ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

535

Re: ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II

01-02-2021, 16:20

Triceratops pisze:
01-02-2021, 16:08
Bloodcult pisze:
01-02-2021, 15:53
Niewiele mnie interesuje bo tacy ludzie zwykle niewiele wnoszą w moje życie.
Sluszna postawa.

Co do reszty to troche mnie smiesza te jeki rycerzy, ktorzy co chwila wala na odlew kurwami, smieciami i scierwami niczym zawodowcy spod budki z piwem, a tutaj nagle dostali niezdrowej wysypki w okolicy odbytu z powodu zmywar
Mnie natomiast śmieszy postawa w stylu nic się nie stało, a za chwilę zaskakujące jebać pis.
Awatar użytkownika
Prodi
postuje jak opętany!

01-02-2021, 16:21

^@Oferma - piona! zarówno za tego Poppera, jak i za Wigry 3 :D
...to kawa i herbata zrobiły z ciebie szmatę...
Awatar użytkownika
Triceratops
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Prodi pisze:
01-02-2021, 16:11
Jeśli Pacjent to taka masterfulowa krzyżówka Edyci Górniak i Staszka DEJ MI NA MIESZKANIE Michalkiewicza to ty, sądząc po świeżo opublikowanych przemyśleniach dot. strajkujących kobiet, masz biały konisiu coś z Ziemkiewicza i Leppera. Może ty nie jesteś zły, tobie najzwyczajniej w świecie brakuje kindersztuby.
Lepper to nie byl taki zly gosc.
Przypominam, ze z Leppera zrobili idiote w sprawie wiezien CIA w Klewkach, a okazalo sie, ze nie klamal. wiele jego slow sie spelnilo po latach
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Triceratops

01-02-2021, 16:24

535 pisze:
01-02-2021, 16:20
Triceratops pisze:
01-02-2021, 16:08
Bloodcult pisze:
01-02-2021, 15:53
Niewiele mnie interesuje bo tacy ludzie zwykle niewiele wnoszą w moje życie.
Sluszna postawa.

Co do reszty to troche mnie smiesza te jeki rycerzy, ktorzy co chwila wala na odlew kurwami, smieciami i scierwami niczym zawodowcy spod budki z piwem, a tutaj nagle dostali niezdrowej wysypki w okolicy odbytu z powodu zmywar
Mnie natomiast śmieszy postawa w stylu nic się nie stało, a za chwilę zaskakujące jebać pis.
Kazdego cos smieszy, dlatego ten swiat taki ciekawy i roznorodny, natomiast nie widze zwiazku z moja wypowiedzia
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Triceratops

01-02-2021, 16:31

A to ok
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Prodi
postuje jak opętany!

01-02-2021, 16:33

Triceratops pisze:
Prodi pisze:
01-02-2021, 16:11
Jeśli Pacjent to taka masterfulowa krzyżówka Edyci Górniak i Staszka DEJ MI NA MIESZKANIE Michalkiewicza to ty, sądząc po świeżo opublikowanych przemyśleniach dot. strajkujących kobiet, masz biały konisiu coś z Ziemkiewicza i Leppera. Może ty nie jesteś zły, tobie najzwyczajniej w świecie brakuje kindersztuby.
Lepper to nie byl taki zly gosc.
Przypominam, ze z Leppera zrobili idiote w sprawie wiezien CIA w Klewkach, a okazalo sie, ze nie klamal. wiele jego slow sie spelnilo po latach
Temat na dłuższą dyskusję. Lepper aka Andrea Mulato wsławił się jednak też słynnym tekstem o "hyhy" zgwałceniu prostytutki i dlatego go tu zestawiłem z Rafalalą Z., co to zaruchać na trzeźwo nie potrafi.
...to kawa i herbata zrobiły z ciebie szmatę...
Awatar użytkownika
Bloodcult
mistrz forumowej ceremonii

01-02-2021, 16:38

@Oferma
Czyli najpierw wysnuwasz tezę że zgodnie z doktryną katolicką kobiety są gorsze a na poparcie dajesz jedynie cytat z przed 700 lat.
Potem każesz mi udowadniać ze tak nie jest (czego zrobić nie mogę bo nie ma listy "doktryn już nie obowiązujących") a na wszelkie argumenty że tak dziś Kościół nie naucza odpowiadasz ze nie wiesz bo nie chodzisz a to niby ja się nakręcam.

Gdyby moja matka polazła na ten protest to bym się zapytał czy jej zwyczajnie nie wstyd utożsamiać się z tym prymitywnym tłumem. Byłoby mi zwyczajnie wstyd że matka moja mogła by być tak naiwna aby tak pójść i wykrzykiwać głupoty.

Jakich słów mam jeszcze nie używać bo czyjaś mamusia repzerentuje daną grupę ?
Grzegorz Braun to ruski agent

http://allegro.pl/uzytkownik/bloodcult
Awatar użytkownika
Triceratops

01-02-2021, 16:43

Prodi pisze:
^@Oferma - piona! zarówno za tego Poppera, jak i za Wigry 3 :D
Karl Popper zawsze ok, z wyjatkiem sytuacji kiedy jest nie ok ;)
woodpecker from space
535

01-02-2021, 16:44

Bloodcult pisze:
@Oferma
Czyli najpierw wysnuwasz tezę że zgodnie z doktryną katolicką kobiety są gorsze a na poparcie dajesz jedynie cytat z przed 700 lat.
Potem każesz mi udowadniać ze tak nie jest (czego zrobić nie mogę bo nie ma listy "doktryn już nie obowiązujących") a na wszelkie argumenty że tak dziś Kościół nie naucza odpowiadasz ze nie wiesz bo nie chodzisz a to niby ja się nakręcam.

Gdyby moja matka polazła na ten protest to bym się zapytał czy jej zwyczajnie nie wstyd utożsamiać się z tym prymitywnym tłumem. Byłoby mi zwyczajnie wstyd że matka moja mogła by być tak naiwna aby tak pójść i wykrzykiwać głupoty.

Obstawiam, że gdyby twoja matka przeczytała to co tutaj w pełnej powadze nam serwujesz, byłaby w ciężkim szoku, że trzyma w mieszkaniu takiego debila.
Awatar użytkownika
Triceratops

01-02-2021, 16:48

ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:
01-02-2021, 15:39
Bloodcult pisze:
01-02-2021, 15:31
Zachowujecie się dokładnie jak stare dewoty którym odbija od "obrazy uczyć religijnych" xD nazwałem pospolity, agresywny i chamski motłoch zmywarami
A wpadłeś na to, że nazwałeś tak wielu z nas właśnie, i że tutaj obecni też byli na protestach?
Toz to bylby strzal w dziesiatke i czysty wygryw
woodpecker from space
535

01-02-2021, 17:00

Tak sobie teraz analizuję ofertę tabletek do zmywarki i zastanawiam się czy w tych ostatnich otwarciach dyskotek i restauracji brały udział zmywary, czy kobiety? Czy przekleństwa i oburzenie tych i tamtych się znoszą, dzielą, czy mnożą? Może jednak jebać pis pod dyskoteką to zupełnie inne jebać, niż jebać pis gdzieś obok przystanku tramwajowego? Hmm.
Awatar użytkownika
Oferma
weteran forumowych bitew

01-02-2021, 17:01

Bloodcult pisze:
@Oferma

Przestań bawić się ze mną w te retoryczne gierki, bo niestety nie jesteś tak zwinny intelektualnie, jak ci się wydaje.
- wysuwasz tezę: „Kobiety na protestach to nie kobiety tylko zmywary i motłoch, to nie kobiety to zasadniczo nawet nie ludzie”
- czynisz tak dlatego, że lecą z klerem, przy okazji szerszego kontekstu, w którym kler jest współodpowiedzialny za obecny stan rzeczy i słusznie im się dostaje, ale nadal meritum problemu jest gdzie indziej i wobec tego kobiety protestują,
- spora część forume mówi ci, że właśnie odebrała osobiście te twoje śmieszne wyzwiska kogoś, kto kobietę zna tylko w teorii, ty zaczynasz płakusiać
- zaczynam podejmować próby nie pierwszy już raz jakiejkolwiek dyskusji merytorycznej, pokazując wszem i wobec, jak mało mimo deklaracji zmieniło się od czasów księcia teologii, podajemy wszyscy nazwiska, cytaty, przykłady
-ty obrażasz się, odwracasz kota ogonem, projektujesz swoje bzdury na nas i jedyna odpowiedz na pytanie „to jaka ta postawa wobec kobiet jest w kościele” odpowiadasz jedynie „nie taka”, mimo że wszystkie przytoczone przykłady oraz twoja argumentacja świadczą o tym, że właśnie taka
-plakusiasz że biją.
Stary ja serio nie kupuję twoich wykrętów. Nie wierzę po prostu, że ktoś może tak naiwnie i głupio podchodzić do dyskusji.
How entranced we are by the fire
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
Awatar użytkownika
Triceratops

01-02-2021, 17:06

535 pisze:
Tak sobie teraz analizuję ofertę tabletek do zmywarki i zastanawiam się czy w tych ostatnich otwarciach dyskotek i restauracji brały udział zmywary, czy kobiety? Czy przekleństwa i oburzenie tych i tamtych się znoszą, dzielą, czy mnożą? Może jednak jebać pis pod dyskoteką to zupełnie inne jebać, niż jebać pis gdzieś obok przystanku tramwajowego? Hmm.
Dobre pytanie, niektorzy np jebia pis tylko na forum, gdzie nikt nie widzi oprocz grupy zapierdzialych podstarzalych metalowcow. W realu zakladaja potulnie kaganiec na ryj i nie wchodza na cmentarze jak im premier zabroni
woodpecker from space
535

01-02-2021, 17:18

Triceratops pisze:
01-02-2021, 17:06
535 pisze:
Dobre pytanie, niektorzy np jebia pis tylko na forum, gdzie nikt nie widzi oprocz grupy zapierdzialych podstarzalych metalowcow. W realu zakladaja potulnie kaganiec na ryj i nie wchodza na cmentarze jak im premier zabroni
Pojawia się zatem kolejne pytanie. Czy katolskie husarskie jebać pis jest szlachetniejsze od tego jebać pis zepsutego lewackiego?
Awatar użytkownika
Triceratops

01-02-2021, 17:20

Pytania sie mnoza zatem.
woodpecker from space
Pacjent

01-02-2021, 17:24

535 pisze:
01-02-2021, 17:21
A zmywary?
Proszę:
https://www.kronikatygodnia.pl/wiadomos ... -pieniadze
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
535

01-02-2021, 17:30

Ty, bo mi się wyświetliła reklama męskich podwiązek. Nie chcę tego staffu.
Pacjent

01-02-2021, 17:32

535 pisze:
01-02-2021, 17:30
Ty, bo mi się wyświetliła reklama męskich podwiązek. Nie chcę tego staffu.
Jeśli chodzi o reklamy to wyświetlają się te, które użytkownik zazwyczaj ogląda.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
ODPOWIEDZ