Pacjent pisze: ↑17-01-2021, 20:38
Poprzez to, że w krótszym czasie pochorują sobie ci, którzy i tak by chorowali, ale nie kosztem tych, którzy masowo umierają na choroby przewlekłe. Ten wirus już z nami zostanie i chowanie się przed nim nie ma sensu
Czy ja dobrze rozumiem? Mamy szczepionkę, ale tak czy tak ludzie prędzej czy później zachorują, a chowanie się przed wirusem nie ma sensu.
To co jest w szczepionce? Placebo?
1% zgonów wśród zakażonych jest zapewne tak czy owak nieunikniony
Jak otworzymy wszystko, zrezygnujemy z tych wstrętnych kagańców, a kupa ludzi się pozaraża to dalej będzie 1%? Jak ma się ten 1% do straszenia szczepionkami, czy szczepionka zabije więcej niż 1% ludzi?
zniszczenie gospodarki
Tak, to odbija się na gospodarce. Czy Twoim zdaniem w sporej części Europy rządzą idioci którzy bez potrzeby niszczą gospodarkę, a jeśli to nie są idioci, to w jakim celu to robią?
Co do służby zdrowia, nie znam się, nie wiem co zrobić, by było dobrze, ale wątpię by beztroskie wpuszczanie covida do szpitali, na wszelkie oddziały było dobrym pomysłem. Tu może Sybir coś powie.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦