że są tacy, jak w tych koślawych rymach, podawanych takim samym flow, jak reszta tej szarej masy.
bo się pogniewamy :D Młody Sarmata nagrał Sos ciuchy i borciuchy aka jeden z kamieni milowych w polskim rapie + sporo pojedynczych mocarnych wałków czy zwrotek (telefony, gnocchi). Cały mixtape na zajebanych bitach więc kopiowanie jak najbardziej, ale to ogólnie dość często spotykane w pl rapie. Wiadomo, że zabawne, jak ktoś traktuje to stopro serio to trochę beka. Tytus jest srogo przećpanym typem, ale takiej stylówki jak on, nie miał nikt w Polsce :D

no i dał tyle dzikich/śmiesznych akcji jak kurdystan, rafalala czy poniższe XD
rzułf
Ojciec
zaczyna szaleć

20-12-2020, 21:06

wonsz pisze:
20-12-2020, 19:16

Młody Sarmata nagrał Sos ciuchy i borciuchy

^ oczywiście props za pierwszy w Polsce rap i pionierskie kwitflipy.

Teraz jest Ćpaj Stajl, jest i Młody Dzban, kiedy nie nagrywa z Osą. Sentino niby wrócił, ale nim zdąży wydać, pewnie wyjedzie do ojczyzny.
Awatar użytkownika
wonsz
rasowy masterfulowicz

21-12-2020, 17:04

Headcrab pisze:

Obrazek
rzułf
Awatar użytkownika
Headcrab
weteran forumowych bitew
Kontakt:

22-12-2020, 15:31

Zobaczymy jaka kara będzie dla Rumuńskiego sędziego i wtedy porównamy. :)
Awatar użytkownika
wonsz
rasowy masterfulowicz

22-12-2020, 19:18

dwie zupełnie inne sytuacje, co tu porównywać.
rzułf
szczylun
rasowy masterfulowicz

27-12-2020, 18:58

Awatar użytkownika
DeadButDreaming
w mackach Zła

27-12-2020, 22:13

szczylun pisze:
27-12-2020, 18:58
Ja to proponuję rozważyć, czy zjawisko wesel w ogóle to nie jest onkologia. Zaryzykuję tezę, że nie powinny one istnieć. Otrzymanie zaproszenia na wesele przeraża mnie do szpiku kości i mogę to porównać z diagnozą raka mózgu.
The withered bones of those who failed
But more so of those who didn't even try
Awatar użytkownika
Lukass
zahartowany metalizator

27-12-2020, 22:24

DeadButDreaming pisze:
Otrzymanie zaproszenia na wesele przeraża mnie do szpiku kości i mogę to porównać z diagnozą raka mózgu.
Może nie aż tak, ale nie znoszę. Unikam jak mogę, a jak już się nie da wywinąć, to opanowałem sztukę niewidocznego chlania wódy w kącie oraz wychodzenia na fajkę w strategicznych momentach tak, żeby uniknąć tych wszystkich "zabaw" dla półmózgów.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
tomaszm

27-12-2020, 22:45

Nie znoszę wesel. Nienawidzę tańczyć - nie potrafię, chociaż nie ukrywam, że trochę zazdroszczę facetom co babke potrafią owinąć. Nigdy w życiu moja stopa nie stanie w katolickim kościele-tak a propo co się dzieje przed samą impreza. Nawet na slubie siostry nie ma takiej możliwości co mnie wkrótce czeka-nie i chuj - takie mam zasady. Ja jestem jak drąg. Najgorsze jest dla mnie wchodzenie w dyskusje z ludźmi których pierdolenie trzeba znieść a najchętniej byś takiemu sprzedał liścia przy stole gdzie każdy jest opity. O tych kretyńskich zabawach nie wspominam - żenua. Najgorsze jest to że jak jest duza picia to zawsze wlewam w siebie za dużo. Siedzę jak udup i każdego spijam co sie przysiądzie ewentualnie wychodzę na fajkę.

Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka

Awatar użytkownika
Medard

28-12-2020, 00:00

Lukass pisze:
27-12-2020, 22:24
DeadButDreaming pisze:
Otrzymanie zaproszenia na wesele przeraża mnie do szpiku kości i mogę to porównać z diagnozą raka mózgu.
Może nie aż tak, ale nie znoszę. Unikam jak mogę, a jak już się nie da wywinąć, to opanowałem sztukę niewidocznego chlania wódy w kącie oraz wychodzenia na fajkę w strategicznych momentach tak, żeby uniknąć tych wszystkich "zabaw" dla półmózgów.

Era porządnych wesel skończyła się, gdy zaprzestano je organizować w remizach.
Nowe sale nie mają już dawnego klimatu, w remizach było ciasno, ludzie siedzieli w wyziewach alkoholu i dymie papierosów, a kible były na zewnątrz w osobnym budynku, tylko takie dziury w podłodze, woda czasami tylko w wiadrze, niekiedy był kran w ścianie. Skończyły się różne ciekawe sytuacje jak picie na umór i napierdalanie sztachetami. Słyszałem historię, że na weselu brata ojca do mojego dziadka gościu startował z nożem i go musieli obezwładnić, a potem ktoś mu wpierdolił pode płotem.

Może przez pandemię zbankrutują te nowe wypasione sale i powrócą pradawne polskie zwyczaje.
Ostatnio zmieniony 28-12-2020, 00:08 przez Medard, łącznie zmieniany 1 raz.
Die Welt ist meine Vorstellung.
Awatar użytkownika
SATYROS
w mackach Zła

28-12-2020, 00:07

Po co to czytałem. Tylko mi ciśnienie skoczyło na samą myśl że miałbym iść na wesele.
I te pytania.... dlaczego nie tańczysz? Źle się bawisz?
Ja pierdolę! Jak można czerpać przyjemność z tańca? To jakaś dewiacja gorsza od pedofilii!!!
ODPOWIEDZ