SARS-CoV-2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: SARS-CoV-2
Widzę że rozmowa nie rozwinęła się specjalnie w ciągu roku
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
Nie wiem co tam wciągasz ozob, ale po pierwsze te argumenty już padły z mojej strony, a po drugie miałeś szanse je wymienić. Trzy, albo cztery dni moje pytanie wisi w próżni niemocy masterfulowych specjalistów od wirusa. Nie próbuj tworzyć wrażenia, że ja spadek zachorowań widzę jedynie w stosowaniu szmatek na gębach. Nawiasem mówiąc chyba zapomniałeś kto się pruł tutaj najbardziej o ograniczenia i zakazy. Znasz może tego jegomościa? Zacytować ci co napisałem tam wyżej, czy sam se znajdziesz?
- Prodi
- postuje jak opętany!
Jeśli noszenie maseczek w miejscach publicznych to rzeczywiście jedna ze skuteczniejszych metod walki z pandemią COVID-19, to nie mam dobrych wieści: nie tylko bantustańczycy pielgrzymujący co łykend do Zakopanego mają to w dupie, po wczorajszym 3 godzinnym spacerze z żoną i dziećmi (Kraków, okolice Parku Lotników) nie mam żadnych złudzeń - co 5 osoba może miała maskę, reszta dumnie kroczyła bez. Antycovidianie Wyklęci kurwa się znaleźli. Dlaczego przyszło mi żyć w tej Krainie Pustostanu Myślowego...
...to kawa i herbata zrobiły z ciebie szmatę...
- nicram
Też wczoraj wylazłem z synem na spacer i widziałem podobne obrazki. Tak 50% ludzi było w maseczkach. Głównie starsi. Natomiast uderzyło mnie to, że ci bez maseczek byli tacy dumni i z pogardą patrzyli na tych w maseczkach. Do zaorania.Prodi pisze: ↑22-02-2021, 11:56Jeśli noszenie maseczek w miejscach publicznych to rzeczywiście jedna ze skuteczniejszych metod walki z pandemią COVID-19, to nie mam dobrych wieści: nie tylko bantustańczycy pielgrzymujący co łykend do Zakopanego mają to w dupie, po wczorajszym 3 godzinnym spacerze z żoną i dziećmi (Kraków, okolice Parku Lotników) nie mam żadnych złudzeń - co 5 osoba może miała maskę, reszta dumnie kroczyła bez. Antycovidianie Wyklęci kurwa się znaleźli. Dlaczego przyszło mi żyć w tej Krainie Pustostanu Myślowego...
all the monsters will break your heart
- immortal69
- postuje jak opętany!
Podobnie było wczoraj na głównej promenadzie nad jeziorem w Olsztynie. Masa ludzi. Ścisk niesamowity bo pogoda piękna itp. Ale tak połowa ludu bez maseczek. Myślę że ten codzienny przekaz o nowych zakażeniach i trupach spowszedniał i spora część społeczeństwa przyjmuje to na spokojnie przy obiedzie jak element prognozy pogody. Po 15min spierdoliliśmy z rodziną do lasu bo nie było klimatu ze spaceru w takim tłumie.
- ozob
- zahartowany metalizator
Po chuj żeś z domu wychodził? (:Prodi pisze: ↑22-02-2021, 11:56Jeśli noszenie maseczek w miejscach publicznych to rzeczywiście jedna ze skuteczniejszych metod walki z pandemią COVID-19, to nie mam dobrych wieści: nie tylko bantustańczycy pielgrzymujący co łykend do Zakopanego mają to w dupie, po wczorajszym 3 godzinnym spacerze z żoną i dziećmi (Kraków, okolice Parku Lotników) nie mam żadnych złudzeń - co 5 osoba może miała maskę, reszta dumnie kroczyła bez. Antycovidianie Wyklęci kurwa się znaleźli. Dlaczego przyszło mi żyć w tej Krainie Pustostanu Myślowego...
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- nicram
Odpowiedz w końcu na pytanie koledze 535, bo ciągle kluczysz i chowasz głowę w piasek.ozob pisze: ↑22-02-2021, 12:30Po chuj żeś z domu wychodził? (:Prodi pisze: ↑22-02-2021, 11:56Jeśli noszenie maseczek w miejscach publicznych to rzeczywiście jedna ze skuteczniejszych metod walki z pandemią COVID-19, to nie mam dobrych wieści: nie tylko bantustańczycy pielgrzymujący co łykend do Zakopanego mają to w dupie, po wczorajszym 3 godzinnym spacerze z żoną i dziećmi (Kraków, okolice Parku Lotników) nie mam żadnych złudzeń - co 5 osoba może miała maskę, reszta dumnie kroczyła bez. Antycovidianie Wyklęci kurwa się znaleźli. Dlaczego przyszło mi żyć w tej Krainie Pustostanu Myślowego...
all the monsters will break your heart
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Bohaterowie kurwa. Bezkompromisowi antycovidowi rycerze prawdy. Wieśniaki jebane. Polski naród. Zacznie się tych zachorowań więcej niedługo, to w maskach chirurgicznych większość z nich będzie popierdalać po ulicach.
Raz się zje, raz się nie zje.
- ozob
Czekam aż wytłusci i sformułuje je w spójny sposób. (:nicram pisze: ↑22-02-2021, 12:53Odpowiedz w końcu na pytanie koledze 535, bo ciągle kluczysz i chowasz głowę w piasek.ozob pisze: ↑22-02-2021, 12:30Po chuj żeś z domu wychodził? (:Prodi pisze: ↑22-02-2021, 11:56Jeśli noszenie maseczek w miejscach publicznych to rzeczywiście jedna ze skuteczniejszych metod walki z pandemią COVID-19, to nie mam dobrych wieści: nie tylko bantustańczycy pielgrzymujący co łykend do Zakopanego mają to w dupie, po wczorajszym 3 godzinnym spacerze z żoną i dziećmi (Kraków, okolice Parku Lotników) nie mam żadnych złudzeń - co 5 osoba może miała maskę, reszta dumnie kroczyła bez. Antycovidianie Wyklęci kurwa się znaleźli. Dlaczego przyszło mi żyć w tej Krainie Pustostanu Myślowego...
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
A niech przypierdoli po 40 tyś zakażeń dziennie. Sąsiad zachoruje ciężej, ktoś z rodziny.. to się skurwysyn jeden z drugim pochowa w chałupie jak szczur w dziurze. I tyle będzie bohaterowania.
- ozob
Ale już było coś koło tych 40k, czy nie?
Prościej się nie da zapytać. Już każdy zdążył się zorientować, że brakuje ci odwagi, by uczciwie odpowiedzieć.
Swoją drogą przerażająca jest twoja brawura , konsekwencja i pokrętna logika, bo oto tworzysz właśnie konstrukcję w myśl której kilka tygodni temu maseczki były kagańcami upadlajacymi prawdziwych husarzy, tymczasem od kilku dni wersja ewoluowała i tylko atestowany strój kosmonauty gwarantuje bezpieczeństwo, a wszyscy, którzy nie noszą to niekonsekwentne chuje. Wyczuwasz intuicyjnie w jaką śmieszność zabrnąłeś?
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
- ozob
Cyferki, zadaj w końcu to pytanie. (:
-
- rasowy masterfulowicz
nikt sie nie pochowa mariusz.Poziom spierdolenia w tym kraju sięgnął zenitu i choćby w wawie wyłożyli 100 trupów na ulice to i tak znajdą sie tacy co stwierdzą że na grype zdycha więcej.Mnie już nic nie zdziwi, wśród moich ''znajomych'', znajomych znajomych 80% ma wyjebane w maski, dystans etc i powiela brednie z neta.Ten kraj nie zasługuje w tym momencie na nic innego jak na kolejny rozbiór albo całkowite wymazanie z mapy.Mariusz Wędliniarz pisze: ↑22-02-2021, 13:02A niech przypierdoli po 40 tyś zakażeń dziennie. Sąsiad zachoruje ciężej, ktoś z rodziny.. to się skurwysyn jeden z drugim pochowa w chałupie jak szczur w dziurze. I tyle będzie bohaterowania.
Panie husarzu , znajdź sobie wyżej. Tam padło kilka razy. Ufam, że to nie przekracza twych możliwości. Ozob , kiedyś wracając promem z festiwalu w nieistniejącej Szwecji spotkałem takich przykurzonych młodzieńców. Mieli odzież tak zwaną patriotyczną z takimi fajnymi hasłami, typu "śmierć wrogom ojczyzny", czy "tobie ukochana ojczyzno". Niebezpiecznie pasujesz do tego wzorca.
- ozob
Rozczarowujesz mnie. Taki wyszczekany jesteś, a masz problem ze spójnym przedstawieniem tego, o co co chcesz spytać. Zachecam raz jeszcze. Jeżeli jednak cię to przerasta to po co to ciągniesz? (:
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Może i masz racje. Większość społeczeństwa w tym kraju to debile. Jeszcze teraz ciepło się zrobi to wylezą gdzie się da, szczególnie w weekendy.mocny2_3 pisze: ↑22-02-2021, 13:12nikt sie nie pochowa mariusz.Poziom spierdolenia w tym kraju sięgnął zenitu i choćby w wawie wyłożyli 100 trupów na ulice to i tak znajdą sie tacy co stwierdzą że na grype zdycha więcej.Mnie już nic nie zdziwi, wśród moich ''znajomych'', znajomych znajomych 80% ma wyjebane w maski, dystans etc i powiela brednie z neta.Ten kraj nie zasługuje w tym momencie na nic innego jak na kolejny rozbiór albo całkowite wymazanie z mapy.Mariusz Wędliniarz pisze: ↑22-02-2021, 13:02A niech przypierdoli po 40 tyś zakażeń dziennie. Sąsiad zachoruje ciężej, ktoś z rodziny.. to się skurwysyn jeden z drugim pochowa w chałupie jak szczur w dziurze. I tyle będzie bohaterowania.
- ozob
Niesamowite jak pomylono ludziom we labach. Wychodzisz na ciepło więc jesteś debilem. (:
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Jest epidamia. Taka jest różnica, ale Ty paraduj po ulicach bez maseczki z debilnym uśmiechem na twarzy jak przykładny szurski Polak, Bohater.