No nie wiem. Kompromituje raczej bantustański system edukacji.
SARS-CoV-2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- ozob
- zahartowany metalizator
Re: SARS-CoV-2
To w zasadzie nie jest argument, bo nie ma punktu odniesienia. W USA i Europie zmarło na Covid-19 około 1,3m ludzi. Natomiast w Azji Południowo-Wschodniej mniej więcej 300k. Kto zatem umie lepiej w lockdown i obostrzenia? Dlaczego na Zachodzie wierzymy w skuteczność lockdown mimo, że liczby pokazują coś zupełnie innego? Jakaś refleksja?ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑24-02-2021, 15:27Faktycznie x2. A stosunek zgonów mniejszy, mimo wymienionych wyżej różnic. Rozumiem co chcesz ogólnie przekazać, ale ten akurat argument jest niedowładny.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
Te liczby niczego nie przesądzają. Zbyt dużo zmiennych danych i kwestii trudnych do porównania. Nie mówiąc już o wiarygodności. No ale zawsze można cyknąć kilka wykresów i tabelek. Z logiką jest u ciebie duży problem. Nie bierz się za coś co cię zwyczajnie przerasta. Taka przyjacielska rada.
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
walczy dalej
nie pykło z USA, teraz podmianka na azje xD
podpowiadam: Australia LOL, to jest dopiero kejs xD & LOL
nie pykło z USA, teraz podmianka na azje xD
podpowiadam: Australia LOL, to jest dopiero kejs xD & LOL
Ciekawe jak śpiewaliby nasi skrzydlaci husarze gdyby zastosowano u nas lokdałn w wydaniu chińskim? Czy którykolwiek miś poruszałby w ogóle kwestię kagańców? To pierdolenie o lokdałnie w Polsce. Kiedy to było, bo sobie nie mogę skojarzyć? Widocznie tak byłem zajęty robotą, że nie zauważyłem. Ozob. Będziesz tak miły i mi przypomnisz kiedy nie mogłem wyjść z domu i kupić piwa na stacji?
- ozob
- zahartowany metalizator
Generalnie to jest pustosłowie w twoim wykonaniu.535 pisze: ↑24-02-2021, 16:17Te liczby niczego nie przesądzają. Zbyt dużo zmiennych danych i kwestii trudnych do porównania. Nie mówiąc już o wiarygodności. No ale zawsze można cyknąć kilka wykresów i tabelek. Z logiką jest u ciebie duży problem. Nie bierz się za coś co cię zwyczajnie przerasta. Taka przyjacielska rada.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
No tak tak. Jestem bardzo nieufny w stosunku do ozób używających słów generalnie, dokładnie, finalnie i mega, panie konkretny merytorycznie.ozob pisze: ↑24-02-2021, 16:27Generalnie to jest pustosłowie w twoim wykonaniu.535 pisze: ↑24-02-2021, 16:17Te liczby niczego nie przesądzają. Zbyt dużo zmiennych danych i kwestii trudnych do porównania. Nie mówiąc już o wiarygodności. No ale zawsze można cyknąć kilka wykresów i tabelek. Z logiką jest u ciebie duży problem. Nie bierz się za coś co cię zwyczajnie przerasta. Taka przyjacielska rada.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
No moja refleksja od dawna jest taka, że chuja się na tym znam, nie mam żadnego wykształcenia w tym kierunku ani nie jestem eskpertem, więc takowego też nie udaję. Polecam.ozob pisze: ↑24-02-2021, 16:12To w zasadzie nie jest argument, bo nie ma punktu odniesienia. W USA i Europie zmarło na Covid-19 około 1,3m ludzi. Natomiast w Azji Południowo-Wschodniej mniej więcej 300k. Kto zatem umie lepiej w lockdown i obostrzenia? Dlaczego na Zachodzie wierzymy w skuteczność lockdown mimo, że liczby pokazują coś zupełnie innego? Jakaś refleksja?
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
Ozob nie jestem wbrew pozorom mściwym chujem i chciałem ciebie ratować byś się dalej nie ośmieszał. Widzę jednak , że pędzisz na spotkanie ze ścianą. Porównaj mi zatem, tak na szybko, lokdałny w krajach takich jak Niemcy, Polska, Czechy, Szwecja, Norwegia z tymi w Azji i weźmy tu twoje ukochane Chiny. Już nie tykajmy prawdziwości danych. Porównajmy tylko to co wiemy o metodach stosowanych tu i tam. Żebyśmy mieli punkt wyjścia i wiedzieli co to jest lokdałn.
I jeszcze jedna kwestia. Czy Korea Północna leży w Azji i czy dane które podajesz uwzględniają ten kraj? To tak poza konkursem.
-
- mistrz forumowej ceremonii
Tak w temacie pozwole się odezwać. W zeszłym tygodniu byli u mnie mecenasi z Niemiec. Fajne chłopaki, mamy tam jakieś wspólne interesy. Ja im daje zarobić, oni mi -generalnie fajnie się współpraca układa. Ale do meritum. Wiadomo przy gorzale temat zszedł do covida i wsparcia finansowego u nas w kraju które dumnie jest nazwane Tarcza Antykryzysowa- teraz to już chyba 6 wersja jeśli czegoś nie pojebałem. Tak się składa ,że znam doskonale te wsparcia i o ile jeszcze na samym początku pandemii w okolicach kwietnia/maja faktycznie to miało sens tak obecnie przy zarzynaniu przedsiębiorców możnowładcy powinni dupe sobie podetrzeć tym ścierwem co proponują. W Niemczech od których małpujemy te pomysły przedsiębiorcy dostają (a policzyłem bardzo dobrze) 80% utraty dochodów. Słownie osiemdziesiąt procent utraty RZECZYWISTEGO DOCHODU. Kurwa a i tak naród Niemiecki jest w chuj wkurwiony. Co my mamy powiedzieć? Jebane biedne polaki wydupcone bez wazeliny przez panującego skretyniałego suwerena.
A dziki w punkt jak zawsze
A dziki w punkt jak zawsze
- maciek z klanu
No rozwiązanie niemieckie ma sens. Pokazuje tylko jak polski rząd rucha polskich przedsiębiorców. Smutne to bardzo...
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
Zawsze to powtarzałem i zawsze to będe powtarzać: jesteśmy narodem który kompletnie sobie nie radzi z samodzielnym rządzeniem. Nasza narodowa nieudolność i kompleksy wychodzą nam z butów na każdym kroku. Mamy obecnie rządzących w postaci karakana pod całunem matki boskiej niepokalanej z wścieklizną i syndromem małego chuja z masą kompleksów ,który stanowi odzwierciedlenie naszego miałkiego narodu cierpiącego na te same schorzenia. Miał Hitler wygrać wojnę. Polska powinna dawno być wcielona pod auspicje zagranicznego suwerena. Jesteśmy narodem debili.
- maciek z klanu
- Żułek
wystarczy w podstawówce książke od historii przeczytać aby to wiedzieć

tzn kiedyś bo teraz to nie wiem co tam za propoganda jest

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- uglak
Proste Ja bym to oddał w jakiś lizing, albo skromnie kontrolowane użytkowamie. Historia pokazuje, że nie dajemy sobie rady z zarządzaniem w skali makro. Wynajęcie selekcjonera i sztabu zagranicznego wydaje się być jedynym rozsądnym ruchem. Austria ,Szwajcaria, Niemcy. Ostatecznie Czechy. Ostatecznie.tomaszm pisze: ↑24-02-2021, 17:58Zawsze to powtarzałem i zawsze to będe powtarzać: jesteśmy narodem który kompletnie sobie nie radzi z samodzielnym rządzeniem. Nasza narodowa nieudolność i kompleksy wychodzą nam z butów na każdym kroku. Mamy obecnie rządzących w postaci karakana pod całunem matki boskiej niepokalanej z wścieklizną i syndromem małego chuja z masą kompleksów ,który stanowi odzwierciedlenie naszego miałkiego narodu cierpiącego na te same schorzenia. Miał Hitler wygrać wojnę. Polska powinna dawno być wcielona pod auspicje zagranicznego suwerena. Jesteśmy narodem debili.
-
- nicram
Ach ta Szwecja...https://wydarzenia.interia.pl/raporty/r ... Id,5070012
all the monsters will break your heart