Mnie natomiast śmieszy postawa w stylu nic się nie stało, a za chwilę zaskakujące jebać pis.Triceratops pisze: ↑01-02-2021, 16:08Sluszna postawa.
Co do reszty to troche mnie smiesza te jeki rycerzy, ktorzy co chwila wala na odlew kurwami, smieciami i scierwami niczym zawodowcy spod budki z piwem, a tutaj nagle dostali niezdrowej wysypki w okolicy odbytu z powodu zmywar
ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Re: ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
- Prodi
- postuje jak opętany!
^@Oferma - piona! zarówno za tego Poppera, jak i za Wigry 3 

...to kawa i herbata zrobiły z ciebie szmatę...
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Lepper to nie byl taki zly gosc.Prodi pisze: ↑01-02-2021, 16:11Jeśli Pacjent to taka masterfulowa krzyżówka Edyci Górniak i Staszka DEJ MI NA MIESZKANIE Michalkiewicza to ty, sądząc po świeżo opublikowanych przemyśleniach dot. strajkujących kobiet, masz biały konisiu coś z Ziemkiewicza i Leppera. Może ty nie jesteś zły, tobie najzwyczajniej w świecie brakuje kindersztuby.
Przypominam, ze z Leppera zrobili idiote w sprawie wiezien CIA w Klewkach, a okazalo sie, ze nie klamal. wiele jego slow sie spelnilo po latach
woodpecker from space
- Triceratops
Kazdego cos smieszy, dlatego ten swiat taki ciekawy i roznorodny, natomiast nie widze zwiazku z moja wypowiedzia535 pisze: ↑01-02-2021, 16:20Mnie natomiast śmieszy postawa w stylu nic się nie stało, a za chwilę zaskakujące jebać pis.Triceratops pisze: ↑01-02-2021, 16:08Sluszna postawa.
Co do reszty to troche mnie smiesza te jeki rycerzy, ktorzy co chwila wala na odlew kurwami, smieciami i scierwami niczym zawodowcy spod budki z piwem, a tutaj nagle dostali niezdrowej wysypki w okolicy odbytu z powodu zmywar
woodpecker from space
- Triceratops
- Prodi
- postuje jak opętany!
Temat na dłuższą dyskusję. Lepper aka Andrea Mulato wsławił się jednak też słynnym tekstem o "hyhy" zgwałceniu prostytutki i dlatego go tu zestawiłem z Rafalalą Z., co to zaruchać na trzeźwo nie potrafi.Triceratops pisze: ↑01-02-2021, 16:21Lepper to nie byl taki zly gosc.Prodi pisze: ↑01-02-2021, 16:11Jeśli Pacjent to taka masterfulowa krzyżówka Edyci Górniak i Staszka DEJ MI NA MIESZKANIE Michalkiewicza to ty, sądząc po świeżo opublikowanych przemyśleniach dot. strajkujących kobiet, masz biały konisiu coś z Ziemkiewicza i Leppera. Może ty nie jesteś zły, tobie najzwyczajniej w świecie brakuje kindersztuby.
Przypominam, ze z Leppera zrobili idiote w sprawie wiezien CIA w Klewkach, a okazalo sie, ze nie klamal. wiele jego slow sie spelnilo po latach
...to kawa i herbata zrobiły z ciebie szmatę...
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
@Oferma
Czyli najpierw wysnuwasz tezę że zgodnie z doktryną katolicką kobiety są gorsze a na poparcie dajesz jedynie cytat z przed 700 lat.
Potem każesz mi udowadniać ze tak nie jest (czego zrobić nie mogę bo nie ma listy "doktryn już nie obowiązujących") a na wszelkie argumenty że tak dziś Kościół nie naucza odpowiadasz ze nie wiesz bo nie chodzisz a to niby ja się nakręcam.
Gdyby moja matka polazła na ten protest to bym się zapytał czy jej zwyczajnie nie wstyd utożsamiać się z tym prymitywnym tłumem. Byłoby mi zwyczajnie wstyd że matka moja mogła by być tak naiwna aby tak pójść i wykrzykiwać głupoty.
Jakich słów mam jeszcze nie używać bo czyjaś mamusia repzerentuje daną grupę ?
Czyli najpierw wysnuwasz tezę że zgodnie z doktryną katolicką kobiety są gorsze a na poparcie dajesz jedynie cytat z przed 700 lat.
Potem każesz mi udowadniać ze tak nie jest (czego zrobić nie mogę bo nie ma listy "doktryn już nie obowiązujących") a na wszelkie argumenty że tak dziś Kościół nie naucza odpowiadasz ze nie wiesz bo nie chodzisz a to niby ja się nakręcam.
Gdyby moja matka polazła na ten protest to bym się zapytał czy jej zwyczajnie nie wstyd utożsamiać się z tym prymitywnym tłumem. Byłoby mi zwyczajnie wstyd że matka moja mogła by być tak naiwna aby tak pójść i wykrzykiwać głupoty.
- Triceratops
Karl Popper zawsze ok, z wyjatkiem sytuacji kiedy jest nie ok

woodpecker from space
Obstawiam, że gdyby twoja matka przeczytała to co tutaj w pełnej powadze nam serwujesz, byłaby w ciężkim szoku, że trzyma w mieszkaniu takiego debila.Bloodcult pisze: ↑01-02-2021, 16:38@Oferma
- Triceratops
Toz to bylby strzal w dziesiatke i czysty wygrywŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑01-02-2021, 15:39A wpadłeś na to, że nazwałeś tak wielu z nas właśnie, i że tutaj obecni też byli na protestach?
woodpecker from space
Tak sobie teraz analizuję ofertę tabletek do zmywarki i zastanawiam się czy w tych ostatnich otwarciach dyskotek i restauracji brały udział zmywary, czy kobiety? Czy przekleństwa i oburzenie tych i tamtych się znoszą, dzielą, czy mnożą? Może jednak jebać pis pod dyskoteką to zupełnie inne jebać, niż jebać pis gdzieś obok przystanku tramwajowego? Hmm.
- Oferma
- weteran forumowych bitew
Przestań bawić się ze mną w te retoryczne gierki, bo niestety nie jesteś tak zwinny intelektualnie, jak ci się wydaje.Bloodcult pisze: ↑01-02-2021, 16:38@Oferma
- wysuwasz tezę: „Kobiety na protestach to nie kobiety tylko zmywary i motłoch, to nie kobiety to zasadniczo nawet nie ludzie”
- czynisz tak dlatego, że lecą z klerem, przy okazji szerszego kontekstu, w którym kler jest współodpowiedzialny za obecny stan rzeczy i słusznie im się dostaje, ale nadal meritum problemu jest gdzie indziej i wobec tego kobiety protestują,
- spora część forume mówi ci, że właśnie odebrała osobiście te twoje śmieszne wyzwiska kogoś, kto kobietę zna tylko w teorii, ty zaczynasz płakusiać
- zaczynam podejmować próby nie pierwszy już raz jakiejkolwiek dyskusji merytorycznej, pokazując wszem i wobec, jak mało mimo deklaracji zmieniło się od czasów księcia teologii, podajemy wszyscy nazwiska, cytaty, przykłady
-ty obrażasz się, odwracasz kota ogonem, projektujesz swoje bzdury na nas i jedyna odpowiedz na pytanie „to jaka ta postawa wobec kobiet jest w kościele” odpowiadasz jedynie „nie taka”, mimo że wszystkie przytoczone przykłady oraz twoja argumentacja świadczą o tym, że właśnie taka
-plakusiasz że biją.
Stary ja serio nie kupuję twoich wykrętów. Nie wierzę po prostu, że ktoś może tak naiwnie i głupio podchodzić do dyskusji.
How entranced we are by the fire
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
- Triceratops
Dobre pytanie, niektorzy np jebia pis tylko na forum, gdzie nikt nie widzi oprocz grupy zapierdzialych podstarzalych metalowcow. W realu zakladaja potulnie kaganiec na ryj i nie wchodza na cmentarze jak im premier zabroni535 pisze: ↑01-02-2021, 17:00Tak sobie teraz analizuję ofertę tabletek do zmywarki i zastanawiam się czy w tych ostatnich otwarciach dyskotek i restauracji brały udział zmywary, czy kobiety? Czy przekleństwa i oburzenie tych i tamtych się znoszą, dzielą, czy mnożą? Może jednak jebać pis pod dyskoteką to zupełnie inne jebać, niż jebać pis gdzieś obok przystanku tramwajowego? Hmm.
woodpecker from space
Pojawia się zatem kolejne pytanie. Czy katolskie husarskie jebać pis jest szlachetniejsze od tego jebać pis zepsutego lewackiego?Triceratops pisze: ↑01-02-2021, 17:06Dobre pytanie, niektorzy np jebia pis tylko na forum, gdzie nikt nie widzi oprocz grupy zapierdzialych podstarzalych metalowcow. W realu zakladaja potulnie kaganiec na ryj i nie wchodza na cmentarze jak im premier zabroni535 pisze: ↑01-02-2021, 17:00Tak sobie teraz analizuję ofertę tabletek do zmywarki i zastanawiam się czy w tych ostatnich otwarciach dyskotek i restauracji brały udział zmywary, czy kobiety? Czy przekleństwa i oburzenie tych i tamtych się znoszą, dzielą, czy mnożą? Może jednak jebać pis pod dyskoteką to zupełnie inne jebać, niż jebać pis gdzieś obok przystanku tramwajowego? Hmm.
- Triceratops
-
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Ty, bo mi się wyświetliła reklama męskich podwiązek. Nie chcę tego staffu.
-
Jeśli chodzi o reklamy to wyświetlają się te, które użytkownik zazwyczaj ogląda.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.