uglak pisze: ↑27-01-2021, 21:32
Wydawało mi się, że o tym pisałeś, ale przy tej ilości postów nie chce mi się szukać. Po prostu błędnie założyłem, że ten rewolucyjny żar wykracza poza internet.
wiesz możliwości jest wiele. słyszałem np. że ten "rewolucyjny żar" poprowadził młodych ludzi o poglądach (i tu pytanie jakich) do wynajmowania salek (bardzo źle, co nie? ). inni żarliwie się uczą. jeszcze inni chodzą na manifestacje. są też tacy co rozmawiają ze znajomymi i np. proponują według nich ciekawsze rozwiązania niż ideologiczna-katolicka polska. myślę, że młodzież ma dużo możliwości. starsi też.
a jak tobie się wydaje, że się coś więcej dowiesz, poprzez podśmiechujki, na temat, żaru rewolucyjnego w internecie. no się nie dowiesz.
poza tym zawsze się możesz mylić. przecież mogę mieć zupełnie inne poglądy albo nie mieć ich wcale. albo albo.
generalnie dziwne podejście do sprawy i dziwne pytania.
odnalazłeś już jakieś przywileje? na wczoraj ich nie potrafiłeś przywołać. mogą się przydać, bo dyskusja zejdzie za jakiś czas na tory i przydała by się ta wiedza twoim kolegom. na tą chwilę wiemy, że operujesz i operujecie pustosłowiem. straszycie czymś czego nie ma.