Na ulicach Polski trwają łapanki - zgarniają losowych ludzi i ładują do furgonetki gdzie nawet nie robią testu tylko spisują dane i wrzucają pozytywny wynik do systemu. Tak było. Nie zmyślam.
SARS-CoV-2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Re: SARS-CoV-2
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Nie: tak było, tylko: tak jest. Pozdrawiam z ciężarówki.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
- w mackach Zła
- Sybir
Matko, jakie kocopoły ten Foltyn wypisuje
Proszę nie nawoływać do banowania Panopticona - dzięki niemu wiem, co się na świecie dzieje i pisze 

Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Nerwowy
Dokładnie. Relacja na żywo z zakładu dla obłąkanych to eksluzywny "content".
-
- w mackach Zła
Trzecia fala napierdala przez hejterów. Pozbyć się hejterów, bo rząd nie może normalnie pracować.
- Medard
Niezłe fikoły.
Szkoda, że sobie nie wyobrazili, co myślą ludzie z zamykanych w kraju lokali, bo rzont nie pomyślał, żeby testować przyjezdnych.
Szkoda, że sobie nie wyobrazili, co myślą ludzie z zamykanych w kraju lokali, bo rzont nie pomyślał, żeby testować przyjezdnych.
Die Welt ist meine Vorstellung.
- Nerwowy
No, kurwienie logiki mają opanowane do perfekcji.
Nie można było zamknąć kościółków, bo to byłaby dyskryminacja pewnej grupy obywateli tak jakby zamknięcie siłowni i restauracji nie było takową. A tak w ogóle to widziano Borysa Budkę sabotującego pracę lekarzy a także pracowników Luxmedu i inncyh prywaciarzy kradnących sprzęt medyczny i lekartswa z państwowych szpitali.
Nie można było zamknąć kościółków, bo to byłaby dyskryminacja pewnej grupy obywateli tak jakby zamknięcie siłowni i restauracji nie było takową. A tak w ogóle to widziano Borysa Budkę sabotującego pracę lekarzy a także pracowników Luxmedu i inncyh prywaciarzy kradnących sprzęt medyczny i lekartswa z państwowych szpitali.
-
- rasowy masterfulowicz
''Zderzenie tramwajów. "Dwie osoby zostały poszkodowane, ale nie ma wolnych karetek" ...
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Ciekawe co na to pacjent, fanatyk, ozdób i triceratops? Spisek?
Raz się zje, raz się nie zje.
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
słucham? link chłopczyku ze zgłoszeniem do posta albo wypierdalaj na amennicram pisze: ↑25-03-2021, 15:39Ptyśku miętowy tak dbasz aby ładnie się zwracać do niedojebów, a nie dbasz o to, żeby wstawiać posty zgodnie z prawem? Odwrócę pytanie. Czy masz moją zgodę, aby w tym miejscu publikować mój wizerunek? Chyba nie masz. Nie mam nic przeciwko, aby ta banda ciepłych chłopców robiła sobie dobrze przy moich zdjęciach w zaciszu domowym, ale jak wiesz już się tutaj brandzlowali parę razy i chyba wtedy pisałem Ci, że nie ma na to mojej zgody. Nic się w tej materii nie zmieniło.
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
A tam.... Oni sobie załatwili, że oprócz tego, że nie muszą nosić maseczek to żadna karetka po nich też nie przyjedzieMariusz Wędliniarz pisze: ↑26-03-2021, 19:05Ciekawe co na to pacjent, fanatyk, ozdób i triceratops? Spisek?

- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Czegoś nie rozumiesz? Mgła pocovidowa? Uważaj bo Ci żyłka Oluś pęknie. Buziaczki.Olo pisze: ↑26-03-2021, 19:06słucham? link chłopczyku ze zgłoszeniem do posta albo wypierdalaj na amennicram pisze: ↑25-03-2021, 15:39Ptyśku miętowy tak dbasz aby ładnie się zwracać do niedojebów, a nie dbasz o to, żeby wstawiać posty zgodnie z prawem? Odwrócę pytanie. Czy masz moją zgodę, aby w tym miejscu publikować mój wizerunek? Chyba nie masz. Nie mam nic przeciwko, aby ta banda ciepłych chłopców robiła sobie dobrze przy moich zdjęciach w zaciszu domowym, ale jak wiesz już się tutaj brandzlowali parę razy i chyba wtedy pisałem Ci, że nie ma na to mojej zgody. Nic się w tej materii nie zmieniło.
all the monsters will break your heart
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
+666

all the monsters will break your heart
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Ja nie rozumiem? Proszę o oficjalne zgłoszenie posta ze zdjęciem przedstawiającym ponoć Ciebie i z Twoją prośbą o jego usunięcie. Nie znam Cię. Dla mnie jesteś tylko szczekającym nickiem na forum, a jakieś zdjęcie może być randomowym zdjęciem kuca znikąd. Nie czytam wszystkich Twoich i innych postów, gdzie ktoś wyraża swoje niezadowolenie z jakiegoś powodu. Po to są te przyciski, aby z nich korzystać. Masz również oficjalnego maila do admina, na który możesz napisać wiadomość. Nie korzystasz, nie piszesz - nie słyszę Twoich płaczów.
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
-
- w mackach Zła
Kagańce trzeba nosić na ulicy, ale na oddziale kowidowym nie.
Pokazują wam medyków ubranych w stroje kosmonautów, a wy w to wierzycie.
Pokazują wam medyków ubranych w stroje kosmonautów, a wy w to wierzycie.
- Sybir
Przepraszam, ale co te filmy niby demonstrują?