Ja tak samo, dodatkowo nie jestem fanem heavy, więc nie mam motywacji zmusić się do kolejnych prób słuchania MF czy KD , a kilka już było.
MORGOTH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Medard
- mistrz forumowej ceremonii
Re: MORGOTH
Die Welt ist meine Vorstellung.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Dodatkowo ten wokal należy do najgorszych heavymetalowych wyjców - nisza kastraci.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Żułek
ale trza mu przyznać że na ostatniej płycie już tak nie wyje, pamiętam że nawet udało mi się ją przesłuchać w całości 

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
KIedy pierwszy raz usłyszałem Diamonda, to mnie odrzucił ten mysi pisk, natomiast po jakimś czasie doceniłem. Dziś też lubię włączyć od czasu do czasu stare płyty MF czy KD.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
-
- weteran forumowych bitew
A ja myślałem, że w Morgoth na wokalu był Marc Grewe 

-
Ciekawe czy nadal pracuje w Century Media?
- Wasyl
Już nie. W ostatnim Noise jest z nim wywiad. Teraz pracuje z trudną młodzieżą w ośrodku resocjalizacyjnym.
- moonfire
- zahartowany metalizator
Zrobiłem tak na przykład z debiutem Dark Millennium. W TEA przeczytałem recenzję, a potem wypatrzyłem kasetę w budce. Pierwszy odsłuch był taki, że buty mi spadły. Po okładce natomiast wybrałem chociażby "Steps" Sieges Even - do dzisiaj to jedna z moich ulubionych płyt - zakręcona jak Watchtower, ale bez ciężkich gitar. Z licencyjnych kaset w ciemno wziąłem "Death of Art" Renaissance - zaintrygowało mnie, że to tylko dwa kawałki, a miałem kiedyś fazę, że im dłuższy, tym bardziej interesujący.
-
Padło wyżej, że Grewe już nie ma etatu w CM. Nie wiem czy robota w Insidious Disease jest pełnowymiarowa, ale całkiem niedawno zaliczył gościnny występ u Depression:
- knaar
- rasowy masterfulowicz
Mark Grewe w nowym zespole: LEPER COLONY
-
- postuje jak opętany!
-
- postuje jak opętany!
Brzmi jak Cursed. dla mnie bdb
- trup
Ja tam słyszę więcej "Odium" jeśli już czy nawet Slayera np.: w takim "Perdition's End". "Cursed" dużo mniej.Soundterror pisze: ↑15-01-2023, 22:10Brzmi jak Cursed. dla mnie bdb
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
-
Grewe trochę jak bhp-owiec, a myślałem, że etat w Despair raczej wyeliminuje kolejne skoki w bok.
Tymczasem zadebiutował Deimos' Dawn:
Zanim wszedł z wokalem, wyobraziłem sobie, że ryknie jak za czasów Morgoth, a tu rychło poleciał w stronę Power Of Expression. Właściwie kolejny album POE to nie byłby głupi pomysł.
Tymczasem zadebiutował Deimos' Dawn:
Zanim wszedł z wokalem, wyobraziłem sobie, że ryknie jak za czasów Morgoth, a tu rychło poleciał w stronę Power Of Expression. Właściwie kolejny album POE to nie byłby głupi pomysł.
- Żułek
nie wiem czy było wcześniej pisane ale w wypożyczalniacj pojawił się 2 album Leper Colony czyli duet Rogga/Marc Grewe

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
-
Okładka nasuwa skojarzenia z Ressurection absurd / Eternal Fall