Czy zaszczepisz się przeciwko SARS-CoV-2?
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Czy zaszczepisz się przeciwko SARS-CoV-2?
No ale pisząc o ruskich psychotronikach czy piciu wybielacza przecież żartuję z twoich poglądów wprost. Nie wypieram się tego, a ty piszesz o pigmeju, a potem mówisz, że nie chodziło ci o Karkasa.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
No przepraszam ja nic nie pisalem o piciu wybielacza jesli juz. Nieodzalowany Lucjan pisal na okraglo pigmej i jakos z tego powodu niedostawal ataku apopleksji. No ale cos widac ludzie sie zmieniaja. Zreszta nie maszwrazenia, ze caly czas rozmawiamy o niczym? Na mhouse to bylaby nirmalna rozmowa
woodpecker from space
- Drone
I znowu to samo, jakieś dzielenie włosa na czworo. Pisałeś o Ziębie, że go zdebilałe środowisko lekarskie sekuje za wybielacz - przy czym sekowało za propozycje picia, a nie za dodawanie go do kąpieli. Koniec! Nie mam ochoty i czasu wikłać się w takie gierki, chcesz, to się w to baw.
- Triceratops
W co konkretnie? Ja zapytalem "co po smierci" a reszta to juz jakies poboczne smarki, ktore rozciagnales na jakies "gierki". Tez mi sie nie chce dyskutowac o jakichs bzdurach. No ale jak forum nie jest od dyskusji, to moze ma jakas inna funkcje. Wiem, polaczmy kreski i cos nam wyjdzie. Twoje wypowiedzi roja sie od niedopowiedzen i domyslow. Link o ziebie wkleiles ty a o piciu wybielacza z pewnoscia, odswieze ci pamiec:
Przypominam, ze jak kol karkas byl w ciemnej dupie z tym swoim azs to pomoglem mu jak potrafilem, nie ogladajac sie na cokolwiek. I podobno pomoglo.
I chuj, moze skonczmy, bo ani to czemus sluzy ani z tego cos ciekawego wyniknie.
Przypominam, ze jak kol karkas byl w ciemnej dupie z tym swoim azs to pomoglem mu jak potrafilem, nie ogladajac sie na cokolwiek. I podobno pomoglo.
woodpecker from space
- nagrobek
- zahartowany metalizator
co. a ja na własne uszy słyszałem od osoby, która ponoć miała osobisty kontakt, ze jest potężnym, niezwykle wysportowanym blondynem, nie w kij dmuchał kozakiem. nie żeby mnie to w ogóle interesowało zarówno wtedy jak i teraz, no ale taki był przekaz. kurwa jaka dziecinada. śmiechawa:)ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑04-02-2021, 17:59Słuchaj gnoju śmierdzący, jak myślisz że będziesz się bawił w takie pierdolenie żeby dało się niby zrobić unik, że to niby nie o mnie, i że tylko sobie heheszkowałeś, to bardzo się mylisz. Tak, zmieniłem zdanie. Wyraźnie nie odróżniasz zmiany zdania od kłamstwa, zapewne sam nigdy nie zmieniłeś zdania na żaden temat. Co więcej, chuj ci do tego. Myślisz, że będziesz sobie tak mnie kopać niby w żarcikach, a ja będę to znosił? Bynajmniej. Żarty o pigmejach? Co ty kurwa, myślisz, że nie wiem jak wyglądasz, że nikt z obecnych ani nieobecnych użytkowników nigdy cię nie widział? Że wyglądasz, jakby dało się ciebie złamać na kolanie? Że gadasz ciągle o ćwiczeniach i mięśniach, a wyglądasz, jakbyś w życiu pompki nie zrobił? Mimo tego, jak próbujesz ukrywać szczegóły o sobie? Już raz mnie proszono o podzielenie się szczegółami na twój temat, i odmówiłem wtedy. Drugi raz tego błędu nie popełnię.Triceratops pisze: ↑04-02-2021, 17:23Jaki karkas? Napisslem maly klamliwy pigmej, to on? Xd
Od tej pory nienapisal prawie 3k xD
- nicram
Ratlerki dużo szczekają podobno...

all the monsters will break your heart
Ja się może wtrącę między wódkie, a korniszony. Wypominanie komuś , że miał nie pisać, a pisze jest mniej więcej na poziomie baby z magla, a przecież Triceps niejednokrotnie okazywałeś pogardę dla tego typu praktyk. Dlaczego właściwie bez powodu ciśniesz Sebastianowi od kłamców? Tego pigmeja pominę, bo nie wiem czego by to miało niby dotyczyć. Czy faktycznie czujesz się okłamany, bo miał nie pisać, a pisze?
- Triceratops
Kurwa, to mial byc zart, no ale okazal sie tynfa niewart a i pare zylek peklo. Maly klamliwy pigmej wydawalo mi sie dosc ciekawa kombinacja, nie sadzilem, ze to wywola taka lawine, ale ogolnie warto bylo. Wydawalo mi sie, ze przez lata przebywania ze soba w wirtualnym miejscu ludzie sobie wyrabiaja jakis dystans czy ogolnie wyjebanie na takie sprawy a tutaj reakcja jakbym kurwa obrazil rodzine ze trzy pokolenia wstecz. Karkas dodatkowo wyrabial sie w takim miejscu jak mhouse a to byla prawdziwa szkola szyderczego zycia.535 pisze: ↑04-02-2021, 20:02Ja się może wtrącę między wódkie, a korniszony. Wypominanie komuś , że miał nie pisać, a pisze jest mniej więcej na poziomie baby z magla, a przecież Triceps niejednokrotnie okazywałeś pogardę dla tego typu praktyk. Dlaczego właściwie bez powodu ciśniesz Sebastianowi od kłamców? Tego pigmeja pominę, bo nie wiem czego by to miało niby dotyczyć. Czy faktycznie czujesz się okłamany, bo miał nie pisać, a pisze?
A to czy sie czuje oklamany....no kolo chuja mi to lata, bo i tak go nie czytam, swoja opinie wyrazilem na gorze forum, tam gdzie reszta osob, zaraz po tym jak pol forum zniknelo, ona ciagle wisi i wcale sie z niej nie wycofuje.
woodpecker from space
- Drone
Zwykłe chamstwo, a nie ciekawa kombinacja.
Nic nikomu nie pękło. Interesowało mnie czy faktycznie zostałeś okłamany.Triceratops pisze: ↑04-02-2021, 20:12Kurwa, to mial byc zart, no ale okazal sie tynfa niewart a i pare zylek peklo. Maly klamliwy pigmej wydawalo mi sie dosc ciekawa kombinacja, nie sadzilem, ze to wywola taka lawine, ale ogolnie warto bylo. Wydawalo mi sie, ze przez lata przebywania ze soba w wirtualnym miejscu ludzie sobie wyrabiaja jakis dystans czy ogolnie wyjebanie na takie sprawy a tutaj reakcja jakbym kurwa obrazil rodzine ze trzy pokolenia wstecz. Karkas dodatkowo wyrabial sie w takim miejscu jak mhouse a to byla prawdziwa szkola szyderczego zycia.535 pisze: ↑04-02-2021, 20:02Ja się może wtrącę między wódkie, a korniszony. Wypominanie komuś , że miał nie pisać, a pisze jest mniej więcej na poziomie baby z magla, a przecież Triceps niejednokrotnie okazywałeś pogardę dla tego typu praktyk. Dlaczego właściwie bez powodu ciśniesz Sebastianowi od kłamców? Tego pigmeja pominę, bo nie wiem czego by to miało niby dotyczyć. Czy faktycznie czujesz się okłamany, bo miał nie pisać, a pisze?
A to czy sie czuje oklamany....no kolo chuja mi to lata, bo i tak go nie czytam, swoja opinie wyrazilem na gorze forum, tam gdzie reszta osob, zaraz po tym jak pol forum zniknelo, ona ciagle wisi i wcale sie z niej nie wycofuje.
- Triceratops
No moj ty wiecznie kurwa czujny arbitrze elegancji, szkoda, ze jestes tak wybiorczy.
A to nie bylo chamstwo? Czy tez moze "nazywanie rzeczy po imieniu" jak to masz w zwyczaju polgebkiem pierdolic?
Gdzie byles obronco ucisnionych? A wiem, rodzina to przezytek, mozna drzec lacha.
No przeciez o tobie nie pisalem
woodpecker from space
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
tupnąć wystarczy?

aż musiał wrócić oncija, bo dawno takiej beki nie było xD

aż musiał wrócić oncija, bo dawno takiej beki nie było xD
- Drone
Rozmawiamy o tym, jak ty prowadzisz rozmowy, a nie kol. Nerwowy. Zresztą znowu stosujesz tę samą zagrywkę: wiadomo, jak wyglądają od długiego czasu dyskusje z Pacjentem o lewactwie, a ty chcesz, żebym teraz potępiał kol. Nerwowego za ostrą wypowiedź, choć dobrze wiesz, że to Pacjent dzwonił analnie pierwszy. Potrafisz napisać dwa słowa bez manipulacji i gierek?Triceratops pisze: ↑04-02-2021, 20:23No moj ty wiecznie kurwa czujny arbitrze elegancji, szkoda, ze jestes tak wybiorczy.
A to nie bylo chamstwo? Czy tez moze "nazywanie rzeczy po imieniu" jak to masz w zwyczaju polgebkiem pierdolic?
Gdzie byles obronco ucisnionych? A wiem, rodzina to przezytek, mozna drzec lacha.
- Triceratops
Wiesz co, przynudzasz. Ciagniesz to jak kura smarki po podworzu. O co ci konkretnie chodzi? A, pacjent pierwszy dzwonil, noooo to mozna mu rodzine zjebac, ojca i matke, zasluzyl sobie. Wez sie kurwa oddal hipokryto jebany. Najlepiej sie obraz.
woodpecker from space
- Drone
Idź się połóż, wypocznij, bo się zasapałeś. Z mojej strony EOT.
- Triceratops
Caly czas leze i czytam sobie ksiazke, wiec jestem spokojny. Dziekuje za dobre rady i zaluje straconego czasu.
woodpecker from space
-
- rasowy masterfulowicz
https://www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/po ... d=msedgntp
Czekać tylko aż większe i te mniejsze firmy zaczną stosować takie akcje.Brudasy szurasy z masterfula obejrzą tylko w YT xD
Czekać tylko aż większe i te mniejsze firmy zaczną stosować takie akcje.Brudasy szurasy z masterfula obejrzą tylko w YT xD
-
- postuje jak opętany!
Gdybyś napisał, że jest katolską kurwą, szurem, prawakiem, to co innego, to byłby jedyny słuszny pogląd i metalowi rycerze by przyklasnęli a tak to jest chuj nie żart.Triceratops pisze: ↑04-02-2021, 20:12Kurwa, to mial byc zart, no ale okazal sie tynfa niewart a i pare zylek peklo. Maly klamliwy pigmej wydawalo mi sie dosc ciekawa kombinacja, nie sadzilem, ze to wywola taka lawine, ale ogolnie warto bylo. Wydawalo mi sie, ze przez lata przebywania ze soba w wirtualnym miejscu ludzie sobie wyrabiaja jakis dystans czy ogolnie wyjebanie na takie sprawy a tutaj reakcja jakbym kurwa obrazil rodzine ze trzy pokolenia wstecz. Karkas dodatkowo wyrabial sie w takim miejscu jak mhouse a to byla prawdziwa szkola szyderczego zycia.535 pisze: ↑04-02-2021, 20:02Ja się może wtrącę między wódkie, a korniszony. Wypominanie komuś , że miał nie pisać, a pisze jest mniej więcej na poziomie baby z magla, a przecież Triceps niejednokrotnie okazywałeś pogardę dla tego typu praktyk. Dlaczego właściwie bez powodu ciśniesz Sebastianowi od kłamców? Tego pigmeja pominę, bo nie wiem czego by to miało niby dotyczyć. Czy faktycznie czujesz się okłamany, bo miał nie pisać, a pisze?

- Wacław
- rasowy masterfulowicz
hał hał czałczałzodiac pisze: ↑05-02-2021, 00:14Gdybyś napisał, że jest katolską kurwą, szurem, prawakiem, to co innego, to byłby jedyny słuszny pogląd i metalowi rycerze by przyklasnęli a tak to jest chuj nie żart.Triceratops pisze: ↑04-02-2021, 20:12Kurwa, to mial byc zart, no ale okazal sie tynfa niewart a i pare zylek peklo. Maly klamliwy pigmej wydawalo mi sie dosc ciekawa kombinacja, nie sadzilem, ze to wywola taka lawine, ale ogolnie warto bylo. Wydawalo mi sie, ze przez lata przebywania ze soba w wirtualnym miejscu ludzie sobie wyrabiaja jakis dystans czy ogolnie wyjebanie na takie sprawy a tutaj reakcja jakbym kurwa obrazil rodzine ze trzy pokolenia wstecz. Karkas dodatkowo wyrabial sie w takim miejscu jak mhouse a to byla prawdziwa szkola szyderczego zycia.535 pisze: ↑04-02-2021, 20:02Ja się może wtrącę między wódkie, a korniszony. Wypominanie komuś , że miał nie pisać, a pisze jest mniej więcej na poziomie baby z magla, a przecież Triceps niejednokrotnie okazywałeś pogardę dla tego typu praktyk. Dlaczego właściwie bez powodu ciśniesz Sebastianowi od kłamców? Tego pigmeja pominę, bo nie wiem czego by to miało niby dotyczyć. Czy faktycznie czujesz się okłamany, bo miał nie pisać, a pisze?
A to czy sie czuje oklamany....no kolo chuja mi to lata, bo i tak go nie czytam, swoja opinie wyrazilem na gorze forum, tam gdzie reszta osob, zaraz po tym jak pol forum zniknelo, ona ciagle wisi i wcale sie z niej nie wycofuje.![]()
piesku wpadłeś poparzyć się z ratlerkiem ?
Nic, na tym właśnie polega śmierć.