SARS-CoV-2

Scena polityczna, konflikty wojenne, problemy globalne

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir

Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
Awatar użytkownika
Triceratops
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Re: SARS-CoV-2

16-01-2021, 21:08

iGrinder pisze:
16-01-2021, 19:19
nicram pisze:
15-01-2021, 17:05
nagrobek pisze:
15-01-2021, 16:58

rownież czekam. bo chyba się przyłączą..wszelkie foto/video relacje z szarpaniny z bagietami rownież mile widziane.
Biorę do ręki popcorn i także czekam. Oczywistym jest, że tacy husarze jak ozob i Pacjent będą wspierać polską gospodarkę.
Pozdro szejset

i dla Wacusia

A jak wyglądała wizyta? Parę minut wcześniej stwierdzono wizytę służb. Spisano stosowne protokoły i tyle. Sanepid w soboty oczywiście nie pracuję. Przed wejściem przypomniano mi o dezynfekcji rąk i wyznaczono stolik. Ruch średni, ale o 16 trudno spodziewać się czegoś więcej.
Obrazek
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Headcrab
weteran forumowych bitew
Kontakt:

17-01-2021, 19:55

Michael z GTA 5 w szpitalu z powodu koronawirusa

Ned Luke, odtwórca roli Michaela z popularnego Grand Theft Auto V, wylądował w szpitalu. Powód? Aktor zachorował na siejącego ogromne spustoszenie koronawirusa.

Amerykanin ostrzega w swoim oficjalnym wpisie na Instagramie społeczność, aby uważała na chorobę, której nie wolno lekceważyć. Jak sam napisał: "to gó@@@ naprawdę istnieje i nie jest zabawne". Michael z GTA 5 na sam koniec podziękował wszystkim osobom, którzy są "na pierwszej linii" - w tym przypadku doktorom oraz pielęgniarkom.

Nie pozostaje nam nic innego, jak życzyć Nedowi szybkiego powrotu do zdrowia.
https://www.ppe.pl/news/153608/michael- ... nieje.html

Wystarczy włączyć myślenie, by zauważyć że to ustawka:

Bill Gates -> Microsoft -> Xbox -> Rockstar -> Gta -> Ned Luke
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
Awatar użytkownika
Headcrab
weteran forumowych bitew
Kontakt:

17-01-2021, 20:01

Pacjent pisze:
16-01-2021, 14:23
To jest nieprawda, bo przecież środowiska wolnościowe od kilku miesięcy proponują otworzenie całej gospodarki i służby zdrowia ze szczególnym uwzględnieniem osób cierpiących na choroby przewlekłe. Do PiS-owskiej V kolumny to nie dociera, jak widać.
PS. Respiratory mogą zabijać. Wystarczy zła diagnoza lub błędne ustawienie parametrów. Covidianie w to nie wierzą, ale to ich problem.
Niby w jaki sposób otwarcie wszystkiego co się da ma zwalczyć covid?
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
Awatar użytkownika
ŚWIAT BEZ KOŃCA

17-01-2021, 20:28

Rozwazam spisywanie wszystkich dyscyplin, w ktorych Pacjent jest ekspertem. Tylko musialbym spisywac na biezaco.
1. Obsluga respiratora
2. Klimatologia
3. Zgubne skutki homoseksualizmu
4. George Orwell
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
Pacjent

17-01-2021, 20:38

Headcrab pisze:
17-01-2021, 20:01
Pacjent pisze:
16-01-2021, 14:23
To jest nieprawda, bo przecież środowiska wolnościowe od kilku miesięcy proponują otworzenie całej gospodarki i służby zdrowia ze szczególnym uwzględnieniem osób cierpiących na choroby przewlekłe. Do PiS-owskiej V kolumny to nie dociera, jak widać.
PS. Respiratory mogą zabijać. Wystarczy zła diagnoza lub błędne ustawienie parametrów. Covidianie w to nie wierzą, ale to ich problem.
Niby w jaki sposób otwarcie wszystkiego co się da ma zwalczyć covid?
Poprzez to, że w krótszym czasie pochorują sobie ci, którzy i tak by chorowali, ale nie kosztem tych, którzy masowo umierają na choroby przewlekłe. Ten wirus już z nami zostanie i chowanie się przed nim nie ma sensu, zwłaszcza że robi się to niszcząc gospodarkę. 1% zgonów wśród zakażonych jest zapewne tak czy owak nieunikniony, ale zniszczenie gospodarki przyniesie jeszcze więcej tragedii, a zamknięcie służby zdrowia na innych chorych już przyniosło kilkadziesiąt tysięcy zgonów więcej niż w roku poprzednim.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Awatar użytkownika
Headcrab
weteran forumowych bitew
Kontakt:

17-01-2021, 21:33

Pacjent pisze:
17-01-2021, 20:38
Poprzez to, że w krótszym czasie pochorują sobie ci, którzy i tak by chorowali, ale nie kosztem tych, którzy masowo umierają na choroby przewlekłe. Ten wirus już z nami zostanie i chowanie się przed nim nie ma sensu
Czy ja dobrze rozumiem? Mamy szczepionkę, ale tak czy tak ludzie prędzej czy później zachorują, a chowanie się przed wirusem nie ma sensu.
To co jest w szczepionce? Placebo?
1% zgonów wśród zakażonych jest zapewne tak czy owak nieunikniony
Jak otworzymy wszystko, zrezygnujemy z tych wstrętnych kagańców, a kupa ludzi się pozaraża to dalej będzie 1%? Jak ma się ten 1% do straszenia szczepionkami, czy szczepionka zabije więcej niż 1% ludzi?
zniszczenie gospodarki
Tak, to odbija się na gospodarce. Czy Twoim zdaniem w sporej części Europy rządzą idioci którzy bez potrzeby niszczą gospodarkę, a jeśli to nie są idioci, to w jakim celu to robią?

Co do służby zdrowia, nie znam się, nie wiem co zrobić, by było dobrze, ale wątpię by beztroskie wpuszczanie covida do szpitali, na wszelkie oddziały było dobrym pomysłem. Tu może Sybir coś powie.
535

17-01-2021, 21:37

Ja może wtrącę swoje trzy po trzy. Nie wiem jak gdzie indziej , ale w bantustanie z pewnością rządzą idioci.
mocny2_3
rasowy masterfulowicz

17-01-2021, 21:46

Z tymi szczepieniami zaczynają sie odpierdalać kocopoły na miare tego kraju.Mój przewidywany termin zaszczepienią przesunąłem sobie z prawdopodobnego kwietnia na listopad.Inaczej tego nie widze.
535

17-01-2021, 22:08

mocny2_3 pisze:
17-01-2021, 21:46
Z tymi szczepieniami zaczynają sie odpierdalać kocopoły na miare tego kraju.Mój przewidywany termin zaszczepienią przesunąłem sobie z prawdopodobnego kwietnia na listopad.Inaczej tego nie widze.
No. To jak pan żeś jest w listopadzie...to gdzie ja jestem? Naprawdę bez sensu ten temat.
Awatar użytkownika
uglak
mistrz forumowej ceremonii

18-01-2021, 00:54

Guilty of being right
Awatar użytkownika
Sgt. Barnes
zahartowany metalizator

18-01-2021, 09:16

No i w końcu nas dopadło, żona od zeszłej środy nie ma smaku i węchu plus lekki ból gardła, ja stan podgorączkowy (nie przekracza 37,5) i brak apetytu. Mamy pozytywny test i siedzimy na dupie do niedzieli. Poza tym, żadnych innych objawów, Za to kolejki do poboru wymazu masakryczne, czekaliśmy chyba z godzinę. Pozdrawiamy, uważajcie na siebie.
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Awatar użytkownika
Headcrab
weteran forumowych bitew
Kontakt:

18-01-2021, 09:44

Tego to ja nie ogarniam, walczymy z epidemią wysokim kosztem, a jednocześnie ludzie stoją w masakrycznych kolejkach do testu i mogą się tam zarażać.
Awatar użytkownika
Sgt. Barnes
zahartowany metalizator

18-01-2021, 10:04

W tym przypadku wszyscy byli w autach, pracownicy opieki zdrowotnej podchodzili i robili wymaz prosto z samochodu. Do tych, co bez fury, przyjeżdżają mobilne punkty poboru, pod sam dom. Ale nie wiem czy to jest regułą...
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Awatar użytkownika
Headcrab
weteran forumowych bitew
Kontakt:

18-01-2021, 10:12

Spoko, nie wiedziałem że wszyscy w autach, stąd mój poprzedni post.
Awatar użytkownika
maciek z klanu

18-01-2021, 12:59

Są punkty i samochodowe i co ludzie stoją w kolejkach na mrozie
Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo ;)
Jestem Maciek, szukam klanu.
mocny2_3
rasowy masterfulowicz

18-01-2021, 20:29

Dzisiaj widziałe filmik z otwarcia knajpy w andrychowie.Ludki sobie siedzą blisko siebie w znacznej grupie około 30osób przy jednym wydłużonym stole.Moim zdaniem pis celowo puścił teraz dzieciaki do szkół, poczeka na wzrosty i za dwa tygodnie wszystko zwali na restauratorów dopierdalając im takie kary że sie zesrają na miejscu
Pacjent

18-01-2021, 20:41

mocny2_3 pisze:
18-01-2021, 20:29
Dzisiaj widziałe filmik z otwarcia knajpy w andrychowie.Ludki sobie siedzą blisko siebie w znacznej grupie około 30osób przy jednym wydłużonym stole.Moim zdaniem pis celowo puścił teraz dzieciaki do szkół, poczeka na wzrosty i za dwa tygodnie wszystko zwali na restauratorów dopierdalając im takie kary że sie zesrają na miejscu
Przecież realne wzrosty wcale nie są potrzebne. Wystarczy, że podadzą odpowiednie dane i zgonią to dzieciaki itd.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Awatar użytkownika
Medard

19-01-2021, 09:55

Sędziowie to jednak kasta szurów i jak ich bronić?
Die Welt ist meine Vorstellung.
Pacjent

19-01-2021, 10:36

Przecież amantadyna to eliksir szurów, służba zdrowia działa normalnie, respiratorem nie można zrobić krzywdy, a szczepionka Pfizera to jedyna realna pomoc w walce z Covidem. Czyżby kol. Nicram nie miał racji?
Zablokowany